Σκορπιός 2019. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε

Μια υπέροχη και ενδιαφέρουσα χρονιά σε περιμένει. Σκορπιός 2019, μάθε πόσο τυχερή και γεμάτη ευκαιρίες θα είναι η νέα αυτή χρονιά για το ζώδιό σου. Μάθε τι δώρα και εκπλήξεις θα σου φέρει το νέο έτος.

Ζώδια 2019, διάβασε πως θα είναι ο Σκορπιός το νέο έτος:

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου):

Θέλετε να απελευθερωθείτε από ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας; Ο Ουρανός κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και δημιουργεί συγκρούσεις και ανατροπές σε μια σημαντική σχέση σας ή συνεργασία σας. Τώρα ρισκάρετε την ευτυχία σας, είστε τολμηροί, ίσως και αναιδείς, διεκδικείτε τα όριά σας, ειδικά αν δώσατε πάρα πολλά. Αυτή η τεταμένη διέλευση του Ουρανού θα μπορούσε να δημιουργήσει μια επική αναμέτρηση με ένα βασικό πρόσωπο στη ζωή σας, ίσως υποκινώντας μια επιβολή θέλησης και μια σύγκρουση του «εγώ». Η φωτιά που βάζετε στις σχέσεις σας θα μπορούσε να επιφέρει περιφρόνηση και δυσαρέσκεια. Μήπως είναι καιρός να ξεφύγετε από μια περιοριστική δέσμευση, είτε στην αγάπη, είτε στη δουλειά; Μην εκπλαγείτε αν θελήσετε να πετάξετε με τα δικά φτερά, με δικές σας ενέργειες.

Αυτός ο επαναστατικός πλανήτης απαιτεί να αποκρυσταλλώσετε μια σημαντική σχέση σας, να κατανοήσετε αν εναρμονίζονται οι δικές σας ανάγκες και αξίες με των άλλων. Τεταμένες καταστάσεις οδηγούν σε αντιπαραθέσεις οι οποίες με τη σειρά τους απαιτούν μια ριζοσπαστική αλλαγή. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι έχετε διαφορετικούς σκοπούς με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη. Θα χρειαστεί να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ενώσετε μαζί τις δυνάμεις σας, πριν προχωρήσετε σε μακροπρόθεσμα σχέδια. Το βασικό σημείο μιας σχέσης είναι για σας να γίνετε ακόμη καλύτεροι άνθρωποι, όχι να βυθιστείτε στο σκοτάδι. Ας είμαστε ξεκάθαροι: Είστε μοναδικοί, έτσι αναζητήστε έναν καλύτερο υποστηρικτικό άνθρωπο, όχι κάποιον που δεν αποδέχεται τον αληθινό εαυτό σας.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου):

Αλλάξτε το στυλ επικοινωνίας σας. Ώρα να πάρετε σοβαρά τα λόγια σας και τον εαυτό σας, καθώς ο πειθαρχημένος Κρόνος κινείται στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας. Αυτή η κάπως βαριά διέλευση θα διαρκέσει αρκετά, οπότε θα πρέπει να εκπαιδευτείτε στο πώς να επικοινωνείτε με τους άλλους, συμπεριλαμβανομένων του γραπτού και προφορικού λόγου, του μάρκετινγκ και της διδασκαλίας. Αν συνηθίζατε να ρίχνετε … το δηλητήριό σας, περιμένετε να κάνετε σκληρή δουλειά για να διορθώσετε τα πράγματα. Το γοητευτικό και παθιασμένο ζώδιό σας έχει πρόβλημα αν περιβάλλεται από ψυχρά και αναξιόπιστα άτομα, και τώρα αυτό θα το αισθανθείτε ακόμα περισσότερο.

Αντί να καταστρέψετε κάποιες σχέσεις σας ή να αφήσετε την απελπισία να κυριεύσει το μυαλό σας, αναζητήστε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να σκεφτείτε θετικά και να επιλέξετε σοφά τα λόγια σας. Βάλτε πρόγραμμα και οργάνωση στις δραστηριότητές σας και σκεφτείτε πολύ καλά πριν προβάλετε μια ιδέα σας. Αν έχετε λογοτεχνικές φιλοδοξίες, μην υποτιμάτε τον εαυτό σας, ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι ιδέες σας μπορούν να γίνουν αρεστές στο κοινό σας είναι αν προσπαθήσετε να τις μεταφέρετε με ένα απτό και ξεκάθαρο τρόπο. Από αυτή τη διέλευση του Κρόνου επηρεάζεται επίσης η επικοινωνία με τους γύρω σας, οπότε προσέξτε επίσης τι δημοσιεύετε στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό που σε εσάς φαίνεται αστείο, θα μπορούσε να παρεξηγηθεί και να έχει επιπτώσεις. Πάνω απ’ όλα, μάθετε να είστε υπεύθυνοι.

Επιρροή Δία στον Τοξότη:

Κερδίζετε το Jackpot! Ο τυχερός Δίας κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και ίσως η θεά τύχη σας βοηθήσει να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, βλέπετε μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό πρόβλημα που μπορεί να δημιουργήσει μια σταθερή βάση για το μέλλον σας. Φυσικά, με τον Δία είναι πάντα πιθανό να προκύψει ένας απρόσμενος λογαριασμός ή δαπάνη, ίσως είναι κάτι το οποίο δεν περιμένετε, αλλά πιθανότατα, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες! Θα μπορούσατε να έχετε κάποια εκπληκτικά νέα για μια επικερδή οικονομική συμφωνία, ίσως για μια αύξηση, μια πολυπόθητη καλοπληρωμένη ηγετική θέση στην εργασία σας ή μια σύμβαση με έναν πλούσιο πελάτη. Μπορεί ακόμη να ξεχωρίσετε στην εργασία σας πράγμα το οποίο σας δίνει θετικές οικονομικές απολαβές.

Ο Δίας σας δίνει μια τεράστια ευκαιρία για ανάπτυξη και εξέλιξη και σας κάνει να αισθάνεστε αισιόδοξα, χαρούμενα και επεκτατικά. Μια έξυπνη ιδέα προσγειώνεται ξαφνικά στο κεφάλι σας, δίνοντας τη λύση σε ένα μακροχρόνιο οικονομικό ζήτημα που σας απασχολούσε. Ο κοσμικός Δίας θα μπορούσε να φέρει ακόμη μια ευκαιρία να κάνετε μια σύμπραξη ή μια οικονομική σύμβαση με κάποιον από μακριά. Θα νιώσετε μεγάλη οικονομική ασφάλεια βλέποντας το κομπόδεμά σας να αυξάνεται. Είστε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, γεμάτοι αισιοδοξία για το οικονομικό σας μέλλον, η ευημερία είναι όλη δική σας. Η χαρούμενη διάθεσή σας σάς κάνει να αισθάνεστε αρκετά τυχεροί, η διαίσθησή σας γνωρίζει ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Λέοντα στις 21 Ιανουαρίου 2019:

Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, και προσθέτει στην εικόνα σας κύρος και εξουσία. Μεγάλες αλλαγές σαρώνουν το τοπίο της σταδιοδρομίας σας, η αναβολή των ονείρων σας έχει ημερομηνία λήξης, τώρα θέλετε να αγωνιστείτε για να λάμψετε και θα το πετύχετε. Έχοντας μια έκλειψη στο δέκατο οίκο σας είναι σαν να κερδίζετε ένα βραβείο για τον αγώνα σας στη ζωή, είναι μια στιγμή που ανταμείβεται η σκληρή δουλειά σας, κάνετε απολογισμό του τι έχετε επιτύχει και αν πρέπει να αλλάξετε ταχύτητες. Επιδιώκετε να κάνετε ένα μεγάλο άλμα, έχετε δύναμη και ορμή. Παίξτε το παιχνίδι σας σωστά και θα μπορούσατε να μπείτε σε έναν ελίτ κοινωνικό κύκλο ή αποκτάτε μια διευθύνουσα θέση για την οποία παλεύατε καιρό τώρα. Ίσως μια νέα επιχείρηση θα μπορούσε να είναι σύντομα στα νέα σχέδιά σας. Απλά μην αγωνίζεστε να πείτε στους άλλους τα μεγάλα σας όνειρα. Αγαπητέ Σκορπιέ φέρνει δώρα στα ερωτικά σου το 2019! Τι θα συμβεί; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2019 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2019

Ταύρος 2019

Δίδυμος 2019

Καρκίνος 2019

Λέων 2019

Παρθένος 2019

Ζυγός 2019

Τοξότης 2019

Αιγόκερως 2019

Υδροχόος 2019

Ιχθύς 2019

Δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Δείτε παρακάτω τις αισθηματικές προβλέψεις για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι