Τοξότης 2020. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Πόσο τυχερή χρονιά θα είναι για τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σου; Τοξότης 2021, διάβασε την αναλυτική πρόβλεψη για το ζώδιό σου και ενημερώσου για όλα τα δρώμενα που θα συμβούν μέσα στο νέο αυτό και ενδιαφέρον έτος.

Ζώδια 2021, διάβασε πως θα είναι ο Τοξότης το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου):

Εάν νιώθετε θύμα ή μάρτυρας στην οικογενειακή σας ζωή, ο Ποσειδώνας στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας αφυπνίζει να αναλάβετε την ευθύνη για τη δική σας ζωή. Όσο κι αν θέλετε να τρέξετε για τους αγαπημένους σας, θα πρέπει επίσης να ασχοληθείτε και με τον εαυτό σας. Ίσως και να θέλετε να ξεφύγετε από τα οικογενειακά καθήκοντα και τις υποχρεώσεις ή αντίθετα νιώθετε ενοχές και ψυχική κόπωση για λάθη του παρελθόντος και βρίσκεστε σε έναν ψυχολογικό αγώνα. Μια επική μάχη γίνεται ανάμεσα σε σας και ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο, κάποια ψέματα έρχονται στο φως ή μυστικά που δημιουργούν μια εσωτερική εξέγερση και που σας κάνουν να θέλετε να εγκαταλείψετε την οικογενειακή εστία. Ίσως αμφισβητήσετε κάποια άτομα γύρω σας ή απλά η ονειρική διάθεση που έχετε σας κάνει να θέλετε να βρίσκεστε περισσότερο στο σπίτι σας. Αν θέλετε να κάνετε το σπίτι σας να αντικατοπτρίζει καλύτερα τις αξίες σας, μπορεί να το ανακατασκευάσετε και να το διακοσμήσετε βάζοντας περισσότερες προσωπικές πινελιές στον χώρο σας που σας κάνουν να νιώθετε γαλήνη και ειρήνη.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Νιώθετε οικονομική δυσπραγία; Ο Κρόνος στον Αιγόκερω κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και ίσως χρειαστεί να αγωνιστείτε περισσότερο για να έχετε ισορροπία στον προϋπολογισμό σας. Θα μπορούσε επίσης να φέρει απώλεια εργασίας ή πελάτη ή πιθανή περικοπή μισθού, και εάν συμβεί αυτό, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να αντικαταστήσετε αυτή τη ζημία ούτως ή άλλως. Ίσως ακόμη και να επιστρέψετε σε μια παλιά εργασία ή λάβετε χρήματα από το παρελθόν. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα κινείται για λίγο στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας κάνοντας πιο ώριμο και σοβαρό τον τρόπο σκέψης σας και τις ιδέες σας. Αν είστε συγγραφέας, ο Κρόνος μπορεί να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε ένα ημιτελές συγγραφικό έργο, ίσως ακόμα προβάλετε τις ανθρωπιστικές ιδέες σας μέσα από το blog σας ή συμμετάσχετε σε μια φιλανθρωπική ομάδα. Η σοβαρότητα στην επικοινωνία σας και τα ώριμα σχόλιά σας είναι απαραίτητα τώρα και μόνο αυτά θα σας κάνουν πιο αποδεκτούς κοινωνικά.

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Το πιο τυχερό έτος σας είναι αυτό για τα οικονομικά σας, οδεύετε προς μια δημοσιονομική εξέλιξη! Οικοδομείτε τώρα την οικονομική σας σταθερότητα χάρη στον κυβερνήτη σας τον Δία στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Αυξάνεται η παραγωγικότητα στην εργασία σας, ίσως ακόμα σας ανατεθεί μια εργασία με ταξίδια ή μετεγκατάσταση, η οποία όμως έχει πολύ καλές οικονομικές απολαβές. Ή μπορεί να πάρετε μερικές τολμηρές αποφάσεις για να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας. Αλλάζετε τις καταναλωτικές σας συνήθειες και επιμένετε σε έναν απλό τρόπο ζωής. Μπορεί ακόμα και να κάνετε νέες επενδύσεις ή δημιουργείτε ευκαιρίες για την οικονομική σας ανάπτυξη. Με το επεκτατικό και ανοιχτό μυαλό σας μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σταθερό εισόδημα κάνοντας συνεπή εξοικονόμηση, συνειδητές δαπάνες και βάζοντας κάποια χρήματα στην άκρη, ανεξάρτητα από τα έξοδά σας.

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου 2020 και 14 Δεκεμβρίου 2020:

Ξεκινά ένας νέος κύκλος εκλείψεων στο ζώδιό σας, ιδιαίτερα σημαντικός για το νου και την ψυχή σας. Δεν υπάρχει κανένας πιο αξιόλογος από τον εαυτό σας! Η νοητική και συναισθηματική ισορροπία σας θα πρέπει να είναι η ύψιστη προτεραιότητά σας. Αν το λάβετε αυτό υπόψη σας, θα έχετε εκπληκτικές ειδήσεις για τη μελλοντική πορεία της ζωής σας, καθώς το φεγγάρι σας παροτρύνει να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας. Επειδή οι εκλείψεις μπορεί να φέρουν απότομες αλλαγές, μπορεί να αποφασίσετε να απομακρύνετε συγκεκριμένα άτομα, ειδικά αν σας σέρνουν προς τα κάτω ή δεν έχετε κοινή φιλοσοφία ζωής. Ίσως οργανώσετε πολλά ταξίδια, ασχοληθείτε με την ανώτερη γνώση ή το πανεπιστήμιο και επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Προτού το καταλάβετε, θα μπορούσατε να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας για το εξωτερικό ή να κάνετε μια νέα εκκίνηση στην καριέρα σας, ασχολούμενοι με εκδόσεις ή εκπαιδευτικούς τομείς.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου:

Αυτή η ισχυρή Σεληνιακή έκλειψη που φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, καθορίζει τα πάντα σε μαύρο-άσπρο στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας και φέρνει ανακούφιση. Θα μπορούσε να σημάνει την αρχή μιας νέας ερωτικής σχέσης ή συνεργασίας ή φέρνει ένα αμετάκλητο τέλος ή νιώθετε πιο βαθιά συνδεδεμένοι με τον αγαπημένο σας από ποτέ και προχωράτε προς τη δέσμευση. Ίσως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μια κρίση ή να ασχοληθείτε με μια πρόκληση μαζί, και ο τρόπος που θα ενεργήσετε θα μπορούσε να δείξει την εξέλιξη. Το φεγγάρι καθιστά απολύτως σαφές για ποιο λόγο το σύμπαν σας έφερε μαζί ως ζευγάρι. Προσέξτε: Αν έχετε καταστείλει τα συναισθήματά σας, τώρα εκρήγνυνται ως ηφαίστειο, βλέπουν το φως της ημέρας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Τί πρέπει να κάνετε για να αποδεσμευθείτε από το παρελθόν; Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας ζητά να στρέψετε την προσοχή σας σε όλες τις σημαντικές σχέσεις σας, υπάρχουν αρμονία και ισορροπία; Αυτή η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης συμβαίνει κάθε 18 μήνες, μια χρονική περίοδο που σας ζητά να κάνετε επαναξιολόγηση, τι δίνετε και τι παίρνετε; Αν έχετε διστάσει να μιλήσετε για ορισμένα σημαντικά θέματα υπό τον φόβο της εγκατάλειψης, η ανάδρομη Αφροδίτη θα σας υποκινήσει να εκφραστείτε άμεσα. Ένας/μία πρώην θα μπορούσε να επιστρέψει για να σας ζητήσει τη δεύτερη ευκαιρία που ελπίζατε. Αλλά προσέξτε πριν ανοίξετε αυτές τις πόρτες, αφού η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να θολώσει την κρίση σας. Βεβαιωθείτε ότι οι ενέργειες αυτού του προσώπου εναρμονίζονται με τις μεγάλες υποσχέσεις του.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Τα αγκάθια μιας παρελθούσας παθιασμένης σχέσης συνεχίζουν να τρυπάνε την καρδιά σας και ο ανάδρομος Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σάς ζητά να βγείτε από το σκοτεινό λαβύρινθό σας προκειμένου να χαλαρώσετε. Αυτό το πρόσωπο σας ασκεί μια περίεργη γοητεία και πάθος, αλλά ο κόκκινος πλανήτης δημιουργεί χώρο για να δείτε αν αυτό το άτομο έχει τα χαρακτηριστικά που θέλετε για να κάνετε μια σταθερή σχέση. Εάν αφήσετε αυτό το πρόσωπο να επιστρέψει, η κατάσταση θα μπορούσε να γίνει πολύπλοκη γρήγορα, αν δεν είστε σαφείς για τις ανάγκες σας αυτή τη φορά. Μιλήστε και να είστε έτοιμοι για μια καυτή συζήτηση! Έχοντας μια δημιουργική διέξοδο, όπως ένα δημιουργικό πάθος που επιδιώκετε, μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη συναισθηματική σας ισορροπία. Αγαπητέ Τοξότη αλλάζουν όλα στα ερωτικά σου το 2020! Τι ακριβώς θα γίνει; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Δείτε παρακάτω τα tips για το νέο έτος 2020 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms