Δίδυμος 2020. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Η νέα αυτή χρονιά υπόσχεται πολλά για το ζώδιό σου. Δίδυμος 2021, διάβασε τι θα σου φέρει το νέο έτος σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ανακάλυψε πόσο και πως θα επηρεαστεί η οικονομική, επαγγελματική αλλά και η αισθηματική σου ζωή. Πόσο τυχερό και ευνοϊκό για εσένα θα είναι το έτος αυτό.

Ζώδια 2021, διάβασε πως θα είναι ο Δίδυμος το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου):

Η επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή μπορεί να δοκιμαστεί καθώς ο Ποσειδώνας κινείται στο δέκατο οίκο σας, της κοινωνίας και της καριέρας. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε έναν εχθρό στην εργασία σας ή διαπιστώνετε ότι έχετε ένα... φίδι στον κόρφο σας καθώς σας αποκαλύπτονται κάποια μυστικά που δεν τα περιμένατε. Μήπως είναι ένα ισχυρό άτομο που προσπαθεί να σας χειραγωγήσει με ύπουλο τρόπο; Προσέξτε τους ψεύτες και τους απατεώνες, τους ανθρώπους που παρουσιάζουν μια όμορφη εικόνα, αλλά πραγματικά αναζητούν απλώς κάποιο κέρδος ή όφελος. Δεν θέλετε να πιστεύετε το χειρότερο, ειδικά αν αυτό το άτομο σας βοήθησε με κάποιο τρόπο. Απλά θυμηθείτε όμως, ότι ίσως υπήρχαν ενδείξεις που εσείς δεν θέλατε να παραδεχτείτε. Έχετε την προειδοποίηση: Να είστε προσεκτικοί όσον αφορά ποιον ανυψώνετε στο βάθρο. Παρόλο που πιθανότατα να ενεργήσετε κάπως... παρανοϊκά, θα πρέπει επίσης να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με το ποιους εμπιστεύεστε.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Μήπως έχετε ξοδέψει χρήματα και τώρα δεν μπορείτε να τα αναπληρώσετε; Ο Κρόνος στον Αιγόκερω κινείται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πλούτου, και σας ζητά να είστε εγκρατείς στις αποταμιεύσεις σας, ξοδέψτε αλλά με μέτρο. Είτε πρόκειται για συγχώνευση των οικονομικών πόρων σας με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας, είτε για τον προσωπικό σας προϋπολογισμό, θα πρέπει να θέσετε δημοσιονομικά όρια και να κινηθείτε με σύνεση και λογική, όχι με αφέλεια και επιπολαιότητα. Από τη θετική πλευρά, είναι μια καλή χρονιά για να βάλετε αργά και σταθερά χρήματα στην άκρη, ειδικά αν είχατε οικονομικές προκλήσεις τα τελευταία χρόνια. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα κινείται για λίγο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και είναι καιρός να είστε πιο υπεύθυνοι με τον κοινωνικό σας περίγυρο και να προσέξετε τις δημοσιεύσεις σας στα κοινωνικά δίκτυα. Ίσως αλλάξετε φιλοσοφία ζωής ή αγωνιστείτε για να επιβάλετε τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας.

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Η επούλωση των πληγών του παρελθόντος και ο ανασχηματισμός της ζωής σας είναι ένα τεράστιο θέμα φέτος, καθώς ο Δίας στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας απαιτεί ισορροπία μεταξύ του νου, του σώματος και της ψυχής σας. Κάνετε έναν βαθύ συναισθηματικό και πνευματικό μετασχηματισμό καθώς αποβάλετε από μέσα σας ξεπερασμένα πρότυπα και μοτίβα συμπεριφοράς. Αυτό το έτος μπορεί να είναι καθοριστικό για μια βαθιά εσωτερική διεργασία ή για να ξεφύγετε από ένα εθιστικό και νοσηρά εξαρτώμενο μοτίβο σε μια οικεία σχέση σας. Ο Δίας θα μπορούσε επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα ή να κάνετε επενδύσεις σε ακίνητα ή σε μία επιχείρηση ή να αποπληρώσετε ένα χρέος.

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου 2020 και 14 Δεκεμβρίου 2020:

Είστε μόνο δύο βήματα μακριά από τη μεγάλη ευκαιρία, έτσι να είστε τολμηροί και να ρισκάρετε. Αυτές οι δύο εκλείψεις ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και θα μπορούσαν να σας φέρουν ένα νέο ειδύλλιο, μια έκρηξη δημιουργικής έμπνευσης, θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τον εαυτό σας. Μιλάτε μέσα από την καρδιά σας στον αγαπημένο σας, τώρα δεν μπορείτε να προσποιείστε ότι όλα είναι καλά. Αν βρίσκεστε σε ένα συνεχές αδιέξοδο θέλετε να το βάλετε στα πόδια! Μια προειδοποίηση: Ή θα εξελιχθείτε μαζί ή θα καείτε στη φωτιά! Ήρθε η ώρα να μιλήσετε με ανοιχτά χαρτιά και να δεσμευτείτε ή θα χωρίσουν οι δρόμοι σας. Κι αν ψάχνετε καιρό το πάθος, αυτές οι εκλείψεις μπορούν να σας δείξουν το δρόμο φέρνοντάς σας μια γνωριμία που αλλάζει την πορεία των γεγονότων της ζωής σας. Ένα αίτημα φιλίας ή μια απλή συνομιλία στα social media αρκεί για να ανακαλύψετε ότι κάπου εκεί κρύβεται το μεγάλο πάθος.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου:

Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας φωτίζει την προσωπικότητά σας και την ανάγκη σας για ταξίδια, σπουδές και νέους ορίζοντες, εκτοξεύοντας την έξοδό σας από τη ζώνη της άνεσής σας. Θα μπορούσατε να έχετε μια ξαφνική ευκαιρία να μαζέψετε τα πράγματά σας για μια άλλη πόλη ή να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα σπουδών. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α που αλλάζει όλη τη φιλοσοφία σας για τη ζωή ή να ανακαλύψετε τη ζωή μέσα από ένα βιβλίο. Ίσως έχετε μια σημαντική συνομιλία ή ειδήσεις που σας κατευθύνουν σε μια εντελώς διαφορετική πορεία. Ίσως ακόμα δημιουργήσετε ένα blog, γράψετε ένα βιβλίο ή διδάξετε. Αυτή η έκλειψη θα σας βοηθήσει να μεταδώσετε τις ιδέες σας και το μήνυμά σας προς τα έξω στις μάζες. Αφήστε την ευγλωττία σας και το πνεύμα σας να λάμψουν.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Η ισορροπία και η αρμονία της ερωτικής σας ζωής διαταράσσονται, νιώθετε ένα βαρύ χτύπημα στην ψυχή σας, καθώς η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, μια δύσκολη χρονική περίοδο που σας καλεί σε επανεξέταση και βαθύ προβληματισμό. Προειδοποίηση: Η συνηθισμένη γοητεία σας, η έμφυτη πειθώ και η διπλωματία σας μπορεί να δυσλειτουργούν, δεν πιστεύετε τώρα στον εαυτό σας, ίσως να νιώθετε έλλειψη αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης. Αυτό που εσείς νομίζετε ότι είναι αστείο και ευχάριστο, οι άλλοι μπορεί να το αποκωδικοποιήσουν διαφορετικά. Δεδομένου ότι ο πρώτος οίκος κυβερνά την εξωτερική εμφάνιση, μην κάνετε δραστικές αλλαγές με την εικόνα σας. Το ίδιο ισχύει με όλες τις αισθητικές διαδικασίες. Θα μας ευχαριστήσετε γι’ αυτό αργότερα.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, των ομάδων και της τεχνολογίας, έτσι μπορεί να παρεξηγηθείτε και να εξοργιστείτε με ένα φίλο σας ή η ομάδα σας να περάσει μερικά εμπόδια. Εάν κάποιος μέσα στην ομάδα σας δεν είναι και τόσο υπεύθυνος, το βάρος θα μπορούσε πραγματικά να πέσει στους ώμους σας. Ο Άρης τείνει να είναι άμεσος και ευθύς, αλλά ανάδρομος μπορεί να σας κάνει πιο συγκρατημένους να μιλήσετε για τον εαυτό σας. Μη λειτουργείτε παθητικά και αφήσετε τους φίλους ή τους συνεργάτες σας να πετάξουν τη δουλειά τους σε εσάς. Είναι επίσης πιθανό ένας φίλος ή ένα μέλος της ομάδας σας να αναχωρήσει για λίγο ή για πάντα, και αυτό δεν είναι αναγκαστικά το χειρότερο πράγμα, ειδικά αν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε. Ίσως να ψυχρανθείτε εσείς με κάποιο φίλο σας ή βάλετε ένα ομαδικό έργο στον πάγο για λίγο. Αγαπητέ Δίδυμε τι γεγονότα έρχονται να σε βγάλουν από την ανασφάλεια στα ερωτικά σου το 2020; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Δείτε παρακάτω τα tips για το νέο έτος 2020 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms