Ιχθύς 2020. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Αυτή η νέα χρονιά σίγουρα δεν μοιάζει και δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη. Ιχθύς 2020, μάθε τι ευκαιρίες κρύβει το νέο έτος για τα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά σου. Μάθε πως και με ποιο τρόπο θα έρθουν οι ευχάριστες και θετικές αλλαγές στη ζωή σου.

Ζώδια 2020, διάβασε πως θα είναι ο Ιχθύς το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου):

Νιώθετε πληγωμένοι από τη ζωή; Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ποσειδώνας, στο ζώδιό σας έρχεται να θεραπεύσει τις πληγές της ψυχής σας, ασχολείστε τώρα βαθιά με την προσωπική σας ταυτότητα και την εικόνα του εαυτού σας. Ίσως τελικά κατανοήσετε ότι στη ζωή δεν πρέπει μόνο να βοηθάμε τους άλλους αλλά να αγαπάμε και να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας. Θα είναι τώρα δύσκολο για τους αγαπημένους σας να σας κρατήσουν κοντά τους, καθώς αναζητάτε περισσότερο τη μοναξιά σας, κάνοντας διαλογισμό και συνομιλώντας με τον εαυτό σας. Αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας δημιουργήσει ενοχές και εσωτερικές συγκρούσεις, φροντίστε να τους δώσετε ποιοτικό χρόνο, αλλά όχι εις βάρος των ονείρων και των σχεδίων σας. Ίσως χρειαστεί να κόψετε τον ομφάλιο λώρο με κάποιον που εξαρτάται υπερβολικά από εσάς και σας καλεί συνεχώς για βοήθεια! Ξεκινάτε το δικό σας πνευματικό ταξίδι της ζωής, έτσι προετοιμαστείτε να έλθετε αντιμέτωποι με μερικά κρυμμένα συναισθήματα που σχετίζονται με κάποιου είδους απώλεια, την ασφάλεια και την αυτοεκτίμηση. Ήρθε η ώρα να ξεμπλοκάρετε από τα εμπόδια που αποτρέπουν την ευτυχία σας και να νιώσετε το αίσθημα της γαλήνης και της ηρεμίας που σας αξίζει.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Προβληματιστείτε σε σχέση με τις φιλίες και τις ομάδες όπου ανήκετε, εξετάστε αν τα άτομα γύρω σας είναι ώριμα και σοβαρά. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της τεχνολογίας και των ομάδων, έτσι ίσως αποφασίσετε να γίνετε πιο υπεύθυνοι με όλες τις φιλίες σας. Εάν υπάρχει ένας φίλος ή ένας σύλλογος που δεν μιλά πια την ψυχή σας, μπορεί να αποστασιοποιηθείτε τώρα, αφού η φράση «δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι» ηχεί δυνατά στο μυαλό σας. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα κινείται για λίγο στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και ίσως αγωνίζεστε να ξεπεράσετε παλιές νοσηρές καταστάσεις. Δεν θα μπορείτε να βάλετε πρόγραμμα στη ζωή σας, ίσως έχετε διαταραγμένο ύπνο και να περιστρέφεστε στο κρεβάτι σας μέχρι να κοιμηθείτε. Υπάρχει πιθανότητα το υποσυνείδητό σας να παίζει επικίνδυνα παιχνίδια μέχρι να απελευθερωθείτε. Οι φίλοι σας ή οι ομάδες υποστήριξης μπορούν να φανούν χρήσιμοι στην ψυχή, το σώμα και το πνεύμα σας.

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Θα διασκεδάσετε πολύ με τους φίλους σας καθώς ο Δίας κινείται στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Βλέπετε τη ζωή σαν μια σοβαρή περιπέτεια και ισχυρές νέες φιλίες μπορούν να σας οδηγήσουν σε νέα ύψη. Ίσως ακόμα να συνεργαστείτε με τους φίλους σας ή την ομάδα σας για ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Με τον επεκτατικό Δία να ευνοεί την ομαδική εργασία και την τεχνολογία, ο ψηφιακός τομέας θα μπορούσε να σας προσφέρει χαρά και οικονομική ευημερία. Μπορεί να εργαστείτε εξ αποστάσεως ή να αναπτύξετε μια online επιχείρηση. Χρειάζεστε μια γενική αναβάθμιση στην ομάδα σας; Ο τυχερός Δίας θα μπορούσε να σας φέρει ικανά και καταξιωμένα άτομα τα οποία αποδεικνύονται χρήσιμα χάρη στην εργατικότητα και την παραγωγικότητά τους.

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου 2020 και 14 Δεκεμβρίου 2020:

Πάτε πάνω και μακριά! Αυτές οι δύο εκλείψεις ενεργοποιούν τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, τα μεγάλα οράματά σας θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν μια επιχειρηματική ιδέα, μια εκπαιδευτική ευκαιρία (είτε ως μαθητής ή εκπαιδευτικός) ή μια απροσδόκητη ευκαιρία να ταξιδέψετε για λόγους επαγγελματικούς. Ίσως έχετε ένα σημαντικό μήνυμα ή συζήτηση που οδηγεί σε μια επιχειρηματική συνεργασία, ενδεχομένως στο εξωτερικό, ή ακόμη να σας δοθεί ευκαιρία για γράψιμο ή διδασκαλία. Ίσως ακόμα κλείσει μια πόρτα στην καριέρα σας και ανοίξει μια άλλη ή προδιαγράφονται ριζικές αλλαγές στους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Αυτές οι εκλείψεις σας προετοιμάζουν για μια αναγνώριση και αποδοχή της σκληρής δουλειάς σας με βραβεία και επευφημίες. Θα ολοκληρωθούν εντός δύο ετών και αλλάζουν καταλυτικά τη ζωή σας.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου:

Με την έναρξη ενός κύκλου Σεληνιακών εκλείψεων στον άξονα Διδύμων/Τοξότη και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, η σχέση σας με τους γονείς σας, την οικογένειά σας και τα παιδιά σας θα μπορούσε να περάσει από μεγάλες καταλυτικές αλλαγές. Είναι πιθανή μια πώληση σπιτιού ή θα μπορούσε ακόμη και να σας φέρει μια εγκυμοσύνη. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σας κάνει να θέλετε να ψάξετε τις βαθύτερες ρίζες σας, να ασχοληθείτε με αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε ευτυχισμένοι και συναισθηματικά ασφαλείς, και αυτό περιλαμβάνει τον τρόπο που ζείτε. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό που έχει σφηνώσει στο κεφάλι σας φέτος. Όπως λέει και η παροιμία, οι σκέψεις γίνονται πράξεις, έτσι θέστε υπό έλεγχο την αρνητική συνομιλία και μη ζητάτε συνεχώς θετικές επιβεβαιώσεις.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Η αλλαγή αρχίζει από μέσα σας, αν θέλετε να έχετε αρμονία και ισορροπία στο σπίτι σας. Η αρμονική Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον τέταρτο οίκο σας, τους σπιτιού και της οικογένειας, έτσι είναι καιρός να κάνετε ειρήνη με τους συγκάτοικους ή τους συγγενείς σας. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες αλλά μπορεί επίσης να αποκαλύψει τις ρωγμές που υπάρχουν σε μια σχέση που χρειάζεται επιδιόρθωση. Η μητέρα σας, ένα παιδί σας ή μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας θα μπορούσε να δημιουργήσει διαμάχες. Ώρα να αλλάξετε το δυναμικό αυτής της σχέσης ορίζοντας σαφέστερα όρια. Με την καλλωπιστική Αφροδίτη ίσως ξαφνικά αισθανθείτε την επιθυμία να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Προχωρήστε με προσοχή, καθώς μπορεί να κάνετε κάποια λάθη στο στυλ. Μην προβείτε σε τροποποιήσεις που είναι δύσκολο να αλλάξετε αργότερα, όπως για παράδειγμα να αγοράσετε ακριβά νέα έπιπλα ή αλλάξετε ριζικά τη διαρρύθμιση του σπιτιού σας.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών σας, και θα μπορούσε να υπάρξει ένταση με κάποιον για οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος. Αποφύγετε αυτή τη θλιβερή σύγκρουση χρησιμοποιώντας την αλάνθαστη διαίσθησή σας. Καλύτερα ακόμα να το συζητήσετε ανοιχτά παρά να κοιμάστε ήσυχα νομίζοντας ότι θα ξεθυμάνει. Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να σας βάλει στη διαδικασία να ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα αντέχει ο προϋπολογισμός σας σε πολυτελή δείπνα, εισιτήρια για συναυλίες και θέατρα, νέα ενδύματα. Ελέγξτε τις δαπάνες σας και μην τρώτε από τα αποθέματά σας. Μήπως είναι καιρός να αλλάξετε τις καταναλωτικές σας συνήθειες; Πώς θα επαναφέρετε τη σταθερότητα; Αντί να τα βάζετε με τον εαυτό σας και να ασκείτε αρνητική κριτική όσον αφορά τα λάθη σας, απλοποιήστε λίγο τη ζωή σας. Αγαπητέ Ιχθύ ένας χαρούμενος χαμός στα ερωτικά σου το 2020! Τι σημαίνει αυτό; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Δείτε παρακάτω τα tips για το νέο έτος 2020 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms