Αιγόκερως 2019. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε

Συγκλονιστικά γεγονότα και αέρας ανανέωσης έρχονται το νέο έτος. Πόσο και πως θα επηρεαστούν τα οικονομικά σου και ο επαγγελματικός τομέας; Αιγόκερως 2019, μάθε αν η αγάπη και η αμοιβαιότητα θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα σου.

Ζώδια 2019, διάβασε πως θα είναι ο Αιγόκερως το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου):

Ο Πλούτωνας κινείται στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, και δημιουργεί ισχυρά συναισθήματα και εντάσεις που φτάνουν στο αποκορύφωμά τους. Θέλετε να ασκήσετε την εξουσία σας στους άλλους και να επιβληθείτε με οποιοδήποτε κόστος ή αντίθετα, να πέσετε θύμα εκφοβισμού ενός άλλου προσώπου. Να είστε ήρεμοι και σταθεροί, ό, τι κι αν συμβεί. Τώρα η διαίσθησή σας είναι οξύτατη, κατανοείτε σε βάθος τα πιο απόκρυφα μηνύματα που προέρχονται από τους άλλους. Ακόμα κι αν είναι αρνητικά, τα πάντα εξαρτώνται από το πόσο αυτοέλεγχο και εγκράτεια θα επιδείξετε. Μέχρι την ολοκλήρωση αυτής της διέλευσης, θα έχετε μια εντελώς διαφορετική κατανόηση των οικείων προς εσάς προσώπων και των αντιληπτικών ικανοτήτων σας.

Αν αυτή η στρατηγική αποτύχει, δεν χρειάζεται να φτάσετε στο άλλο άκρο. Αφήστε το πεπρωμένο να σας καθοδηγήσει και εμπιστευτείτε το σύμπαν, ότι μετά την καταιγίδα θα είστε πολύ πιο ζωντανοί και ανανεωμένοι. Επισήμανση: Υπάρχει άρρηκτη σύνδεση μεταξύ των συναισθημάτων σας και της υγείας σας, έτσι φροντίστε για την ισορροπία μεταξύ της ψυχής σας, του σώματός σας και του πνεύματός σας. Εάν κάτι δεν πάει καλά, το σώμα σας θα σας ενημερώσει. Αντί να καταφύγετε σε κάθε είδους φάρμακα ή να κρύβετε τον πόνο και τη θλίψη σας, εξερευνήσετε το κρυμμένο συναισθηματικό νόημα πίσω από οποιαδήποτε ασθένεια. Κάντε εσωτερική έρευνα και ενδοσκόπηση, είναι η συνταγή για την ευτυχία σας. Μπορείτε μόνοι σας να θεραπεύσετε την ψυχή σας.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου):

Πώς θα διαχειριστείτε την κακή σας διάθεση; Με τον Κρόνο, τον κυβερνήτη σας, στο ζώδιό σας θα μπορούσατε να αισθανθείτε κατάθλιψη ή απαισιοδοξία, νιώθετε να υπάρχουν γύρω σας εμπόδια και περιορισμοί στην επίτευξη των προσωπικών σας στόχων. Δεν είστε σίγουροι γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, τίποτα-απολύτως τίποτα- δεν φαίνεται ότι θα ξεπεραστεί. Θα μπορούσατε επίσης να αμφιβάλλετε για τη δική σας ικανότητα να βρείτε τη θέση σας στον κόσμο. Εάν υπάρχουν πραγματικά προσωπικά σοβαρά ζητήματα που σας απασχολούν, να τα αντιμετωπίσετε. Μην κρύβετε τίποτα από τον εαυτό σας, αλλά να ξέρετε ότι μπορείτε να αλλάξετε αυτή την αρνητική διάθεσή σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μην παίρνετε τόσο σοβαρά τα πράγματα (ή την απαισιοδοξία σας). Προσέξτε επίσης την χαμηλή αυτοεκτίμηση ή ακόμα και τη σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε την εικόνα σας, το σώμα σας και τη συνολική εμφάνισή σας. Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε την εμφάνισή σας με κάποιο τρόπο, ο Κρόνος επιβραβεύει τη σκληρή και επίμονη προσπάθεια.

Αναλογιστείτε: Επιδιώκετε αυτή την αλλαγή για να τραβήξετε την προσοχή των άλλων ή την επιθυμείτε για τη δική σας ευτυχία; Επισήμανση: Το ζώδιό σας μπορεί να είναι παρορμητικό, αλλά οι λανθασμένες ενέργειες δεν επιτρέπονται κάτω από το βλέμμα του Κρόνου. Αν αμελήσετε κάποιες ζωτικές, θεμελιώδεις ανάγκες σας, θα υποστείτε πιθανώς τις συνέπειες. Ο Κρόνος ξεκινάει έναν κύκλο ζωής 28 ετών, προετοιμάζοντάς σας για μια ριζική μεταμόρφωση και οικοδόμηση της ταυτότητάς σας.

Επιρροή Δία στον Τοξότη:

Βυθιστείτε βαθιά στο υποσυνείδητό σας. Ο Δίας κινείται στον ονειρικό και συναισθηματικό δωδέκατο οίκο σας, κι εσείς αναλογίζεστε το παρελθόν αλλά είστε έτοιμοι να το αφήσετε πίσω σας. Βλέπετε τη ζωή υπό ένα πιο πνευματικό πρίσμα και ο Δίας σας βοηθά να βρείτε το καρμικό μήνυμα μέσα από μια αρνητική κατάσταση που σας σέρνει προς τα κάτω, είστε έτοιμοι να την αφήσετε πίσω σας. Έρχεστε σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό σας απολαμβάνοντας τη μοναξιά σας ή ασχολείστε με πιο ήσυχες ή πνευματικές δραστηριότητες. Σκεφτείτε πιο πνευματικά: Αντί να προσπαθείτε να είστε το επίκεντρο της προσοχής στην εργασία σας ή να δίνετε πάρα πολλά στους άλλους, αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας προκειμένου να δείτε σε τι σας έχει ωφελήσει ή βλάψει αυτή η στάση σας.

Εάν μαστίζεστε από περίεργους φόβους ή παραλογίες, αυτός είναι ο κατάλληλος χρόνος να τα αφήσετε πίσω σας, αξιοποιώντας τα βαθύτερα μηνύματα του σύμπαντος. Ταξίδια σε μια παραθαλάσσια πόλη που αγαπάτε θα μπορούσαν να θεραπεύσουν την ψυχή σας. Αν κρατάτε μέσα σας μνησικακία για κάποιον που κάποτε σας πλήγωσε, οδεύετε προς την αποδοχή και τη συγχώρεση καθώς τώρα δίνετε ένα τέλος στον πόνο σας. Ξέρετε ότι κυρίως δεν πρέπει να κρατήσετε μνησικακία για τον εαυτό σας, αυτό δεν σας βοηθά να απελευθερωθείτε και επιπλέον μπλοκάρετε τη θετική ενέργεια στη ζωή σας. Η εξερεύνηση της πνευματικής σας σχέσης με το θείο θα σας βοηθήσει να επουλώσετε τις πληγές σας και να πετάξετε στα ουράνια την επόμενη χρονιά όπου ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου 2019 και 26 Δεκεμβρίου 2019:

Φέτος είναι η προσωπική σας νέα χρονιά. Αυτές οι δύο Ηλιακές εκλείψεις στο ζώδιό σας σηματοδοτούν μια τολμηρή νέα αρχή, μια απότομη μεταστροφή της ζωής σας, εκεί που δεν το περιμένετε. Μήπως είστε προσκολλημένοι σε ανθρώπους και πράγματα που σας σέρνουν προς τα κάτω; Αφήστε αυτές τις εκλείψεις να κάνουν εκκαθάριση στη ζωή σας και να φέρουν κάτι καινούργιο, πολύ καλύτερο. Αυτή είναι μια εξαιρετική χρονιά για να θέσετε νέους στόχους και να αδράξετε τις απρόβλεπτες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, οι κανόνες είναι τώρα καταδικασμένοι. Δεν είστε σίγουροι από πού να αρχίσετε; Ξεκινήστε με το να πιστέψετε στον εαυτό σας, ελπίζοντας και αισιοδοξώντας σε ένα πιο φωτεινό αύριο. Ξεκινήστε από αυτό και τα άλλα θα οικοδομηθούν από μόνα τους.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου 2019:

Με αυτή την Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, μια νέα αρχή ή μια νέα στάση προδιαγράφεται τώρα στις οικείες σχέσεις σας ή/και τις συνεργασίες σας, και το φεγγάρι θα σας καθοδηγήσει. Με τόση εστίαση στις μακροπρόθεσμες επιθυμίες και προτεραιότητές σας, θα είναι πολύ πιο εύκολο να μιλήσετε για το μέλλον με τον αγαπημένο σας και να καταλάβετε τι θέλετε από οποιαδήποτε σοβαρή σχέση σας. Ίσως κάνετε μια λίστα με τις ιδιότητες που επιθυμείτε σε έναν ιδανικό σύντροφο και αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες να τον βρείτε. Έτσι σε αυτή την έκλειψη, γιατί να μην κάνετε μια συμφωνία με τον εαυτό σας (ή το σύντροφό σας!) για το τι θα αποδεχθείτε και τι όχι. Το πείραμα θα μπορούσε να πετύχει.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 16 Ιουλίου 2019:

Καταγράψτε τους μελλοντικούς στόχους σας, τι θέλετε από τη ζωή; Ετοιμαστείτε για μεγάλες ειδήσεις, για μια στροφή 180 μοιρών στη ζωή σας καθώς αυτή η Σεληνιακή έκλειψη ενεργοποιεί το ζώδιό σας. Αν έχετε φυτέψει τους σπόρους της ανάπτυξης στις αρχές του έτους, ετοιμαστείτε για τη συγκομιδή. Οι Σεληνιακές εκλείψεις φέρνουν κρυμμένες πληροφορίες στο φως, οπότε αν αισθάνεστε τη ζωή σας αποδιοργανωμένη, είτε στην ερωτική ή στην επαγγελματική σας ζωή, τώρα μπορείτε να βάλετε τα πάντα σε τάξη. Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για να αποδέχεστε το χάος, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τα πάντα με το λογικό μυαλό σας και να δημιουργήσετε ισορροπία. Θυμηθείτε, αυτή η έκλειψη θα αποκαλύψει μόνο ό, τι είναι κρυμμένο από εσάς, οπότε να είστε ευγνώμονες στο σύμπαν για οποιαδήποτε μηνύματα έρχονται στο φως. Αγαπητέ Αιγόκερε βγαίνεις επιτέλους προς τα έξω στα αισθηματικά σου το 2019! Τι σημαίνει αυτό; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2019 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2019

Ταύρος 2019

Δίδυμος 2019

Καρκίνος 2019

Λέων 2019

Παρθένος 2019

Ζυγός 2019

Σκορπιός 2019

Τοξότης 2019

Υδροχόος 2019

Ιχθύς 2019

Δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Δείτε παρακάτω τις αισθηματικές προβλέψεις για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι