Καρκίνος 2019. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε

Καρκίνος 2019, αναμένεται μια συγκλονιστική νέα χρονιά για το ζώδιό σου. Με εγκυρότητα μάθε τι εξελίξεις και γεγονότα θα φέρει μαζί του το νέο έτος. Τι προβλέπεται να συμβεί σε θέματα δουλειάς, πως θα πάνε τα οικονομικά σου; Θα έχεις αγάπη και συναίσθημα όλη τη νέα χρονιά;

Ζώδια 2019, διάβασε πως θα είναι ο Καρκίνος το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου):

Η ένταση και ο αγώνας για τη δύναμη και την εξουσία πλήττει … θανάσιμα μια σημαντική σχέση σας ή συνεργασία σας καθώς ο Πλούτωνας κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και των συνεργασιών. Να ξέρετε ότι η επιρροή αυτού του πλανήτη είναι αργή και βραδυφλεγής. Καθώς ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω προκαλεί την οριστική αποσύνθεση των παλαιών δομών, σας προετοιμάζει σε μια εντελώς νέα ζωή. Η ενέργεια αυτή μπορεί να είναι κάπως … σχιζοφρενική. Ενώ θα αισθανθείτε την επιθυμία για αληθινά και βαθιά συναισθήματα, θα πρέπει παράλληλα να ψάξετε μέσα σας για την αλήθεια και την πνευματική εξέλιξη. Μπορεί να αισθάνεστε εντελώς τρομαγμένοι ότι μια τολμηρή και ακραία ενέργειά σας θα επηρεάσει κάποια σημαντική σχέση σας. Τι θα συμβεί αν ο αγαπημένος σας ή οι συνεργάτες σας σας κρίνουν, ή ακόμα χειρότερα, είναι αφερέγγυοι;

Αλλά η αυτοεκτίμησή σας είναι πρωταρχική τώρα - και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε. Ίσως ακόμα θέλετε να καταστρέψετε τα πάντα καθώς διαισθάνεστε ότι δεν υπάρχουν πλέον οικειότητα και βαθιά εμπιστοσύνη. Μήπως βαθιά μέσα σας φοβάστε την απόρριψη; Λοιπόν, μαντέψτε τι … όλοι έχουμε φοβίες και ανασφάλειες και σίγουρα δεν ξέρετε πώς θα ανταποκριθούν οι άλλοι μέχρι να τους δώσετε την ευκαιρία. Μην κρύβετε τα πιο μύχια συναισθήματά σας τώρα, προσπαθήστε να ανοιχτείτε. Ίσως και να εκπλαγείτε από το πόσο μεγάλη ικανοποίηση θα νιώσετε όταν είστε αληθινοί και επιπλέον, θα νιώσετε αυτοπεποίθηση. Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά οι ανταμοιβές που θα λάβετε αξίζουν τον κόπο.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου):

Μη βασίζεστε στους άλλους για την ευτυχία σας τώρα, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Κρόνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Ο σύντροφός σας ή ένας συνάδελφος ή συνεργάτης θα μπορούσε να σας δημιουργήσει εμπόδια και περιορισμούς στην εξέλιξή σας, σε σημείο να νιώθετε ότι τα όνειρα είναι απαγορευμένα. Ένα επιφυλακτικό ή συντηρητικό πρόσωπο θα μπορούσε να μπλοκάρει τις επιθυμίες σας. Αν ελπίζετε ότι κάποιος θα επενδύσει συναισθηματικά ή οικονομικά ή επαγγελματικά σε εσάς, μπορεί να χρειαστεί να αποδείξετε με απτές πράξεις ότι είστε αξιόπιστοι. Μη βιάζεστε να θεωρήσετε ότι έχετε βρει τον τέλειο ερωτικό σύντροφο ή συνεργάτη, αντίθετα ακολουθήστε το μοναχικό μονοπάτι για έρευνα και περισυλλογή. Είστε μόνοι; Αντί να σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να βρείτε κάποιον/α να σας προσφέρει ασφάλεια και να διακινδυνεύσετε την ψυχική σας ηρεμία, απλά περιμένετε.

Προσέξτε επίσης την κατήφεια και την απαισιοδοξία που προέρχονται από τις οικείες  σχέσεις σας, καθώς θα μπορούσατε να γίνετε λίγο καταθλιπτικοί, βλέποντας μόνο τα εμπόδια για ένα φωτεινό μέλλον. Εάν έχετε ένα θέμα με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να το αποκρύψετε. Σίγουρα, μπορεί να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο, αλλά μπορείτε επίσης να θεσπίσετε τα όριά σας. Η αποσαφήνιση των όρων μιας συμφωνίας ή μιας ερωτικής σχέσης θα λειτουργήσει θετικά για αμφότερα τα μέρη. Ζυγίστε τα πάντα πριν καταλήξετε να δώσετε ένα τέλος. Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες για το ποια είναι η σωστή κίνηση, εξαναγκάστε τον εαυτό σας να σκεφτεί θετικά, είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεστε τώρα.

Επιρροή Δία στον Τοξότη:

Με τον Δία στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, βρίσκεστε στην αρχή ενός σημαντικού κύκλου για την υγεία σας και την εργασία σας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει να αλλάξετε προς το καλύτερο την καθημερινότητά σας και τη ζωή σας γενικότερα, ή, αν έχετε κάνει πειθαρχημένες προσπάθειες για υγιεινή διατροφή και άσκηση, θα μπορούσατε να χαλαρώσετε λίγο. Ο κόσμος του Δία θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια νέα πρακτική υγείας από έναν άλλο πολιτισμό, όπως Ayurveda, Ταϊλανδέζικο μασάζ κ.λπ. Μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα φιλοσοφία ζωής για την υγεία σας, ίσως δοκιμάσετε ακόμη και κάποιες νέες διατροφικές πρακτικές. Διαβάστε, μάθετε, ανοίξτε το μυαλό σας σε νέες θεωρήσεις. Θα μπορούσατε να αναπτύξετε μια «φιλοσοφία» γύρω από την φροντίδα του εαυτού σας ή οι πεποιθήσεις κάποιου σας επηρεάζουν τόσο πολύ ώστε ακολουθείτε τις απόψεις του.

Στην εργασία σας γίνεστε περισσότερο αποδοτικοί και αποτελεσματικοί χάρη στον πρωτοποριακό τρόπο σκέψης σας. Βεβαιωθείτε ότι οποιαδήποτε κίνηση στην καριέρα σας υποστηρίζει τις πεποιθήσεις σας. Έχετε την ικανότητα  να κάνετε χρονοδιάγραμμα, να έχετε οργάνωση και προγραμματισμό, εκμεταλλευόμενοι εφαρμογές και συστήματα που σας βοηθούν να φέρετε εις πέρας πολλαπλές υποχρεώσεις, πελάτες ή έργα. Ίσως να εφαρμόσετε ένα νέο τρόπο διαχείρισης ενός έργου και καταφέρνετε να διατηρήσετε οργανωμένη την εταιρεία σας και το προσωπικό σας. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να αποδεχτείτε μια εργασία σε άλλη πόλη ή ακόμα και στο εξωτερικό προκειμένου να ακολουθήσετε τα μεγάλα οράματά σας. Ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης τους βοηθούς και τους χρήσιμους ανθρώπους, έτσι μπορεί να βρείτε κάποιον ξαφνικά για να σας βοηθήσει στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας, όπως μία babysitter, οικονόμο ή λογιστή.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου 2019 και 26 Δεκεμβρίου 2019:

Αν κάποιες από τις οικείες σχέσεις σας ή τις συνεργασίες σας τις αισθάνεστε να είναι ασταθείς ή περιοριστικές, μη φοβάστε: Με αυτές τις δύο Ηλιακές εκλείψεις στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, μια μεγάλη αλλαγή διαφαίνεται στον ορίζοντα. Όλο το χρόνο, αυτές οι εκλείψεις θα σαρώσουν και θα ανασχηματίσουν ριζικά τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τις σχέσεις σας, τους προσωπικούς σας στόχους και την κατανόηση του «εμείς» έναντι του «εγώ». Μπορεί να δείτε μια αλλαγή φρουράς στις πιο στενές σχέσεις σας ή ίσως να συναντήσετε ακόμη και ένα σύντροφο ψυχής ή έναν επιχειρηματικό συνεργάτη που ταιριάζει απόλυτα με τον νέο αναδυόμενο εαυτό σας. Οι εκλείψεις πάντα φέρνουν το απροσδόκητο, έτσι μπορεί να συναντήσετε αυτό το πρόσωπο όταν δεν ψάχνετε καν.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου 2019:

Εάν ελπίζατε να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας, δεν υπάρχει καλύτερη χρονιά από αυτή καθώς η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, σας παρακινεί να γυρίσετε σε μια νέα, πιο καθαρή σελίδα σχετικά με την προσωπικότητά σας και τη φυσική σας κατάσταση. Στην πραγματικότητα, ίσως χρειαστεί να πιεστείτε, καθώς οι εκλείψεις τείνουν να φέρνουν ξαφνικά γεγονότα που μας ωθούν να κάνουμε μια αλλαγή. Αν έχετε μια στασιμότητα στη ζωή σας, αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σας ωθήσει προς μια ενδιαφέρουσα ζωή, προχωράτε προς τα εμπρός με τη βοήθεια των φίλων σας και της οικογένειάς σας, ψάχνετε να βρείτε τα καλύτερα. Μείνετε μακριά από άτομα που αποστραγγίζουν την ενέργειά σας, κι αν κάποιος φίλος σας ρωτήσει από που προέρχεται η λάμψη σας, δείξτε του τη δύναμη της προσωπικότητάς σας.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 16 Ιουλίου 2019:

Με αυτή τη Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, επίκειται μια κοσμική αλλαγή στο μέτωπο των οικείων σχέσεων σας ή/και των συνεργασιών σας. Έντονα κρυμμένα συναισθήματα έρχονται στο προσκήνιο τα οποία αν δεν τεθούν υπό έλεγχο οδηγούν σε μια τρισδιάστατη μάχη, με αυτονόητο το αποτέλεσμα. Κανείς δεν έχει τη διάθεση να συμβιβαστεί ή ακόμα και να κάνει μια μικρή παραχώρηση. Αυτή η διχόνοια και η ένταση προέρχεται από την ανάγκη σας να υποστηρίξετε τις επιθυμίες σας και να προβάλετε την αληθινή ταυτότητά σας. Ίσως ακόμα η επαγγελματική σας ζωή και οι μεγάλες φιλοδοξίες σας δεν αφήνουν χρόνο για τις σχέσεις σας ή ακόμα και για δέσμευση με τον αγαπημένο σας, οπότε κάτι πρέπει να αλλάξει. Αγαπητέ Καρκίνε θα δεις φως στην ερωτική σου ζωή το 2019; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2019 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2019

Ταύρος 2019

Δίδυμος 2019

Λέων 2019

Παρθένος 2019

Ζυγός 2019

Σκορπιός 2019

Τοξότης 2019

Αιγόκερως 2019

Υδροχόος 2019

Ιχθύς 2019

Δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Δείτε παρακάτω τις αισθηματικές προβλέψεις για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι