Παρθένος 2020. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Παρθένος 2021, μάθε με εγκυρότητα ποιες αστρολογικές όψεις σε επηρεάζουν το νέο έτος και τι εξελίξεις θα έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα αλλάξει η καθημερινότητα σου; Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις αγάπη και αμοιβαιότητα;

Ζώδια 2021, διάβασε πως θα είναι ο Παρθένος το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου):

Βλέπετε καθαρά στον ορίζοντα ή περπατάτε στην ομίχλη; Ο Ποσειδώνας κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, κι εσείς περπατάτε με το κεφάλι σας στα σύννεφα, έχετε δημιουργήσει μια νοσηρά αλληλεξάρτηση στη σχέση σας. Προσέξτε να μην επωμίζεστε τα βάσανα των άλλων, ιδιαίτερα εάν υπάρχουν προβλήματα κάποιου είδους εθισμού. Είναι απολύτως πιθανό να νιώθετε τόσο υπέροχα και ονειρικά, μόνο και μόνο για να διαπιστώσετε αργότερα ότι διασχίζετε αυτό το μονοπάτι με ένα άτομο που σας αποστραγγίζει συναισθηματικά, σας λέει συνεχή ψέματα και του οποίου η κακή διάθεση γίνεται δική σας. (Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι οι διαθέσεις των άλλων είναι μεταδοτικές). Αντί να τα βάζετε με τον εαυτό σας νομίζοντας ότι εσείς είστε υπαίτιοι αυτής της κατάστασης, δείτε την πραγματικότητα και αντιμετωπίστε την. Θα μπορούσαν να εμφανιστούν επίσης περίεργες φοβίες οι οποίες μπορεί ενδεχομένως να σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να είστε υπό επίθεση. Τα καλά νέα; Δεν είστε. Για να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις (από τον εαυτό σας ή από τους άλλους) διατηρήστε καθαρό το ενεργειακό σας πεδίο.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Είστε κολλημένοι σε μια σχέση χωρίς μέλλον; Ο Κρόνος στον Αιγόκερω κινείται στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της αυτοπεποίθησης, και ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε πραγματικά κάτι που έχει γίνει εμπόδιο στην πρόοδο της σχέσης σας. Είτε πρόκειται για έναν εθισμό σε μια σχέση χωρίς προοπτική, είτε αναμοχλεύετε τις λανθασμένες ερωτικές επιλογές σας, προσπαθήστε να ξεφύγετε. Παλιά ζητήματα εμπιστοσύνης και αναξιότητας θα μπορούσαν επίσης να σας οδηγήσουν σε οπισθοχώρηση από το ερωτικό παιχνίδι. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα κινείται για λίγο στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, και σας ζητά να είστε πολύ προσεκτικοί με την άσκηση και την επιλογή των θεραπευτών σας. Δεδομένου ότι ο Κρόνος κυβερνά τους εμπειρογνώμονες, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πειραματιστείτε με ένα νέο γιατρό, αν και μπορείτε να πάρετε μια δεύτερη άποψη αν κάτι σας ακούγεται λάθος. Προσέξτε επίσης τις υπερβολικές προσπάθειες και τους τραυματισμούς που σχετίζονται με την άσκηση.

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Το πάθος σας αυξάνεται, ήρθε η ώρα να ζήσετε το ερωτικό παιχνίδι! Ο τυχερός Δίας κινείται στον πέμπτο οίκο σας, της αγάπης, της δημιουργικότητας και της αίγλης, και σας φέρνει νέες ερωτικές περιπέτειες ή διασκεδάζετε περισσότερο με την τρέχουσα σχέση σας. Με το διεθνή Δία, ίσως και να συναντήσετε τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου/ας από άλλον πολιτισμό ή άλλη χώρα ή ακόμα και να δημιουργήσετε μια σχέση μεγάλης απόστασης. Αν είστε σε σχέση, ο ανοιχτός Δίας σας βοηθά να είστε άμεσοι στις επιθυμίες σας και να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη στη σχέση σας. Ετοιμαστείτε να εισπράξετε έντονα ερωτικά συναισθήματα χωρίς να προσπαθήσετε καθόλου! Ίσως ακόμα αποκτήσετε φήμη ή αναγνωριστείτε για τη δημιουργικότητα, το θάρρος σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα.

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου 2020 και 14 Δεκεμβρίου 2020:

Έτοιμοι για μεγάλα όνειρα στο σπίτι σας; Ξεκινά μια σειρά εκλείψεων οι οποίες ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνοντας καταλυτικές αλλαγές στις συνθήκες διαβίωσής σας. Ίσως θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας και τα μέλη της οικογένειάς σας, ίσως κάποιος φύγει μακριά σας, ακόμα και στο εξωτερικό. Μπορεί να έχετε μια εγκυμοσύνη, να επενδύσετε σε ακίνητη περιουσία ή προετοιμάζεστε να ανταποκριθείτε στην αδελφή ψυχή σας. Μια νέα αρχή ή απρόσμενη είδηση για ένα ζήτημα ακινήτων θα μπορούσε να σας αναστατώσει. Οδηγείτε με γνώμονα την καρδιά σας καθώς τώρα ενεργοποιούνται οι συναισθηματικές και προστατευτικές τάσεις σας. Μαθαίνετε επίσης τι χρειάζεστε για να αισθάνεστε ασφαλείς σε μια σχέση. Φέτος, θα χρειαστείτε δίπλα σας άτομα που μπορούν να σας συμπαρασταθούν, παρά την απόσταση που σας χωρίζει.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου:

Μεγάλες ειδήσεις έρχονται για την καριέρα σας, καθώς αυτή η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Άφθονη επικοινωνία και μεγάλες ιδέες οδηγούν σε καταλυτικές ριζικές αλλαγές. Ίσως δείτε το όνομά σας σε έντυπη μορφή ή οι σπόροι μιας σειράς ιδεών φέτος καρποφορήσουν. Ετοιμαστείτε να καρπωθείτε τα οφέλη του αγώνα σας. Θα μπορούσατε να έχετε μια ξαφνική ευκαιρία για να δώσετε μια δημόσια ομιλία, να ταξιδέψετε ή να χρησιμοποιήσετε την ισχυρή πειθώ σας στην εργασία σας. Θα μπορούσατε να αιχμαλωτίσετε ένα ολόκληρο ακροατήριο τώρα. Οι Σεληνιακές εκλείψεις μπορεί να φέρουν και ένα απρόσμενο τέλος, μια πόρτα κλείνει για να έρθει κάτι άλλο το οποίο ανοίγει νέους ορίζοντες στη ζωή σας. Οι εκλείψεις είναι απρόβλεπτες, έτσι τα γεγονότα που θα συμβούν θα σας εκπλήξουν και θα σας ταρακουνήσουν. Ίσως αυτό είναι μια ευλογία, καθώς σας επιτρέπουν να πάρετε σοφές αποφάσεις τώρα που έχετε στη διάθεσή σας όλα τα γεγονότα και τις πληροφορίες.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Έχετε εμμονή με τη δημόσια εικόνα σας καθώς η Αφροδίτη κινείται ανάδρομη στο δέκατο οίκο σας, της κοινωνίας και της καριέρας. Τώρα που η Αφροδίτη περνάει μέσα από τον τομέα της σταδιοδρομίας σας, αξιολογήστε: Έχετε τη σωστή επαγγελματική παρουσίαση ή χρειάζεται να αλλάξετε κάτι; Βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό ντύσιμο στη δουλειά και φυσικά, τη σωστή συμπεριφορά, αυτό είναι που παίζει τεράστιο ρόλο. Για να έχετε αρμονικές σχέσεις με τους συναδέλφους σας και τους συνεργάτες σας ίσως πρέπει να αναπροσαρμόσετε τη δική σας στάση. Προβάλετε μια ανοιχτή και συνεργατική συμπεριφορά στο γραφείο και ελέγξτε την κυριαρχία και την εξουσία σας. Μη διαπληκτίζεστε με τους ανωτέρους σας γιατί θα βγείτε χαμένοι. Ακούστε τη γνώμη κάποιων πιο έμπειρων προσώπων, έχοντας κάποιους στο πλευρό σας στα δύσκολα δεν θα ήταν κακό, έτσι;

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Προσέξτε τις αποταμιεύσεις σας και τα περιουσιακά σας στοιχεία καθώς ο έντονος κα δυναμικός Άρης θα είναι ανάδρομος στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πλούτου. Οι αναδρομές των πλανητών λειτουργούν ως περίοδοι ανασκόπησης, και με τον επιθετικό Άρη εδώ, τα οικονομικά σας θα υποφέρουν αν δεν συγκρατηθείτε και δεν ελέγξετε τις παρορμητικές κινήσεις σας. Ίσως οι λογαριασμοί σας έρθουν πολύ φουσκωμένοι ή υπάρχει κάποιο χρέος που έχει γίνει αγκάθι στη ζωή σας. Τώρα είναι η στιγμή να αξιολογήσετε τις επιλογές σας και να βρείτε τρόπους να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας. Μη βιαστείτε σε μια επένδυση ή σε μια συνεργασία ή συνένωση οικονομικών πόρων, καθώς ο βιαστικός Άρης ανάδρομος μπορεί να οδηγήσει σε ένα λυπηρό λάθος. Αγαπητέ Παρθένε το 2020 αναμένεται να γίνουν πάρα πολλά στα ερωτικά σου! Πρέπει να μάθεις! Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Δείτε παρακάτω τα tips για το νέο έτος 2020 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms