Κριός 2018. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 18

Πως θα είναι η νέα χρονιά για εσένα άραγε; Κριός 2018 μάθε αν θα είναι μια καλή χρονιά για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά σου. Ανακάλυψε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και είναι σε θέση να δημιουργήσουν την πιο τυχερή χρονιά της ζωής σου.

Ζώδια 2018, διάβασε πως θα είναι ο Κριός το νέο έτος:

 

 

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου): Δεν φοβάστε να επιβληθείτε και να ασκήσετε την εξουσία σας στην εργασία σας, χωρίς να υπολογίζετε το τίμημα. Ο ελεγκτικός Πλούτωνας κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, και ενεργείτε δικτατορικά και απερίσκεπτα, για να μην αναφέρουμε με κακεντρέχεια πάνω στον πανικό σας να εξουσιάσετε τους άλλους. Μπορεί εσείς να μην καταλαβαίνετε καν το πώς σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι, αλλά θα μπορούσαν να σας θεωρήσουν πολύ αυταρχικούς και κακεντρεχείς ή ακόμα και ότι επιδιώκετε να έχετε την ηγεσία εις βάρος όλων των άλλων. Αξίζει να αναρωτηθείτε: Μήπως πατάτε πάνω σε κάποιους ανθρώπους για να φτάσετε στο στόχο σας; Ελέγξτε τον εαυτό σας, εάν ενεργείτε με εγωιστικό και αδίστακτο τρόπο. Μη νομίζετε ότι οι άνθρωποι δεν παρατηρούν ή δεν θυμούνται, γιατί το κάνουν. Βεβαιωθείτε ότι η εξουσία σας ενδυναμώνει τους άλλους και δεν καταπατεί τα δικαιώματά τους.

Επιρροή Ουρανού στον Κριό

(για τους γεννημένους στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου): Θα είναι δύσκολο να συγκεράσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες με αυτές των άλλων, να επιτύχετε την πολυπόθητη ισορροπία στις σχέσεις σας, όχι όταν θέλετε να περάσει το δικό σας. Ο Ουρανός θα είναι στον Κριό μέχρι τις 18 Μαΐου και ανακατεύει τα πράγματα εξαιτίας της υπεροψίας, του εγωισμού και της βιασύνης σας. Γίνεστε αδυσώπητα ειλικρινείς και επιταχύνετε τις κινήσεις σας χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες των ενεργειών σας. Η επιδίωξή σας να ζήσετε τη ζωή με ανεξαρτησία και ελευθερία θα μπορούσε να καταπατήσει τα δικαιώματα κάποιου άλλου. Φροντίστε λοιπόν να μην είστε καυστικοί στα λόγια σας και εγωκεντρικοί, ο ναρκισσισμός δεν σημαίνει και εξουσία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η ανάγκη σας να πείτε την αλήθεια μπορεί να εμπνεύσει τις μάζες. Απλά βεβαιωθείτε ότι μιλάτε με τη «φωνή του λαού» και όχι με τη «φωνή του Κριού». Συνεχίστε λοιπόν την επανάστασή σας αλλά μόνο για μια άξια αιτία!

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω

(για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Σκέφτεστε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, προσπαθείτε να βρείτε την πορεία σας στην καριέρα σας και τη ζωή καθώς ο σοβαρός Κρόνος κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Ίσως να νιώσετε ότι δεν έχετε προσωπική ζωή εξαιτίας των σκληρών επαγγελματικών προσπαθειών σας, θέλετε τις επευφημίες και τα μεγαλεία, αλλά θα πρέπει να αγωνιστείτε με όλη σας τη δύναμη. Για να κερδίσετε αυτό το τρόπαιο, να πάρετε μια αύξηση στην εργασία σας ή να καταλάβετε αυτή την ηγετική θέση, απαιτείται έντονη προσπάθεια. Θα έχετε το κίνητρο να κερδίσετε περισσότερα χρήματα ή να αποκτήσετε μια καλή κοινωνική θέση, αλλά δουλεύοντας λίγο πιο σκληρά. Αν δουλέψετε επιπλέον ώρες και εφαρμόσετε μια στρατηγική, θα φτάσετε στα ύψη στη σταδιοδρομία σας και θα επιβραβευτείτε τελικά. Φροντίστε επίσης αυτό που θα δημιουργήσετε να είναι δομημένο σε στέρεες βάσεις για να έχετε μια διαρκή επιτυχία.

Ίσως ακόμη η διάθεσή σας να είναι βαριά, ειδικά γύρω από ένα οικονομικό ή εργασιακό ζήτημα. Αντί να σκέπτεστε: «Ποτέ δεν θα πάρω αυτή την προώθηση που θέλω» ή «δεν θα έχω ποτέ την ασφάλεια που θέλω», χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να μιλήσετε με ένα αξιόπιστο και έμπειρο άτομο και να πάρετε υγιείς συμβουλές. Αν δημιουργηθεί πίεση από ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο στην εργασία σας, η υποστήριξη πιο έμπειρων συναδέλφων σας μπορεί να σας βοηθήσει. Οτιδήποτε κι αν συμβεί, μην κόβετε τις γέφυρες ή αγνοήσετε ένα πιεστικό ζήτημα. Αυτό θα προκαλέσει μόνο πρόβλημα. Συμβουλή: Ο μεγάλος δάσκαλος σας επισημαίνει να μην υψώσετε το ανάστημά σας ακόμα κι αν νιώσετε καταπιεσμένοι στην εργασία σας.

Επιρροή Δία:

Θεραπεύετε τις πληγές της ψυχής σας, νιώθετε ότι πλέον μπορείτε να ξεπεράσετε μια προδοσία ή μια απώλεια καθώς ο Δίας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα κινείται στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου και του πάθους. Η ικανότητά σας να μαγνητίσετε το αντίθετο φύλο είναι ακαταμάχητη, βρίσκετε τρόπους να έχετε οικονομική ασφάλεια και να αποταμιεύσετε περισσότερα χρήματα. Γίνεστε περισσότερο αισθησιακοί και ρομαντικοί, και μπορείτε να έχετε στο πλάι σας αυτόν/ην που θέλετε, αν λάβετε υπόψη σας τις παρακάτω συμβουλές του Πέρση ποιητή Τζελαλεντίν Ρουμί: «Το καθήκον σας δεν είναι να αναζητήσετε την αγάπη, αλλά να βρείτε όλα τα εμπόδια που κωλύουν την αγάπη».

Μετά τις 8 Νοεμβρίου, ο Δίας θα επισκεφθεί τον επεκτατικό και αισιόδοξο ένατο οίκο σας και μπορεί να αποφασίσετε να πάτε στο εξωτερικό για μια απόδραση ή να μάθετε μια νέα γνώση ή να έρθετε σε επαφή με ξένους πολιτισμούς και άλλες θρησκείες. Ίσως ακόμα κάνετε μια επαναστατική διαδήλωση για να μεταδώσετε μια μεγάλη ιδέα σας! Μπορεί να νιώσετε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με ένα νέο σύστημα πεποιθήσεων, κάτι που μιλάει στην ψυχή σας και σας μεταφέρει τη γνώση ότι όλοι είμαστε με κάποιο τρόπο συνδεδεμένοι σε αυτή τη ζωή. Παίρνετε το ρίσκο για τα μεγάλα όνειρά σας, κάνετε μεγάλα κερδοσκοπικά άλματα που στέφονται με επιτυχία.

Επιρροή Εκλείψεων: Είναι υπέροχο να θέλετε να δώσετε στους αγαπημένους σας αλλά χωρίς νοσηρές εξαρτήσεις, έτσι, απλά κάντε μια αλλαγή αντί να κόψετε τον ομφάλιο λώρο. Στις 13 Ιουλίου, η Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας ζητά να φροντίσετε τους αγαπημένους σας αλλά χωρίς να παραμελήσετε τον εαυτό σας. Αυτή η Ηλιακή έκλειψη σας κρούει το συναγερμό να δώσετε ένα τέλος στο παρελθόν, αν θέλετε να πάτε μπροστά. Μπορεί να αισθάνεστε συναισθηματικά αναστατωμένοι εξαιτίας ορισμένων αλλαγών στην προσωπική σας ζωή ή απλά σκεπτόμενοι τις αναμνήσεις της παιδικής σας ηλικίας. Το σίγουρο όμως είναι ότι ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο που σας φέρνει πιο κοντά σε αυτούς που αγαπάτε.

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου: Όντας μέλος μιας ομάδας έχει τα πλεονεκτήματά του αλλά και τα μειονεκτήματά του. Αρχικά, μπορεί να σας κολακεύσει ότι όλοι σας θέλουν στην παρέα τους. Τελικά όμως, ίσως να ενοχληθείτε ή να δυσανασχετήσετε όταν διαπιστώσετε ότι κάποια από αυτά τα άτομα είναι ανειλικρινή, κι αυτό γιατί ο κυβερνήτης σας, ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Ο εθελοντισμός, η οργάνωση ενός φιλανθρωπικού ταμείου ή η προεδρία ενός συλλογικού έργου στην εταιρεία σας μπορεί να προβάλει το όνομά σας, αλλά θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε πίεση και πολλά νεύρα. Ναι, είστε ηγέτες και δυνατοί αγωνιστές, αλλά μη θεωρήσετε ότι τώρα η συμφωνία σε μια ομάδα θα είναι εύκολη, εκτός κι αν θέλετε τα μεγαλεία με οποιοδήποτε τίμημα.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου: Απομακρύνετε από την ψυχή σας τα σκληρά συναισθήματά σας και τους βαθύτατους φόβους σας, είναι το αίτημα της ανάδρομης Αφροδίτης στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Η κακεντρέχεια και η μνησικακία δεν εξυπηρετούν την αγάπη, οι πληγές της ψυχής σας θα επουλωθούν μόνο αν είστε διατεθειμένοι να δείτε σε βάθος και να διερευνήσετε τις απόψεις και τις επιθυμίες του άλλου ατόμου. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και τις βαθύτερες πληγές σας, αυτός ο πόνος προσπαθεί να σας διδάξει κάτι. Μην κρίνετε, αλλά ακούστε. Έχετε τη δύναμη και τις αντοχές να επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος που παρεμποδίζουν την αγάπη, επιτρέποντας στην ψυχή σας να θεραπευτεί από μια παλιά προδοσία και να προχωρήσει μπροστά.

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms