Ζυγός 2020. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Ζυγός 2021, η  νέα αυτή χρονιά υπόσχεται ανανέωση και πολλές θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα σου. Πρόκειται για ένα ευνοϊκό και ευοίωνο έτος  που θα αλλάξει θετικά την ψυχολογία σου.

Ζώδια 2021, διάβασε πως θα είναι ο Ζυγός το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου):

Η οικογένειά σας μπορεί να γίνει αιτία αστάθειας στη ζωή σας με απρόβλεπτα αποτελέσματα καθώς ο Πλούτωνας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Η σχέση σας με έναν από τους γονείς σας, το παιδί σας ή ένα συγγενή σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς ο ένας ή και οι δυο σας επιδιώκετε να ελέγξετε τον άλλον, δημιουργώντας μια πάλη για την εξουσία. Για εσάς που είστε ειρηνικό ζώδιο, δεν θα είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε τις διακυμάνσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σας και τις διαμάχες. Ο ελεγκτικός Πλούτωνας αλλοιώνει τη δυναμική με την οικογένεια ή/και τους συγγενείς σας ή ακόμα σας φέρνει αντιμέτωπους με μερικά παλιά ζητήματα αυτοπεποίθησης και παιδικά τραύματα και σας καλεί να τα εξαλείψετε μια για πάντα. Ίσως να αισθάνεστε εγκλωβισμένοι μεταξύ της οικογένειάς σας και της εργασίας σας ή ψάχνετε να ανακαλύψετε τις ρίζες σας και την καταγωγή σας. Ίσως ήρθε η ώρα να κόψετε τον ομφάλιο λώρο με τους γονείς σας ή ίσως μια εγκυμοσύνη (η δική σας ή ενός οικείου ατόμου) ανατινάξει αυτή τη σχέση.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Μπορείτε να είστε ο εαυτός σας με τους αγαπημένους σας; Ο Κρόνος στον Αιγόκερω κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και ίσως νιώσετε μια βαριά ατμόσφαιρα στο σπίτι σας ή ίσως απλώς να μην επιθυμείτε να είστε στην υπάρχουσα κατοικία σας. Ο Κρόνος όμως έχει να κάνει με μια μεθοδική προσέγγιση, έτσι μη βιαστείτε να αλλάξετε σπίτι, αλλά φροντίστε να πάρετε μια ώριμη απόφαση. Αν νιώσετε απαισιοδοξία αναμοχλεύοντας το παρελθόν και τα δύσκολα παιδικά τραύματα ζητήστε υποστήριξη, ειδικά επειδή έχετε συνήθως την τάση να δίνετε περισσότερα από όσα λαμβάνετε. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα κινείται για λίγο στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της δημιουργικότητας, και σας ζητά να δείτε πιο σοβαρά την ερωτική σας ζωή, να ενεργήσετε με ωριμότητα όσον αφορά τις ερωτικές επιλογές σας. Ξεκινάτε να παίρνετε καρμικά μαθήματα ζωής για τα επόμενα τρία χρόνια που εστιάζουν στη δημιουργικότητά σας, το πάθος σας και την αξιοπρέπειά σας.

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Εάν είστε ευχαριστημένοι στο σπίτι σας, ανοίξτε τις πόρτες σας σε νέους φίλους από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα ή ακόμη σκεφτείτε να φιλοξενήσετε κάποιον που ζει στο εξωτερικό. Ο Δίας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, έτσι το σπίτι και η οικογένειά σας βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της χρονιάς. Θα μπορούσατε να μετακινηθείτε, να επεκτείνετε την οικογένειά σας ή να εμβαθύνετε τους οικογενειακούς δεσμούς σας. Δίνετε μεγάλη έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια, πιθανότατα αισθάνεστε την ανάγκη να φροντίσετε πρώτα τους αγαπημένους σας και μετά τον εαυτό σας. Γίνεστε οι καλύτεροι οικοδεσπότες, χαίρεστε να βρίσκεστε στο σπίτι σας αλλά δεν ξεχνάτε την κοινωνική φύση σας, δηλαδή δεν σχεδιάζετε να είστε ερημίτες. Τα ταξίδια με την οικογένειά σας και οι κοσμικές εμπειρίες σας δίνουν μεγάλη χαρά.

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο στις 10 Ιανουαρίου 2020 και 21 Ιουνίου 2020:

Αυτές οι δύο εκλείψεις ενεργοποιούν το δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και θα μπορούσαν να φέρουν μια συναρπαστική ευκαιρία εργασίας,
ίσως εντελώς ξαφνικά. Ή, ίσως να εμπνευστείτε να ακολουθήσετε μια εντελώς νέα προσέγγιση στην καριέρα σας που σας οδηγεί σε ένα εντελώς νέο μονοπάτι. Οι εκλείψεις μπορεί να δημιουργήσουν εκπλήξεις και ξαφνικές αλλαγές, οπότε μείνετε συντονισμένοι για νέες ευκαιρίες που ανεβάζουν ψηλά τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Ίσως ακόμα να υπάρξει απώλεια μιας θέσης εργασίας ή αλλαγή διοικητικού προσωπικού. Αν μαραζώνατε στις σκιές σας, αυτές οι εκλείψεις σας ωθούν να βγείτε από το σκοτάδι και να ακολουθήσετε μια διαφορετική πορεία. Ας ελπίσουμε ότι το φεγγάρι θα βοηθήσει να διευκρινιστούν τα πάντα δίνοντάς σας νέες προοπτικές στην καριέρα σας. Ήρθε η ώρα σας!

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου:

Μια τελευταία Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, ολοκληρώνει μια διετή αναμόρφωση στον οικιακό και τον οικογενειακό σας τομέα. Μπορεί τελικά να βρείτε τις ρίζες σας ή να ολοκληρώσετε την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Εν τω μεταξύ, οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου/ Αιγόκερω φέρνουν νέες φιλίες κοντά στο σπίτι σας και από μακριά. Η φροντίδα και η ασφάλεια είναι επίσης μέσα στο μυαλό σας. Πραγματοποιήστε συγκεκριμένα βήματα για να χτίσετε τη φωλιά σας και να εξοφλήσετε τα χρέη σας. Η αφθονία των πλανητών στον Αιγόκερω, συμπεριλαμβανομένων του Δία, του Κρόνου, του Πλούτωνα και αυτής της έκλειψης, θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στους οικογενειακούς δεσμούς σας, βοηθώντας σας να καθορίσετε σαφή όρια ή να λάβετε σημαντικές αποφάσεις γύρω από ακίνητα, παιδιά ή τους συγγενείς σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Πού πήγε η έμφυτη διπλωματία σας και η ευγένειά σας; Με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, την Αφροδίτη, ανάδρομη στον ένατο οίκο σας, της ειλικρίνειας και των ταξιδιών, θέλετε την αλήθεια! Το χιούμορ και τα αστεία σας θα μπορούσαν να παρερμηνευθούν κι εσείς μπορεί να θεωρηθείτε αλαζόνες, αγενείς και επικριτικοί. Αν ταξιδεύετε, επανεξετάστε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Ακόμη και αν συναντήσετε έναν αγενή συνοδηγό ή έναν ανίκανο (για τα πρότυπά σας) ξενοδόχο, προσπαθήστε να συμπεριφερθείτε με ανωτερότητα. Αφήνοντας το αίμα σας να βράσει θα μπορούσε να χαλάσει το υπέροχο ταξίδι σας. Σκεφτείτε δύο φορές πριν αρχίσετε να φλερτάρετε με τους ντόπιους, τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν περίπλοκα. Αν είστε σε σχέση, πάτε ένα ταξίδι σε ένα ρομαντικό μέρος το οποίο έχετε επισκεφτεί στο παρελθόν, μπορεί να αναβιώσει το πάθος σας.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έτσι ίσως ανάψει μια παλιά ερωτική φλόγα, κάποιος/α πρώην θα μπορούσε να εισέλθει ξανά στη ζωή σας ή να κυριαρχήσει στις σκέψεις σας. Τώρα είναι η στιγμή να επιλύσετε το ζήτημα αυτό, είτε δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία, είτε απομακρυνόμενοι από αυτό το πρόσωπο, είτε (πράγμα που είναι και το πιο σημαντικό) κατανοώντας τι είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε μεθυσμένοι από έρωτα και πάθος γι’ αυτό το άτομο. Έχετε κρύψει κάποια συναισθήματα από την αγάπη σας; Ο επιθετικός Άρης δεν θα σας αφήσει να αγνοήσετε τη σύγκρουση, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να αποσαφηνίσετε την αληθινή αιτία του θυμού σας. Αυτό το οποίο σας εκνευρίζει και σας κάνει να νιώθετε αναστατωμένοι μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που αρχικά πιστεύατε. Αγαπητέ Ζυγέ μη χάσεις την ευκαιρία να μάθεις όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή το 2020! Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Δείτε παρακάτω τα tips για το νέο έτος 2020 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms