Ιχθύς 2019. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε

Αυτή η νέα χρονιά σίγουρα δεν μοιάζει και δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη. Ιχθύς 2019, μάθε τι ευκαιρίες κρύβει το νέο έτος για τα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά σου. Μάθε πως και με ποιο τρόπο θα έρθουν οι ευχάριστες και θετικές αλλαγές στη ζωή σου.

Ζώδια 2019, διάβασε πως θα είναι ο Ιχθύς το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Μια πνευματική αφύπνιση και έντονες διαισθητικές αναλαμπές σας στέλνει ο κυβερνήτης σας ο Ποσειδώνας στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας. Ανακαλύψτε ένα ήσυχο μέρος και στραφείτε στην ψυχή σας. Η δημιουργικότητα, η καλλιτεχνία και ο διαλογισμός μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά στην αλήθεια της ψυχής σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα αναγκαίο, να έρθετε σε επαφή με το υποσυνείδητό σας, ιδιαίτερα αν αγωνίζεστε να ξεπεράσετε έναν εθισμό ή υποσυνείδητες φοβίες που έχουν προκληθεί από τις πληγές του παρελθόντος. Ίσως δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα πώς να απομακρύνετε από τη ζωή σας τις κακιές συνήθειες που σαμποτάρουν την ψυχική σας ηρεμία, ακόμα και την υγεία σας, όπως μια τοξική σχέση ή τον εθισμό στα τσιγάρα. Τώρα ξέρετε πως να τα εκτοπίσετε.

Ίσως ο ύπνος σας να είναι ανήσυχος καθώς ένα πρόβλημα έχει σφηνώσει στο κεφάλι σας και σας ταλαιπωρεί. Ίσως δοκιμάσατε τα πάντα: χαμομήλι, ένα κανονικό πρόγραμμα για ύπνο, χαλαρωτικό λουτρό το βράδυ. Ξέρετε όμως ποιος είναι πραγματικά ο ένοχος; Ο καταπιεσμένος θυμός από τη θυματοποίησή σας. Η συμπονετική και παθητική συμπεριφορά σας καθιστά δύσκολο να καταφέρετε να δημιουργήσετε σχέσεις επί ίσοις όροις. Δεν χρειάζεται να στέλνετε μυστηριώδη μηνύματα στους άλλους προκειμένου να αποκρύψετε τις πραγματικές επιθυμίες σας. Λοιπόν, ο Ποσειδώνας κάνει τη διαδικασία επούλωσης των πληγών της ψυχής σας πολύ πιο ευκολότερη, πρέπει τώρα κι εσείς να σκεφτείτε τον εαυτό σας. Ζητήστε βοήθεια για να βγείτε από αυτή την ομίχλη. Και αν είστε πραγματικά κολλημένοι σε έναν φαύλο κύκλο, έχετε την υποστήριξη του Ποσειδώνα.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου):

Σκεφτείτε σοβαρά τον κοινωνικό κύκλο σας και τις φιλίες σας.
Ο Κρόνος κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας, και σκεφτόσαστε αν οι σχέσεις σας είναι ώριμες και σοβαρές και αυτό περιλαμβάνει και την αξιοπιστία των ατόμων που σας περιβάλλον. Αυτό το έτος μπορείτε να υπολογίζετε περισσότερο στις φιλίες σας. Ίσως να αφιερώσετε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα σε κάποιον φίλο σας ο οποίος θα σας βοηθήσει με τις έμπειρες συμβουλές του. Η συνάντηση ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα είναι υπέροχη, αλλά δεν βλάπτει να γίνετε λίγο πιο πρακτικοί και λογικοί προκειμένου να κάνετε και καλύτερες επιλογές. Οι φίλοι είναι τα πάντα, αλλά γιατί να μην περάσετε λίγο χρόνο για να καταγράψετε τη συμβολή ενός φίλου στη ζωή σας;

Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, ίσως έχετε επίσης μια εμπνευσμένη ιδέα για μια εφαρμογή ή ψηφιακή επιχείρηση ή ίσως στραφείτε σε κάποιον για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα. Με τον παραδοσιακό Κρόνο σε αυτόν τον εφευρετικό τομέα του χάρτη σας, οι ιδέες σας μπορεί να είναι πιο επιτυχείς εάν ακολουθήσετε την παραδοσιακή διαδρομή προς την επιτυχία και κυρίως αν κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Μπορεί ακόμα να εγγραφείτε σε μια ομάδα που ασχολείται με την φιλανθρωπία. Όντας κοινωνικοί αλλά βαθιά σκεπτόμενοι στα σχέδιά σας για το μέλλον, θα δείτε ένα σταθεροποιητικό αποτέλεσμα. Δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, μπορείτε να υλοποιήσετε μερικούς από τους στόχους σας μέσω καινοτόμων εφαρμογών από το διαδίκτυο.

Επιρροή Δία στον Τοξότη:

Είστε ασταμάτητοι! Ενθουσιασμό, δύναμη και εξουσία σας χαρίζει ο Δίας ο οποίος θα βρίσκεται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, της αναγνώρισης και επιτυχίας. Για αυτό το έτος βρίσκεστε σε μια σημαντική εξέλιξη στην καριέρα σας. Οι ευκαιρίες έρχονται εύκολα στο μέτωπο της εργασίας σας, έχετε έντονη πίστη ότι θα πετύχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Βλέπετε πυροτεχνήματα στον ουρανό, ακολουθείτε τη δική σας πορεία, βήμα προς βήμα. Η σκληρή δουλειά σας ανταμείβεται, οι σπόροι που φυτεύετε τώρα θα καρποφορήσουν κατά τα επόμενα 12 χρόνια, οπότε η θέσπιση μακροπρόθεσμων σχεδίων συνίσταται τώρα.

Μπορεί να έχετε συναρπαστικές ειδήσεις στο μέτωπο της σταδιοδρομίας σας, μια περίοπτη θέση στην εταιρεία σας και επαγγελματική αναγνώριση. Επίκειται μια μεγάλη νίκη στην καριέρα σας η οποία μπορεί να συμπεριλαμβάνει και κάποια χιλιόμετρα, καθώς ο Δίας στον Τοξότη συνδέεται με τα μακρινά ταξίδια, τις διασυνδέσεις μεγάλων αποστάσεων και τη δημοσίευση. Ίσως μοιραστείτε τις ιδέες σας μέσω ενός blog και έχουν παγκόσμια απήχηση η οποία έχει ως αποτέλεσμα μια προσφορά εργασίας με μετεγκατάσταση και/ ή ταξίδια. Αν είστε επιχειρηματίες, μπορεί να ανακαλύψετε νέους συνεργάτες σε άλλη πόλη από τη δική σας και βλέπετε την επιχείρησή σας να ανθίζει. Να έχετε ανοιχτό μυαλό, γιατί οι ευκαιρίες μπορούν να προέλθουν από όλα τα μέρη του κόσμου. Αγαπητέ Ιχθύ ένας χαρούμενος χαμός στα ερωτικά σου το 2019! Τι σημαίνει αυτό; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2019 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2019

Ταύρος 2019

Δίδυμος 2019

Καρκίνος 2019

Λέων 2019

Παρθένος 2019

Ζυγός 2019

Σκορπιός 2019

Τοξότης 2019

Αιγόκερως 2019

Υδροχόος 2019

Δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Δείτε παρακάτω τις αισθηματικές προβλέψεις για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι