Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Ιανουαρίου 2018.
Βαθμολόγησε
27
12
2017

Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Ιανουαρίου 2018.

Χλόη Ευθυμίου

Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ για όλα τα ζώδια Ιανουαρίου 2018 από την Χλόη Ευθυμίου. Μάθε όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις και την κάρτα ταρώ.

 

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για τον Ιανουάριο 2018 και η κάρτα ταρώ του μήνα

 

Κάρτα του μήνα ~ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Γονιμότητα και δημιουργικότητα φέρνει στις καρδιές μας ο μήνας Ιανουάριος, ζεστασιά και τρυφερότητα μοσχοβολάει η ερωτική μας καθημερινότητα, οι έντονες δυσκολίες και οι εντάσεις στη σχέση μας, δίνουν τη σκυτάλη στις όμορφες και καυτές στιγμές με το άλλο μας μισό, η εξωτερική μας γοητεία και η εσωτερική γενναιοδωρία της ψυχής μας μπορούν να σβήσουν μόνιμα την επιμονή, τον εγωισμό και το πείσμα απ’ τον δεσμό μας, η αγκαλιά μας στολίζεται με τις πολύχρωμες πινελιές της σαρκικής ικανοποίησης και της ψυχικής ταύτισης, αν απαγκιστρώσουμε από τη συναισθηματική μας ζωή την γκρίνια και τη ζήλεια που ανά πάσα στιγμή μπορεί να φέρουν επικίνδυνη ρήξη με το ταίρι μας! Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε τι προβλέπουν οι κάρτες Ταρώ για τα αισθηματικά σας τον Ιανουάριο του 2018,

ανάλογα με την κάρτα Ταρώ που αντιστοιχεί στο ζώδιό σας γι' αυτό το μήνα:

Μηνιαίες αισθηματικές Ταρώ Ιανουαρίου 2018

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-12-2017 9:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι