Ταύρος 2018. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 18

Ταύρος 2018, το e-zwdia σου έχει την αναλυτική πρόβλεψη με τις όψεις για όλο το νέο έτος. Διάβασε αν αυτή τη χρονιά θα πας καλά στη δουλειά σου, αν θα έχεις αύξηση στα οικονομικά σου και  αν θα είναι γενικότερα ένα πιο τυχερό έτος σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Ζώδια 2018, διάβασε πως θα είναι ο Ταύρος το νέο έτος:

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου): Η συνήθης ήρεμη φύση σας και η υπομονή σας δίνουν τη θέση τους σε συναισθηματικές διακυμάνσεις που προκαλούν αναταραχές στις προσωπικές σχέσεις σας καθώς ο επαναστατικός Ουρανός ξεκινά από τις 18 Μαΐου την πορεία του στο ζώδιό σας. Το χρήμα και η ασφάλεια δεν είναι αστεία υπόθεση για σας. Ίσως να υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές στην οικονομική σας κατάσταση και δεν έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε τα έξοδά σας. Απρόβλεπτες δαπάνες θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο τον δημοσιονομικό προγραμματισμό σας. Ή ίσως απλά ξοδεύετε περισσότερα, απολαμβάνοντας κάθε πολυτέλεια και κάνοντας φιγούρα, νομίζοντας ότι μπορείτε να καλύψετε αυτές τις δαπάνες. Ίσως η απρόβλεπτη συμπεριφορά, η δική σας ή ενός προσφιλούς σας προσώπου, κάνει τη ζωή σας πιο δύσκολη, μόνο που δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό παρά μόνο να βρείτε διέξοδο στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω

(για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο; Νιώθετε να περπατάτε σε ένα σκοτεινό δρόμο, δεν έχετε ενέργεια και ζωντάνια για ζωή καθώς ο Κρόνος στον επεκτατικό και αισιόδοξο ένατο οίκο σας ρίχνει τη σκιά του στα μεγαλεπήβολα οράματά σας, τη ζωντάνια και τις ελπίδες σας. Ίσως να σκέφτεστε ότι έχει έρθει «το τέλος» για ένα όνειρό σας που αφορά ένα συγκεκριμένο έργο ή αίτημα κι αυτό σας δημιουργεί απαισιοδοξία και λύπη. Τα πράγματα δεν είναι, και το επαναλαμβάνουμε, τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Είναι επειδή η διάθεσή σας είναι βαριά και εστιάζεστε στους περιορισμούς και τα εμπόδια.

Αντί να γίνεστε καταθλιπτικοί και απεγνωσμένοι, μιλήστε σε κάποιον με περισσότερη εμπειρία ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε μέσα από τα εμπόδια ομαλά και μπορεί να κάνει θαύματα στη διάθεσή σας. Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις με γνώμονα τη λογική και την υπευθυνότητα. Η αρνητική σκέψη και η αποφυγή των προβλημάτων δεν θα σας φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Εάν δεν ξέρετε πώς να υλοποιήσετε ένα μεγάλο όνειρό σας, παραδεχτείτε το. Αντίθετα, δεν θα πρέπει να πάρετε ανόητα ή επικίνδυνα ρίσκα, νομίζοντας ότι θα τα καταφέρετε. Ίσως ακόμα κάποιοι σας θεωρήσουν υπερβολικά δογματικούς και αυταρχικούς, χωρίς ευαισθησία και συναισθήματα.

Επιρροή Δία:

Νέοι κοινωνικοί και επαγγελματικοί ορίζοντες ανοίγονται για σας καθώς μέχρι τις 8 Νοεμβρίου ο Δίας θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και θα μπορούσε να σας προτρέψει να κάνετε τη σχέση σας επίσημη ή να ξεκινήσετε μια επιχείρηση με έναν φίλο ή συνεργάτη. Αυτή η συνεργατικότητα που έχετε θα μπορούσε να σας κάνει όχι μόνο χαρούμενους αλλά και να σας φέρει οικονομικά κέρδη. Ή, ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο θα μπορούσε να σας προσφέρει μια απίστευτη ευκαιρία, ίσως μια καταλυτική για τη ζωή σας ερωτική γνωριμία ή ένα ταξίδι για εργασία ή ακόμα και μια μετεγκατάσταση κάπου στο εξωτερικό.

Μετά τις 8 Νοεμβρίου, ο Δίας θα κινείται στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου και των κοινών οικονομικών πόρων, και ίσως βρείτε τρόπους για να έχετε κέρδη από παθητικό εισόδημα, ίσως μέσω δικαιωμάτων ή ακινήτων. Ίσως κάνετε μια στενή ερωτική σχέση ή επιχειρηματική συνεργασία ή ξαφνικά βλέπετε ότι δεν αξίζει να αναλώνεστε με μια παρελθούσα κακεντρέχεια και νιώθετε έτοιμοι να θεραπευτείτε από την οργή και το θυμό. Γιορτάζετε τη συναισθηματική και ψυχική σας αναγέννηση, έχετε την ευελιξία να προσπεράσετε μια προδοσία ή μια απώλεια που σας στερούσε την χαρά κα τον ενθουσιασμό. Επιρροή Εκλείψεων: Σκέφτεστε καιρό να κόψετε τον ομφάλιο λώρο με την οικογένειά σας ή να εγκαταλείψετε το σπίτι σας ή την πόλη σας; Στις 31 Ιανουαρίου, η Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσε να ταρακουνήσει τα πράγματα στο μέτωπο του σπιτιού σας. Εάν σκέφτεστε καιρό να φύγετε, το φεγγάρι μπορεί να σας αποκαλύψει το σπίτι των ονείρων σας. Μπορεί ακόμα να συμφωνήσετε με κάποιον να ζήσετε μαζί κάτω από την ίδια στέγη ή απλά νιώσετε να χτυπά το βιολογικό σας ρολόι και θέλετε πάση θυσία να κάνετε οικογένεια. Ή ίσως απλά κάνετε μια ριζική αλλαγή στη διαρρύθμιση του σπιτιού σας για να εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους σας.

Η Ηλιακή έκλειψη στις 15 Φεβρουαρίου στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων, θα μπορούσε να σας παρακινήσει να κάνετε το μεγάλο βήμα προς μια νέα ηγετική θέση στην καριέρα σας ή να γιορτάσετε τη νίκη ενός ομαδικού έργου. Εφαρμόζετε αποτελεσματικά την τεχνογνωσία σας, είτε στην οργάνωση ή τη διαχείριση ενός έργου ή σχεδιασμού. Αν έχετε μια νέα επαγγελματική πρόταση ή ένα επιχειρηματικό σχέδιο, μπορείτε να κάνετε το πρώτο βήμα. Και αν έχετε πέσει στην παγίδα των επαγγελματικών υποχρεώσεων και των ευθυνών, ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε.

Ένα ομαδικό έργο θα μπορούσε να πάρει μια ώθηση ή προχωράτε σε μια νέα θέση στην εργασία σας καθώς στις 27 Ιουλίου, η Σεληνιακή έκλειψη σαρώνει το δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων. Η Σεληνιακή έκλειψη συμβαίνει όταν έχουμε πανσέληνο, καθώς η Γη βρίσκεται μεταξύ του Ήλιου και της Σελήνης, ρίχνοντας μια σκιά. Ως αποτέλεσμα, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη δική μας σκιώδη φύση ή βλέπουμε τη σκοτεινή πλευρά των άλλων. Οι Σεληνιακές εκλείψεις μπορούν να προκαλέσουν ένα ξαφνικό τέλος ή να ωθήσουν τα γεγονότα σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση από ό, τι είχε προγραμματιστεί. Δεδομένου ότι αυτή η έκλειψη έχει επίδραση στον τομέα της καριέρας σας, ένα βασικό άτομο ή ηγετικό στέλεχος θα μπορούσε ξαφνικά να αναχωρήσει, χωρίς προειδοποίηση (κι αν αυτό το άτομο ήταν το «μαύρο πρόβατο», μπορείτε να ευχαριστήσετε την έκλειψη για τη χείρα βοηθείας που σας δίνει).

Πότε ήταν η τελευταία φορά που βρεθήκατε με τη μητέρα σας ή τα αδέλφια σας για να συζητήσετε μαζί; Στις 11 Αυγούστου, η Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, στέλνει τη ζωογόνο ενέργειά της στις σχέσεις σας με τα προσφιλή σας πρόσωπα. Σας δίνεται η ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με τους αγαπημένους σας, να επιλύσετε παλιά οικογενειακά ζητήματα, συζητώντας πρόσωπο με πρόσωπο. Ίσως ακόμα βάλετε σε τάξη εκκρεμή ζητήματα ακινήτων και νιώθετε σταθερότητα και ασφάλεια στο δικό σας σπίτι. Θα μπορούσατε να επενδύσετε σε ένα ακίνητο ή ίσως αγοράσετε ή πωλήσετε ακίνητη περιουσία.

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου: Πόσο ικανοποιημένοι είστε από την καριέρα σας; Έχει εξελικτικές προοπτικές; Σε αυτά τα ερωτήματα καλείστε να απαντήσετε με ειλικρίνεια καθώς ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Μπορεί να ξεκινήσετε να σκέφτεστε μια στρατηγική αποχώρηση ή ίσως ακόμη αποφασίσετε ξαφνικά να φύγετε από μια αδιέξοδη εργασία που σας αποστραγγίζει συναισθηματικά, δεν σας δίνει κίνητρα εξέλιξης και καθόλου ικανοποίηση. Εξετάστε τι χάσατε και τι κερδίσατε όλες αυτές τις επιπλέον ώρες που εργαστήκατε ή τις φορές που δαγκώσατε τη γλώσσα σας πριν μιλήσετε στο αφεντικό σας ή σε ένα δύστροπο πελάτη. Ή αντίθετα μπορεί τελικά να καταφέρετε να συνδυάσετε τα επαγγελματικά καθήκοντά σας με τη διασκέδαση, αν έχετε την πολυτέλεια να εργάζεστε εξ αποστάσεως. Με ένα ισχυρό σήμα WiFi, ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να δουλέψετε στην παραλία ή σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο;

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και κλονίζει προσωρινά την αρμονία των οικείων σχέσεών σας, καθιστώντας τους ανθρώπους γύρω σας υπερβολικά επικεντρωμένους στις δικές τους επιθυμίες ή τυφλωμένους στη δική τους εγωιστική συμπεριφορά. Ο πλανήτης της αγάπης σας συμβουλεύει να μην παντρευτείτε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ούτε και να πιστέψετε σε όρκους αιώνιας αγάπης. Μπορεί να αποφασίσετε να θέσετε κάποια χρονικά όρια με τον αγαπημένο σας ή απλά κάνετε ένα διάλλειμα για να επανεκτιμήσετε μια σχέση ή συνεργασία. Ή ίσως πατήσετε τα φρένα στην αναζήτηση ενός νέου ερωτικού συντρόφου, δεν κάνετε καμία προσπάθεια, ακόμα κι αν επιθυμείτε με πάθος κάποιον/α.

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms