Παρθένος 2019. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε

Παρθένος 2019, μάθε με εγκυρότητα ποιες αστρολογικές όψεις σε επηρεάζουν το νέο έτος και τι εξελίξεις θα έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα αλλάξει η καθημερινότητα σου; Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις αγάπη και αμοιβαιότητα;

Ζώδια 2019, διάβασε πως θα είναι ο Παρθένος το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Με τον απατηλό Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα  πρέπει να είστε προσεκτικοί σε οποιαδήποτε νέα ερωτική γνωριμία κάνετε ή συνεργασία, δεν σημαίνει κάτι ένα καυτό φιλί ή μια φαινομενικά εγκάρδια χειραψία. Δεν είναι καιρός να κάνετε υποθέσεις, ούτε και να είστε φιλεύσπλαχνοι και συμπονετικοί, θα υποφέρετε από την λάθος εκτίμηση προσώπων και καταστάσεων. Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες για κάποιον ή κάτι, ζητήστε ξεκάθαρες εξηγήσεις. Με την φαντασία σας να καλπάζει, νέες σχέσεις και συνεργασίες θα σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια και χάος. Αν είστε σε σχέση, θέστε τα όριά σας και μη στέλνετε ασαφή μηνύματα και πληροφορίες. Αυτό θα σας βοηθήσει να ενεργήσετε αναλόγως αν διαισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ακούστε τη διαίσθησή σας, καθώς θα είναι έντονη τώρα, ακόμα κι αν το μυαλό σας μπορεί να λέει: «Όλα είναι εντάξει, ο σύντροφός μου δεν θα έκανε ποτέ αυτό».

Ίσως ένας συνεργάτης σας να έχει υπόγεια κίνητρα ή να προσπαθεί διακριτικά να σας υπονομεύσει ή να σας επιτεθεί. Μην παγιδευτείτε στα δίχτυα του και ξεκινήσετε διαμάχες. Αντίθετα, κοιτάξτε μέσα σας για να δείτε αν υπάρχει μια δική σας παράβαση η οποία έχει προκαλέσει αυτή τη συμπεριφορά. Ίσως πάλι να θέλετε να προσφέρετε στοργή και συμπόνοια στους γύρω σας, καθώς μπορεί να αισθανθείτε ενοχές ή υποχρέωση. Μη βιαστείτε να ανοίξετε το πορτοφόλι σας ή να προσφέρετε οτιδήποτε, όχι πριν θέσετε σαφή όρια. Μπορεί ένα άτομο να βρίσκεται σε ανάγκη αλλά κι εσείς δεν θέλετε να νιώθετε ότι σας χρησιμοποιεί. Μήπως αισθάνεστε ότι αυτό το πρόσωπο είναι αδικημένο από τη ζωή; Ή νιώθετε ευθύνη για τη μοίρα αυτού του ατόμου; Αυτό πιθανότατα αποτελεί ένδειξη ότι η σχέση αυτή δεν είναι εξισορροπημένη και θα σας αποστραγγίσει συναισθηματικά (ή ακόμα και οικονομικά) εάν δεν ορίσετε σαφή όρια για το πόσο χρόνο, χρήμα και καλή θέληση μπορείτε να διαθέσετε.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου):

Ο πειθαρχημένος πλανήτης της ωριμότητας, ο Κρόνος, θα βρίσκεται  στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της δημιουργικότητας, έτσι ήρθε η ώρα να αρχίσετε να κάνετε πιο μακροπρόθεσμες και προσεκτικές επιλογές στην ερωτική σας ζωή ή να πάρετε πιο σοβαρά ένα καλλιτεχνικό σας ταλέντο, ίσως με τη βοήθεια ενός εμπειρογνώμονα. Ο Κρόνος μας ανταμείβει για την αυτοπειθαρχία και την επιμονή. Επομένως, αν μπορείτε να αντέξετε τις δοκιμασίες στη σχέση σας - και σίγουρα μπορείτε, θα πάρετε την ευτυχία που περιμένετε από την άλλη πλευρά. Απλά μην προσπαθήσετε να κόψετε απότομα και σκληρά τις γέφυρες ή να εξαπατήσετε τον αγαπημένο σας. Για να οικοδομηθεί εμπιστοσύνη σε μια σχέση χρειάζεται χρόνος, θα βγείτε κερδισμένοι αν είστε υπομονετικοί.

Προσέξτε ιδιαίτερα τις παρορμήσεις σας για κυριαρχία και έλεγχο, η επιθυμία σας για άμεση ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σας θα είναι ισχυρή, αλλά μια μικρή αυτοσυγκράτηση θα ωφελήσει πολύ. Αυτή η αυστηρή επιρροή του Κρόνου θα μπορούσε να σας βοηθήσει και με άλλους τρόπους. Εάν είστε τύπος που παραβιάζει τα όρια όλων των ειδών (ακόμα και όταν πρόκειται για ένα απλό ραντεβού) θα μπορούσατε να γίνετε πιο συνεπείς. Η διάρκεια και η μακροβιότητα της σχέσης σας εξαρτάται από την προθυμία σας να κάνετε πράξη όλα όσα υποσχεθήκατε, έτσι ακολουθείστε τους απλούς κανόνες της ηθικής ακεραιότητας και του σεβασμού προς τον άλλον και μη σαμποτάρετε τις προσπάθειές σας με τον εγωισμό και την έπαρσή σας.

Επιρροή Δία στον Τοξότη:

Ανοίξτε την καρδιά σας. Ο Δίας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, τώρα γίνεστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, θέλετε να οικοδομήσετε γερά συναισθηματικά θεμέλια με τους οικείους σας. Η διάθεσή σας ζωντανεύει και μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια μακρινή μετακίνηση ή να επενδύσετε σε ένα ακίνητο. Αν είχατε κάποια ανεπίλυτα ζητήματα με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή συγγενή ή γονέα ή το παιδί σας, ο καλοπροαίρετος Δίας θα σας βοηθήσει να δείτε την κατάσταση πιο ανάλαφρα και θετικά, τώρα δεν ενεργείτε με οργή και θυμό, είστε σε θέση να συγχωρήσετε.  Εάν πάλι όλα είναι καλά μεταξύ σας, ίσως κάνετε πιο συχνές επισκέψεις στους οικείους σας ή απλά ανοίγετε το σπίτι σας και φιλοξενείτε κάποια άτομα.

Ο κοσμικός Δίας σας στέλνει υποστήριξη για να ανανεώσετε τον τρόπο ζωής σας ή να αλλάξετε εντελώς την κατάσταση της ζωής σας. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια μετακίνηση σε μια άλλη πόλη ή ίσως δεχτείτε νέα άτομα στην κατοικία σας, διαμορφώνοντας μια νέα κατάσταση κοινής διαβίωσης. Το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέρνετε να πετύχετε την ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής και της επαγγελματικής σας ζωής, μειώνονται οι συγκρούσεις, νιώθετε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα να ανθίζουν, καθώς παίρνετε και δίνετε αγάπη και φροντίδα. Μπορεί ακόμα κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο να μετακινηθεί, να πωλήσετε ή να αγοράσετε ακίνητο ή ακόμα να έχετε ειδήσεις για μια εγκυμοσύνη ή βάζετε χρήματα για μια ανακαίνιση. Αγαπητέ Παρθένε το 2019 αναμένεται να γίνουν πάρα πολλά στα ερωτικά σου! Πρέπει να μάθεις! Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2019 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2019

Ταύρος 2019

Δίδυμος 2019

Καρκίνος 2019

Λέων 2019

Ζυγός 2019

Σκορπιός 2019

Τοξότης 2019

Αιγόκερως 2019

Υδροχόος 2019

Ιχθύς 2019

Δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Δείτε παρακάτω τις αισθηματικές προβλέψεις για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι