Ταύρος 2020. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Ταύρος 2021, το e-zwdia σου έχει την αναλυτική πρόβλεψη με τις όψεις για όλο το νέο έτος. Διάβασε αν αυτή τη χρονιά θα πας καλά στη δουλειά σου, αν θα έχεις αύξηση στα οικονομικά σου και  αν θα είναι γενικότερα ένα πιο τυχερό έτος σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Ζώδια 2021, διάβασε πως θα είναι ο Ταύρος το νέο έτος:

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου):

Αλλάξτε τις συνήθειές σας, αλλάξτε τη ζωή σας. Ο ριζοσπαστικός Ουρανός στο ζώδιό σας σας ωθεί να σχεδιάσετε έναν τρόπο ζωής που ευθυγραμμίζεται με τις αξίες σας, τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας. Η μελέτη και η σύνδεση με ανθρώπους εκτός του κοινωνικού κύκλου σας μπορεί να σας βοηθήσουν να κάνετε πραγματικότητα τις καινοτόμες ιδέες σας οι οποίες θα σας τραβήξουν σε ένα εντελώς νέο μονοπάτι. Αυτό που είναι όμως το πιο σημαντικό για εσάς τώρα είναι ότι α) να δείτε τον εαυτό σας ρεαλιστικά, δηλαδή ότι αξίζετε τα καλύτερα, και β) ότι διατηρείτε τις αξίες σας και σταθερό το εισόδημά σας. Αυτό το τελευταίο θα μπορούσε να είναι λίγο δύσκολο. Δεν πρέπει να παραβιάσετε το δικό σας σύστημα αξιών για να πλουτίσετε. Επισήμανση: Προσέξτε τις σπασμωδικές και επαναστατικές κινήσεις όσον αφορά ζητήματα ακίνητης περιουσίας ή μιας μεγάλης επένδυσης, ίσως δημιουργήσετε χρέοι ή έχετε οικονομικές διακυμάνσεις. Ο αποσταθεροποιητικός Ουρανός μπορεί να φέρει διακυμάνσεις στην ψυχοσύνθεσή σας και τις αντιδράσεις σας και θα σας είναι τώρα δυσκολότερο να κολλήσετε σε μια ανιαρή ρουτίνα.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Ευχαριστήστε το σύμπαν γι’ αυτή τη διέλευση, ό, τι κι αν είναι. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω κινείται στον περιπετειώδη και αισιόδοξο ένατο οίκο σας, οπότε τα προβλήματα που συναντάτε τώρα θα μπορούσαν να είναι για το καλό σας, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι έχουν μια πρακτική λύση. Η προειδοποίηση για τις ρωγμές που υπάρχουν σε ένα επαγγελματικό εγχείρημα ή μια ερωτική σχέση μπορεί να σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε το έδαφος για μια διαρκή επιτυχία. Θα πρέπει να είστε υπεύθυνοι για τα μεγάλα οράματά σας, και πράγματι ο Κρόνος θα μπορούσε να σας αποκαλύψει τον ανώτερο σκοπό σας και ποιοι πραγματικά είστε. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα κινείται για λίγο στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και θα μπορούσε να σας βάλει οδοφράγματα στην εργασία σας. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι δεν ακολουθείτε σωστή κατεύθυνση στη σταδιοδρομία σας ή βλέπετε μια στασιμότητα που σας κάνει να ξανασκεφτείτε την πορεία σας.

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Ένας φρέσκος αέρας εισέρχεται στη ζωή σας, νιώθετε αισιόδοξοι και χαρούμενοι χάρη στον Δία στον επεκτατικό και περιπετειώδη ένατο οίκο σας, ο οποίος σας ταξιδεύει μακριά και επεκτείνει τους ορίζοντές σας. Ο τυχερός Δίας σας ενθαρρύνει να προβληθείτε δημόσια και να εκδηλώσετε την κρυφή περιπετειώδη πλευρά σας. Θα εμπνευστείτε επίσης να πάρετε μερικά τολμηρά ρίσκα, όπως να ταξιδέψετε σε μακρινά μέρη ή να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας. Προετοιμαστείτε να προσελκύσετε ανθρώπους που είναι εντελώς διαφορετικοί από το συνηθισμένο τύπο σας, άτομα των οποίων θαυμάζετε την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητά τους. Ίσως ακόμα αποφασίσετε να κάνετε το ταξίδι των ονείρων σας σε ένα μακρινό μέρος, κάπου που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε να πάτε. Όταν έχετε μια πανέμορφη θέα που σας κόβει την ανάσα (σε αντίθεση με τη συνήθη ρουτίνα σας), δύσκολα θα αισθανθείτε βαρετά.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, δημιουργώντας ένταση για τα χρήματα και κρίση στην αυτοεκτίμησή σας και την αξία σας. Δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, αισθάνεστε ανασφαλείς. Μπορεί να πολεμάτε με τον αγαπημένο σας για τα οικονομικά ή να αναγκαστείτε να μειώσετε κάποιες δαπάνες σας ή τον πολυτελή τρόπο ζωής. Οι αξίες σας μπορεί να συγκρουστούν με αυτές του αγαπημένου σας ή ίσως χρειαστεί να κάνετε πίσω από μια νέα οικονομική συμφωνία προκειμένου να επαναξιολογήσετε τους όρους. Προσέξτε την αρνητική κριτική γύρω από την εικόνα του σώματός σας και λάβετε υπόψη σας ότι με την αισθητική Αφροδίτη ανάδρομη δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξετε την εμφάνισή σας, αργότερα θα μετανιώσετε.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Θέλετε τώρα να βρίσκεστε στα παρασκήνια, στη μοναξιά σας, καθώς ο Άρης είναι ανάδρομος στο δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας και της μοναξιάς. Αυτός είναι ακόμα ένας λόγος για να μείνετε στο σπίτι σας και να αναλογιστείτε τα παλιά. Εάν σας πονάει μια απώλεια, αυτή η χρονική περίοδος των δύο μηνών μπορεί να φέρει κάποια βαθιά επούλωση των πληγών της ψυχής σας. Μπορεί επίσης να έρθετε αντιμέτωποι με τις σκιές σας και τελικά να κάνετε ειρήνη με τον εαυτό σας. Αν προσπαθήσατε χωρίς επιτυχία να επανασυνδεθείτε με κάποιον/α, δώστε του/της ελεύθερο χρόνο και χώρο. Ο χρόνος θεραπεύει όλες τις πληγές. Ακόμα κι αν νιώθετε σαν να πνίγεστε στον ωκεανό της λύπης, πάρτε τα κουπιά, αντί να αφήσετε το πλοίο να βυθιστεί. Δώστε την πρέπουσα σημασία στον εαυτό σας προτού προσπαθήσετε να σώσετε τους άλλους. Αγαπητέ Ταύρε ποιο άτομο θα γίνει το ερωτικό σου λιμάνι το 2020; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Δείτε παρακάτω τα tips για το νέο έτος 2020 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms