Ζυγός 2018. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 18

Ζυγός 2018, η  νέα αυτή χρονιά υπόσχεται ανανέωση και πολλές θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα σου. Πρόκειται για ένα ευνοϊκό και ευοίωνο έτος  που θα αλλάξει θετικά την ψυχολογία σου.

Ζώδια 2018, διάβασε πως θα είναι ο Ζυγός το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου): Υποβόσκουσες αρνητικές καταστάσεις που οδηγούν σε ένταση και μια πάλη για την εξουσία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα έρχονται στο φως καθώς ο Πλούτωνας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτή η ένταση ανάγεται στο παρελθόν, ίσως ακόμα και σε παλιές συναισθηματικές πληγές της παιδικής σας ηλικίας, και τώρα τα συναισθήματά σας αναφλέγονται χωρίς να διστάζετε να ξεκινήσετε πόλεμο, νομίζοντας ότι έχετε το πάνω χέρι και την εξουσία. Στόχος σας είναι να μετασχηματίσετε τη σχέση σας με ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο, αλλά το μόνο που θα καταφέρετε είναι το τέλος. Σκεφτείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε για να επαναφέρετε την οικειότητα και την εμπιστοσύνη. Ίσως ορισμένα από αυτά τα συναισθήματα προέρχονται από δικά σας λάθη ή από τη δική σας αντίσταση στην εξουσία των άλλων. Ό, τι κι αν είναι, ήρθε η ώρα να επιλύσετε ό, τι πονάει την ψυχή σας.

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου): Οι εντάσεις με τον αγαπημένο σας ή/και τους συνεργάτες σας φτάνουν στο αποκορύφωμά τους καθώς ο Ουρανός θα κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, μέχρι τις 18 Μαΐου. Ίσως να είστε διχασμένοι ανάμεσα σε μια συγκεκριμένη οικειότητα, συντροφικότητα και δέσμευση στις σχέσεις σας, που από τη φύση σας επιθυμείτε, αλλά από την άλλη πλευρά, επιδιώκετε να ζήσετε τη ζωή απεριόριστα και χωρίς κανόνες και δεσμεύσεις, ίσως ακόμη και χωρίς συναισθήματα για να μην είστε εγκλωβισμένοι. Αυτή η πάλη που γίνεται μέσα σας σίγουρα είναι ενοχλητική για σας, αλλά τώρα θα πρέπει πραγματικά να κάνετε μια επιλογή μεταξύ της σταθερότητας και της ελευθερίας. Το τέλος θα είναι αναπόφευκτο αν επιλέξετε να ζήσετε εντελώς ελεύθερα. Αλλά το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να καταφέρετε να εναρμονίσετε αυτές τις δύο αντιτιθέμενες δυνάμεις, δείχνοντας κατανόηση στις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Ακόμα κι αν αυτό είναι μια απογοητευτική διαδικασία, θυμηθείτε απλώς ότι οι ανταμοιβές αξίζουν τον κόπο, και έρχονται!

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω

(για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Ο Κρόνος κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και μπορεί να φέρει μια καταθλιπτική διάθεση καθώς σκέφτεστε το παρελθόν ή ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας ή το σπίτι σας. Ίσως μια παλιά πληγή ανοίξει, κάτι αρνητικό που αφορά ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο σφηνώνει στο κεφάλι σας και αισθάνεστε απελπισμένοι. Μπορεί ακόμα να κληρονομήσετε ένα ακίνητο το οποίο μόνο μπελάδες σας φέρνει ή ίσως υπάρχει πρόβλημα στη διαβίωσή σας με ένα δύσκολο συγκάτοικο ή μια απροσδόκητη αύξηση στο ενοίκιο. Νιώθετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, και ως εκ τούτου δεν προσπαθείτε καν να αλλάξετε την κατάσταση.

Ίσως ακόμα έχετε μερικές απροσδόκητες επισκευές στο σπίτι σας ή αναγκαστείτε εκ των περιστάσεων να αγοράσετε νέα έπιπλα. Μην υποτιμάτε την επίδραση των οικείων προς εσάς προσώπων στην ψυχολογία σας. Απομακρυνθείτε από κάποια άτομα και θα δείτε ότι τα σύννεφα θα χαθούν στον ορίζοντα. Γνωρίζοντας εκ των προτέρων την απαισιόδοξη ατμόσφαιρα, μπορείτε να χειριστείτε τα γεγονότα με ιδιαίτερη σύνεση και λογική. Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται, απλώς βλέπετε την πραγματικότητα κατάματα. Αντιμετωπίστε όλη αυτή την αρνητικότητα ασχολούμενοι με ευχάριστες δραστηριότητες που σας δίνουν δύναμη για ζωή και μπορούν να μετριάσουν τη μοιρολατρία και τη θλίψη.

Επιρροή Δία:

Σίγουρα δεν μπορείτε να αντισταθείτε στην πολυτελή ζωή και την καλοπέραση και αυτή τη χρονιά ακόμα περισσότερο καθώς ο Δίας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ίσως ξοδέψετε τα χρήματά σας σε ένα πλούσιο ταξίδι ή για να μάθετε μια νέα γνώση. Ο τυχερός πλανήτης σας φέρνει οικονομική ευημερία, αλλά αν παραγγέλνετε συχνά γκουρμέ μενού ή ο ενθουσιασμός σας, σας οδηγήσει ξαφνικά στο Μπαλί, ίσως κλονίσετε την ισορροπία του προϋπολογισμού σας. Ενώ μπορεί να λέτε, «Φυσικά και μπορώ να πληρώσω για αυτό το μακρινό ταξίδι ή μια πολυτελή νύχτα», καλό θα ήταν να είστε λίγο πιο λιτοί.

Η διάθεσή σας γίνεται ανάλαφρη, είστε κεφάτοι και ζωντανοί, καθώς από τις 8 Νοεμβρίου ο Δίας θα κινείται στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Χαίρεστε να μιλάτε με τους ανθρώπους, να ανταλλάσσετε ιδέες και γνώμες, ίσως ακόμα κάνετε μια επίσκεψη σε ένα άλλο μέρος της γης. Μπορεί να αγοράσετε έναν υπολογιστή ή κινητό ή απλά γίνεστε ακόμα πιο σοφοί επεκτείνοντας τις γνώσεις σας και μαθαίνοντας κάτι που σας ενθουσιάζει και σας αναζωογονεί. Σίγουρα θα έχετε το δώρο της πειθούς και της διπλωματίας, και συνεπώς δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσετε να πείσετε τους άλλους!

Επιρροή Εκλείψεων: Πάτε ψηλά και μακριά! Η Ηλιακή έκλειψη στις 13 Ιουλίου στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων, σας παρακινεί να κινηθείτε για περισσότερα χρήματα, δύναμη και επιτυχία. Είστε ο πιο δυνατός παίκτης στην επαγγελματική αρένα, καταπλήσσετε τους ανωτέρους σας με τα επιτεύγματά σας, λαμβάνετε επευφημίες, έχετε την εξουσία. Τολμάτε να προβάλετε τις μεγάλες ιδέες σας απευθείας στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων. Το φεγγάρι σας προσφέρει την τέλεια ευκαιρία για να έρθετε σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα τα οποία σας εκτοξεύουν στη στρατόσφαιρα της επιτυχίας. Δεν πρέπει να φοβάστε να προβάλετε τον εαυτό σας, ειδικά εάν το ένστικτό σας, σας λέει να κάνετε το πρώτο βήμα! Ακούγεται απλό, αλλά πραγματικά βοηθά!

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου: Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και ανοίγει εκείνο το καταχωνιασμένο μαύρο βιβλίο μιας παλιάς αγάπης, σκέφτεστε να επανασυνδεθείτε με κάποιον/α που ίσως πάει καιρός που έφυγε μακριά σας χωρίς εξηγήσεις, αφήνοντάς σας με ερωτήματα και ανομολόγητα πάθη. Αν είστε σε σχέση, θα χρειαστεί να προσπαθήσετε λίγο πιο σκληρά για να επαναφέρετε το πάθος ή να παρεμποδίσετε τις συγκρούσεις που προκύπτουν από τις παρανοήσεις και την κυκλοθυμική συμπεριφορά (τη δική σας ή του αγαπημένου σας). Θα μπορούσαν να υπάρξουν πικρά λόγια και διαμάχες, έτσι αποφύγετε το δριμύ κατηγορητήριο. Αισθάνεστε μειωμένη τη λίμπιντό σας; Μην ανησυχείτε, στόχος σας τώρα είναι να επαναξιολογήσετε τη σχέση σας, αν σας προσφέρει δύναμη και ευχαρίστηση.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου: Μην κρίνετε πολύ σκληρά τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δεύτερο οίκο σας, των αξιών και της ασφάλειας, κάνοντάς σας καχύποπτους και κρύβοντας τις ενδόμυχες επιθυμίες σας. Έχετε αμφιβολίες για την αξία σας, διαλύεται η αυτοεκτίμησή σας, νομίζετε ότι δεν αξίζετε να σας αγαπούν. Πάνω απ’ όλα, να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, δεν χρειάζεται να τον χτυπάτε για τα λάθη σας. Είστε άνθρωπος! Μην αφήσετε τις προστριβές και τις παρεξηγήσεις να κλονίσουν την εμπιστοσύνη στις σχέσεις σας. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια του πλανήτη της αγάπης για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που ενισχύουν την αξία σας. Ξεκινήστε κάνοντας αυτό που πραγματικά σας αρέσει.

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms