Ιχθύς 2018. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 17

Αυτή η νέα χρονιά σίγουρα δεν μοιάζει και δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη. Ιχθύς 2018, μάθε τι ευκαιρίες κρύβει το νέο έτος για τα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά σου. Μάθε πως και με ποιο τρόπο θα έρθουν οι ευχάριστες και θετικές αλλαγές στη ζωή σου.

Ζώδια 2018, διάβασε πως θα είναι ο Ιχθύς το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου): Απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας κρατά κολλημένους στο παρελθόν, είναι η προτροπή του κυβερνήτη σας, του Ποσειδώνα, στο ζώδιό σας. Μήπως αισθάνεστε θύμα ή ανήμποροι να αντιδράσετε στις απαιτήσεις κάποιων; Κοιτάξτε … ήρθε η ώρα να θέσετε τα κατάλληλα όρια και να ξεφύγετε από αυτά τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα. Εξερευνήστε επίσης τη στενή σύνδεση της ψυχής και του σώματός σας. Έχετε παράξενα συμπτώματα; Λοιπόν … η αιτία μιας ασθένειας θα μπορούσε να είναι ψυχοσωματική, κι αν θεραπεύσετε την ψυχή σας, θα νιώσετε ακμαίοι και στο σώμα σας. Πηγαίνετε στο γιατρό αν πονάτε, αλλά επίσης εξετάστε τη συναισθηματική ή την πνευματική ρίζα αυτής της ασθένειας. Εάν έχετε τράβηγμα στον ώμο σας, για παράδειγμα, είναι πιθανό να αισθάνεστε επιβαρυμένοι από κάτι στη ζωή σας. Ένας στομαχόπονος μπορεί να σημαίνει ότι δεν μπορείτε ακόμα να αποδεχτείτε μια νέα φάση στη ζωή σας.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Η ευτυχισμένη ατμόσφαιρα γύρω σας τυλίγεται από ένα γκρίζο σύννεφο, καθώς ο περιοριστικός Κρόνος κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, των ονείρων και των ομάδων. Ίσως να νιώσετε ότι ένα ομαδικό όραμα απλώς δεν μπορεί να υλοποιηθεί, κυρίως επειδή η συνεργασία με τα άτομα στην ομάδα σας δεν είναι εφικτή. Ίσως ένας φίλος να απομακρυνθεί από τη ζωή σας, χωρίς να γνωρίζετε το λόγο, ή κάποιος μπορεί να βάλει φρένο στα συναρπαστικά σχέδιά σας. Μπορεί να νιώθετε απαισιόδοξα όταν βρίσκεστε με τους φίλους σας, αλλά τι συμβαίνει πραγματικά;

Μη συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους ανθρώπους στον κοινωνικό σας κύκλο ή με αυτούς που προβάλλουν τη φαινομενικά ευτυχισμένη ζωή τους στα κοινωνικά δίκτυα. Ακόμη να μην υποτιμάτε την κοινωνική σας θέση νομίζοντας πως κάποιοι φίλοι σας είναι πετυχημένοι επαγγελματικά. Μακριά από τους αλαζόνες και ανταγωνιστές φίλους σας που προσπαθούν να σας νικήσουν και να σας επιβληθούν. Ίσως υπάρχουν κάποιοι που αναζητούν την προσοχή σας και μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα, αρκεί να ανοίξετε τα μάτια σας και να τους ανακαλύψετε. Αρκεί να σκέφτεστε πάντα αισιόδοξα και η ζωή σας θα είναι λαμπερή!

Επιρροή Δία:

Πιστεύετε στις προηγούμενες ζωές; Στην επόμενη ζωή; Με τον Δία που μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα κινείται στον ένατο οίκο σας, της ανώτερης γνώσης και των πνευματικών πεποιθήσεων, θα πρέπει να εξελιχθείτε πνευματικά. Αλλάζετε τρόπο αντίληψης του κόσμου που σας περιβάλει, ίσως ακόμα μελετήσετε ή έρθετε σε επαφή με άλλους πολιτισμούς και ενσωματώσετε τα ήθη και έθιμά τους στη ζωή σας. Ή ίσως κάνετε κάποια μακρινά ταξίδια ως μέσο για να αφήσετε τις ζοφερές σκέψεις σας και να ενστερνιστείτε νέες πεποιθήσεις και ιδέες οι οποίες εισχωρούν στη συνείδησή σας. Αν η ζωή σας ήταν στάσιμη, ανιαρή και πληκτική, χρειάζεστε ανανέωση. Και τα ταξίδια πάνω απ’ όλα γαλουχούν την ψυχή σας.

Μετά τις 8 Νοεμβρίου, ο Δίας θα βρίσκεται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, και θα μπορούσε να φέρει στο δρόμο σας νέες ευκαιρίες στο μέτωπο της καριέρας: Ίσως ξεκινήσετε μια επιχείρηση, αποδεχτείτε μια νέα επαγγελματική προσφορά ή δείτε το όνομά σας γραμμένο με χρυσά γράμματα. Μπορεί να σας δοθούν ευκαιρίες για να διδάξετε, να δημοσιεύσετε την εργασία σας, να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους ή ακόμα και να μετεγκατασταθείτε για δουλειά. Ο Δίας επεκτείνει ό, τι αγγίζει, κάτι που μπορεί να φέρει περισσότερη ακαταστασία στη ζωή σας λόγω των πολλαπλών εργασιών και υποχρεώσεων.

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου:

Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο δωδέκατο οίκο σας, της ξεκούρασης, του τέλους και των κρυφών καταστάσεων, ζητώντας σας να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επαναξιολογήσετε πως θα προχωρήσετε με τους προσωπικούς σας στόχους αλλά και τη στάση σας στη ζωή. Μέχρι να ξεκινήσετε, κάντε κάποια εσωτερική διεργασία, κινηθείτε πίσω από τα παρασκήνια, πράγμα το οποίο μπορεί επίσης να συνεπάγεται να κάνετε εκκαθάριση από οτιδήποτε δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Μπορεί επίσης να έχετε πρόβλημα με τον ύπνο κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Άρη, έτσι φροντίστε να βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε πριν κοιμηθείτε τη νύχτα με ένα χαλαρωτικό λουτρό, διαβάζοντας ή ακόμα κάνοντας ένα νυχτερινό διαλογισμό.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και των σπουδών, και φέρνει εμπόδια στα ταξίδια και τις μετακινήσεις. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα καταφέρετε να πάτε στον αγαπημένο σας προορισμό, αλλά να γνωρίζετε ότι μπορεί να προκαλέσει κάποιου είδους αναστάτωση στο δρόμο. Η ανάδρομη Αφροδίτη είναι ιδανική για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Εάν αποκαλύψετε μια κρυμμένη μεγάλη αλήθεια από κάποιον, φροντίστε να γνωρίζετε εκ των προτέρων το πόσο βαθιά αγγίζει αυτό το βέλος της ειλικρίνειάς σας την άλλη πλευρά, αν δεν θέλετε να κάψετε αυτή τη γέφυρα για πάντα.

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms