Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Νοεμβρίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 4
26
10
2017

Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Νοεμβρίου 2017.

Χλόη Ευθυμίου

Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ για όλα τα ζώδια Νοεμβρίου 2017 από την Χλόη Ευθυμίου. Μάθε όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις και την κάρτα ταρώ.

 

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για τον Νοέμβριο 2017 και η κάρτα ταρώ του μήνα

 

Κάρτα του μήνα ~ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Αφήνουμε πίσω μας τις κακοτυχίες και τις δυσκολίες στις προσωπικές και κοινωνικές μας σχέσεις, καλοδεχόμαστε ευχάριστα και χαρούμενα γεγονότα και καταστάσεις για τις επαγγελματικές προσδοκίες και τους στόχους μας, θωρακίζουμε τη συναισθηματική μας καθημερινότητα όλο το μήνα Οκτώβρη, απ’ τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες μας για το ταίρι που μας ενδιαφέρει, αιχμαλωτίζουμε με ήρεμες και γαλήνιες αποφάσεις τη σχέση που ονειρευόμαστε. Οι οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις έχουν την τιμητική τους, η μοναχική μας ψυχή μπορεί ν’ αντλήσει τον πλούτο και τη ζεστασιά μιας πρωτόγνωρης, αισθησιακής γνωριμίας, τη σπίθα ενός ανέγγιχτου φλερτ να βασανίζει γλυκά τις ώρες μας, αν επιστρατεύσουμε τα επικοινωνιακά μας χαρίσματα και τα γοητευτικά μας ταλέντα για να δαμάσουμε τον εγωισμό και το πείσμα, αναθαρρεύοντας στις καρδιές μας μόνο την κρυστάλλινη αγάπη.  Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. * (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε τι προβλέπουν οι κάρτες Ταρώ για τα αισθηματικά σας τον Νοέμβριο του 2017, ανάλογα με την κάρτα Ταρώ που αντιστοιχεί στο ζώδιό σας γι' αυτό το μήνα:

Μηνιαίες αισθηματικές Ταρώ Νοεβρίου 2017

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-10-2017 14:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι