Παρθένος 2018. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 19

Παρθένος 2018, μάθε με εγκυρότητα ποιες αστρολογικές όψεις σε επηρεάζουν το νέο έτος και τι εξελίξεις θα έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα αλλάξει η καθημερινότητα σου; Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις αγάπη και αμοιβαιότητα;

Ζώδια 2018, διάβασε πως θα είναι ο Παρθένος το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου): Μην ονειροβατείτε και ζείτε με τις ψευδαισθήσεις σας! Ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης του υποσυνειδήτου και της φαντασίας, κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και αποκαλύπτει μια μεγάλη αλήθεια. Ίσως έχετε μια καταστροφική ανακάλυψη για μια σημαντική σχέση σας, κι αυτό επειδή οι διαισθητικές δυνάμεις σας, σας κατευθύνουν σωστά. Προσέξτε μόνο μήπως στην προσπάθειά σας να καταπραΰνετε τον πόνο σας έχετε τάσεις φυγής ή καταφύγετε σε έναν εθισμό. Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα ευάλωτοι συναισθηματικά, κλαίτε και λυπάστε με το παραμικρό, δεν αντέχετε τη θλίψη και τον πόνο. Αντί να προσπαθήσετε να ξεφύγετε από αυτά τα συναισθήματα θάβοντάς τα, ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό, όπως τη μουσική, τη ζωγραφική, τον χορό, το τραγούδι, τη φωτογραφία, πρέπει να διοχετεύσετε κάπου όλα αυτά τα συναισθήματα που έρχονται. Επισήμανση: Μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε τώρα τα λόγια των άλλων ή να εξηγήσετε τα πάντα με τη λογική.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Η ερωτική σας ζωή και η σχέση σας με τα παιδιά σας αλλάζουν, τα βλέπετε πιο ώριμα και σοβαρά, καθώς ο Κρόνος κινείται στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και των παιδιών. Αν ο αγαπημένος σας ή κάποιο από τα παιδιά σας πραγματικά δεν σας στηρίζουν ή σας δημιουργούν πίεση και άγχος, ήρθε η ώρα να μιλήσετε και να ορίσετε σαφή όρια. Ή ίσως συνειδητοποιήσετε ότι ο αγαπημένος σας δεν μπορεί να σας προσφέρει την ασφάλεια και τη σιγουριά που αναζητάτε και αποφασίσετε να πάτε κάπου αλλού.

Μια καλή δοκιμή: Ελέγξτε αν αισθάνεστε αποστραγγισμένοι ή ανυψωμένοι συναισθηματικά μετά από μια ερωτική συνάντηση. Σίγουρα, οι ανθεκτικοί ώμοι σας μπορούν να σηκώσουν πολύ βάρος, αλλά γιατί να επιβαρύνεστε με τα θέματα κάποιου άλλου; Ακόμη και αν έχετε επωμιστεί μόνοι σας την ανατροφή ενός παιδιού, τα συναισθηματικά όρια είναι απαραίτητα τώρα. Ο Κρόνος κυβερνά τα σοφά και έμπειρα άτομα, έτσι αξιοποιείστε τη σοφία ενός έμπειρου ατόμου στον κοινωνικό κύκλο σας, μπορεί να σας βοηθήσει να υπερπηδήσετε οποιαδήποτε μπλοκαρίσματα. Αντί να διαμαρτύρεστε συνεχώς, πάρτε τη ζωή στα χέρια σας, αλλάξτε την! Δεν σας αρέσει κάτι στην ερωτική σας ζωή ή τη σχέση σας με τα παιδιά σας; Αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Επιρροή Δία: Σκέφτεστε αισιόδοξα και επεκτατικά! Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου ο Δίας θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σας και όλα τα θέματα του τρίτου οίκου, επικοινωνία, ανταλλαγή ιδεών, ταξίδια, γνώση θα γεμίσουν την καρδιά σας με χαρά και αισιοδοξία. Αν είστε συγγραφέας ή έχετε συγγραφικές φιλοδοξίες, θα έχετε επιτυχία στη δημοσίευση. Ίσως αποφασίσετε να δημιουργήσετε ένα νέο blog ή ξεκινήσετε το δικό σας site ή απλά κάνετε συχνότερα κοντινά ταξίδια. Με τον τυχερό Δία στο πλάι σας, θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να πουλήσετε ακριβά τις ιδέες σας και τον εαυτό σας. Τολμήστε την αυτοπροβολή!

Μετά τις 8 Νοεμβρίου και για τον επόμενο χρόνο ο Δίας θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και θέτει στο προσκήνιο οικογενειακά θέματα και ζητήματα ακινήτων. Πραγματικά, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο σαν το σπίτι σας, νιώθετε τυχεροί που έχετε δίπλα σας την οικογένειά σας. Παίρνετε μια γλυκιά γεύση από το πόσο οι ορίζοντές σας μπορούν να αναπτυχθούν δίνοντας και παίρνοντας φροντίδα και τρυφερότητα. Οι γονείς σας και οι συγγενείς σας, σας δείχνουν τα συναισθήματά τους και λαμβάνετε την υποστήριξή τους. Δεν αμφισβητείτε την αγάπη τους, τραγουδάτε το τραγούδι της αγάπης που ανοίγει τις καρδιές σας, κάνετε σαν μικρό παιδί!

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου: Είστε αγχώδεις και αναλυτικοί από τη φύση σας, αλλά τώρα θα είστε ακόμα περισσότερο καθώς ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας, πράγμα το οποίο μπορεί να ενισχύσει το στρες και την ένταση στον καθημερινό τρόπο ζωής σας. Εάν διάγετε μια ανθυγιεινή ζωή ή αντιμετωπίζετε ένα ασήμαντο πρόβλημα με άγχος και πίεση, κάντε κάτι για να απομακρύνετε τις καθημερινές πιέσεις. Σταματήστε το τσιγάρο, τα ποτά και τα ξενύχτια ή οποιαδήποτε κακή συνήθεια που ξέρετε ότι βλάπτει την υγεία σας. Απογαλακτιστείτε από αυτά μια για πάντα. Το καρμικό μήνυμα του ανάδρομου Άρη; Για να νιώσετε ευτυχία, πρέπει να είστε οργανωτικοί και πρακτικοί και να διαμορφώσετε νέες συνήθειες που θα δημιουργήσουν την ιδανική ζωή για εσάς. Αντικαταστείτε μια αρνητική συνήθεια με μια θετική ρουτίνα που ταιριάζει στη φύση σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου: Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, γυρίζει ανάδρομη στον τρίτο οίκο σας, της νόησης και της επικοινωνίας, και σας ζητά να κάνετε ένα βήμα πίσω για να σκεφτείτε την ερωτική σας ζωή, σίγουρα αυτό θα είναι ευκολότερο τώρα. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να νιώσετε μια μικρή ενόχληση από κάτι, στόχος σας είναι να επαναξιολογήσετε οποιοσδήποτε ζήτημα στην ερωτική σας ζωή. Προσοχή: Αυτός/ή που φαίνεται αθώος/α μπορεί να είναι πονηρός/ή, το λάθος άτομο, για να σας αφήσει αργότερα με ένα αίσθημα αναξιότητας και αμφιβολιών, ίσως και με δράμα. (Πείτε, όχι ευχαριστώ!) Προσέξτε και σκεφτείτε επίσης τους φίλους σας και τον κοινωνικό σας κύκλο. Ορισμένοι από αυτούς δεν θα έχουν και τις καλύτερες προθέσεις.

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms