Λέων 2018. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 18

Η νέα χρονιά υπόσχεται αλλαγές και μεγάλες εξελίξεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Θα φέρει το νέο έτος θετικά γεγονότα  σε αισθηματικά θέματα. Λέων 2018, μάθε τι καλά θα σου φέρει η νέα αυτή χρονιά.

Ζώδια 2018, διάβασε πως θα είναι ο Λέων το νέο έτος:

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου): Είναι όλοι στην ομάδα σας στην ίδια σελίδα; Θα το μάθετε τώρα καθώς ο Ουρανός, ο πλανήτης της συλλογικότητας, ξεκινά στις 18 Μαΐου την πορεία του στον Ταύρο και στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Έχετε από τη φύση σας την ικανότητα να δημιουργήσετε, αλλά στην προσπάθειά σας να κυριαρχήσετε, ενδεχομένως και να χρησιμοποιήσετε ανορθόδοξες και ριζοσπαστικές μεθόδους. Τώρα προσεγγίζετε νέους συνεργάτες ή κάνετε νέες επαγγελματικές επαφές επεκτείνοντας το κοινωνικό δίκτυό σας. Ίσως ήρθε η ώρα να ανοίξετε μόνοι σας τα φτερά σας, να δημιουργήσετε μια ανεξάρτητη επιχείρηση, ώστε να μπορείτε να κινηθείτε με τη δική σας ταχύτητα και με τους δικούς σας όρους. Αλλά υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος: Μπορεί να βγάλετε κάποιους επαγγελματικούς συνεργάτες από τη ζωή σας, ειδικά αν σας κλέβουν την αρχηγία και την εξουσία. Επισήμανση: Λάβετε σοβαρά υπόψη σας το τι πραγματικά θέλετε να πουλήσετε από τον εαυτό σας και μη διψάτε να τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων για μερικά δευτερόλεπτα.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Είστε από τη φύση σας χαρούμενοι και αισιόδοξοι αλλά δυστυχώς η διάθεσή σας γίνεται κάπως βαριά καθώς ο Κρόνος κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας. Έχετε έντονα αναλυτικό μυαλό πράγμα το οποίο ταρακουνά την ηρεμία της ψυχής σας. Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα στην υγεία σας, συμβουλευτείτε έναν έμπειρο γιατρό, ιδιαίτερα αν αφορά ένα μακροχρόνιο πρόβλημα. Αποφύγετε να ψάχνετε τα συμπτώματα στο διαδίκτυο, καθώς ο Κρόνος είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει κάπως … παρανοϊκούς και απαισιόδοξους. Αντιμετωπίστε τα πάντα στη ζωή σας με έναν απλό και υπεύθυνο τρόπο, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν θα αφήσετε το υπεραναλυτικό μυαλό σας να κλέψει την αισιοδοξία σας.

Τώρα θα έχετε την τάση να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο και να είστε ιδιαίτερα σκληροί προς τον εαυτό σας. Αντί να έχετε εμμονή με τα μικρόβια ή γενικά την υγεία σας, εκτονώστε όλη αυτήν τη θλιβερή ενέργεια σε ένα γυμναστήριο ή κάντε μερικούς περιπάτους στη φύση. Και ενώ βλέπετε τα πράγματα κάπως πιεστικά και θλιβερά, μια καλή χρήση της ενέργειας του Κρόνου είναι να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τις συνθήκες της καθημερινής σας ζωής και να οικοδομήσετε μια ρουτίνα που σας βοηθά να παραμείνετε ακμαίοι και υγιείς. Εάν χρειάζεστε μια μορφή εξουσίας για να σας βοηθήσει, απευθυνθείτε σε ένα έμπειρο άτομο που θα σας ωθήσει στο ξεκίνημά σας, αυτό της αλλαγής της καθημερινότητάς σας.

Επιρροή Δία: Η σχέση σας με τη μητέρα σας ή με ένα συγγενή θα μπορούσε να υποβληθεί σε μια σημαντική εξέλιξη καθώς ο Δίας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Είτε την εξιδανικεύσετε, είτε τη «δαιμονοποιήσετε» (δύο όψεις του ίδιου νομίσματος), ήρθε η ώρα να αρχίσετε να την βλέπετε ανθρώπινα και τον εαυτό ως αυτοδύναμο άτομο, ως ενήλικα. Ναι, όλοι χρειαζόμαστε τους γονείς μας στη ζωή μας, σε κάποιο βαθμό, αλλά υπάρχει πάντα κάποια υγιέστερη δυναμική την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε. Μια εγκυμοσύνη είναι δυνατό να συμβεί, ή αν είστε ήδη γονείς, θα θέλετε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας για να διαθέσετε περισσότερο χρόνο στα παιδιά σας.

Η ζωή πραγματικά θα σας συμπεριφερθεί σαν βασιλιάδες/ βασίλισσες της ζούγκλας! Από τις 8 Νοεμβρίου, ο τυχερός Δίας, ο πλανήτης της περιπέτειας, της αφθονίας και της αισιοδοξίας, ξεκινά ένα ταξίδι 13 μηνών στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, μια διέλευση που συμβαίνει μόνο κάθε 12 χρόνια. Κερδίζετε το τζάκποτ στην αγάπη! Αν είχατε περάσει ένα σκοτεινό και συναισθηματικά προκλητικό χρονικό διάστημα στην ερωτική σας ζωή, τα πάντα αλλάζουν. Λέτε αντίο στις ανηφορικές μάχες και τις σκοτεινές νύχτες της ψυχής σας, αφήνετε πίσω σας τη βαρετή και πληκτική ζωή, εξορμάτε σε νέες περιπέτειες, ζείτε με δύναμη και ενθουσιασμό τη ζωή.

Επιρροή Εκλείψεων: Ξεκινά μια ριζική αλλαγή στη ζωή σας καθώς στις 31 Ιανουαρίου, η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας αναμορφώνει την προσωπική σας ταυτότητα. Η αλλαγή αυτή μπορεί να είναι περισσότερο ψυχολογική, μια αναπροσαρμογή στάσης ζωής: Αποφασίζετε να είστε πιο δυνατοί εκεί που είχατε υποχωρήσει περισσότερο ή συγκρατήστε πριν ανταποδώσετε σε μια σχολαστική παρατήρηση. Ο πρώτος οίκος κυβερνά την εμφάνιση και την υγεία, έτσι σε αυτήν τη Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να αλλάξετε ριζικά την εμφάνισή σας και το προσωπικό στυλ σας ή δίνετε τέλος σε ένα πρόβλημα υγείας που σας είχε απασχολήσει.

Το καλύτερο στοίχημα που μπορείτε να βάλετε με τον εαυτό σας είναι να είστε σε ετοιμότητα για ό, τι νέο προκύψει στη ζωή σας. Μια νέα προσφορά εργασίας ή συνεργασίας ή συμφωνία ή ερωτική σχέση θα μπορούσε να προκύψει στις 15 Φεβρουαρίου καθώς η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Ίσως κάποιος ακούσει την καρδιά σας ή καταφέρει να συμφωνήσει μαζί σας σε μια νέα συνεργασία, οπότε μείνετε συντονισμένοι, καθώς οι Ηλιακές εκλείψεις φέρνουν νέες καταστάσεις στη ζωή μας εντελώς ξαφνικά. Το φεγγάρι κάνει πράγματι τα πάντα απρόβλεπτα!

Ποιοί πρέπει να φύγουν από τη ζωή σας; Στις 27 Ιουλίου η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και αντιτίθεστε σε όσους επιδιώκουν να περιορίσουν την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας. Μια πολλά υποσχόμενη ερωτική σχέση ή συνεργασία ή συμφωνία θα μπορούσε επίσης να ανατραπεί εντελώς ξαφνικά. Οι εκλείψεις εξαφανίζουν πρόσωπα και πράγματα από τη ζωή μας που δεν μας εξυπηρετούν πλέον, ειδικά οι Σεληνιακές εκλείψεις. Ίσως αυτή η σχέση ή η συνεργασία ήταν έτοιμη να διαλυθεί, ειδικά εάν χτίστηκε σε ασταθή θεμέλια. Τώρα απελευθερώνεστε μια για πάντα!

Σκορπίζετε τη λάμψη σας και δίνετε το φως σας! Με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, στις 11 Αυγούστου, αφήνετε την ανεξίτηλη σφραγίδα σας, δεν περνάτε απαρατήρητοι, έχετε το θαυμασμό και τις επευφημίες όλου του κόσμου. Τα γεγονότα που θα συμβούν θα φέρουν στο προσκήνιο την ατομικότητά σας και σίγουρα θα είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ετοιμαστείτε για μεγάλα και σημαντικά γεγονότα αλλά βεβαιωθείτε ότι προβάλετε προς τα έξω την αυθεντική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Είτε πρόκειται για ένα ερωτικό ή επαγγελματικό ξεκίνημα, είτε φυτεύετε τους σπόρους μιας προσωπικής ανάπτυξης, ένα είναι σίγουρο: Η ευτυχία και η επιτυχία είναι στα χέρια σας. Τι πρέπει να κάνετε;

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου: Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, προκαλώντας και δοκιμάζοντας τις οικείες σχέσεις και συνεργασίες σας και αυξάνοντας την πίεση και τις συγκρούσεις. Ένα θέμα το οποίο σιγοέβραζε καιρό μέσα σας θα μπορούσε να σας κάνει να εκραγείτε εντελώς ξαφνικά, ειδικά αν δεν το είχατε ποτέ θίξει. Είναι αυτό χωρισμός ή ένα σύνθημα να ασχοληθείτε με αυτό μιλώντας με ειλικρίνεια; Δεδομένου ότι ο Άρης προσθέτει πίεση, θα μπορούσε να σημάνει και το τέλος αν είτε εσείς ή ο αγαπημένος σας ή ο συνεργάτης σας νιώθατε περιορισμούς και καταπίεση. Ή ίσως νιώσετε απλώς ότι χρειάζεστε περισσότερο προσωπικό χώρο. Όσο κι αν απολαμβάνετε την παρέα του άλλου, έχετε και τα δικά σας ενδιαφέροντα και πρέπει να θέσετε ξεκάθαρα όρια. Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να καταστρέψει τα πάντα αν αφήσετε τον ανταγωνισμό και τον εγωισμό να παρεισφρήσουν στις σχέσεις σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου: Πόσο ικανοποιημένοι είστε από τις συνθήκες διαβίωσης σας; Από το σπίτι σας και τους αγαπημένους σας; Σε αυτά τα θεμελιώδη ερωτήματα καλείστε να απαντήσετε με πάσα ειλικρίνεια καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να αναλώνεστε με μια πληγή του παρελθόντος που έχει τις ρίζες της στην παιδική σας ηλικία, ίσως ακόμη με μια προετοιμασία για ανακαίνιση ή μετακίνηση. Μπορεί να αντεπιτεθείτε σε ένα συγκάτοικο, συγγενή ή στενό φίλο, ειδικά αν εκμεταλλεύεται την καλοσύνη σας. Ο καθορισμός καλύτερων και σταθερών ορίων είναι αναγκαίος και θα ανακαλύψετε πολλά για τους ανθρώπους από τον τρόπο που θα ανταποκριθούν.

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms