Υδροχόος 2019. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2

Υδροχόος 2019, διάβασε αν και κατά πόσο θα αποδειχθεί η νέα αυτή χρονιά τυχερή για το ζώδιό σου. Αν θα έχεις αλλαγές στη δουλειά σου, αν θα αυξηθούν τα έσοδα σου στα οικονομικά και κατά πόσο  η αγάπη θα παίξει σημαντικό ρόλο το νέο έτος.

Ζώδια 2019, διάβασε πως θα είναι ο Υδροχόος το νέο έτος:

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου):

Η οικογένειά σας ή ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο θα μπορούσε να σας δημιουργήσει άγχος και πίεση, καθώς ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Η μητέρα σας ή ένας συγγενής μπορεί να πατήσει τα κουμπιά σας και θα είναι δύσκολο και για τους δυο σας να κάνετε πίσω. Ώρα να καθαρίσετε τον αέρα; Είτε είστε έτοιμοι ή όχι, έντονα συναισθήματα εκρήγνυνται με αστραπιαία ταχύτητα καθώς τώρα δεν μπορεί κανένας να συγκρατηθεί, δράτε παρορμητικά. Μήπως κάποιος άθελά του έχει πληγώσει τα συναισθήματά σας; Δεν διστάζετε να ταρακουνήσετε τη σχέση αυτή με αποτέλεσμα τη ρήξη καθώς θέλετε να απελευθερωθείτε από όλο αυτό. Επισήμανση: Οι πιθανότητες είναι ότι αυτό το άτομο δεν είχε ιδέα ότι σας έχει επηρεάσει αρνητικά κάτι.

Ο Ουρανός θα μπορούσε να φέρει ακόμη και μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη ή μια ξαφνική ώθηση να αλλάξετε τη ζωή σας, είτε με μια μετακίνηση είτε με μια ανακαίνιση σπιτιού. Προσπαθήστε να μην κάνετε ενέργειες που αλλάζουν ριζικά τη ζωή σας, ειδικά αν είναι κάτι που δεν μπορείτε να αναιρέσετε. Ίσως να μετακινηθείτε, να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή να ασχολείστε με τα μέλη της οικογένειάς σας, κάτω από πίεση και άγχος ή στα πλαίσια μιας προθεσμίας. Πέρα από αυτό, θα πρέπει να βρείτε κάποια ισορροπία μεταξύ της εργασίας σας και της προσωπικής σας ζωής. Οι αναταραχές στο σπίτι σας θα μπορούσαν να ανακόψουν τη σταθερή ποιότητα του ζωδίου σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το σύμπαν σας στέλνει το μήνυμα να βρείτε την χαμένη ισορροπία στη ζωή σας.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου):

Το γενναιόδωρο και αλτρουιστικό ζώδιό σας τείνει να δίνει πολλά, αλλά μετά δυσανασχετείτε γιατί το πρόσωπο που έλαβε από εσάς δεν σας εκτιμά. Με τον Κρόνο στο δωδέκατο οίκο σας, της πνευματικότητας και της συμπόνιας, ίσως θελήσετε να περιορίσετε αυτά που προσφέρετε, δίνοντας μόνο σε όσους γνωρίζετε καλά, σε αυτούς που δεν θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι σας χρησιμοποιούν. Φημίζεστε για την προσφορά σας σε οποιονδήποτε πονεμένο φίλο σας την ζητήσει. Αλλά καθώς αυτό το έτος οι απαιτήσεις της ζωής σας αυξάνονται, δεν θα έχετε πια τη διάθεση και την ενέργεια να βοηθήσετε. Ο Κρόνος θα σας κάνει να νιώθετε αποστραγγισμένοι συναισθηματικά, ακόμη και ψυχικά άρρωστοι, και σας κάνει μια σημαντική κλήση αφύπνισης για να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας. Απλά επειδή μπορείτε να προσφέρετε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε.

Μπορεί επίσης να έρθετε αντιμέτωποι με μερικούς παλιούς σας δαίμονες οι οποίοι ήταν καλά κρυμμένοι στο υποσυνείδητό σας, αλλά ο σοφός δάσκαλος σάς καλεί να ωριμάσετε, να δείτε τα πράγματα με λογική και σοφία, αξιοπρέπεια και ανωτερότητα. Ίσως βρείτε ένα σοφό και έμπειρο άτομο το οποίο σας δίνει τα εργαλεία για την αντιμετώπιση του πόνου και της θλίψης σας. Αφήστε τον εαυτό σας να απελευθερωθεί από οτιδήποτε παρελθοντικό σας κρατά πίσω από την πνευματική εξέλιξή σας. Υπάρχει κάτι ή κάποιος στη ζωή σας που σας κάνει να αισθάνεστε σαν θύμα ή ανήμποροι να αντιδράσετε; Κοιτάξτε, ήρθε η ώρα να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.

Επιρροή Δία στον Τοξότη:

Ευκαιρίες για νέες φιλίες και ομάδες θα μπορούσαν να εμφανιστούν ξαφνικά καθώς ο Δίας κινείται στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Παρόλο που είναι πάντα καλό να έχετε καλή παρέα και φίλους, μπορεί να βρείτε ένα άτομο του οποίου τα ιδανικά και η φιλοσοφία ζωής εναρμονίζονται με τα δικά σας. Ή, ίσως εφαρμόσετε κάτι καινοτόμο στην εργασία σας και ενσωματώνετε την τεχνολογία στην καθημερινή σας ζωή. Ως αλτρουιστικό ζώδιο που είστε, θα μπορούσατε επίσης να γίνετε μέλος μιας φιλανθρωπικής ομάδας, να κάνετε κάτι κι εσείς για να βελτιώσετε τον κόσμο, ή ακόμα προβάλετε τα ιδανικά σας (ή ένα ιδανικό όραμα για τον κόσμο) πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια μεταστροφή της ζωής σας.

Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για να εξαπλώσετε τις ιδέες σας, αξιοποιώντας τη δύναμη των κοινωνικών μέσων και του διαδικτύου. Εάν είστε περισσότερο τύπος που θέλετε την επαφή πρόσωπο με πρόσωπο, βγείτε έξω και επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο, καθώς οι δυνατότητες συνεργασίας και συνάντησης ατόμων με παρόμοιες ιδέες με τις δικές σας είναι υψηλές. Μια φιλία με κάποιον από μακριά θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε κάτι περισσότερο, εκεί που δεν το περιμένετε. Ίσως ανθίσει ένα ειδύλλιο μέσα από το διαδίκτυο ή κάποιος που συναντάτε μέσα από μια συζήτηση στον αγαπημένο σας ιστότοπο αποδεικνύεται ότι έχει δυναμικό επιχειρηματικό πνεύμα. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη θετική ενέργεια αυτού του ευεργέτη πλανήτη, να έχετε ανοιχτό μυαλό!

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Λέοντα στις 21 Ιανουαρίου 2019:

Δύσκολες μέρες ξημερώνουν για σας σε μια σημαντική σχέση σας, προσωπική, ερωτική ή επαγγελματική, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Ίσως και να αισθανθείτε εντελώς διχασμένοι. Από τη μία πλευρά, θέλετε να δώσετε σε μια σημαντική σχέση σας, επαγγελματική ή προσωπική, και οφείλετε να το κάνετε. Ωστόσο, έχετε μια σχεδόν ανεξέλεγκτη επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία, θέλετε να ακολουθήσετε το δικό σας δρόμο, κι αν κάποιος σας περιορίσει ξεσπάτε. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο καθώς έχετε επίσης σημαντικές υποχρεώσεις στην καριέρα σας, δεσμεύσεις που δεν μπορείτε τόσο εύκολα να απορρίψετε. Πρέπει να αγωνιστείτε τώρα για να πετύχετε την ισορροπία. Μην λέτε «ναι» θέλοντας να ευχαριστήσετε τους ανθρώπους, όταν αυτό που πραγματικά θέλετε να πείτε είναι ότι … «Δεν υπάρχει τρόπος»! (Και όλοι το ξέρουν). Αγαπητέ Υδροχόε με ποιο πρόσωπο θα καταλήξεις το 2019 στα ερωτικά σου; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2019 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2019

Ταύρος 2019

Δίδυμος 2019

Καρκίνος 2019

Λέων 2019

Παρθένος 2019

Ζυγός 2019

Σκορπιός 2019

Τοξότης 2019

Αιγόκερως 2019

Ιχθύς 2019

Δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Δείτε παρακάτω τις αισθηματικές προβλέψεις για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι