Ταύρος 2019. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε

Ταύρος 2019, το e-zwdia σου έχει την αναλυτική πρόβλεψη με τις όψεις για όλο το νέο έτος. Διάβασε αν αυτή τη χρονιά θα πας καλά στη δουλειά σου, αν θα έχεις αύξηση στα οικονομικά σου και  αν θα είναι γενικότερα ένα πιο τυχερό έτος σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Ζώδια 2019, διάβασε πως θα είναι ο Ταύρος το νέο έτος:

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου):

Είστε από τη φύση σας ήρεμοι και φιλειρηνικοί αλλά τώρα ετοιμαστείτε για μια μεγάλη επανάσταση, καθώς ο πρωτοποριακός Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σας. Κάποια πρόσωπα γύρω σας ή η εργασία σας ή ακόμα και τα οικονομικά σας ανεβάζουν την πίεση του αίματός σας, ίσως υπάρχει κάποια αστάθεια σε μια σημαντική σχέση σας ή στα οικονομικά σας και πρέπει επειγόντως να αλλάξετε την κατάσταση. Νιώθετε να παλεύετε με ένα τεράστιο κύμα, χωρίς να λογαριάζετε για το αν θα μετατραπεί ή όχι σε τσουνάμι. Τώρα, αρχίζετε να αισθάνεστε πιο ανασφαλείς, ίσως με ένα οικονομικό ζήτημα ή ένα θέμα ακίνητης περιουσίας. Θα μπορούσατε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα πολύτιμο ακίνητο εντελώς ξαφνικά ή νιώθετε τη γη να τρέμει κάτω από τα πόδια σας εξαιτίας των διακυμάνσεων των οικονομικών σας.

Έχετε έντονη την επιθυμία να απελευθερωθείτε από τους περιορισμούς και δεν υποτάσσεστε τώρα στους κανόνες, αλλά με ποιό τίμημα; Μην τρέχετε τόσο γρήγορα. Ο Ουρανός είναι αποσταθεροποιητικός και ριζοσπαστικός, έτσι φροντίστε να μην ενεργείτε απότομα, από εγωισμό και υπερηφάνεια. Δεν είναι καιρός να δράσετε παρορμητικά, να επενδύσετε ή να κάνετε μια παρορμητική οικονομική κίνηση ή ερωτική σχέση ή μια ακριβή αγορά την οποία δεν έχετε ερευνήσει. Μπορεί επίσης να προκύψει μια μεγάλη δαπάνη, ίσως συνδεόμενη με ένα ακίνητο. Δεδομένου ότι ο Ουρανός κυβερνά την τεχνολογία, μπορεί να αρχίσετε να αναζητάτε ακίνητα ή άλλες πιθανές επενδύσεις μέσα από το διαδίκτυο. Όμως φροντίστε να κάνετε σωστές επιλογές.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου):

Λοιπόν, ποια είναι η καλή χρήση του χρόνου σας σύμφωνα με αυτή τη διέλευση; Αρχίστε να ονειρεύεστε ένα διετές πλάνο. Ο δομημένος και αυστηρός Κρόνος κινείται στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών, της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, της δημοσίευσης και της επιχειρηματικότητας. Ο Κρόνος είναι κοντά σας για να σας χαρίσει έναν πολύ παραγωγικό χρόνο προκειμένου να ανακαλύψετε την ανώτερη γνώση και να φιλοσοφήσετε τη ζωή. Η ανανέωση της προσωπικής σας έκφρασης και των πεποιθήσεων σας φέρνει κοντά σας άτομα διανοούμενα και σοβαρά, πρόσωπα από τα οποία έχετε να μάθετε πολλά, κι ας βρίσκονται στην άλλη άκρη της γης. Εν ολίγοις, αυτοί οι άνθρωποι θα σας μάθουν πως να δείτε σε βάθος τη ζωή.

Αν νιώσετε κατά καιρούς κατάθλιψη, ίσως χρειαστεί να πάρετε προληπτικά μέτρα για να έχετε θετικές σκέψεις, ίσως με το να είστε μαζί με άτομα που σας επιβεβαιώνουν ως προσωπικότητα και σας αποτρέπουν από την απαισιοδοξία. Οι πεσιμιστικές σκέψεις σας θα μπορούσαν να διαταράξουν την ικανότητά σας να συγκεντρωθείτε, να μελετήσετε και να κάνετε ταξίδια. Σίγουρα, θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες αυτό το έτος, αλλά το βαθύ καρμικό μήνυμα όλων αυτών των ταραχών είναι να δείτε υπό διαφορετικό πρίσμα τη ζωή. Το να είστε υπεύθυνοι για τις σκέψεις και τις πράξεις σας είναι σημαντικό και αυτό σημαίνει να μην αφήσετε τον εαυτό σας να διαβεί ένα απαισιόδοξο μονοπάτι, αν τα πράγματα δεν δουλεύουν όπως τα θέλετε.

Επιρροή Δία στον Τοξότη:

Ήρθε η ώρα να συγχωνεύσετε τους οικονομικούς πόρους σας ή/και τα περιουσιακά στοιχεία σας με κάποιον άλλον, με αυτόν τον τρόπο θα έχετε και οι δυο σας περισσότερα χρήματα. Ο Δίας κινείται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, και ίσως αποφασίσετε να μειώσετε το κόστος της επιχείρησής σας προκειμένου να συγκεντρώσετε περισσότερα χρήματα ή αποφασίσετε ότι είναι αναγκαίο να μαζέψετε χρήματα για αποταμίευση. Μπορεί ακόμα να ασχοληθείτε με τα ακίνητα ως πηγή εσόδων, ίσως αγοράσετε ή πουλήσετε ιδιοκτησία ή αποπληρώσετε ένα χρέος ή λάβετε κεφάλαια από μια εξωτερική πηγή, ίσως από έναν επενδυτή, μια κληρονομιά ή μια επιχορήγηση. Αν παλεύετε καιρό τώρα με μια νομική υπόθεση, αυτός ο ευεργέτης πλανήτης σας υπόσχεται τύχη!

Ο όγδοος οίκος κυβερνά επίσης το πάθος, έτσι ισχυρά συναισθήματα και ενδεχομένως απροσδόκητα γεγονότα θα μπορούσαν να μετασχηματίσουν τη ζωή σας. Δεδομένου ότι ο Δίας είναι υποστηρικτικός, αναμείνατε οι εκπλήξεις να είναι ευχάριστες. Ίσως καταφέρετε να αφήσετε πίσω σας μια παλιά αγάπη ή εμφανιστεί ξαφνικά η αδελφή ψυχή σας ή αποφασίσετε για δέσμευση. Αν νιώθατε νοσηρά εξαρτημένοι από μια σχέση που έχει κλείσει τον κύκλο της, μπορεί να αποφασίσετε ξαφνικά ότι πρέπει να προχωρήσετε μπροστά. Εάν έχετε περάσει πρόσφατα από μια απώλεια, μπορεί να έχετε ένα ισχυρό σημάδι ότι αυτό το αγαπημένο σας πρόσωπο προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας στέλνοντάς σας βαθιά μηνύματα.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Λέοντα στις 21 Ιανουαρίου 2019:

Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και έρχονται στο φως κρυμμένες καταστάσεις στο σπίτι σας ή στην οικογένειά σας. Ετοιμαστείτε για καταλυτικές αλλαγές που μεταστρέφουν τις συνθήκες διαβίωσής σας. Σταδιακά αλλά αναμφισβήτητα, η προσέγγισή σας τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα εξελίσσεται, καθώς μαθαίνετε πώς να ισορροπήσετε την εργασία και με την προσωπική σας ζωή με έναν τρόπο που να επιβεβαιώνει την αξία σας περισσότερο. Με αυτή την έκλειψη θα νιώσετε σαν να περπατάτε σε καπνούς, ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε κάτι για να αναπνεύσετε καθαρό αέρα. Προσπαθώντας να εξισορροπήσετε τις απαιτήσεις της οικογένειάς σας με την εργασία σας αισθάνεστε το απόλυτο χάος. Αγαπητέ Ταύρε ποιο άτομο θα γίνει το ερωτικό σου λιμάνι; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2019 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2019

Δίδυμος 2019

Καρκίνος 2019

Λέων 2019

Παρθένος 2019

Ζυγός 2019

Σκορπιός 2019

Τοξότης 2019

Αιγόκερως 2019

Υδροχόος 2019

Ιχθύς 2019

Δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Δείτε παρακάτω τις αισθηματικές προβλέψεις για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι