Κριός 2020. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Πως θα είναι η νέα χρονιά για εσένα άραγε; Κριός 2021 μάθε αν θα είναι μια καλή χρονιά για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά σου. Ανακάλυψε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και είναι σε θέση να δημιουργήσουν την πιο τυχερή χρονιά της ζωής σου.

Ζώδια 2021, διάβασε πως θα είναι ο Κριός το νέο έτος:

 

 

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου):

Πριν κάνετε μια ριζική αλλαγή στην καριέρα σας, προετοιμαστείτε για όλα. Ο Πλούτωνας κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και δημιουργεί αναταραχές και προκλήσεις που σας κάνουν να νιώθετε εξαντλημένοι μέσα σε αυτό το χάος. Ξέρετε τι παιχνίδια παίζονται στα παρασκήνια; Δίνετε μια μεγάλη μάχη ερχόμενοι αντιμέτωποι με παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας στην προσπάθειά σας να υπερασπίσετε τον εαυτό σας και τα κεκτημένα σας στην εργασία σας. Ένας βαθύς μετασχηματισμός στην καριέρα σας σας ωθεί να βρείτε το δικό σας μονοπάτι, στη σταδιοδρομία και τη ζωή, που θα αντικατοπτρίζει τον αληθινό εαυτό σας. Πάντα θέλετε να είστε αφεντικό του εαυτού σας και δεν θέλετε κανείς να σας κάνει υποδείξεις και να σας διατάζει. Μήπως κάποιος προσπαθεί να σας πάρει τη δική σας δύναμη; Θα μπορούσατε να ανταγωνίζεστε με έναν προϊστάμενο, τις αρχές ή απλώς με τους άνδρες γενικά. Η αποστολή σας μέσα από αυτή την επιρροή του Πλούτωνα είναι να προσπαθήσετε να καταλάβετε πώς μπορείτε να μοιραστείτε τη δύναμή σας και να εξακολουθείτε να έχετε την οικονομική ασφάλεια (ακόμα και την ελίτ) που επιθυμείτε.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Νιώθετε συνεχείς αποτυχίες στη σταδιοδρομία σας; Ο πειθαρχημένος Κρόνος στον Αιγόκερω κινείται στο δέκατο οίκο σας, της επαγγελματικής φιλοδοξίας, αναγκάζοντάς σας να σκεφτείτε τις αξίες σας, τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και τις προτεραιότητές σας και να εντοπίσετε γιατί δεν σας ικανοποιεί η τρέχουσα εργασία σας. Εάν έχετε προβλήματα με τους ανωτέρους σας ή τις αρχές, συμπεριφερθείτε ώριμα και αξιόπιστα. Ίσως και να επιστρέψετε σε μια εργασία του παρελθόντος η οποία μπορεί να είναι πολύ καρποφόρα. Ώρα για επανένωση; Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα κινείται για λίγο στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της τεχνολογίας και των ομάδων, έτσι απαιτείται να δημιουργήσετε καλύτερα όρια, είτε γύρω από τη δουλειά σας, είτε με τις φιλίες σας είτε σε ένα ομαδικό πρόγραμμα. Εξαφανίστε αυτούς που δεν θέλετε από τα κοινωνικά δίκτυα. Αρκεί μια λανθασμένη δημοσίευση για να αποκαλύψει κάτι που δεν θα επιθυμούσατε καθόλου να γίνει δημόσια αντιληπτό.

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Κερδίζετε στον αγώνα σας! Αυτή θα μπορούσε να είναι η πιο τυχερή χρονιά σας για την επαγγελματική σας ζωή, καθώς ο επεκτατικός Δίας κινείται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Τι θα μπορούσε να συμβεί: Μια νέα καριέρα, μια εργασία με ταξίδια ή μετεγκατάσταση ή μια προαγωγή μαζί με έναν ισχυρό ηγετικό ρόλο. Θα μπορούσε επίσης να σας φέρει δουλειά στο εξωτερικό ή μια εργασία που προβάλει τα ταλέντα σας. Υιοθετείτε νέες δομές στην εργασία σας, γίνεστε πιο οργανωτικοί και πειθαρχημένοι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να διασκεδάσετε, απλά ο Δίας σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε κάτι νέο και περιπετειώδες στην εργασία σας πέρα από την επαναλαμβανόμενη ρουτίνα. Με τον πρωτοποριακό και τυχερό Δία, το σίγουρο είναι ότι η δουλειά σας οδεύει σε μια νέα κατεύθυνση.

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο στις 10 Ιανουαρίου 2020 και 21 Ιουνίου 2020:

Αυτές οι δύο εκλείψεις αναμορφώνουν τον τρόπο προσέγγισης των μελών της οικογενείας σας και τη διαχείριση των περιουσιακών σας στοιχείων καθώς ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως αποφασίσετε να εργαστείτε στο σπίτι σας ή ρίξετε χρήματα σε ένα ακίνητό σας. Θα μπορούσαν να φέρουν ένα νέο μέλος στην οικογένεια ή αλλάζουν οι συνθήκες διαβίωσης στην οικογένειά σας ή ίσως σχεδιάσετε τη μετεγκατάστασή σας εντελώς ξαφνικά. Μήπως είναι καιρός να φυτέψετε ρίζες σε μια νέα πόλη, να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα σπίτι ή να εξελιχθεί η σχέση σας με τους συγγενείς σας; Μια γυναικεία φιγούρα, ίσως η μητέρα σας, μπορεί να κατέχει εξέχουσα θέση σε αυτές τις δύο εκλείψεις. Στις εκλείψεις, η καλύτερη στάση που πρέπει να έχετε είναι να περιμένετε το αναπάντεχο και να το αποδεχτείτε.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου:

Το 2020 είναι σημαντικό για τα χρήματα και την καριέρα σας! Αυτή η τελευταία Σεληνιακή έκλειψη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, μπορεί να φέρει μια συναρπαστική ηγετική ευκαιρία ή σαφήνεια γύρω από το μονοπάτι της ζωής σας. Μια πληθώρα πλανητών στον Αιγόκερω μαζί με αυτή την έκλειψη θα ενεργοποιήσουν το δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας και της επιτυχίας, οδεύετε για μεγαλεία! Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να φέρει μια νέα θέση εργασίας, μια ηγετική θέση ή μια μεγάλη αναγνώριση για την εμπειρία σας. Αλλά μπορεί να χρειαστεί να αγωνιστείτε σκληρά και να έρθετε αντιμέτωποι με δυσκολίες προτού πάτε ψηλά. Υπομονή και επιμονή! Μπορεί αντίθετα να φύγετε από μια δουλειά που δεν αναγνωρίζει τα ταλέντα σας ή να αλλάξουν οι όροι ή οι συνθήκες της εργασίας σας. Απελευθερωθείτε, είναι η ώρα σας να λάμψετε!

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Θα χρειαστεί να κάνετε αρκετές προσπάθειες για να επαναφέρετε την αρμονία στις σχέσεις σας. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας θα είναι δύσκολο να μιλήσετε με ευγένεια και διπλωματία, αντίθετα η ωμότητα και η φλυαρία σας ίσως και να βλάψουν κάποιες σχέσεις σας. Ο πλανήτης της ειρήνης σας ζητά να μην είστε παρορμητικοί στα λόγια σας αλλά ευγενικοί και υπομονετικοί με τους ανθρώπους, καθώς θα μπορούσατε να κάψετε μια γέφυρα ή να προσβάλλετε τους άλλους πιο εύκολα τώρα. Προσέξτε επίσης τι δημοσιεύετε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Μπορεί ένα αστείο σας να παρερμηνευτεί ως παραβίαση της προσωπικής ζωής του άλλου. Μια σχέση με έναν αδελφό/ή ή έναν γείτονα μπορεί να διαταραχθεί από τα επιπόλαια λόγια σας. Κάντε ένα βήμα πίσω και δοκιμάστε να μη μιλήσετε καθόλου. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, ίσως χρειαστεί να περιμένετε μέχρι ο πλανήτης να ορθοδρομήσει.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Άρης, ξεκινά ένα ξεχωριστό ταξίδι στο ζώδιό σας και με την ανάδρομη πορεία του μπορεί να αισθανθείτε ότι μία από τις προσωπικές σας πρωτοβουλίες είναι σταματημένη, ακόμη και μπλοκαρισμένη. Μην αφήσετε την απογοήτευση να σας κάνει να τα παρατήσετε όλα. Όπως είπε ο Oscar Wilde «Εμπειρία είναι απλά το όνομα που δίνουμε στα λάθη μας». Αποδεχτείτε τα καρμικά μαθήματα του κόκκινου πλανήτη και σύντομα θα στέκεστε και πάλι στο ύψος σας, δυνατοί και γενναίοι. Κάντε έναν υγιή εσωτερικό διάλογο για να καταλάβετε τι συνέβη και πώς μπορείτε να το αποφύγετε την επόμενη φορά. Ίσως ακόμα να νιώθετε ότι χάνετε τη δύναμή σας αναλογιζόμενοι τις επιλογές του παρελθόντος. Ο κόκκινος πλανήτης σας ζητά να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν και τα λάθη σας, και να τα αντιμετωπίσετε σαν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας της ίδιας της ζωής. Αγαπητέ Κριέ τι θα γίνει στα ερωτικά σου το 2020; Αναμένονται πολλές εξελίξεις! Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Δείτε παρακάτω τα tips για το νέο έτος 2020 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms