Τοξότης 2019. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε

Πόσο τυχερή χρονιά θα είναι για τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σου; Τοξότης 2019, διάβασε την αναλυτική πρόβλεψη για το ζώδιό σου και ενημερώσου για όλα τα δρώμενα που θα συμβούν μέσα στο νέο αυτό και ενδιαφέρον έτος.

Ζώδια 2019, διάβασε πως θα είναι ο Τοξότης το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Οποιεσδήποτε οικείες σχέσεις σας ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να δοκιμάσουν τις αντοχές σας καθώς ο Ποσειδώνας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως η οικογένειά σας παρεμβαίνει στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή, έτσι θα πρέπει να τους ενημερώσετε όταν χρειάζεστε προσωπικό χρόνο και χώρο και πότε μπορείτε να είστε κοντά στους αγαπημένους σας. Τα μέλη της οικογένειάς σας μπορεί να εκπλαγούν όταν τους λέτε «όχι», επειδή θέλετε να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες, αντί να τους κάνετε τα χατίρια από ενοχές. Ίσως να αποφασίσετε για παράδειγμα, να βλέπετε την οικογένειά σας μία φορά το μήνα, αντί για κάθε εβδομάδα ή να απομακρύνετε κάποιους συγγενείς (τους οποίους ενδεχομένως να θεωρείτε εχθρούς!).

Τώρα γίνεστε πιο ευαίσθητοι και συμπονετικοί με τους αγαπημένους σας, αλλά μερικές φορές θα πρέπει να θέσετε όρια στα συναισθήματά σας, είτε αυτό αφορά κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή τον αγαπημένο σας. Ιδιαίτερα, αν δίνετε περισσότερα από όσα παίρνετε ή αναλαμβάνετε τα περισσότερα καθήκοντα και υποχρεώσεις στο σπίτι σας για να τους ευχαριστήσετε. Ίσως κάποιος έχει μια θλιβερή ιστορία στο παρελθόν ή από ενοχές αισθάνεστε υποχρεωμένοι να προσφέρετε. Περιορίστε τη νοσηρή εξάρτηση. Δεν είναι ότι δεν πρέπει να δώσετε βοήθεια και υποστήριξη, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσετε μια αποστολή διάσωσης που θα σας αφήσει αποστραγγισμένους συναισθηματικά. Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι ο Ποσειδώνας μπορεί να αποκρύψει την αλήθεια. Εάν δεν είστε σίγουροι για τα κίνητρα κάποιου, η καλύτερη άμυνα είναι να αφιερώσετε χρόνο να τον γνωρίσετε.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου):

Ήρθε η ώρα να υιοθετήσετε έναν πιο μετρημένο και μεθοδικό τρόπο όσον αφορά τη διαχείριση των χρημάτων σας. Ο Κρόνος κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της ασφάλειας, και ήρθε η ώρα να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενθουσιώδη ενέργειά σας στην ανακάλυψη νέων τρόπων εξοικονόμησης χρημάτων, τώρα γίνεστε πιο αυστηροί με τα χρήματά σας, θέλετε να οικοδομήσετε κάτι απτό και μάλιστα κερδοφόρο. Σιγά-σιγά αλλά με σιγουριά, θα δημιουργήσετε ένα νέο, πιο ορθολογιστικό τρόπο ζωής που θα επικεντρώνεται στις αξίες σας και σε ό, τι εκτιμάτε.

Αν είστε εργασιομανείς, ίσως αποφασίσετε να επιβραδύνετε λίγο τους ρυθμούς σας ή ίσως ακόμη και να αναγκαστείτε να κόψετε ταχύτητα επειδή νιώσετε εξάντληση. Σκέφτεστε το ξεκίνημα ενός νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος; Αργά και σταθερά θα φτάσετε στη νίκη. Ο Κρόνος σας ζητά να βασιστείτε στις εμπειρίες του παρελθόντος, οπότε τα πράγματα θα κυλίσουν θετικά αν κάνετε ένα βήμα κάθε φορά. Μην εγκαταλείπετε την εργασία σας, ακόμα κι αν είναι κακοπληρωμένη, απλώς υπομείνετε μέχρι να βρεθεί κάτι που πραγματικά προβάλει τα ταλέντα σας. Θα πρέπει επίσης να θεσπίσετε κανόνες στον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν στιγμές όπου θα υπάρχει οικονομική στενότητα και θα νιώθετε λίγο απογοητευμένοι.

Επιρροή Δία στον Τοξότη:

Ταξιδέψτε, μελετήστε, μάθετε, διδάξτε … με άλλα λόγια, κάντε αυτό το οποίο θέλετε πάντα να κάνετε. Με τον επεκτατικό Δία (τον κυβερνήτη πλανήτη σας) στο ζώδιό σας έχετε μπροστά σας έναν ολόκληρο χρόνο για να ευχαριστήσετε τη θεά τύχη. Εφόσον είστε σε καλό δρόμο, τίποτα δεν πρόκειται πραγματικά να πάει στραβά, είστε πραγματικά στο στοιχείο σας. Και μετά από έναν υποτονικό ή γεμάτο προκλήσεις χρόνο, επιτέλους θα μπορέσετε τελικά να αντισταθμίσετε τον χαμένο χρόνο. Εκδόσεις, διδασκαλία, δημόσια ομιλία, μια ιστοσελίδα ευνοούνται για το τρέχον έτος. Έχετε ένα μήνυμα που θέλετε να μοιραστείτε; Μην περιορίζεστε σε μία πόλη. Είστε έτοιμοι να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, να κάνετε πράξη τη μεγαλύτερη οραματιστική σας ιδέα.

Με τον κυβερνώντα πλανήτη σας στο ζώδιό σας, έχετε διπλή τύχη και πολλαπλές ευκαιρίες, έτσι επεκταθείτε. Τολμήστε να είστε διαφορετικοί και προβάλετε την προσωπικότητά σας, θα είστε αξέχαστοι σε όσους σας συναντούν. Καλύτερα να είστε ο αληθινός εαυτός σας, αντί να είστε κάποιος άλλος για να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση. Αφήστε τους ανθρώπους να σας ανακαλύψουν με την πάροδο του χρόνου, αντί να επιδιώκετε μια άμεση θετική απάντηση. Ο Δίας κυβερνά τα ταξίδια, τη μάθηση και τη δημοσίευση, έτσι έχετε πολλά να διαλέξετε. Εάν είστε επιχειρηματίες, αυτό το έτος θα μπορούσατε να ανοίξετε νέες πόρτες για την οικονομική ευημερία σας. Αν θέλετε να προβάλετε ένα προσωπικό έργο, οι τολμηρές σας ενέργειες οδηγούν στην επιτυχία. Αγαπητέ Τοξότη αλλάζουν όλα στα ερωτικά σου το 2019! Τι ακριβώς θα γίνει; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2019 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2019

Ταύρος 2019

Δίδυμος 2019

Καρκίνος 2019

Λέων 2019

Παρθένος 2019

Ζυγός 2019

Σκορπιός 2019

Αιγόκερως 2019

Υδροχόος 2019

Ιχθύς 2019

Δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Δείτε παρακάτω τις αισθηματικές προβλέψεις για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι