Καρκίνος 2020. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 2

Καρκίνος 2021, αναμένεται μια συγκλονιστική νέα χρονιά για το ζώδιό σου. Με εγκυρότητα μάθε τι εξελίξεις και γεγονότα θα φέρει μαζί του το νέο έτος. Τι προβλέπεται να συμβεί σε θέματα δουλειάς, πως θα πάνε τα οικονομικά σου; Θα έχεις αγάπη και συναίσθημα όλη τη νέα χρονιά;

Ζώδια 2021, διάβασε πως θα είναι ο Καρκίνος το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου):

Ο Πλούτωνας κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, έτσι ταρακουνά την εμπιστοσύνη, την οικειότητα και τα οικονομικά που μοιράζεστε με τον αγαπημένο σας ή/και τους συνεργάτες σας. Ίσως αναζωπυρωθεί το πάθος σας για μια παλιά αγάπη ή ίσως νιώσετε υποβόσκουσες ίντριγκες σε μια συνεργασία σας πράγμα που σας κάνει να νιώθετε άγχος μήπως και χάσετε τον έλεγχο. Ένα πρόβλημα ξαφνικά σας φαίνεται τόσο ανυπέρβλητο, η διαίσθησή σας σας μιλά και σας λέει ό, τι υπάρχει κάτι κρυφό που πρέπει να σας ανησυχεί. Ίσως και να βλέπατε καιρό τα σημάδια ότι υπάρχει κάτι κρυμμένο που εξαιτίας αυτού η σχέση αυτή δεν θα λειτουργήσει καλά. Μείνετε επικεντρωμένοι στην εσωτερική σας φωνή και στην ενέργεια που υπάρχει γύρω σας έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι για τα στραβά. Εν ​​τω μεταξύ, ο Πλούτωνας θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια κάποιες πολύ ζοφερές εμπειρίες του παρελθόντος γύρω από το πόσο κοντά μπορείτε να είστε με κάποιον άλλον, τόσο στην οικονομική όσο και την προσωπική σας ζωή. Ίσως να έχετε μια ξαφνική απώλεια ενός συνεργάτη σας ή του αγαπημένου σας ή μια οικονομική συμφωνία δεν αποφέρει τα χρήματα που υπολογίζατε. Ή το αντίθετο: Ένας σύντροφος ψυχής έρχεται στη ζωή σας ή κερδίζετε το τζακ-ποτ!

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και φέρνει ωριμότητα και πρακτικότητα σε όλες τις σχέσεις σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι αν η σχέση σας ή μια συνεργασία σας αξίζουν τον χρόνο σας, τα χρήματά σας και την ενέργειά σας. Η ονειροπόληση και τα συναισθήματα είναι καλά, αλλά ήρθε η ώρα να λειτουργήσετε με τη λογική σας. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα κινείται για λίγο στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πλούτου, και θα χρειαστεί αγώνας και μόχθος για να έχετε χρήματα για τις δύσκολες στιγμές. Όμως, η ομορφιά του συντηρητικού Κρόνου είναι ότι με λίγη προσπάθεια, η επιτυχία μπορεί να είναι δική σας. Ωστόσο, δεν είναι καιρός να αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους. Επισήμανση: Διακινδυνεύετε να εμπλακείτε σε χειριστικές και εξουσιαστικές καταστάσεις αν δεν αντιληφθείτε εκ των προτέρων σχετικά με το αν μια συγκεκριμένη οικονομική κατάσταση ή σχέση λειτουργεί για σας, σε κάθε επίπεδο. Η διαφωτιστική σας διαίσθηση θα σας πει τι είναι αυτό.

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Οι σχέσεις γίνονται πιο σοβαρές, αλλά εμπεριέχουν περιπέτεια και δράση. Ο επεκτατικός Δίας στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, φέρνει μια αισιόδοξη επιρροή στην ερωτική σας ζωή και τις συνεργασίες σας όλο το χρόνο. Θα μπορούσατε να προσελκύσετε κάποιον/α που διαφέρει κατά πολύ από το συνηθισμένο τύπο σας, ίσως από μια άλλη κουλτούρα ή μια ερωτική σχέση μεγάλης απόστασης. Αν είστε σε σχέση, ήρθε η ώρα να σταματήσετε να φροντίζετε τον αγαπημένο σας και να δημιουργήσετε μια σχέση που έχει ισορροπημένη παροχή και λήψη. Ετοιμαστείτε για σταθερότητα αλλά και πολλές εκπλήξεις με την αγάπη σας. Ο Δίας προκαλεί ανάπτυξη η οποία επέρχεται με την ασφάλεια και την ωριμότητα, σας βοηθάει να δείτε ότι το να μοιράζεστε τα μικρά πράγματα μαζί σας φέρνει πιο κοντά.

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο στις 10 Ιανουαρίου 2020 και 21 Ιουνίου 2020:

Μετά από κάποια … δραματικά (αλλά ελπίζουμε επιμορφωτικά) έτη, κλείνει ένας κύκλος εκλείψεων στο ζώδιό σας και είστε έτοιμοι να επαναφέρετε κάποια τάξη στη ζωή σας. Είναι η τελευταία σας ευκαιρία να λάμψετε και να προασπίσετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Ίσως να νιώσετε άγχος και πίεση καθώς δεν μπορείτε να προσαρμοστείτε στη νέα σας ζωή, αλλά με το τέλος αυτών των εκλείψεων θα έχετε αλλάξει πραγματικά τις συνήθειές σας σιγά-σιγά, δοκιμάζοντας ακόμα και να απομακρύνετε κάποια άτομα με τα οποία δεν εναρμονίζονται η ηθική και οι αξίες σας στη ζωή. Ίσως ακόμα κάνετε ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή σας, στο σπίτι σας και με τα οικεία προς εσάς άτομα. Αυτές είναι οι τελευταίες εκλείψεις οι οποίες σας βοηθούν να καταλάβετε τι θέλετε να κάνετε για το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σας. Ποιοί είστε και γιατί έχετε έρθει εδώ στον πλανήτη γη;

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου:

Αναζητάτε την οικειότητα και τη δέσμευση καθώς αυτή η έκλειψη φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Οι εκλείψεις μπορούν να προκαλέσουν ξαφνικά γεγονότα, έτσι θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α τον οποίο τον νιώθετε σαν την αδελφή ψυχή σας. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να φέρει μια καταπληκτική αποσαφήνιση των αναγκών και των επιθυμιών σας στη σχέση σας ή ένα σαφές όραμα για το τι θέλετε και δεν θέλετε από ένα σύντροφο. Αν είστε σε σχέση, καλείστε να αποσαφηνίσετε αν υπάρχουν αρμονία και ισορροπία, αν νιώθετε πίστη και συντροφικότητα. Κάποιοι από εσάς ίσως τραβήξετε διαφορετικούς δρόμους με την αγάπη σας αν τα πράγματα δεν οδηγούν κάπου σταθερά μεταξύ σας. Στις εκλείψεις, οι όποιες αλλαγές είναι σαρωτικές και το σύμπαν παίρνει μακριά ό, τι και όποιον είναι ξεπερασμένο, ανοίγοντας το δρόμο για νέες ευκαιρίες που ταιριάζουν πραγματικά στα πάθη σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που πρέπει να είστε διακριτικοί με τους ανθρώπους και να μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα για μια νέα γνωριμία σας καθώς η Αφροδίτη κινείται ανάδρομη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας. Ίσως θρηνείτε μια απώλεια ή ένα πένθος ή νιώθετε συναισθηματικό και ψυχικό χάος. Μήπως πρόσφατα έχετε περάσει ένα χωρισμό ή κάποια απογοήτευση; Ζητήστε βοήθεια και υποστήριξη αντί να εξαναγκάζετε τον εαυτό σας να νιώθει συνεχώς αυτόν πόνο και τη θλίψη. Δεν πρέπει να κρύβετε τόσο σοβαρά θέματα μέσα σας. Και γιατί θα έπρεπε; Αν είστε σε σχέση, η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να φέρει στο φως σημαντικές πληροφορίες για έναν εκ των δύο ή για τη σχέση σας. Συζητήστε μεταξύ σας για να θεραπεύσετε τον πόνο του παρελθόντος και υποστηρίξτε ο ένας τον άλλον, μην τραπείτε σε φυγή.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας και των στόχων, έτσι ένα σημαντικό επαγγελματικό έργο θα μπορούσε ξαφνικά να σταματήσει ή να έχει εμπόδια. Ίσως όμως εσείς αισθανθείτε κρυφά ανακουφισμένοι. Υπάρχουν περισσότερα πράγματα στη ζωή από τη δουλειά, κάτι που ίσως το έχετε ξεχάσει. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια του κόκκινου πλανήτη για να καλλιεργήσετε ισχυρότερες επαγγελματικές σχέσεις ή να αξιολογήσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας. Επίσης, αυτή η ανάπαυλα σάς επιτρέπει να εστιάσετε σε άλλες σημαντικές αποστολές στη ζωή σας, όπως για παράδειγμα την προσωπική σας ζωή, την ερωτική σχέση σας και το χρόνο που περνάτε με την οικογένειά σας. Αν τύχει και κάνετε λάθη στην εργασία σας τώρα να θυμάστε: Το κλειδί είναι να μην εγκαταλείψετε ποτέ, επειδή ένα λάθος είναι απλά άλλο ένα βήμα προς την επιτυχία! Αγαπητέ Καρκίνε θα δεις φως στην ερωτική σου ζωή το 2020; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Δείτε παρακάτω τα tips για το νέο έτος 2020 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms