Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
26
09
2017

Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2017.

Χλόη Ευθυμίου

Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ για όλα τα ζώδια Οκτωβρίου 2017 από την Χλόη Ευθυμίου. Μάθε όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις και την κάρτα ταρώ.

 

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για τον Οκτώβρη 2017 και η κάρτα ταρώ του μήνα

 

Κάρτα του μήνα: ΕΞΙ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Δαφνοστεφανώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτώβρη, οι προσωπικές μας επιθυμίες και οι συναισθηματικές μας προσδοκίες με τις πολύχρωμες πινελιές της χαράς και της ευχαρίστησης, λάμπει η ερωτική μας καθημερινότητα με το φως των αληθινών και κρυστάλλινων αισθημάτων του συντρόφου μας, πλημμυρίζει με απόλυτη αφοσίωση και έντονο πάθος ο δεσμός μας, συμφιλιώνονται τα λάθη του παρελθόντος με τα μελλοντικά, ερωτικά μας σχέδια, αν συγκεράσουμε τα θέλω και τα πιστεύω μας με το άλλο μας μισό δίχως εγωισμό και άδικο πείσμα, αν αγκαλιάσουμε με το ίδιο σθένος τη σαρκική απόλαυση με την έντονη ψυχική ικανοποίηση απ’ το ταίρι μας, αν στολίσουμε τη σχέση μας με τις πικάντικες γεύσεις της δοτικότητας και του πόθου, αν καλωσορίσουμε τη μόνιμη ευτυχία και την παντοτινή γαλήνη στον δεσμό μας! Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε τι προβλέπουν οι κάρτες Ταρώ για τα αισθηματικά σας τον Οκτώβρη του 2017, ανάλογα με την κάρτα Ταρώ που αντιστοιχεί στο ζώδιό σας γι' αυτό το μήνα:

Μηνιαίες αισθηματικές Ταρώ Οκτωβρίου 2017

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-09-2017 14:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι