Λέων 2020. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4

Η νέα χρονιά υπόσχεται αλλαγές και μεγάλες εξελίξεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Θα φέρει το νέο έτος θετικά γεγονότα σε αισθηματικά θέματα. Λέων 2021, μάθε τι καλά θα σου φέρει η νέα αυτή χρονιά.

Ζώδια 2021, διάβασε πως θα είναι ο Λέων το νέο έτος:

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου):

Καλώς ήλθατε στην εποχή της επανάστασης και της καινοτομίας! Με τον Ουρανό στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, μια από τις μελλοντικές ιδέες σας θα μπορούσε να σας ωθήσει στα ύψη. Ίσως ακόμα ασχοληθείτε με την επιχειρηματικότητα και τη μελέτη για να ξεκινήσετε μια ανεξάρτητη επιχείρηση. Ένα από τα πολλά ταλέντα σας θα μπορούσε να σας οδηγήσει στη φήμη ή ακόμα και σε μια νέα ηγετική θέση. Αυτός ο πρωτοπόρος πλανήτης θα μπορούσε επίσης να σας φέρει μια ξαφνική συναρπαστική ευκαιρία για ομαδική εργασία ή μία από τις πρωτότυπες ιδέες σας γίνεται viral. Το σίγουρο είναι ότι η επαγγελματική πορεία σας παίρνει στροφή 180 μοιρών. Αν και μπορεί να μην αισθάνεστε και πολύ άνετα με αυτές τις αλλαγές ως σταθερό ζώδιο που είστε, υιοθετώντας νέα συστήματα στην εργασία σας θα σας ωθήσουν στους στόχους σας. Μην προσπαθήσετε όμως να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αναθέστε κάποια καθήκοντα σε ικανούς ειδικούς που μπορούν να σας εκπροσωπούν επάξια.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Οργανώστε καλύτερα την καθημερινή σας ζωή, θέστε αυστηρότερα μέτρα για να διάγετε μια υγιή ζωή. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, έτσι ήρθε η ώρα για έναν έλεγχο της υγείας σας. Δεδομένου ότι ο Κρόνος κυβερνά τα οστά, τα δόντια και το δέρμα, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με αυτά. Ο έκτος οίκος διέπει επίσης την πέψη, και η δική σας μπορεί να είναι βραδεία καθώς ο Κρόνος είναι ο πλανήτης του περιορισμού. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα κινείται για λίγο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και ίσως αρχίσετε δειλά-δειλά να αντιλαμβάνεστε ότι ο αγαπημένος σας ή ένας συνεργάτης σας λειτουργεί ανώριμα και επικίνδυνα, και με αυτόν τον τρόπο βλέπετε να βαδίζετε σε δύσβατο έδαφος. Ό, τι κι αν συμβεί, απλώς πρέπει να κάνετε σαφή τα όριά σας. Πρώτα απ’ όλα όμως, ξέρετε τι είναι τα όρια; Είναι μια συχνά χρησιμοποιούμενη λέξη που μερικοί άνθρωποι απλά δεν την καταλαβαίνουν στην πράξη. Δεύτερον, και το πιο σημαντικό: Μπορείτε να τα επιβάλλετε;

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Με τον περιπετειώδη Δία στο έκτο οίκο σας, της υγείας, αυτή θα μπορούσε να είναι η καλύτερη χρονιά σας όσον αφορά την υγεία σας. Βρίσκετε νέους τρόπους για να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, αναλώνετε πιο υγιεινές τροφές, βάζετε την κίνηση στη ζωή σας και φροντίζετε περισσότερο το σώμα σας. Αν έχετε έναν επίμονο πόνο ή ταλαιπωρείστε από ένα πρόβλημα υγείας, ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσετε και να θεραπευτείτε. Δεν είστε ικανοποιημένοι με τον γιατρό σας; Ο Δίας μπορεί να σας φέρει σε επαφή με τους τέλειους επαγγελματίες που θα φέρουν πίσω τη ζωντάνια σας και την ευεξία σας. Στην πραγματικότητα, έχετε πιο υγιεινές επιδιώξεις στην καθημερινή σας ζωή, όπως κάνετε πιο συχνά βόλτα στη φύση αντί να πίνετε κοκτέιλ και να διασκεδάζετε μέχρι το πρωί.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Επαναξιολογήστε τους φίλους σας και τις ομάδες σας, είναι η προτροπή της ανάδρομης Αφροδίτης στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Κάντε λίγο πίσω και δείτε αν οι φίλοι σας έχουν τις ίδιες αξίες και ιδανικά με τα δικά σας. Ποιοί είναι πραγματικά αυτοί ο άνθρωποι που τους αποκαλείτε φίλους, αξίζουν αυτόν τον τίτλο; Απομακρυνθείτε από αυτούς που ξέρουν μόνο να παίρνουν, αφιερώνοντας το χρόνο σας στους ανθρώπους που δίνουν ό, τι καλό έχουν. Κάποιες παρανοήσεις θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προστριβές και να διαταράξουν ένα ομαδικό έργο. Ένα άτομο θα μπορούσε να κυριαρχήσει σε όλη τη δυναμική της ομάδας ή να μειώσει το ηθικό της. Απομακρύνετε αυτό το πρόσωπο πριν αποσυντονιστεί όλη η ομάδα. Χρειάζεστε αντικαταστάτη; Η ανάδρομη Αφροδίτη θα μπορούσε να σας επανασυνδέσει με συνεργάτες από το παρελθόν σας για μια επιτυχημένη πορεία.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των ταξιδιών, έτσι ίσως κάποια ταξιδιωτικά σας σχέδια ακυρωθούν ή αναβληθούν. Αν έχετε αναπτύξει ένα επιχειρηματικό σχέδιο, ο ανάδρομος Άρης σας προειδοποιεί να μην επεκταθείτε ή πάρετε πάρα πολλά τολμηρά ρίσκα. Καλύτερα να καθυστερήσετε το λανσάρισμα ενός προϊόντος από το να κάνετε μια λανθασμένη παρορμητική κίνηση. Ο ένατος οίκος κυβερνά την αισιοδοξία και με τον ανάδρομο Άρη εδώ ίσως νιώθετε απαισιόδοξα για τις λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος. Προτού φυτέψετε νέους σπόρους, θα πρέπει να καθαρίσετε τα ζιζάνια και να βεβαιωθείτε ότι το έδαφος είναι εύφορο. Και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κόψετε τους δεσμούς με το παρελθόν. Επεξεργαστείτε και απομακρύνετε όποιον και ό, τι σας αποστραγγίζει συναισθηματικά και σας ρίχνει προς τα κάτω. Αγαπητέ Λέοντα πως θα επηρεάσουν οι αστρολογικές όψεις του 2020 τα ερωτικά σου; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Δείτε παρακάτω τα tips για το νέο έτος 2020 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms