Κριός 2019. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι η νέα χρονιά για εσένα άραγε; Κριός 2019 μάθε αν θα είναι μια καλή χρονιά για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά σου. Ανακάλυψε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και είναι σε θέση να δημιουργήσουν την πιο τυχερή χρονιά της ζωής σου.

Ζώδια 2019, διάβασε πως θα είναι ο Κριός το νέο έτος:

 

 

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου):

Προσέξτε τις ακραίες ενέργειες στην εργασία σας καθώς ο Πλούτωνας στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, διακυβεύει την ασφάλειά σας και τη σταθερότητά σας. Μήπως κατά βάθος έχετε ανάγκη για μια εντελώς νέα εργασία; Αντί να δημιουργήσετε χάος στη ζωή σας φτάνοντας σε ακρότητες επειδή η εργασία σας δεν μιλάει στην ψυχή σας, κάντε βαθιά έρευνα και ανάλυση. Αυτά τα έντονα συναισθήματα είναι ενδείξεις που σας δείχνουν ότι θα πρέπει να παλέψετε πρώτα μέσα σας για την ισορροπία. Η ηγετική και αγωνιστική πλευρά σας απαιτεί να φωνάξετε, αλλά οι βαθύς φόβοι σας να επικριθείτε, να απορριφθείτε και να ταπεινωθείτε μπορεί επίσης να σας κάνουν να σιωπήσετε και να βασανίζεστε δίχως τέλος.

Νιώθετε ότι είστε μοναδικοί, και πράγματι, δεν μπορείτε να ακολουθήσετε το κοπάδι, όσο κι αν προσπαθήσετε. Για σας, ο αγώνας παίζει σημαντικό ρόλο για να πετύχετε και ίσως δεν διστάσετε να φτάσετε σε κρυφές, ακόμα και υπονομευτικές ενέργειες, προκειμένου να σας αναγνωρίσουν ως ηγέτη. Ίσως συγκρουστείτε έντονα με ένα συνάδελφο ή συνεργάτη σας, δεν υπολογίζετε τώρα αν αυτό το πρόσωπο είναι δοκιμασμένο και αληθινό. Παιχνίδια δύναμης και εξουσίας μπορεί να τινάξουν στον αέρα τις επαγγελματικές σχέσεις σας. Θέλετε να δείξετε στους άλλους ότι η ανεκτικότητα δεν ισοδυναμεί με υποταγή. Θα πρέπει να ξεφύγετε από τα αρνητικά άτομα και καταστάσεις, αλλά όχι με δόλιο τρόπο. Επισήμανση: Δεδομένου ότι η δύναμη της θέλησής σας είναι τεράστια, βεβαιωθείτε ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας αναγνωρίζοντας ότι ό, τι συμβαίνει είναι για το καλό όλων των εμπλεκομένων μερών.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου):

Ενώ μπορεί να νομίζετε ότι τίποτα δεν πάει καλά στην επαγγελματική σας ζωή, αναλογιστείτε τι πρέπει να κάνετε για την εξέλιξη της πορείας της σταδιοδρομίας σας. Ο πειθαρχημένος Κρόνος κινείται στο δέκατο οίκο σας, των φιλοδοξιών και της καριέρας, κι εσείς αγωνίζεστε να ανεβάσετε επιδόσεις για να ανέλθετε στο βάθρο της επιτυχίας. Χρησιμοποιήστε περισσότερη οργάνωση και δομή στην επαγγελματική σας ζωή για να προχωρήσετε μπροστά. Απευθυνθείτε σε έναν έμπιστο και έμπειρο σύμβουλο ή σε κάποιον του οποίου την καριέρα θαυμάζετε για να σας δείξει την παραδοσιακή διαδρομή προς την επιτυχία. Σίγουρα, μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο για να φτάσετε στην αίγλη και τα μεγαλεία, αλλά με την επιμονή και τη σταθερή προσπάθειά σας αξίζει τον κόπο.

Να είστε πολύ προσεκτικοί με την επιλογή των συνεργατών σας, όλοι δεν θα βρίσκονται στην ίδια σελίδα με εσάς σχετικά με τον τρόπο κατανομής των οικονομικών πόρων, και αυτό περιλαμβάνει τον πολύτιμο χρόνο σας! Μην περιμένετε από ένα συνεργάτη να κατανοήσει αυτόματα τις προτεραιότητές σας. Εξερευνήστε τα πάντα με τη δέουσα επιμέλεια, κάνοντας όλα τα βασικά ερωτήματα στους ανθρώπους που συναντάτε για να μάθετε πραγματικά ποιοι είναι πριν τον κάνετε στενό συνεργάτη. Οι άνθρωποι μπορούν να σας «πατήσουν» μόνο αν τους αφήσετε. Ευτυχώς, η έμφυτη γενναία και θαρραλέα φύση σας σάς βοηθά να σταθείτε στο ύψος σας, έτσι χρησιμοποιήστε την για να οικοδομήσετε σταθερές επαγγελματικές σχέσεις και να θέσετε υγιή όρια, αντί να κηρρύξετε τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Επιρροή Δία στον Τοξότη:

Είστε έτοιμοι να αλλάξετε κατεύθυνση και όραμα ζωής καθώς ο επεκτατικός Δίας κινείται στον ένατο οίκο σας, του ταξιδιού, της μελέτης και της επέκτασης, ανοίγοντάς σας νέους ορίζοντες. Είτε πάρετε πτυχίο ή ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή σχεδιάζετε μια μακρινή απόδραση για να γυρίσετε όλο τον κόσμο, ένα αξέχαστο ταξίδι σας περιμένει! Τώρα γίνεστε άμεσα ειλικρινείς, ψάχνετε την αλήθεια, έτσι αν υπάρχει κάτι που πρέπει να πείτε, αλλά δεν τολμούσατε, αναζητάτε έναν έντιμο διάλογο. Ξέρετε ότι η αλήθεια θα σας απελευθερώσει! Ίσως ακόμα αποκαλύψετε τον ανώτερο εαυτό σας ή μπορεί να βρείτε τη λύση σε ένα πνευματικό ή φιλοσοφικό θέμα που σας απασχολούσε. Μια «μεγάλη ιδέα» που ήταν καιρό τώρα στη συνείδησή σας θα μπορούσε να αποδώσει καρπούς.

Έχετε μεγάλα οράματα, θέλετε να επεκταθείτε, νιώθετε τυχεροί! Μην εκπλαγείτε αν μια νέα αγάπη ή μια προσφορά εργασίας ή οι πελάτες σας προέρχονται από μακρινά μέρη, αφού ο παγκόσμιος Δίας κυβερνά τις διασυνδέσεις μεγάλων αποστάσεων. Το ταξίδι και η δημοσίευση εμπίπτουν επίσης στη δικαιοδοσία του Δία, οπότε μπορεί να κάνετε πολλά χιλιόμετρα ή μια μεγάλη ιδέα σας γίνεται αποδεκτή από ένα ευρύ κοινό. Πραγματικά, το ζώδιό σας θα επωφεληθεί από αυτό τον γιγαντιαίο πλανήτη καθώς τώρα κάνετε όνειρα για το μέλλον, ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι θα χρειαστεί χρόνος για να υλοποιηθούν. Παίρνετε μεγάλα, τολμηρά ρίσκα, τίποτα δεν είναι βαρετό τώρα για σας αφού σκέφτεστε ότι όλα αυτά τα μεγάλα οράματά σας θα σας επιτρέψουν να επεκταθείτε και να εξελιχθείτε.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου 2019 και 26 Δεκεμβρίου 2019:

Αυτές οι δύο Ηλιακές εκλείψεις ενεργοποιούν το δέκατο οίκο σας, της εργασίας και της σταδιοδρομίας σας. Οι Ηλιακές εκλείψεις τείνουν να φέρνουν νέες εκκινήσεις, συχνά εντελώς ξαφνικά. Ίσως μια ολοκαίνουργια εργασία έχει γράψει το όνομά σας με χρυσά γράμματα. Ίσως ήρθε η ώρα να ακυρώσετε τα σχέδιά σας για μια νέα επιχείρηση που δεν βαίνει ομαλά και να δοκιμάσετε μια νέα κατεύθυνση. Μπορεί να κάνετε μια εντελώς νέα αρχή γενομένης από το μηδέν. Ίσως ήρθε η ώρα να είστε πιο ενεργητικοί προκειμένου να επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο. Είστε τόσο ανεξάρτητοι και πρωτοπόροι που δεν σας αρέσει να είστε υπόλογοι σε κανέναν. Αλλά είστε επίσης ζώδιο που τολμά και θα πετύχετε όταν αγωνίζεστε για ένα στόχο σας, όσο δύσκολος κι αν είναι αυτός, χάρη στις πρωτοποριακές ιδέες σας και την προσπάθεια. Αυτές οι δύο Ηλιακές εκλείψεις θα μπορούσαν να σας προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες στην καριέρα σας.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου 2019:

Αυτή η Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, προαναγγέλλει μια τολμηρή νέα αρχή, μπορεί να μετακινηθείτε σε άλλο διαμέρισμα ή ακόμα και πόλη, ίσως γυρίσετε σελίδα γύρω από τη ζωή στο σπίτι σας ή τη σχέση σας με ένα μέλος της οικογένειάς σας. Ίσως ένα μέλος της οικογένειάς σας φύγει από την πόλη σας ή απλά νιώθετε την ανάγκη να είστε πιο κοντά στους αγαπημένους σας. Μην ανησυχείτε όμως, δεν θα έρθουν όλα αυτά τα γεγονότα ταυτόχρονα, παρόλο που οι εκλείψεις μπορούν να φέρουν γρήγορες εξελίξεις. Αυτή η έκλειψη θα αναμορφώσει την ισορροπία μεταξύ της εργασίας σας και της οικογενειακής σας ζωής, προσφέροντάς σας νέες ευκαιρίες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας σφαίρα.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 16 Ιουλίου 2019:

Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη σαρώνει το δέκατο οίκο σας, της επαγγελματικής επιτυχίας, κι εσείς σχεδιάζετε μακροπρόθεσμους στόχους στην καριέρα σας. Ενώ κάποιοι του ζωδίου σας θα μπορούσατε να δείτε τα όνομά σας γραμμένο με χρυσά γράμματα, κάποιοι άλλοι ίσως κάνετε μια ριζική αλλαγή πορείας, αφήνοντας ένα μονοπάτι για να ακολουθήσετε ένα άλλο, ανεξάρτητα από το αν το επιδιώκετε ή όχι, ή ίσως εγκαταλείψετε την εργασία σας λόγω αναδιάρθρωσης της επιχείρησης όπου δουλεύετε. Εάν συμβεί αυτό, μην πανικοβληθείτε, να ξέρετε ότι κάτι πολύ καλύτερο είναι στο δρόμο σας. Οι εκλείψεις σαρώνουν ό, τι δεν μας εξυπηρετούν πλέον και θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε. Εξάλλου, δεν χρειάζεται να μένετε σε μια κακοπληρωμένη δουλειά ή μια εργασία που δεν προβάλλει τα ταλέντα σας. Αγαπητέ Κριέ τι θα γίνει στα ερωτικά σου το 2019; Αναμένονται πολλές εξελίξεις! Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2019 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Ταύρος 2019

Δίδυμος 2019

Καρκίνος 2019

Λέων 2019

Παρθένος 2019

Ζυγός 2019

Σκορπιός 2019

Τοξότης 2019

Αιγόκερως 2019

Υδροχόος 2019

Ιχθύς 2019

Δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Δείτε παρακάτω τις αισθηματικές προβλέψεις για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι