Ζυγός 2019. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε

Ζυγός 2019, η  νέα αυτή χρονιά υπόσχεται ανανέωση και πολλές θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα σου. Πρόκειται για ένα ευνοϊκό και ευοίωνο έτος  που θα αλλάξει θετικά την ψυχολογία σου.

Ζώδια 2019, διάβασε πως θα είναι ο Ζυγός το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου):

Κάποιες οικείες σχέσεις σας ή μέλος της οικογένειάς σας θα μπορούσαν να αποστασιοποιηθούν, οι διαπραγματεύσεις για ισορροπία και αρμονία θα είναι δύσκολες έως απίθανες καθώς ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Γίνεστε αυταρχικοί, ακόμα και σκληροί, έτσι πως θα προκύψει ένας εποικοδομητικός διάλογος; Ενώ μπορεί να επιδιώκετε κάποιες βαθιές συζητήσεις προκειμένου να επιλύσετε ό, τι βρίσκεται θαμμένο κάτω από την επιφάνεια, θα πρέπει επίσης να προσέξετε να μη απομακρύνετε ένα μέλος της οικογένειάς σας ή κάποιον που λατρεύετε. Μην κάνετε το λάθος να θεωρήσετε ότι η νίκη θα είναι με το μέρος σας. Δεν θα είναι. Αν νιώθετε ότι κάποιος σας παίζει παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, απλά μην πέσετε στο επίπεδό του για χάρη μιας Πύρρειου νίκης.

Συμβουλή: Κανείς δεν πρόκειται να κερδίσει με αυτό το είδος του παιχνιδιού. Απλά κινηθείτε διπλωματικά και στρατηγικά, αντί να μειώνετε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας σκοτεινές μεθόδους και χειραγώγηση. Διαβάστε επίσης τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Ενώ από τη φύση σας είστε φιλειρηνικοί και εξισορροπιστές, τώρα ο Πλούτωνας σας κάνει να ενεργείτε κρυφά και δόλια. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και κάντε εσωτερική ενδοσκόπηση, ίσως να ενεργείτε με χειραγωγικό τρόπο επειδή δεν παίρνετε την ασφάλεια και τη φροντίδα που αναζητάτε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δυνατή ψυχραιμία ακόμα κι αν σας προκαλούν οι άλλοι, και κυρίως πείτε τι σας ενοχλεί!

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου):

Το σπίτι και η οικογένειά σας παίρνουν ένα πιο σοβαρό ύφος αυτό το έτος καθώς ο Κρόνος κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Η φροντίδα και η οικειότητα που παίρνετε και δίνετε είναι ισότιμη; Ο δομημένος Κρόνος θα σας … εκπαιδεύσει στο σπίτι, στην οικογένεια και τις ρίζες σας. Όπου δεν έχετε θεσπίσει όρια - ειδικά με τους συγγενείς σας και τα μέλη της οικογένειάς σας- τώρα θα τα εφαρμόσετε. Γεγονότα και καταστάσεις θα σας αποκαλύψουν πού έχετε κάνει λάθη και πως να τα διορθώσετε. Να είστε αληθινοί με τα συναισθήματά σας, αν επιθυμείτε να απολαύσετε απλώς να είστε στο σπίτι με τον εαυτό σας, διεκδικήστε το. Αυτή η συμπαντική ενέργεια έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια πιο σταθερή βάση με τον εαυτό σας και τους άλλους.

Ίσως ακόμα να υλοποιήσετε κάποια από τα σχέδιά σας, ειδικά στο μέτωπο του σπιτιού. Σχεδιάζετε μια μετακίνηση ή ανακαινίσεις στο διαμέρισμά σας; Ίσως να κάνετε μια ριζική αλλαγή, καθώς αναζητάτε την ασφάλεια και τη θαλπωρή μέσα στο δικό σας ιερό χώρο. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, ανεξάρτητα από ποιες αλλαγές θα γίνουν, είναι να νιώθετε εσείς καλά στο σπίτι σας. Ίσως ακόμα αυτή να είναι μια δύσκολη χρονιά για το σπίτι σας ή/και την οικογένειά σας, οι συνθήκες διαβίωσής σας μπορεί να αλλάξουν σε σημείο να σας δημιουργήσουν άγχος και πίεση ή να νιώθετε συναισθηματικά απόμακρα με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Αυτό το χρόνο, ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την προσωπική σας ζωή θα σας φαίνονται λίγο πιο βαριά.

Επιρροή Δία στον Τοξότη:

Η δύναμη της ευγλωττίας και της έμφυτης διπλωματίας σας ενισχύεται, καθώς ο Δίας κινείται στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών. Εκτοξεύετε το μήνυμά σας και λαμβάνετε την αποδοχή του κοινού σας. Η δημοσίευση, η διδασκαλία, νέες φιλίες και συνεργασίες με άτομα που ζουν μακριά σας σάς χαρίζουν χαρά και ενθουσιασμό. Έχετε την ικανότητα να γοητεύετε και να αφοπλίζετε τους άλλους με τα λόγια σας, μπορείτε να πείσετε τον οποιοδήποτε να αποδεχτεί τις ιδέες σας! Ίσως σχεδιάσετε αρκετά κοντινά ταξίδια και γνωρίζετε άτομα από όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Αν σκοπεύετε να κάνετε μια δημόσια ομιλία, το ακροατήριό σας μπορεί να αποτελείται από ποικιλόμορφα άτομα που ζουν μακριά σας.

Μην περιορίζεστε σε μια πόλη εάν θέλετε να προβάλετε την εργασία σας ή επιδιώκετε να διαδώσετε ένα μήνυμα. Οπότε ένα έργο που ξεκινάτε στην δική σας πόλη θα μπορούσε να επεκταθεί. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και τη μπλογκόσφαιρα για να μεταδώσετε τις ιδέες σας. Ψάξτε για φιλίες και συνεργάτες στο διαδίκτυο, ίσως βρείτε κάποιο χαρισματικό άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει στο μέλλον. Έχετε μια ιστορία να μοιραστείτε με τους άλλους; Η χαρούμενη διάθεσή σας και ο ενθουσιασμός σας είναι μεταδοτικά, φέρνετε ζωντάνια στους άλλους και τους διασκεδάζετε. Η διήγηση των εμπειριών σας είναι ένας ισχυρός τρόπος για να ενεργοποιήσετε τον εγκέφαλο των άλλων και να προσελκύσετε την προσοχή των ανθρώπων.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου 2019 και 26 Δεκεμβρίου 2019:

Ώρα να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας, να μάθετε για τις ρίζες σας. Αυτές οι δύο Ηλιακές εκλείψεις ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και θα μπορούσαν να επιφέρουν ταχείες αλλαγές στην οικογενειακή ζωή σας και σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Οι Ηλιακές εκλείψεις σηματοδοτούν νέες αρχές, οπότε ετοιμαστείτε: Μπορεί να υπάρξει ξαφνική μετακίνηση, μια εγκυμοσύνη, μια γέννηση ή αλλαγή στη σχέση σας με ένα συγγενή (ειδικά τη μητέρα σας). Ή ίσως αναζητήσετε ένα άλλο σπίτι, ακόμα και μακριά από την πόλη σας, ενδεχομένως για λόγους επαγγελματικούς, ή επενδύετε σε ένα νέο ακίνητο ή αγοράζετε ένα εξοχικό ή απλά αλλάζετε τη διαμόρφωση του σπιτιού σας.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου 2019: Με αυτή την Ηλιακή έκλειψη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, κατευθύνεστε σε μια νέα πορεία στην καριέρα σας, έρχεστε σε επαφή με σπουδαίους και καταξιωμένους ανθρώπους. Ίσως κάνετε μια σπουδαία συνεργασία, ή η διαφημιστική καμπάνια ανεβάζει το γόητρο της εταιρείας σας. Κάνετε χρήσιμες γνωριμίες των οποίων η συμβολή στην επαγγελματική σας ανάπτυξη και η γενναιοδωρία τους συμβάλει στα καλύτερα αποτελέσματα. Με σωστή επιχειρηματική τακτική και στρατηγική θα έχετε επιτυχία. Ακολουθείτε ένα πιο πειθαρχημένο πλάνο στην εργασία σας αφού τώρα θέλετε τα σχέδιά σας να έχουν μακροπρόθεσμες απολαβές. Αυτή η Ηλιακή έκλειψη έχει εμβέλεια εκδήλωσης των γεγονότων έξι μήνες, οπότε θα μπορούσατε απλώς να φυτέψετε τους σπόρους που θα καρποφορήσουν κατά το επόμενο εξάμηνο, προς το τέλος του έτους.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 16 Ιουλίου 2019:

Το ταξίδι σας στην κορυφή της επιτυχίας μπορεί να έχει αρκετές επικίνδυνες στροφές, οπότε θυμηθείτε να απολαύσετε τη διαδρομή. Η Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, αλλάζει το παιχνίδι στην οικογένειά σας και στο σπίτι σας. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι τα έχετε καταλάβει όλα, τα σχέδιά σας υπόκεινται σε αλλαγές, απρόβλεπτα και χωρίς προειδοποίηση. Πώς θα επικεντρωθείτε στην οικογένεια και τους φίλους σας; Αυτή η έκλειψη σάς ωθεί προς αυτήν την κατεύθυνση και θα μπορούσε να επιφέρει επικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Ίσως να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με τον αγαπημένο σας, ίσως έχετε μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη, μια ξαφνική μετακίνηση ή αλλαγές στις σχέσεις σας με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγγενή. Αγαπητέ Ζυγέ μη χάσεις την ευκαιρία να μάθεις όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή το 2019! Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2019 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2019

Ταύρος 2019

Δίδυμος 2019

Καρκίνος 2019

Λέων 2019

Παρθένος 2019

Σκορπιός 2019

Τοξότης 2019

Αιγόκερως 2019

Υδροχόος 2019

Ιχθύς 2019

Δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Δείτε παρακάτω τις αισθηματικές προβλέψεις για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι