Αιγόκερως 2020. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2

Συγκλονιστικά γεγονότα και αέρας ανανέωσης έρχονται το νέο έτος. Πόσο και πως θα επηρεαστούν τα οικονομικά σου και ο επαγγελματικός τομέας; Αιγόκερως 2021, μάθε αν η αγάπη και η αμοιβαιότητα θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα σου.

Ζώδια 2021, διάβασε πως θα είναι ο Αιγόκερως το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου):

Μιλήστε για να θεραπευτείτε! Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας να φέρνει στην επιφάνεια όλα τα ζητήματα που σας έχουν προκαλέσει οργή και θυμό, μνησικακία, έλεγχο και χειραγώγηση, μπορεί απλά να χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωποι με τους κακούς σας δαίμονες για να απελευθερωθείτε. Ένας βαθύς ψυχολογικός και συναισθηματικός αγώνας μπορεί επίσης να προκύψει ο οποίος όμως σας οδηγεί σε μια εντελώς νέα φιλοσοφία ζωής, αποκτάτε ένα νέο πνευματικό προσανατολισμό και πιστεύετε επιτέλους στην εσωτερική σας δύναμη και την ικανότητα να επιβληθείτε στον εαυτό σας. Μιλώντας με ειλικρίνεια στους ανθρώπους που εμπιστεύεστε σχετικά με την ιστορία της ζωής σας θα είναι για σας κάτι σαν ψυχική κάθαρση τώρα, αν και ίσως να μη θέλετε να αποκαλύψετε όλα αυτά τα μυστικά. Μόνο έτσι όμως θα καταφέρετε να βγείτε από το σκοτάδι στο φως. Επισήμανση: Φροντίστε να διοχετεύσετε τη δύναμη της θέλησής σας προς μια θετική κατεύθυνση. Διαφορετικά, ο Πλούτωνας θα μετατρέψει τη ζωή σας σε μια πάλη για την εξουσία δημιουργώντας ακραίες συγκρούσεις, που ο καθένας σκοπεύει να δημιουργήσει ένα αυταρχικό καθεστώς, ενώ σχεδιάζει … πραξικόπημα εναντίον της άλλης πλευράς.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Είστε προσκολλημένοι σε μια δουλειά, μια ερωτική σχέση ή μια επιχειρηματική ιδέα που απλά δεν λειτουργεί; Ο σοφός Κρόνος στο ζώδιό σας μπορεί να στείλει ένα λαμπερό φως για να δείτε την πραγματικότητα. Έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για να συνειδητοποιήσετε ότι η βιωσιμότητα αυτού του έργου ή αυτής της σχέσης έχουν φτάσει στο τέλος τους, δεν είναι κατάλληλα και σωστά για σας. Μην αφήσετε να σας πάρει από κάτω, ενεργοποιήστε την έμφυτη λογική σας και την υπομονή σας και σκεφτείτε τις δικές σας προτεραιότητες. Η ανθεκτικότητα είναι το κλειδί της ευτυχίας σας και της θετικής αλλαγής. Επισήμανση: Ό, τι κι αν κάνετε, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα πιο έμπειρο άτομο για κατευθυντήριες οδηγίες. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα κινείται για λίγο στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σας βοηθά να εφεύρετε νέες πηγές εισοδήματος ή να πληρώσετε τις οφειλές σας. Σε περίπτωση που κάνετε μια νέα επένδυση, φροντίστε να είστε πιο ενημερωμένοι και προσαρμόσιμοι στη σημερινή συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά.

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό, ετοιμαστείτε για τα καλύτερα και τα μεγαλύτερα, είστε ερωτευμένοι με τη δική σας ζωή! Καθώς ο επεκτατικός Δίας επιστρέφει στον Αιγόκερω για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, αναμείνατε ένα συναρπαστικό έτος νέων εμπειριών. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, από μια συναρπαστική νέα σχέση ή μια επικερδή νέα εργασία. Αναλυτικά: Η πορεία της σταδιοδρομίας σας θα μπορούσε να εκτοξευθεί ψηλά και μακριά, ίσως ακόμα αναλάβετε μια εργασία εξ αποστάσεως καθώς ο Δίας υποκινεί την επιθυμία σας για ελευθερία και ανεξαρτησία. Μπορεί ακόμα να γεφυρώσετε τις διαφορές σας με ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο ή πάρετε πτυχίο ή μια πιστοποίηση ή επεκτείνετε τις δεξιότητές σας. Διπλασιάζεται η τύχη σας καθώς παίρνετε τολμηρά αλλά υπολογισμένα ρίσκα, προβάλετε τον εαυτό σας, βρίσκετε ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και εφευρίσκετε στρατηγικούς νέους τρόπους για να υλοποιήσετε τις μεγάλες φιλοδοξίες σας.

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο στις 10 Ιανουαρίου 2020 και 21 Ιουνίου 2020:

Το cast των ανθρώπων που έχετε γύρω σας έχει αλλάξει τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου έφεραν συναρπαστικά νέα άτομα στη ζωή σας και απομακρυνθήκατε από κάποια άλλα. Αυτές οι δύο είναι οι τελικές εκλείψεις στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και συνεργασιών, και θα μπορούσαν να σας φέρουν μια νέα αγάπη ή συνεργασία, να σας συνδέσουν με μερικά νέα άτομα που μιλάνε στην ψυχή σας. Με τις εκλείψεις να απαιτούν μια ισορροπημένη αποστολή, μπορείτε να κάνετε μια ακόμα επεξεργασία των ανθρώπων που είναι δίπλα σας. Δεν έχετε χρόνο να χάνετε, θέλετε ανθρώπους να είναι απλοί, αληθινοί και καλοί ακροατές. Βρεθείτε με ανθρώπους που είναι γενναιόδωροι και ανοιχτοί, που θα σας μιλήσουν άμεσα και υπεύθυνα, αντί να σας λένε αυτό που θέλετε να ακούσετε. (Με άλλα λόγια, ο ορισμός ενός αληθινού ανθρώπου!)

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου:

Ποιοί είστε; Η απάντηση θα μπορούσε να αλλάξει πολλές φορές μέσα στο 2020 καθώς αυτή η τελική Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας απομακρύνει οποιαδήποτε ψευδή ή ξεπερασμένα στοιχεία της προσωπικότητάς σας. Υπάρχουν κάποιοι τομείς της ζωής σας που είναι δυσλειτουργικοί και αυτό είναι ένα σημαντικό (και το τελευταίο) έτος για να τους αναμορφώσετε. Ακολουθείτε μια εντελώς νέα πορεία, ένα εντελώς νέο κεφάλαιο ζωής και ίσως να σοκάρετε τον κόσμο γύρω σας αποκαλύπτοντας μερικές τολμηρές νέες πλευρές του εαυτού σας. Το 2020, η αποστολή σας είναι να παραδοθείτε στο σύμπαν και να πάτε με τη ροή των γεγονότων, πράγμα το οποίο θα είναι πιο εύκολο από ό, τι νομίζετε! Με μια ασυνήθιστη κοσμική δράση πλανητών στο ζώδιό σας, συμπεριλαμβανομένων του Δία, του Κρόνου, του Πλούτωνα και αυτής της έκλειψης, θα αισθανθείτε σαν ένα εντελώς διαφορετικό άτομο μέχρι το τέλος του έτους.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Φροντίστε το σώμα σας και την υγεία σας, μην ξεχνάτε ότι το σώμα είναι εκεί όπου κατοικεί η ψυχή σας. Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, και σας ζητά να ασχοληθείτε με την ευεξία σας, να σκεφτείτε θετικά και αισιόδοξα. Εκτός από την κατανάλωση υγιών τροφίμων και την άσκηση, προβληματιστείτε στο τι μπορείτε να κάνετε για να έχετε ψυχική ισορροπία αντί να κριτικάρετε αυστηρά τον εαυτό σας. Οποιεσδήποτε ατέλειες έχετε θα τις μεγεθύνετε τώρα, ίσως επειδή τώρα γίνεστε περισσότερο σχολαστικοί και αναλυτικοί. Μπορεί εύκολα να ξεχάσετε ότι αυτές οι ιδιορρυθμίες είναι μέρος της γοητείας σας και της ελκυστικότητάς σας! Προσοχή να μη μεταφέρετε αυτή τη σχολαστικότητά σας και στους άλλους ανθρώπους, ειδικά στον αγαπημένο σας, καθώς θα μπορούσατε να μειώσετε την αυτοπεποίθησή του.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Ενώ είστε απασχολημένοι με την εργασία σας και ονειρεύεστε μεγάλες φιλοδοξίες, μην αφήνετε να ανάψει φωτιά στο σπίτι σας. Με τον ανάδρομο Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, μπορεί ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένας συγγενής σας (πιθανώς μια γυναίκα) να σας δημιουργήσει άγχος και θα χρειαστεί να συγκρατηθείτε λίγο περισσότερο. Ίσως αυτό το άτομο να απαιτήσει από εσάς περισσότερη βοήθεια από ό, τι έχετε τη διάθεση (ή μπορείτε) να δώσετε. Εάν σας πιέζει το άγχος, θέστε ισχυρότερα όρια. Ίσως να ήταν καλύτερο να απομακρυνθείτε μεταξύ σας για αυτή τη χρονική τη περίοδο των δύο μηνών. Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι έντονα τώρα και παλιά αρνητικά συναισθήματα που έχετε κρύψει καιρό μπορεί να εμφανιστούν, όπως απογοήτευση και θυμός ή, ακόμα χειρότερα, μια ενοχλητική προσβολή που αποσκοπούσε στο να σας πληγώσει σκόπιμα. Αλλοίμονο σε όποιον σας ενοχλήσει! Αγαπητέ Αιγόκερε βγαίνεις επιτέλους προς τα έξω στα αισθηματικά σου το 2020! Τι σημαίνει αυτό; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Δείτε παρακάτω τα tips για το νέο έτος 2020 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms