Καρκίνος 2018. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 19

Καρκίνος 2018, αναμένεται μια συγκλονιστική νέα χρονιά για το ζώδιό σου. Με εγκυρότητα μάθε τι εξελίξεις και γεγονότα θα φέρει μαζί του το νέο έτος. Τι προβλέπεται να συμβεί σε θέματα δουλειάς, πως θα πάνε τα οικονομικά σου; Θα έχεις αγάπη και συναίσθημα όλη τη νέα χρονιά;

Ζώδια 2018, διάβασε πως θα είναι ο Καρκίνος το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου): Αναζητάτε μια βαθιά συναισθηματική προσέγγιση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τη συντροφικότητα και τη δέσμευση με το πρόσωπο που λατρεύετε καθώς ο Πλούτωνας κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Νιώθετε βαριά πάνω από το κεφάλι σας την εξουσία και την ένταση της επιρροής αυτού του δυναμικού πλανήτη, με αποτέλεσμα να μη νιώθετε άνετα με τους οικείους σας, ακόμα κι όταν βρίσκεστε μόνοι με τον εαυτό σας! Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ρίχνει σκιές στην ψυχή σας, ίσως παλεύετε με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας για ζητήματα κοινών οικονομικών ή κληρονομικά. Ευτυχώς, θα έχετε όλο το χρόνο για να αξιολογήσετε τι λειτουργεί και τι όχι στις σχέσεις σας. Γνωρίζετε κατά βάθος ότι το τίμημα είναι ακριβό αν επιλέξετε να μείνετε με κάποιον/α που σας υποτιμά, σας χειραγωγεί και δεν υπολογίζει τις ανάγκες σας. Αλλά η διατήρηση μιας σχέσης όπου συνυπάρχουν η ζήλεια, οι εμμονές και οι ακρότητες δεν είναι και η σωστή επιλογή, οπότε υπολογίστε προσεκτικά τα πάντα πριν πάρετε τη μεγάλη απόφαση.

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου): Αν γίνετε ο δικτάτορας στην εργασία σας, το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα είναι ρόδινο. Δεδομένου ότι ο Ουρανός θα βρίσκεται μέχρι τις 18 Μαΐου στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, γίνεστε ο ατρόμητος πολεμιστής μέσα στο χώρο της εργασίας σας και θα μπορούσατε να συγκρουστείτε με έναν πελάτη, το αφεντικό σας ή με την εξουσία. Εμπλέκεστε σε καυγάδες, ίσως απλά ξεκινήσετε τον δικό σας προσωπικό πόλεμο, επομένως περιορίστε τον αυταρχισμό και τον εγωισμό σας αν δεν θέλετε να σας βγάλει σε μια καταστρεπτική διαδρομή. Δεν έχετε καθόλου υπομονή με την ανειλικρίνεια των άλλων στο γραφείο σας, ίσως ακόμα καταπατήσετε το πρωτόκολλο και τους κανόνες. Θα μπορούσατε ακόμη να αισθάνεστε περιορισμένοι από την ιεραρχία ή νιώθετε να πνίγεστε από την ατελείωτη γραφειοκρατία. Είστε έτοιμοι να ταρακουνήσετε τα πράγματα στην εργασία σας, και δεν θέλετε κανείς να σας κρατήσει πίσω!

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Όλων των ειδών οι σχέσεις σας, ερωτικές, επαγγελματικές, φιλικές, γίνονται πιο σοβαρές καθώς ο Κρόνος πραγματοποιεί την επίσκεψή του στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Ίσως νιώσετε έντονη μοναξιά ή ακόμα και μια εσωτερική ένταση βρισκόμενοι κοντά στους ανθρώπους. Αυτή η κοσμική επιρροή μπορεί ακόμη και να σας οδηγήσει προς την απαισιοδοξία, ή ακόμα χειρότερα, στην κατάθλιψη. Αν νιώθετε το δρόμο της ζωής σας σκοτεινό, μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν σκιά στη ζωή σας. Θέστε κάποια όρια, είτε με τον αγαπημένο σας ή τους συνεργάτες σας, και μην αφήσετε τις σκέψεις σας να σας ταξιδέψουν σε ένα ζοφερό τοπίο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εποικοδομητικά αυτήν την ενέργεια, αντιμετωπίζοντας τα αρνητικά ζητήματα με ορθολογισμό και υπευθυνότητα. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της ωριμότητας και θέλει να αντιμετωπίζουμε ψυχρά τα γεγονότα και με έναν ορθολογιστικό τρόπο. Αντί να απομονώνεστε, ζητήστε βοήθεια από ένα οικείο και έμπιστο προς εσάς πρόσωπο. Ή, κάντε κάτι που θα σας ενθουσιάσει και θα μπορέσει να πάρει μακριά αυτές τις μαύρες σκέψεις σας. Αντιμετωπίστε τα γεγονότα που έρχονται με λογική, ζητήστε υποστήριξη και σκεφτείτε αν οι στόχοι σας είναι ρεαλιστικοί. Με αυτόν τον τρόπο, η απαισιοδοξία δεν θα σας χτυπήσει.

Επιρροή Δία:

Πατάτε τέρμα το γκάζι και αφήνεστε στον έρωτα, τη διασκέδαση, τη ζωή καθώς μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα ζήσετε τα καλύτερα στην αγάπη και τη ζωή. Ο επεκτατικός Δίας θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της δημιουργικότητας, και σας προσφέρει πάθος, άφθονη δημιουργικότητα, ειλικρινή τρόπο έκφρασης. Αυτή είναι η ώρα σας για να φυτέψετε τους σπόρους μιας νέας παθιασμένης αγάπης, να πάρετε ρίσκα για τα μεγάλα οράματά σας. Μέχρι το τέλος του επόμενου έτους, θα βρίσκεστε στην αγκαλιά κάποιου/ας που ξέρει πως να εμποτίσει την ψυχή σας με ενθουσιασμό και περιπέτεια. Μια μεγάλη αγάπη είναι γραμμένη στους ουρανούς!

Με τον ευοίωνο Δία στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας, μετά τις 8 Νοεμβρίου, έχετε την υποστήριξη να εξομαλύνετε την καθημερινή σας ζωή και να αφήσετε όλες τις ανθυγιεινές σας συνήθειες. Με άλλα λόγια, εστιάζεστε πραγματικά στο πως θα έχετε περισσότερη αισιοδοξία και χαρά στη ζωή (όχι κάτι που το κάνετε συνήθως). Μπορεί ακόμη και να αποφασίσετε να τρώτε πιο υγιεινά και να ασχοληθείτε με το γυμναστήριο, κάτι που σας δημιουργεί ένα αισιόδοξο και θετικό τρόπο ζωής. Ο Δίας εδώ, μπορεί να σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ολιστικές θεραπείες ή να βρείτε τρόπους να μειώσετε το στρες πριν ξεκινήσει!

Επιρροή Εκλείψεων:

Χρειάζεται να χαμογελάτε περισσότερο (και το χαμόγελο να είναι αντιληπτό στα μάτια σας) για να πάρετε αυτό που θέλετε. Στις 13 Ιουλίου, η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας δημιουργεί μια βαθιά εσωτερική αλλαγή η οποία γίνεται φανερή και στους οικείους σας. Αν φοβόσασταν τους γύρω σας ή ενεργούσατε εκφοβιστικά ή επιθετικά, ακόμα κι αν δεν το νιώθατε, βεβαιωθείτε ότι μεταφέρετε το μήνυμα που θέλετε. Μελετήστε σε βάθος τον εαυτό σας, κοιτάξτε στον καθρέφτη σας για να δείτε πώς εκλαμβάνουν οι άλλοι τα συναισθήματα και τα λόγια σας κι αν είστε ο αληθινός εαυτός σας. Ξέρουμε ότι ακούγεται αστείο, αλλά η πρώτη εντύπωση που κάνετε στους άλλους είναι πολύ σημαντική και δεν χρειάζεστε τις αρνητικές απόψεις των ανθρώπων.

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου: Θέλετε να βάλετε σε τάξη προηγούμενες οικονομικές εκκρεμότητες; Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον όγδοο οίκο σας, των αποταμιεύσεων και των επενδύσεων, και σας βοηθά να διευθετήσετε παλιά οικονομικά ζητήματα. Επίσης, είναι μια καλή χρονική περίοδος για να κάνετε ένα οικονομικό πλάνο για να εξοφλήσετε ένα παλιό χρέος ή να πληρώσετε φόρους ή να σχεδιάσετε μια διαθήκη ή να συνταξιοδοτηθείτε. Να είστε όμως προσεκτικοί στη λήψη δανείων ή οποιωνδήποτε άλλων απρόβλεπτων εξόδων που μπορούν να μειώσουν τις αποταμιεύσεις σας. Εάν προσπαθείτε να πουλήσετε το σπίτι σας, το οποίο επίσης κυβερνάται από τον όγδοο οίκο, σκεφτείτε πως θα κάνετε το σπίτι σας περισσότερο ελκυστικό για τους πιθανούς αγοραστές. Ακόμα κι αν δεν αλλάξετε σπίτι, μερικές αλλαγές επίπλων μπορούν να σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την ενέργεια στο χώρο σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου: Ο πλανήτης της αγάπης γυρίζει ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και κλονίζει την αγάπη και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η έμφυτη φροντίδα σας, η καλοσύνη σας και η συμπόνια σας πηγαίνουν στην άκρη, παλαιά ζητήματα στη σχέση σας που νομίζατε ότι έχουν εξαφανιστεί επανεμφανίζονται αλλά για να συνειδητοποιηθούν και να θεραπευτούν. Θα μπορούσατε να επανεξετάσετε τους δικούς σας στόχους σχετικά με την προσωπική σας ζωή (π.χ. θέλετε πραγματικά παιδιά;). Ένας/μία πρώην θα μπορούσε να επανεμφανιστεί από το πουθενά ή θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α που δυστυχώς βγάζει στην επιφάνεια τις δικές σας ανασφάλειες. Όποια και αν είναι η περίπτωση, μη ψάχνετε στα συντρίμμια, η ανάδρομη Αφροδίτη είναι κοντά σας για να αντικατοπτρίσετε και να κάνετε την εσωτερική διεργασία που δεν ολοκληρώσατε την τελευταία φορά.

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms