Δίδυμος 2019. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Η νέα αυτή χρονιά υπόσχεται πολλά για το ζώδιό σου. Δίδυμος 2019, διάβασε τι θα σου φέρει το νέο έτος σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ανακάλυψε πόσο και πως θα επηρεαστεί η οικονομική, επαγγελματική αλλά και η αισθηματική σου ζωή. Πόσο τυχερό και ευνοϊκό για εσένα θα είναι το έτος αυτό.

Ζώδια 2019, διάβασε πως θα είναι ο Δίδυμος το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Μην το παρακάνετε με τη δουλειά σας, θα βρεθείτε στο χάος και τη σύγχυση. Ο Ποσειδώνας κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και αναλαμβάνοντας υπερβολικά καθήκοντα και υποχρεώσεις, μπορεί να σας εξαντλήσει σωματικά και διανοητικά. Μην αναλαμβάνετε ένα έργο που είναι δύσκολο να αποπερατωθεί, η έμφυτη διάθεσή σας για ποικιλία και αυθορμητισμό μπορεί να σας δυσκολέψει να επιμείνετε σε ένα πειθαρχημένο πρόγραμμα. Είναι μια στιγμή ορόσημο για όσους είστε καλλιτέχνες, ίσως βρεθεί κάποιος που θέλει να χρηματοδοτήσει ένα έργο σας ή να βρείτε έναν αγοραστή ή επενδυτή για μια από τις δημιουργικές ιδέες σας. Ίσως ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και νιώθετε τη θεά τύχη δίπλα σας ή θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε ένα δημιουργικό έργο.

Ωστόσο, ο Ποσειδώνας μπορεί να αποκρύψει τη λογική σκέψη σας και να σας παρακινήσει να δράσετε απερίσκεπτα. Μην κινείστε βασιζόμενοι στον ενθουσιασμό σας (και ενδεχομένως στα χρήματα κάποιου), αναλογιστείτε που πουλάτε την ψυχή σας ή μήπως κάνετε συμφωνία με τον διάβολο. Έχετε μεγάλα όνειρα και οράματα, αλλά θα είναι δύσκολο να τα υλοποιήσετε. Επομένως, η δουλειά σας είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά καθώς ό, τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός. Και κυρίως να αφήσετε το σύμπαν να σας στηρίξει και να σας εκπλήξει (με τους καλύτερους δυνατούς τρόπους), όσο πλησιάζετε στα όνειρά σας. Μερικές φορές, το πιο τρομακτικό μέρος προς την επίτευξη των στόχων μας είναι η αποτυχία, ειδικά όταν ξέρετε ότι υπάρχει το καλό και το άσχημο. Και σίγουρα δεν θέλετε να γκρεμιστούν τα όνειρά σας …

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου):

Ο Κρόνος κινείται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πλούτου, και αναμορφώνει αργά και σταθερά τα μακροπρόθεσμα οικονομικά σας σχέδια. Σκέφτεστε σοβαρά για τα περιουσιακά σας στοιχεία και την ιδιοκτησία σας, ίσως ακόμα επενδύσετε κάποια από τα χρήματά σας. Αλλά δεν είναι καιρός να ρισκάρετε σε επικίνδυνα εγχειρήματα ή να πουλήσετε ένα ακίνητο σε χαμηλό κόστος. Αποφύγετε να σκέφτεστε πως να γίνετε γρήγορα πλούσιοι, ο συντηρητικός Κρόνος σας ζητά να κινηθείτε αργά και σταθερά. Μπορεί να χρειαστεί να μάθετε πώς να ζείτε καλύτερα με λιγότερα χρήματα, ειδικά εάν οι δαπάνες σας έχουν αυξηθεί.

Ως κοσμικός επιθεωρητής, ο Κρόνος προβάλλει επίσης σημεία στη ζωή σας, ιδιαίτερα στις οικείες σχέσεις σας, όπου υπάρχουν ατέλειες, έτσι ίσως χρειαστεί να μετασχηματίσετε κάποιες σχέσεις στη ζωή σας. Σας σπρώχνει σε νέα επίπεδα ωριμότητας, τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σχέσεις σας. Συχνά, ο Κρόνος θα ρίξει μια πρόκληση που δοκιμάζει τις αντοχές σας, ειδικά στην αρχή. Μπορεί να χρειαστεί να επαναδιαπραγματευτείτε τους όρους μιας σχέσης για να την κάνετε πιο δίκαιη, ειδικά αν νιώθετε αβεβαιότητα ή δυσαρέσκεια. Εάν ο διαχωρισμός των καθηκόντων σας είναι ανισομερής, όπως για παράδειγμα, ένας από εσάς ξοδεύει τα περισσότερα χρήματα ή περισσότερο χρόνο για να μεγαλώσει τα παιδιά, η σχέση θα γίνει αφόρητη. Από τη θετική πλευρά, μια σχέση μπορεί να γίνει πιο σοβαρή, οδηγώντας σε μια δέσμευση ή μια στενή συνεργασία.

Επιρροή Δία στον Τοξότη:

Μια έντονα ενθουσιώδη και συναρπαστική ατμόσφαιρα με τους γύρω σας δημιουργεί ο Δίας ο οποίος θα βρίσκεται για έναν ολόκληρο χρόνο στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και των συνεργασιών, δίνοντάς σας την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα άτομα, να δεσμευτείτε ή να συγκατοικήσετε με τον αγαπημένο σας. Εάν αναζητάτε ένα μεγάλο έρωτα ή νέους συνεργάτες, θα μπορούσατε να συνδεθείτε με ανθρώπους από μακριά. Μην περιορίζεστε με άτομα κοντά στην πόλη σας, κάποιος που ζει λίγα χιλιόμετρα μακριά σας θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος υποστηρικτής σας, ο άνθρωπος που θα σας βοηθήσει να ζήσετε συναρπαστικά. Ένας συγκεκριμένος συνάδελφος ή συνεργάτης σας θα μπορούσε πραγματικά να σας στηρίξει στις προσπάθειές σας. Ένας συνεργάτης θα μπορούσε να σας προτείνει μια προσφορά που δεν μπορείτε να αρνηθείτε ή ίσως συναντήσετε κάποιον/α ο οποίος νιώθετε ότι σας συμπληρώνει.

Αυτός ο ευεργέτης πλανήτης βοηθά επίσης στη δημιουργική επίλυση των προβλημάτων με τους γύρω σας καθώς μπορείτε να καθαρίσετε τον αέρα με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη. Ίσως κι εσείς να έχετε μια υποχωρητική και συμβιβαστική τάση με αποτέλεσμα να δίνετε στους ανθρώπους την ευκαιρία να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Είστε μόνοι; Σκεφτείτε θετικά και τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα, βρίσκετε κάποιον/α που ταιριάζει με τη δική σας φιλοσοφία ζωής. Η εκφραστικότητά σας και ο ενθουσιασμός σας πραγματικά σας βοηθούν να βρείτε την αδελφή ψυχή σας. Με τη διαπολιτισμική επιρροή του Δία, θα μπορούσατε να συναντήσετε την αγάπη κάπου μακριά (και να μη σας ενοχλεί καθόλου το να μιλάτε ατελείωτες ώρες στο Skype). Αγαπητέ Δίδυμε τι γεγονότα έρχονται να σε βγάλουν από την ανασφάλεια στα ερωτικά σου το 2019; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2019 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2019

Ταύρος 2019

Καρκίνος 2019

Λέων 2019

Παρθένος 2019

Ζυγός 2019

Σκορπιός 2019

Τοξότης 2019

Αιγόκερως 2019

Υδροχόος 2019

Ιχθύς 2019

Δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Δείτε παρακάτω τις αισθηματικές προβλέψεις για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι