Τοξότης 2018. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 24

Πόσο τυχερή χρονιά θα είναι για τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σου; Τοξότης 2018, διάβασε την αναλυτική πρόβλεψη για το ζώδιό σου και ενημερώσου για όλα τα δρώμενα που θα συμβούν μέσα στο νέο αυτό και ενδιαφέρον έτος.

Ζώδια 2018, διάβασε πως θα είναι ο Τοξότης το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου): Παλεύετε με τους παλιούς σας δαίμονες, προσπαθείτε να δείτε τα πάντα με σοφία και ανωτερότητα, αλλά μάταια. Ο Ποσειδώνας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, της οικογένειας και του σπιτιού, και ίσως είναι δύσκολη η αντιμετώπιση μιας προδοσίας ενός προσφιλούς σας προσώπου. Μήπως ψάχνοντας, έχετε βρει το σπίτι των ονείρων σας; Πιθανώς να είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα θα μπορούσε να κρύβει πολλές κακοτοπιές, έτσι ελέγξτε τα πάντα καθώς θα καταλήξετε αργότερα με ατελείωτες τηλεφωνικές κλήσεις στον υδραυλικό, τον ξυλουργό, τον ηλεκτρολόγο. Δεδομένου ότι ο Ποσειδώνας συνδέεται με το νερό, λάβετε μέριμνα για τις διαρροές και βεβαιωθείτε ότι οι σωλήνες και τα υδραυλικά σας είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας (ακούγεται περίεργο, αλλά μπορεί και να συμβεί!).

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Θέλετε να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε καλοπέραση και πολυτέλεια; Μην τα σκορπάτε τόσο γρήγορα. Ο Κρόνος κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και απαιτεί σύνεση και πειθαρχία στη διαχείριση των χρημάτων σας. Η καταθλιπτική επιρροή του Κρόνου μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε υποτιμητικά σε σχέση με την οικονομική σας κατάσταση ή μπορεί να ξοδέψετε μερικές χιλιάδες ευρώ σε πολυτελή αντικείμενα, για να διαπιστώσετε αργότερα ότι δεν σας είναι χρήσιμα και πρακτικά.

Μπορεί επίσης να νιώθετε ότι η δουλειά σας δεν σας ανταμείβει πλουσιοπάροχα, νιώθετε να είστε σε ένα κλουβί, καθώς συνειδητοποιείτε πολύ καλά τον οποιονδήποτε περιορισμό σας δημιουργεί ο Κρόνος. Από τη στιγμή που ο Κρόνος σηματοδοτεί τα έμπειρα και ώριμα άτομα, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αν νιώθετε οικονομική δυσπραγία είναι να λάβετε τις συμβουλές ενός εμπειρογνώμονα ο οποίος μπορεί να σας βρει μια πρακτική λύση. Είστε από τη φύση σας αισιόδοξοι, αλλά τώρα θα βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο. Πάρτε προληπτικά μέτρα για να μη στερηθείτε της οικονομικής σας ασφάλειας.

Επιρροή Δία: Πάτε με τη ροή των γεγονότων, αποδέχεστε τη βούληση του σύμπαντος καθώς ο επεκτατικός Δίας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Αντί να προσπαθείτε να κερδίσετε την αγάπη των ονείρων σας ή να ολοκληρώσετε ένα έργο, υποχωρείτε και σκέφτεστε τα υπέρ και τα κατά μέχρι τον προσεχή Νοέμβριο (ναι, ξέρουμε ότι αυτό είναι πολύ μακριά, αλλά μπορείτε να περιμένετε). Δεν είναι ότι τίποτα δεν θα συμβεί αυτούς τους 10 μήνες, αντίθετα! Είναι ότι ακολουθείτε το θεϊκό σχέδιο και όχι το δικό σας. Αναλώνετε την πολύτιμη ενέργειά σας για να θεραπεύσετε τυχόν παλιές συναισθηματικές πληγές και για να προετοιμαστείτε για ένα ισχυρό νέο 12ετές κεφάλαιο στη ζωή σας που ξεκινά από τον Νοέμβριο.

Έτσι λοιπόν, μετά τις 8 Νοεμβρίου και για τον επόμενο χρόνο, είστε έτοιμοι να γυρίσετε μια νέα σελίδα η οποία θα μπορούσε να είναι τόσο σημαντική, ώστε η ζωή σας δεν θα μοιάζει με την τρέχουσα καθώς ο Δίας επισκέπτεται το ζώδιό σας, κάτι που συμβαίνει κάθε 12 χρόνια! Το αισιόδοξο και επεκτατικό ζώδιό σας θα πει πιθανώς: «Αυτό που θέλω, θα το πάρω!» Ακόμη και αν δεν συμβεί κάτι ακραίο, το πιο σημαντικό είναι ότι θα αποβάλλετε από την ψυχή σας τυχόν τραυματικές ή απαισιόδοξες δονήσεις που ίσως σας είχαν προβληματίσει τους πρώτους 10 μήνες του έτους. Ξεφεύγετε από τις φοβίες και τις ανασφάλειες, πιστεύετε στον εαυτό σας, ανεβαίνει η αδρεναλίνη σας και δεν φοβάστε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου:

Φροντίστε να κάνετε διάλογο και όχι μονόλογο καθώς ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον τρίτο οίκο σας, τον τομέα της επικοινωνίας. Δεν θα έχετε κανέναν ενδοιασμό να πείτε αυτό που θέλετε και λόγω της επεκτατικής φύσης σας δεν θα μπορούσατε καν να σκεφτείτε τα λιγότερα. Προσέξτε επίσης τα σχόλιά σας στα κοινωνικά δίκτυα χωρίς προηγουμένως να έχετε φιλτράρει τα λόγια σας, μπορεί και να επηρεαστεί δυσμενώς η φήμη σας ή να πέσετε στα δίχτυα ενός κακοπροαίρετου κουτσομπολιού. Αν έχετε βάλει στόχο να κατακτήσετε κάποιον/α, μη γίνεστε υπερβολικά επιθετικοί. Ναι, σας αρέσει η περιπέτεια και το κυνήγι, αλλά η βιασύνη δεν θα σας ωφελήσει. Αφήστε τον εαυτό σας να παθιαστεί και να γοητευτεί.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου:

Ένας βαθύς μετασχηματισμός συμβαίνει στην ψυχή σας καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, της φαντασίας και της θεραπείας. Τα καλά νέα είναι ότι είστε προετοιμασμένοι για μια μεγάλη αλλαγή που θα σας βοηθήσει μακροπρόθεσμα, κάνοντάς σας ξεκάθαρους με τις επιθυμίες σας και αποφασιστικούς. Μέχρι τότε όμως, θα πρέπει να κάνετε μια βαθιά εσωτερική διεργασία. Ζητήστε από ένα φίλο σας να σας βοηθήσει αν νιώσετε να παλεύετε με τους κακούς σας δαίμονες. Γιατί πρέπει μόνο εσείς να βοηθάτε τους άλλους; Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τα λάθη σας. Εξυψώνοντας κάποιον/α σε ένα βάθρο ή να διαμαρτύρεστε άσκοπα δεν θα σας βοηθήσει στην απαραίτητη αυτογνωσία και τον προβληματισμό που χρειάζονται για να προχωρήσετε μπροστά. Ρωτήστε τον εαυτό σας: «Γιατί επιλέγω να βρίσκομαι σε αυτήν την οδυνηρή κατάσταση; Σε τι εξυπηρετεί να αναμοχλεύω συνεχώς αυτή την πληγωμένη πλευρά της ψυχής μου»;

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms