Σκορπιός 2018. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 19

Μια υπέροχη και ενδιαφέρουσα χρονιά σε περιμένει. Σκορπιός 2018, μάθε πόσο τυχερή και γεμάτη ευκαιρίες θα είναι η νέα αυτή χρονιά για το ζώδιό σου. Μάθε τι δώρα και εκπλήξεις θα σου φέρει το νέο έτος.

Ζώδια 2018, διάβασε πως θα είναι ο Σκορπιός το νέο έτος:

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου): Μπορεί να αναζητάτε διακαώς τη δέσμευση και την οικειότητα, αλλά όχι τώρα. Ο επαναστάτης Ουρανός ξεκινά από τις 18 Μαΐου την πορεία του στον Ταύρο και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, γίνεστε περισσότερο ανεξάρτητοι, παλεύετε μέσα σας μεταξύ της ασφάλειας και της ελευθερίας. Απλά μη δεσμευτείτε με τίποτα και κανέναν τώρα προτού βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πετάξετε ελεύθερα. Αν είστε σε μια ερωτική ή συνεργατική σχέση, σιγουρευτείτε ότι υπάρχει χώρος για να αναπτύξετε τις ατομικές σας πρωτοβουλίες και ότι αυτό το άτομο δεν σας πιέζει για δέσμευση ή να παράγετε έργο. Ο πλανήτης των ξαφνικών αλλαγών μπορεί επίσης να ανατρέψει την ηρεμία μιας σημαντικής σχέσης σας εξαιτίας οικονομικών ατασθαλιών. Είστε ζώδιο σταθερό, έτσι μπορεί να σας είναι δύσκολο να αποδεχτείτε αυτές τις μεταβαλλόμενες συνθήκες της ζωής σας. Εν τούτοις, μπορούν να βρεθούν λύσεις ακόμα και σε προβλήματα που φαινομενικά δείχνουν αδύνατον να επιλυθούν.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω

(για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Απαισιόδοξη διάθεση και βαριές σκέψεις σας δημιουργεί ο Κρόνος ο οποίος κινείται στον νοητικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Τα πράγματα στο μέτωπο της επικοινωνίας θα μπορούσαν να γίνουν κάπως βαριά, ίσως και εσείς οι ίδιοι να μην έχετε τη διάθεση να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους. Μπορεί ακόμα και να ανταλλάξετε κάποια σκληρά λόγια με έναν αδελφό/ή, φίλο ή συνεργάτη. Ίσως ακόμα αντί για διάλογο να κάνετε μονόλογο σε μια προσπάθεια να επιβάλετε τις δικές σας απόψεις και ιδέες. Θα μπορούσατε ακόμα να πιέζεστε νοητικά για να αποπερατώσετε ένα έργο ή να μιλήσετε δημόσια ή μπορεί να συναντήσετε εμπόδια όταν θέλετε να χαλαρώσετε με ένα σύντομο ταξίδι.

Όσο είναι δυνατόν, αποφύγετε να εκφέρετε τη γνώμη σας στα social media ή τουλάχιστον μη γράφετε κάτι πολύ βαρύ, χωρίς να το έχετε σκεφτεί εκ των προτέρων. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πολύ καλά αυτόν στον οποίο μιλάτε και μη μεταδίδετε κακοπροαίρετα κουτσομπολιά. Σε περίπτωση που επιδιώκετε να κάνετε μια συμφωνία, φροντίστε να διαβάσετε πολύ καλά τους όρους πριν υπογράψετε. Ίσως είναι καλύτερο να ασχοληθείτε με ανάλαφρες δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο σας προκειμένου να ξεφύγετε από τις ευθύνες και να μην αναλαμβάνετε περαιτέρω υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Από την αντίθετη πλευρά, θα μπορούσατε να κάνετε σοβαρά βήματα για να γίνετε ένας σεβαστός συγγραφέας, στοχαστής, ομιλητής ή δάσκαλος.

Επιρροή Δία: Πιστεύετε στην αξία σας, έχετε αυτοεκτίμηση καθώς ο επεκτατικός Δίας θα βρίσκεται μέχρι τις 8 Νοεμβρίου στο ζώδιό σας. Όσον αφορά την εργασία σας, δεν μπορείτε να αντέξετε αν δεν πληρώνεστε σύμφωνα με αυτό που σας αξίζει, ούτε και να αναλάβετε έξτρα εργασία. Στην αγάπη δεν ανέχεστε το συναισθηματικό δράμα και τον περιορισμό. Προτεραιότητα έχουν οι δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Βελτιώνονται οι συνθήκες της ζωής σας, αφιερώνεστε στους ανθρώπους που σας υποστηρίζουν. Θέτετε νέες προτεραιότητες στη ζωή σας, κάνετε μεγάλα βήματα για να ανοίξετε το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο που σας οδηγεί στην ευτυχία και την επιτυχία.

Μετά τις 8 Νοεμβρίου, δίνετε περισσότερη βαρύτητα στην οικονομική σας ασφάλεια, καθώς ο Δίας θα κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Η δημιουργία σταθερότητας σε όλα τα μέτωπα θα είναι ένα από τα βασικά θέματα και του επόμενου έτους. Μετά από ένα χρόνο επέκτασης της προσωπικής σας ταυτότητας και της αναγέννησης του εαυτού σας, είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε έναν οδικό χάρτη που θα σας κατευθύνει σε περισσότερη οικονομική ευημερία. Στην πραγματικότητα, το επόμενο έτος θα είναι μία από τις καλύτερες οικονομικά χρονιές σας. Έτσι, ενώ το μυαλό σας θα είναι απασχολημένο στην οικοδόμηση μιας στέρεης οικονομικής βάσης, θα πρέπει να αναζητήσετε ευκαιρίες, ακόμα και έξω από την πόλη σας, και να τις αδράξετε.

Επιρροή Εκλείψεων:

Οι αρχαίοι φοβόντουσαν τις εκλείψεις επειδή μπορούσαν να προκαλέσουν ξαφνικές ανατροπές, πράγμα που δεν επιθυμεί και τόσο το σταθερό ζώδιό σας. Αλλά ακόμα κι αν τα πάντα ανατραπούν στις 31 Ιανουαρίου από τη Σεληνιακή έκλειψη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων, εσείς έχετε την ικανότητα να αναγεννηθείτε από τις στάχτες σας. Τι μπορεί να συμβεί; Ένα σημαντικό πρόσωπο στο γραφείο σας ξαφνικά εγκαταλείπει την εταιρεία και σας επωμίζει με επιπρόσθετες ευθύνες ή ένα τμήμα στην εταιρεία σας χρειάζεται αναδιάρθρωση κι εσείς καλείστε να επιστρατεύσετε την υπομονή και τις αντοχές σας. Στην καλύτερη περίπτωση, ίσως πάρετε μια απροσδόκητη άνοδο στην εργασία σας και στη χειρότερη τον κατήφορο.

Ποιοί είναι μέσα στην καρδιά σας; Στηρίξτε τους τώρα για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει. Η Ηλιακή έκλειψη στις 15 Φεβρουαρίου στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας ωθεί να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ίσως μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας παίξει καταλυτικό ρόλο στα γεγονότα που θα προκύψουν. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να φέρει αλλαγές με ένα γονέα, ένα παιδί ή ένα συγκάτοικο ή μια αλλαγή της κατάστασης διαβίωσής σας. Μη σκεφτείτε απαισιόδοξα αν προκύψει αναταραχή, πράγμα το οποίο μπορεί να συμβεί σε μια έκλειψη. Το χάος δεν είναι πάντα κακό, αντίθετα θα μπορούσε να προκύψει κάτι καλό όταν αποκατασταθεί η ηρεμία. Απλά περιμένετε να δείτε ποιο είναι το μεγάλο μήνυμα του φεγγαριού.

Μπορεί η ζωή στο σπίτι σας να σας βάλει σε έντονο προβληματισμό, αλλά θα χρειαστεί να βρείτε τρόπους προκειμένου να ισορροπήσετε την προσωπική με την επαγγελματική σας ζωή μέσα στο καλοκαίρι. Στις 27 Ιουλίου, η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και η σχέση σας με ένα γονέα σας ή με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας θα μπορούσε να υποβληθεί σε κάποιες αλλαγές, δεδομένου ότι οι Σεληνιακές εκλείψεις φέρνουν στο φως οτιδήποτε είναι θαμμένο. Έχει έρθει η ώρα να αντιμετωπιστεί ένα καίριο ζήτημα που σας βασάνιζε καιρό. Αυτή η έκλειψη θα δώσει ένα τέλος στη θλίψη σας, είναι το αποκορύφωμα μιας κατάστασης που είχε δημιουργηθεί στις αρχές του έτους.

Εκτός από τα οικογενειακά ζητήματα, θα υπάρχει πολλή δράση στην εργασία σας, χάρη στην Ηλιακή έκλειψη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, στις 11 Αυγούστου, που αλλάζει το παιχνίδι της ζωής σας. Ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα στην καριέρα σας που οδηγεί στην επιτυχία προδιαγράφεται μέσα στο καλοκαίρι, το οποίο οδηγεί στη θέσπιση νέων μακροπρόθεσμων στόχων. Αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει στο προσκήνιο το όνομά σας και τα επιτεύγματά σας ή σας βοηθά στη συγκομιδή των καρπών του επίμονου αγώνα σας. Οι εκλείψεις μπορούν να μας εκτοξεύσουν σε ένα … άλλο επίπεδο, οπότε προετοιμαστείτε για μια νέα ηγετική θέση στην εργασία σας ή για να δείτε το όνομά σας να λάμπει!

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου: Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και νιώθετε τα συναισθηματικά θεμέλια με τους οικείους σας να τρίζουν γερά. Ίσως να μην είστε ικανοποιημένοι από το σπίτι σας, έτσι μπορεί να θελήσετε να μετακινηθείτε, να κάνετε μια ανακαίνιση στο σπίτι σας ή ακόμα και να αλλάξετε πόλη. Ο επιθετικός Άρης μπορεί πραγματικά να αναδεύσει μερικά έντονα συναισθήματα τα οποία έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, έτσι φροντίστε να βρείτε μια υγιή διέξοδο για αυτά. Τα μέλη της οικογένειάς σας, τα παιδιά σας και οι συγγενείς θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στα γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μια εγκυμοσύνη, ίσως ανεπιθύμητη, είναι δυνατό να συμβεί, οπότε πάρτε προφυλάξεις.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιό σας και περιορίζει την αγάπη και τις κοινωνικές επαφές, πάτε πίσω στο παρελθόν, ίσως σε μια παλιά αγάπη που άφησε συντρίμμια στην ψυχή σας. Θα μπορούσατε να είστε λίγο εκτός τόπου και χρόνου ή κάνετε λάθος εντύπωση στους ανθρώπους. Ίσως και να νιώθετε φοβισμένοι, καταλαμβάνεστε από εμμονές και κακεντρέχεια πράγμα το οποίο μπορεί να διώξει μακριά τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σίγουρα δεν θέλετε να προσβάλλετε, να αποξενώσετε ή να απομακρύνετε τους θαυμαστές σας ή τον αγαπημένο σας. Αποφύγετε τυχόν δραστικές αλλαγές στο στυλ και την εμφάνισή σας καθώς όταν ο πλανήτης ορθοδρομήσει μπορεί και να μη σας αρέσουν. Πάρτε ιδέες, συμβουλευτείτε τους ειδικούς και στη συνέχεια αποφασίζετε.

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms