Υδροχόος 2020. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 3

Υδροχόος 2020, διάβασε αν και κατά πόσο θα αποδειχθεί η νέα αυτή χρονιά τυχερή για το ζώδιό σου. Αν θα έχεις αλλαγές στη δουλειά σου, αν θα αυξηθούν τα έσοδα σου στα οικονομικά και κατά πόσο  η αγάπη θα παίξει σημαντικό ρόλο το νέο έτος.

Ζώδια 2020, διάβασε πως θα είναι ο Υδροχόος το νέο έτος:

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου):

Επανάσταση στο σπίτι σας; Ο απρόβλεπτος Ουρανός, που είναι και ο κυβερνήτης πλανήτης σας, κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και ξεκινά μια ριζική αλλαγή σε ό, τι σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία σας, το σπίτι σας και τα μέλη της οικογένειάς σας. Ίσως ξαφνικά ανακαλύψετε τις ρίζες σας ή αποχωριστείτε την πατρίδα σας ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Θα είναι τώρα εξαιρετικά δύσκολο να είστε σε αρμονία με τους συγγενείς σας, ίσως ένα μέλος της οικογένειάς σας, η μητέρα σας ή ένα παιδί σας επαναστατήσουν και διακυβεύονται η ηρεμία και η γαλήνη του σπιτιού σας. Μη βασίζεστε στην υποστήριξη του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, ίσως κι εσείς να μην την χρειάζεστε κατά βάθος. Με τον αποσταθεροποιητικό Ουρανό ίσως έχετε απρόβλεπτα έξοδα για το σπίτι σας και οι αποταμιεύσεις σας αρχίζουν να αποσταθεροποιούνται. Κάντε μια συντονισμένη προσπάθεια να μειώσετε το άγχος σας περνώντας το χρόνο σας περισσότερο στη φύση και προσπαθώντας να μείνετε μακριά από άτομα που προκαλούν την οργή και το θυμό σας.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Θα χρειαστεί να κάνετε αγώνα για να ξεφύγετε από την κατάθλιψη και να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τους τοξικούς ανθρώπους. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω κινείται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και ίσως έρθετε αντιμέτωποι με έναν εθισμό ή έναν κρυφό εχθρό. Ίσως χρειαστεί να επισκεφτείτε έναν ψυχολόγο εάν νιώσετε ότι αγωνίζεστε μόνοι σας και ίσως αντιληφθείτε ότι δεν είστε οι μόνοι. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, θα πάρετε μια μικρή γεύση για ό, τι συμβεί τα επόμενα τρία χρόνια καθώς ο Κρόνος θα βρεθεί για λίγο στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας και της προσωπικής ταυτότητάς σας. Εάν συναντήσετε εμπόδια στους στόχους σας, θα πρέπει να κάνετε παραγωγική χρήση του χρόνου σας και να ενεργήσετε με ωριμότητα και σοβαρότητα. Ο Κρόνος είναι πειθαρχημένος πλανήτης και λαμβάνετε σπουδαία μαθήματα για το πώς να παίρνετε τον εαυτό σας πιο σοβαρά. Εάν προκύψουν δυσκολίες στον αγώνα σας, μπορείτε να τις ξεπεράσετε! Ίσως και να δοκιμαστούν τα όριά σας, οπότε πρέπει να είστε σαφείς σχετικά με τις επιθυμίες σας και να έχετε ηθική ακεραιότητα.

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Όπως νιώθετε μέσα σας, αυτό δείχνετε και στους άλλους! Ο Δίας κινείται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και ανανεώνει τη συναισθηματική και ψυχική υγεία σας καθώς κάνετε εκκαθάριση από τον πόνο του παρελθόντος. Μπορεί να έχετε υποβάλει τη ζωή σας σε δυσμενείς καταστάσεις και τώρα αρχίζετε να κινείστε σε μια νέα ζωή. Η χαρά και η ευτυχία είναι περισσότερο εσωτερική δουλειά, κι αυτό τώρα το γνωρίζετε καλά καθώς επουλώνετε τις πληγές της ψυχής σας, δίνετε ένα τέλος στο ζοφερό παρελθόν και βλέπετε τη ζωή με πνευματικότητα. Καθώς ελαφρύνετε το ψυχικό φορτίο σας, η ακτινοβολία σας επιστρέφει. Λέτε αντίο σε τοξικούς ανθρώπους, άτομα που απομυζούν την ενέργειά σας και καταστάσεις που αποστραγγίζουν την ψυχή σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Τα βέλη του θεού Έρωτα σας πάνε πίσω στο παρελθόν, καθώς η ερωτική Αφροδίτη κινείται ανάδρομη στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της δημιουργικότητας. Νιώθετε σαν μια δύναμη σας σπρώχνει σε μια παλιά αγάπη, ίσως ακόμα υπάρχουν κάποια ημιτελή ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν και να αποσαφηνιστούν. Αυτή η επιστροφή μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστική όσο και συναισθηματικά αποδιοργανωτική. Προσοχή να μην παραβλέψετε την κοινή λογική σας πάνω στο πάθος της στιγμής. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης μπορεί να φέρει κάποιες διαστρεβλώσεις εξαιτίας της θολής κρίσης σας. Από την άλλη πλευρά, σας βοηθά να επαναξιολογήσετε τη δημόσια εικόνα σας. Έχετε διστάσει να εκδηλώσετε την πραγματική σας δύναμη ή να προβάλετε πραγματικά τον εαυτό σας; Πάρτε με τόλμη και θάρρος τη ζωή σας στα χέρια σας και προασπίστε τις αξίες σας.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, και δημιουργεί προστριβές με τους φίλους σας και το κοινωνικό σας δίκτυο, κάνοντάς σας να αναρωτιέστε αν τελικά βρίσκεστε στην ίδια σελίδα. Ένας αδελφός, γείτονας ή συνεργάτης θα μπορούσε να σας δημιουργήσει άγχος, ίσως εξαιτίας ενός παρελθοντικού ζητήματος, ή απλά είστε εσείς που σκέφτεστε κάποια αρνητικά ζητήματα τα οποία ήταν θαμμένα μέσα σας για χρόνια. Θα μπορούσε να υπάρξει οργή και ανταγωνισμός, ίσως γιατί αφήνετε ελεύθερες τις ενέργειές σας και ανεξέλεγκτα τα λόγια σας. Συγκρατηθείτε και μην αφήσετε την ενέργεια του ανάδρομου Άρη να καταστρέψει μια σημαντική σχέση. Η θετική πλευρά τώρα: Η επανασύνδεση με ανθρώπους από το παρελθόν σας θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολύτιμες ευκαιρίες, ίσως υπάρχει μια συνεργασία ή ένα παλιό πάθος που αξίζει να εξερευνήσετε. Αγαπητέ Υδροχόε με ποιο πρόσωπο θα καταλήξεις το 2020 στα ερωτικά σου; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Ιχθύς 2020

Δείτε παρακάτω τα tips για το νέο έτος 2020 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms