Υδροχόος 2018. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 22

Υδροχόος 2018, διάβασε αν και κατά πόσο θα αποδειχθεί η νέα αυτή χρονιά τυχερή για το ζώδιό σου. Αν θα έχεις αλλαγές στη δουλειά σου, αν θα αυξηθούν τα έσοδα σου στα οικονομικά και κατά πόσο  η αγάπη θα παίξει σημαντικό ρόλο το νέο έτος.

Ζώδια 2018, διάβασε πως θα είναι ο Υδροχόος το νέο έτος:

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου): Είναι καιρός να θέσετε όρια με ένα προβληματικό μέλος της οικογένειάς σας ή συγγενή. Στις 18 Μαΐου, ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός ξεκινά την πορεία του στον Ταύρο και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και αναδεύει την ανεξάρτητη και επαναστατική φύση σας, τώρα δεν μπορείτε να ανεχτείτε κανέναν περιορισμό από τους οικείους σας. Ξαφνικά, ένα οικογενειακό ζήτημα του παρελθόντος δημιουργεί απογοήτευση και θα μπορούσατε να εκραγείτε, ειδικά αν έχετε κρατήσει πόνο μέσα σας ή αισθάνεστε σαν να δώσατε χωρίς να πήρατε. Κάτω από αυτή την έντονη επαναστατική και κυκλοθυμική ενέργεια, μπορεί να πείτε κάτι που δεν θα μπορέσετε να το πάρετε πίσω. Σκεφτείτε δύο φορές πριν κατηγορήσετε τους ανθρώπους ότι θεωρούν την καλοσύνη σας δεδομένη. Θυμηθείτε, μπορείτε να τους εκπαιδεύσετε να σας αντιμετωπίζουν ως ίσος προς ίσον, και ποτέ μη ζητήσετε υποστήριξη σε αντάλλαγμα.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου):

Ο κοινωνικός και εύθυμος χαρακτήρας σας αντικαθίσταται από μια βαριά διάθεση και μοναξιά καθώς ο περιοριστικός Κρόνος κινείται στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου και του τέλους. Περπατάτε στην ομίχλη, κάτω από μια βαριά ατμόσφαιρα, δεν είστε σίγουροι πώς να βγείτε από την πνευματική και συναισθηματική άβυσσο, γλιστράτε στις λακκούβες αφού τα πάντα γύρω σας είναι θολά. Φυσικά, το πολυμήχανο και εφευρετικό μυαλό σας θα βρει έναν τρόπο να ξεφύγει, αλλά η απαισιοδοξία σας κάνει να σκέφτεστε ότι η ζωή σας δεν θα κυλίσει ευνοϊκά.

Ίσως ακόμα να ασχοληθείτε με κάποια λανθάνουσα θλίψη που έχετε περάσει στο παρελθόν. Για να χρησιμοποιήσετε εποικοδομητικά αυτήν την ενέργεια, κάντε μικρά και πρακτικά βήματα για να χειριστείτε ένα ζήτημα του παρελθόντος που βαραίνει την ψυχή σας. Πρέπει να είστε υπεύθυνοι για τις ενέργειές σας, να μην παίζετε το αβοήθητο θύμα ή αποφεύγετε την προσωπική σας ευθύνη. Δεν είναι όλα τόσο ζοφερά όσο νομίζετε, απλά φροντίστε τον εαυτό σας καθώς προσπαθείτε να βγείτε από το λαβύρινθο.

Επιρροή Δία: Η σταδιοδρομία σας απογειώνεται καθώς ο Δίας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, ανοίγοντας νέους ορίζοντες και χαρίζοντάς σας νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Όλο το έτος θα είναι πλούσιο με ευκαιρίες για να πατήσετε σε ένα νέο έδαφος, αυξάνοντας το εισόδημά σας και χαρίζοντάς σας μια καλύτερη θέση στην εργασία σας. Αλλά μην τα ξοδεύετε όλα με μιας. Ο Δίας σας κάνει ριψοκίνδυνους, οπότε ενώ θα μπορούσατε να κερδίσετε περισσότερα, θα μπορούσατε επίσης να δαπανάτε περισσότερα ή να μπείτε στον πειρασμό να πάρετε επικίνδυνα επαγγελματικά ρίσκα.

Μετά τις 8 Νοεμβρίου, ο Δίας θα κινείται στον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, είστε στο στοιχείο σας τώρα, οπότε ετοιμαστείτε για νέες φιλίες και εξορμήσεις. Οποιαδήποτε προσπάθεια κάνετε για να ευοδωθούν οι ελπίδες και τα όνειρά σας δεν θα περάσει απαρατήρητη από το σύμπαν. Βρίσκετε άτομα που σας εμπνέουν με τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία τους, παίρνετε δύναμη για να προχωρήσετε σε νέους ορίζοντες. Θα μπορούσατε να εργαστείτε εθελοντικά, δωρίζοντας λίγες ώρες από το χρόνο σας σε όσους έχουν την ανάγκη σας, και γνωρίζετε νέους ανθρώπους. Η φιλανθρωπία σας και ο αλτρουισμός σας ξεκλειδώνει όλες τις πόρτες της ευτυχίας. Μη ρωτάτε τι μπορούν να κάνουν οι άλλοι για σας, αλλά τι μπορείτε να κάνετε εσείς γι’ αυτούς.

Επιρροή Εκλείψεων:

Τι πρέπει να εκλείψει από τη ζωή σας, για την ευτυχία σας; Στις 31 Ιανουαρίου, η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και ήρθε η ώρα να επιλέξετε τα άτομα που θα σας συνοδεύσουν στο μονοπάτι της ζωής. Μπορεί πλέον να μην έχετε να δώσετε τίποτα σε ένα ερωτικό σύντροφο, συνεργάτη ή μια δουλειά και συνειδητοποιείτε ότι ήρθε η ώρα για κάτι άλλο. Παρόλα αυτά, η οργή, ο θυμός και ο εγωισμός που σας διακατέχουν μπορεί να κάψουν τις γέφυρες με όχι και τόσο αξιοπρεπή τρόπο. Είναι ωραίο να διεκδικείτε τις ανάγκες σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο αγαπημένος σας ή ένας πελάτης ή συνεργάτης μπορούν να τις εκπληρώσουν. Ίσως αυτό να είναι και το βαθύ μήνυμα του φεγγαριού, να κοιτάξετε αλλού, να βρείτε νέα άτομα που θέλουν τα ίδια πράγματα όπως κι εσείς!

Εάν προσπαθούσατε καιρό τώρα να αφήσετε το παρελθόν, αυτή είναι η στιγμή σας! Στις 15 Φεβρουαρίου, η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να κάνετε την προσωπική σας επανάσταση. Πιστεύετε στον εαυτό σας, ότι μπορείτε να ζήσετε σύμφωνα με τους δικούς σας όρους, ενισχύονται η δύναμη και το πάθος σας για ζωή. Έτσι, αυτή η έκλειψη όχι μόνο ανοίγει μια χρυσή πόρτα στην ευτυχία και την επιτυχία σας, αλλά με τη γοητεία και το μαγνητισμό σας παίρνετε αυτό που θέλετε. Απευθυνθείτε στους φίλους σας και σε άτομα από το κοινωνικό δίκτυό σας για να σας βοηθήσουν να φτάσετε στον πολυπόθητο στόχο σας, να σας δώσουν πολύτιμες πληροφορίες ή να σας υποδείξουν τις ευκαιρίες. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή τη στιγμή και θα φτάσετε ψηλά!

Είστε έτοιμοι για μια ολική αλλαγή ζωής; Η Σεληνιακή έκλειψη στις 27 Ιουλίου στο ζώδιό σας, σας βοηθά να ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Αυτή η τολμηρή και επαναστατική έκλειψη πραγματικά σας εμπνέει να θέσετε ένα προσωπικό στόχο και να κινηθείτε να τον υλοποιήσετε. Ένα προσωπικό έργο ή επίτευγμα ή μια νέα αγάπη θα μπορούσε να προσγειωθεί στην αγκαλιά σας κάτω από το φως του φεγγαριού. Απλά προσέξτε να μην κάψετε τις γέφυρες καθώς εκφράζετε τον εαυτό σας. Ακόμα και αν πάρετε τα βραβεία σας ή δείτε να υλοποιούνται τα όνειρα της ζωής σας, βεβαιωθείτε ότι δεν θα εγκαταλείψετε τους ανθρώπους που σας βοήθησαν να φτάσετε εκεί. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση ζωής.

Σας αρέσουν οι αλλαγές και όχι η στασιμότητα. Στις 11 Αυγούστου, η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και νιώθετε προετοιμασμένοι για μια νέα ζωή. Αλλάζετε εντελώς τον κοινωνικό σας περίγυρο, εξορμάτε παρορμητικά σε κάτι καινούργιο (ερωτική σχέση ή συνεργασία) χωρίς να υπολογίζετε τίποτα. Είτε πρόκειται για μια νέα ερωτική γνωριμία ή συνεργασία, προχωρήστε αργά και σταθερά, διεξάγοντας την έρευνά σας χωρίς να κινείστε υπό την επήρεια της ανεξαρτησίας σας. Προχωρήστε ένα βήμα τη φορά, με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγετε τις λάθος κινήσεις αλλά και τις χαμένες ευκαιρίες.

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου: Ποιός είναι περισσότερο παθιασμένος από σας; Με τον αγχωτικό Άρη ανάδρομο στο ζώδιό σας δεν πρόκειται να περάσετε απαρατήρητοι, έχετε τη δύναμη της έλξης, αλλά με λάθος τρόπο. Μπορεί να γίνετε λίγο περισσότερο δυνατοί και διεκδικητικοί από το κανονικό, επιβάλλοντας τις επιθυμίες σας και δημιουργώντας στους γύρω σας ασάφεια και αβεβαιότητα. Γίνεστε πιο δυναμικοί και δογματικοί και ίσως πονέσετε τους άλλους. Ίσως οι άλλοι σας θεωρήσουν υπερβολικά επιθετικούς και απρόβλεπτους στις ενέργειές σας. Στόχος σας είναι να μην τρομάξετε τους άλλους με τη δύναμή σας και το πάθος σας. Μπορεί επίσης να αισθανθείτε μια έντονη ερωτική έλξη για κάποιον/α από τα παλιά, αλλά σκεφτείτε τα βήματά σας αν δεν είστε βέβαιοι για τις προθέσεις του άλλου.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου: Προσέξτε μη γίνετε δικτάτορες στην εργασία σας καθώς η αρμονική Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα μπορούσαν να κλονιστούν από συγκρούσεις ενώ οι σχέσεις με τους ανωτέρους σας, τους συνεργάτες σας και τους πελάτες σας θα μπορούσαν να γίνουν δύσκολες τώρα. Ίσως νιώσετε πίεση όσον αφορά την προθεσμία διεκπεραίωσης ενός έργου ή ακόμα μπορεί να βιώσετε κακεντρέχεια και ίντριγκες στο γραφείο. Θα πρέπει να προσέξετε τα πάντα στην εργασία σας, ακόμη περισσότερο από ό, τι νομίζετε. Κι αν κάποια άτομα σας δημιουργούν νευρικότητα, μην επιτίθεστε, ούτε και να εμπιστεύεστε τους συναδέλφους σας. Κάποιος από ισχυρός σύμμαχος μπορεί να γίνει αλύπητος εχθρός!

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms