Σκορπιός 2020. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Μια υπέροχη και ενδιαφέρουσα χρονιά σε περιμένει. Σκορπιός 2021, μάθε πόσο τυχερή και γεμάτη ευκαιρίες θα είναι η νέα αυτή χρονιά για το ζώδιό σου. Μάθε τι δώρα και εκπλήξεις θα σου φέρει το νέο έτος.

Ζώδια 2021, διάβασε πως θα είναι ο Σκορπιός το νέο έτος:

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου):

Ο ριζοσπαστικός και απρόβλεπτος Ουρανός κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιες οικείες σχέσεις σας και συνεργασίες σας αρχίζουν ξαφνικά να κλονίζονται, καθώς κάποιος από τους δυο σας απαιτεί ελευθερία και ανεξαρτησία. Θα μπορούσατε να προσελκύσετε έναν άκρως διαφορετικό τύπο ατόμου στην ερωτική σας ζωή ή θα επιθυμούσατε περισσότερη αυτονομία και ελευθερία στο δεσμό σας. Ακόμα κι αν είστε σε μια εξαιρετικά σταθερή σχέση, θα βρείτε σίγουρα έναν τρόπο για να μην είναι τα πράγματα πολύ προβλέψιμα! Η αγάπη, η γαλήνη και η σταθερότητα αποδιοργανώνονται, καθώς τώρα σας είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβιβαστείτε. Η κοινωνική σας ζωή ανανεώνεται, νέοι φίλοι εισέρχονται στη ζωή σας και μερικά εντυπωσιακά ονόματα για συνεργασία. Η ειλικρίνεια και η αλήθεια μαζί με τη διπλωματία και την ευγένεια θα σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε με μεγαλύτερη ευκολία αυτά τα δύσβατα και ασταθή μονοπάτια.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Τώρα είναι η στιγμή να ασχοληθείτε με την πνευματική σας ανάπτυξη και τον τρόπο σκέψης σας. Πώς θα εφαρμόσετε τις ιδέες που διαπερνούν μέσα από το μυαλό σας; Οι συνομιλίες γίνονται πιο σοβαρές, σκέφτεστε πιο ώριμα καθώς ο Κρόνος στον Αιγόκερω κινείται στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας. Έχει έρθει η ώρα να γίνει αυτή η συμφωνία που αναμοχλεύατε καιρό στο μυαλό σας; Εάν μια συμφωνία ή μια συνεργασία είναι νόμιμη, θα θελήσετε να την προχωρήσετε. Εάν όμως είχατε πολλές σκέψεις και ενδοιασμούς και το ένστικτό σας σας λέει να πατήσετε τα φρένα μην το αγνοήσετε. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα κινείται για λίγο στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και των ριζών θα σας αναστατώσουν και μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις και δοκιμασίες. Ο Κρόνος μπορεί να σας ωθήσει να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και οικογενειακές υποχρεώσεις και οι εμπειρίες που θα βιώσετε μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε επιβαρυμμένοι συναισθηματικά.

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Έχετε ένα μήνυμα να μεταδώσετε; Τολμήστε να εκφέρετε τις απόψεις και τις ιδέες σας, ειδικά στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, έχετε στο πλάι σας τον τυχερό Δία στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας. Αυτό το έτος θα ευνοήσει όλες τις μορφές επικοινωνίας: Τη διδασκαλία, τη συγγραφή, τη μάθηση και τη μετάδοση των ιδεών. Η επικοινωνία με τους γύρω σας θα είναι επίσης πολύ ενεργή και θα μπορούσατε να ταξιδέψετε σε πόλεις που είναι κοντά στον τόπο κατοικίας σας προς αναζήτηση μιας νέας γειτονιάς ή νέων φίλων. Είστε σε συνεχή κίνηση και πολυάσχολοι, η κοινωνική σας ζωή παίρνει φωτιά! Διοργανώνετε πολλά events και είστε άνετοι στην επικοινωνία. Νέοι φίλοι από διαφορετικό κοινωνικό και πολιτισμικό υπόβαθρο θα μπορούσαν να ανοίξουν το μυαλό σας σε νέες απόψεις.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Πώς είστε με τις στενές σχέσεις σας; Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της αρμονίας, θα είναι ανάδρομη στον απόκρυφο και μυστικό όγδοο οίκο σας και μπορεί να προκαλέσει έλλειψη εμπιστοσύνης και οικειότητας με τις πιο οικείες σχέσεις σας. Ίσως νιώσετε ότι είστε σε μια περίεργη και περίπλοκη σχέση ή ανάγκη σας για σεξ και οικειότητα δεν ικανοποιείται. Ίσως εσείς νιώθετε λίγο μπερδεμένοι με τα έντονα συναισθήματά σας ή θα μπορούσε να υπάρξει μια άνιση δυναμική εξουσίας, με έντονη χειραγώγηση και έλεγχο. Να είστε προσεκτικοί αν ξαφνικά νιώσετε έντονο πάθος με κάποιο μυστηριώδη τύπο ή σας υποσχεθούν πολλά χρήματα από ένα κοινό επιχειρηματικό εγχείρημα. Μην προσφέρετε την εμπιστοσύνη σας και τα μετρητά σας αν δεν ελέγξετε ενδελεχώς τα πάντα, σκεφτείτε σε βάθος πριν χαρίσετε την καρδιά σας ή απευθυνθείτε σε ένα δικηγόρο.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Αν νιώθατε άγχος για τις υποχρεώσεις σας και τρέχατε να τα προλάβετε όλα, πιθανότατα ο ανάδρομος Άρης στον καθημερινό έκτο οίκο σας θα σας προσφέρει λίγο ανακούφιση, καθώς θα επιβραδύνει τον μανιακό, διάσπαρτο ρυθμό της ζωής σας και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε σύστημα και πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του άγχους σας. Τώρα σκέφτεστε τι μπορείτε να κάνετε προκειμένου να υιοθετήσετε υγιεινές συνήθειες ζωής και καθημερινή ρουτίνα. Ενώ μπορεί να νιώθετε νωθρά και άτονα, έχοντας έλλειψη ενεργητικότητας, να ξέρετε ότι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να κάνετε αυτό που υπόσχεστε και δώστε σημασία στα μικρά πράγματα. Ίσως χρειαστεί να αναθέσετε κάποια εργασία ή να κάνετε κάποια αυστηρότερα καθημερινά πλάνα. Η διαχείριση του άγχους σας είναι απαραίτητη για να φέρετε εις πέρας τα καθήκοντά σας. Αγαπητέ Σκορπιέ φέρνει δώρα στα ερωτικά σου το 2020! Τι θα συμβεί; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Δείτε παρακάτω τα tips για το νέο έτος 2020 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms