Λέων 2019. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Η νέα χρονιά υπόσχεται αλλαγές και μεγάλες εξελίξεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Θα φέρει το νέο έτος θετικά γεγονότα  σε αισθηματικά θέματα. Λέων 2019, μάθε τι καλά θα σου φέρει η νέα αυτή χρονιά.

Ζώδια 2019, διάβασε πως θα είναι ο Λέων το νέο έτος:

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου):

Είναι όλα σχετικά με το ποιόν γνωρίζετε καλά στην εργασία σας, κι αυτό σας το επισημαίνει ο Ουρανός ο οποίος κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Οι αυξημένες απαιτήσεις της εργασίας σας, σας συμπαρασύρουν προς τα κάτω; Αναζητάτε την ελευθερία σας, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Απαιτείται αγώνας εκκαθάρισης (ή κάψιμο κάποιων γεφυρών) κι αυτό θα μπορούσε να είναι αναπόφευκτο. Το δυναμικό και τολμηρό ζώδιό σας θέλει να φτάσει το στόχο του με κάθε τίμημα. Αποφύγετε να δημιουργήσετε δράμα και να κάνετε διασπαστικές ενέργειες. Ναι, κάποια ζητήματα στην εργασία σας πρέπει να ξεκαθαρίσουν, αλλά με τον εγωισμό και την αλαζονεία σας οι άνθρωποι δεν σας υποστηρίξουν. Αποφύγετε συναδέλφους ή συνεργάτες που πατούν τα κουμπιά σας ή σας προκαλούν θυμό και οργή. Και περιορίστε τη δική σας τάση να παίζετε το συνήγορο του διαβόλου, καθώς θα μπορούσατε να καταστρέψετε μια επαγγελματική σχέση με αυτό τον τρόπο.

Από τη θετική πλευρά, με τον Ουρανό, τον πλανήτη της τεχνολογίας, ένας από τους φίλους σας μπορεί να σας βρει εφαρμογές που διευκολύνουν το έργο σας. Αν κυνηγούσατε καιρό τώρα έναν ηγετικό ρόλο, κάποια αλλαγή στην εργασία σας θα μπορούσε να σας κάνει αφεντικό. Μια απρόσμενη επαγγελματική ευκαιρία θα μπορούσε να προκύψει μέσα από το κοινωνικό σας δίκτυο, ή ακόμη και μια θέση που βλέπετε τυχαία στο διαδίκτυο. Ίσως ακόμα πάρετε μια συγκλονιστικά θετική απάντηση από μια εργασία που ήταν στο στόχο σας. Ταυτόχρονα, ο Ουρανός σας ζητά να σκεφτείτε πιο λογικά και θέλει να καταλάβετε ότι με διανοητική επεξεργασία των λόγων και των ενεργειών σας, θα πετύχετε ό, τι ζητάτε. Για να γίνει όμως αυτό, προσπαθήστε να δράσετε τόσο με λογική όσο και με σεβασμό προς τους άλλους.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου):

Με τον σοβαρό Κρόνο στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, καλείστε να αποβάλετε κάποιες αυτοκαταστροφικές συνήθειες που βλάπτουν την υγεία σας. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα όταν εξαλείψετε τις τοξίνες από τη διατροφή σας και δώσετε προσοχή σε όλα όσα τροφοδοτούν με θετική ενέργεια ό, τι πιο πολύτιμο έχετε, το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας (και αυτό περιλαμβάνει να κάνετε θετικές και αισιόδοξες σκέψεις). Μπορεί ακόμα να αποφασίσετε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση με την εγγραφή σε ένα γυμναστήριο ή την επίβλεψη ενός διατροφολόγου. Παρόλο που το ζώδιό σας είναι από τη φύση του χαρούμενο και αισιόδοξο, ίσως πιεστείτε προκειμένου να υιοθετήσετε έναν καινούργιο τρόπο ζωής.

Εξαλείψτε το άγχος - όσο είναι δυνατόν - δεν μπορείτε να αντέξετε την αρνητική ενέργεια και τις νευρώσεις των άλλων ανθρώπων, καθώς θα νιώσετε δυσλειτουργία στην καθημερινή σας ζωή. Είστε εσείς υπεύθυνοι για την καλή διάθεσή σας, έτσι θεσπίστε όρια με τους άλλους ή ακόμα απομακρυνθείτε από όσους γεμίζουν τη ζωή σας με κενότητα και απαισιοδοξία. Σίγουρα, αισθάνεστε καλά όταν πηγαίνετε σε κοινωνικές συγκεντρώσεις, ειδικά όταν όλοι επιθυμούν την ανοιχτόκαρδη και συμπαθητική παρέα σας. Ωστόσο, αν δεν προφυλάξετε εσείς τον εαυτό σας, κανείς δεν θα το κάνει. Θεσπίστε κανόνες με τους γύρω σας για να προστατευθείτε, στο όνομα της διατήρησης της σωματικής και ψυχικής υγείας σας και της αρμονίας.

Επιρροή Δία στον Τοξότη:

Με τον αισιόδοξο Δία να κινείται στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, κάνετε πραγματικά μεγάλα όνειρα στην αγάπη, ίσως ακόμα σκέφτεστε να κάνετε το μεγάλο άλμα. Οι δικές σας επιθυμίες και ανάγκες είναι ένα βασικό θέμα το τρέχον έτος. Κάτω από την τύχη του Δία, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α που πραγματικά σας εμπνέει με τη φιλοσοφία του και τις πεποιθήσεις του, κάποιον/α ο οποίος/α θα γίνει ο ακρογωνιαίος λίθος σας, θα σας καθοδηγήσει σε κάθε είδους θύελλες και ταραγμένα νερά για να βρείτε και πάλι την ευτυχία. Από την άλλη πλευρά, αυτό το άτομο θα μπορούσε να έχει μια ανοιχτόμυαλη προσέγγιση στα πάντα και να σας θεωρεί πολύτιμους και ανεκτίμητους στη ζωή του. Έχετε να μάθετε πολλά από αυτό το πρόσωπο, αρκεί να αγωνιστείτε για την αγάπη του.

Τίποτα δεν μπορεί τώρα να σας κρατήσει πίσω από τα μεγάλα οράματά σας, εκφράζετε το παθιασμένο και εκφραστικό ταπεραμέντο σας. Αυτή είναι η στιγμή σας για να λάμψετε και να εντυπωσιάσετε. Έχετε ενθουσιασμό και πάθος για ζωή, χαίρεστε την κάθε στιγμή, συγκεντρώνετε γύρω σας τόσο κόσμο! Και αισθάνεστε ελεύθεροι να είστε όσο ριζοσπαστικοί θέλετε, αφού η πρόθεσή σας είναι να αφυπνίσετε τους ανθρώπους ή να προκαλέσετε το status quo. Ίσως ακόμα καταλήξετε να πακετάρετε τις βαλίτσες σας για την αγάπη, ενδεχομένως με κάποιον/α στο εξωτερικό ή από ένα διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο. Και επειδή ο πέμπτος οίκος διέπει επίσης τη δημιουργικότητα, ο Δίας μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε μια ευρύτερη προσοχή από το κοινό σας, προβάλλοντας ένα δημιουργικό έργο και εισπράττοντας επαίνους και χειροκροτήματα.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Λέοντα στις 21 Ιανουαρίου 2019:

Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας έρχεται με μια δραματική αλλαγή στη ζωή σας, δεδομένου ότι απώτερος στόχος σας είναι τώρα η ικανοποίηση των προσωπικών σας αναγκών. Ίσως εσείς δημιουργήσετε μια αναταραχή προκειμένου να αφήσετε την παλιά σας ζωή και να ξεκινήσετε μια νέα. Καθώς αυτή η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε αποπροσανατολισμένοι, θα πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό και εγκράτεια. Πρώτα απ’ όλα, το άγχος είναι προσωρινό. Δεύτερον, αυτές οι εξελίξεις, ανεξάρτητα από το πως νιώθετε γι’ αυτές, προϋπήρχαν σε ένα υπόγειο επίπεδο εδώ και πολύ καιρό. Να είστε δυνατοί και να μη φοβάστε, δείτε τι θα επακολουθήσει. Μετά από όλα όσα ειπωθούν και γίνουν, θα διαπιστώσετε ότι το σύμπαν ξέρει τι είναι καλύτερο για σας. Αγαπητέ Λέοντα πως θα επηρεάσουν οι αστρολογικές όψεις του 2019 τα ερωτικά σου; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2019 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2019

Ταύρος 2019

Δίδυμος 2019

Καρκίνος 2019

Παρθένος 2019

Ζυγός 2019

Σκορπιός 2019

Τοξότης 2019

Αιγόκερως 2019

Υδροχόος 2019

Ιχθύς 2019

Δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Δείτε παρακάτω τις αισθηματικές προβλέψεις για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι