Αισθηματικές προβλέψεις, Χειμώνας 2018 - 2019, από την Σμάρω Σωτηράκη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
06
12
2018

Αισθηματικές προβλέψεις, Χειμώνας 2018 - 2019, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Σμάρω Σωτηράκη

Πως θα είναι τα αισθηματικά σου τον χειμώνα 2018 - 2019; Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και τις αισθηματικές προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη.

 

Αισθηματικές προβλέψεις, Χειμώνας 2018 - 2019

 

Κρύο καιρός για δύο! Ιδανικό σύνθημα για να περιγράψει το αφιέρωμα που ακολουθεί! Ερωτικές προβλέψεις για τον χειμώνα που ήδη μας έχει δείξει τα δόντια του, μια και ο καλύτερος τρόπος να αντιδράσουμε στο κρύο είναι να ζεστάνουμε τις καρδιές μας. Αλήθεια, υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζεστάνουμε τις καρδιές μας από το να βιώνουμε τον έρωτα; Ακριβώς επειδή καλό είναι να ζούμε τον έρωτα κι όχι να υπάρχει μόνο στον φαντασιακό μας κόσμο, αυτό το αφιέρωμα δεν ενέχει μόνο το στοιχείο της πρόβλεψης αλλά είναι και ένας οδηγός, ο οποίος με γνώμονα την αστρολογία, τις διελεύσεις, τις όψεις που σχηματίζονται στον ουρανό, θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τα λάθη, να παρακάμψεις τους σκοπέλους και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου.

*Καλό θα ήταν να διαβάσεις και το ζώδιο του ωροσκόπου σου που είναι πολύ σημαντικό στις γενικές προβλέψεις.

Ευχή μου είναι, μέσα από την καρδιά μου, να νιώθεις υπέροχα όχι μόνο τον χειμώνα αλλά σε όλη σου τη ζωή! Ο Έρωτας να είναι για σένα πάντα πηγή έμπνευσης και ευτυχίας! Εύχομαι να περάσεις τέλεια στις γιορτές και να έχεις ένα υπέροχο 2019!

Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ

Αυτός ο χειμώνας ξεκινά λίγο επεισοδιακά για τα αισθηματικά σου καθώς η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Σκορπιό μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, από τη μια ανεβάζει τη λίμπιντό σου και μαγνητίζεις τα «θύματά» σου αλλά από την άλλη σου δημιουργεί την τάση να θέλεις να κυριαρχείς στο ερωτικό παιχνίδι, να ασκείς έλεγχο στο ταίρι σου, να νιώθεις ανασφάλεια. Η επιμονή σου να «αρπάξεις» αυτό που θέλεις μπορεί να χαλάσει την ατμόσφαιρα και να επιφέρει καβγάδες που καλό θα ήταν να αποφύγεις χρονιάρες μέρες.

Με τον Άρη στο ζώδιό σου από την Πρωτοχρονιά μπαίνεις δυναμικά στο παιχνίδι καθώς φλερτάρεις ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7 Ιανουαρίου αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητές σου να γνωρίσεις το ταίρι των ονείρων σου, αν φυσικά το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης. Παράλληλα, η έκλειψη της Σελήνης μπορεί να σου φέρει μοιραίες εξελίξεις στον έρωτα ή τη συνάντηση με το πεπρωμένο σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

Τον Φεβρουάριο θα αναγκαστείς να εστιαστείς σε οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις αλλά το θετικό είναι ότι θα καταφέρεις να συντηρήσεις τις ισορροπίες στον αισθηματικό τομέα. Αρωγός σου όλον τον χειμώνα -και όχι μόνο- θα είναι ο Δίας που βρίσκεται στον Τοξότη και ευνοεί κυρίως εσένα που ψάχνεις για το έτερον ήμισυ ή εσένα που θέλεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Χειμώνας, κρύο, καιρός για δύο! Το σύνθημα σου ταιριάζει απόλυτα τον Δεκέμβριο καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Σκορπιό μέχρι τις 7 Ιανουαρίου ενώ ο Άρης θα βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον των Ιχθύων μέχρι την Πρωτοχρονιά. Τα πάντα επιτρέπονται, ανάλογα με τα περιθώρια που αφήνει ο προσωπικός σου χάρτης: και αγάπες και λουλούδια και προτάσεις και σχεδιασμός του μέλλοντος με το ταίρι σου και ανανεώσεις όρκων και φλερτ και επιβεβαιώσεις και ίσως μια γνωριμία ζωής.

Τον Ιανουάριο θα αναγκαστείς να εστιαστείς σε πρακτικά θέματα αλλά θα έχεις ήδη μπει σε έναν ρυθμό με τα αισθηματικά σου και, αν δεν μεταφέρεις τα νεύρα σου από τη δουλειά στο σπίτι ιδιαίτερα στο τέλος του μήνα, οι ισορροπίες θα συντηρηθούν άνετα.

Τον Φεβρουάριο θα μπεις και πάλι στο παιχνίδι και μάλιστα με πολύ αέρα και με την εύνοια της Αφροδίτης που περνάει στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Αιγόκερου. Ωστόσο, στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον Άρη στο ζώδιό σου, ναι μεν θα έχεις έντονη διάθεση για αισθησιακές απολαύσεις αλλά μπορεί αν συνοδεύονται από ανταγωνιστικές και κτητικές διαθέσεις που πρέπει να τις προσέξεις για να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σου και όχι μόνο τον χειμώνα αλλά σχεδόν όλο το 2019! Ο επεκτατικός Δίας θα σε επηρεάζει από τον Τοξότη, αυξάνοντας κατά πολύ τις πιθανότητες να βρεις το ταίρι των ονείρων σου, να δεχθείς την πολυπόθητη πρόταση, να σχεδιάσετε από κοινού με το ταίρι σου το μέλλον, ανάλογα με το τι επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο του Δία, ο Δεκέμβριος ξεκινάει με αρκετές εντάσεις λόγω του κυβερνήτη σου Ερμή που είναι ανάδρομος και του Άρη που όλον τον μήνα θα βρίσκεται στους Ιχθύς, αστρολογικές συγκυρίες που οξύνουν την κυκλοθυμία σου, τα νεύρα σου, την τάση σου να ξεσπάς στους πιο κοντινούς σου ανθρώπους με τους οποίους νιώθεις οικεία και, φυσικά, στο ταίρι σου. Ωστόσο, καλά θα κάνεις να προσέχεις καθώς θα ήταν κρίμα να σε βρουν τα Χριστούγεννα με μούτρα.

Από τις 7 Ιανουαρίου η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη και –σε συνδυασμό με τον Δία- σε απογειώνει ερωτικά. Από μικρές αλλά αναγκαίες επιβεβαιώσεις μέχρι το πιο σημαντικό γεγονός στον αισθηματικό τομέα, η γκάμα είναι μεγάλη και πάντα με θετικό πρόσημο. Εν ολίγοις το 2019 μπαίνει με αρκετά καλές προοπτικές.

Αν τον Φεβρουάριο προσέχεις σε ποιους εμπιστεύεσαι τα μυστικά σου κι αν δεν παίζουν τα ματάκια σου δεξιά – αριστερά, έστω και αθώα, ο χειμώνας θα κλείσει με πολλά χαμόγελα… Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω, το ζώδιο των σχέσεών σου, γεγονός που πρέπει να θυμάσαι καθώς θα περάσει από κρίση τον δεσμό σου και θα τον αφήσει να εξελιχθεί αν στηρίζεται σε γερές βάσεις, αν είναι προϊόν αγάπης, κατανόησης, έλξης και όχι προϊόν εξάρτησης. Επίσης, ο Κρόνος από τον Αιγόκερω απαιτεί να στέκεσαι με σοβαρότητα στο θέμα έρωτας, να μην κάνεις αυτά που δεν θα ήθελες να σου κάνουν, να αποδίδεις δικαιοσύνη.

Ο Δεκέμβριος είναι για σένα ο καλύτερος μήνας του χειμώνα καθώς ο συνδυασμός της Αφροδίτης στον Σκορπιό, το ζώδιο των ερώτων σου και του Άρη στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον των Ιχθύων, μπορεί να σου χαρίσει μοναδικές στιγμές, ανάλογα με το τι επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης: επιτυχίες στα φλερτ, επιβεβαιώσεις, λόγια αγάπης, ρομαντικές εξόδους, αξέχαστες στιγμές για δύο κεκλεισμένων των θυρών, υποσχέσεις, προτάσεις. Στην αρχή του μήνα είναι πιθανές και οι επανασυνδέσεις.

Ο Γενάρης χρήζει της προσοχής σου καθώς η έκλειψη του Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των σχέσεών σου, στο μεσοδιάστημα Κρόνου – Πλούτωνα θα είναι η χαριστική βολή για τις σχέσεις που πατάνε σε σαθρά θεμέλια και υπάρχουν λόγω ανασφάλειας ή εξάρτησης ενώ θα προκαλέσει αρκετές εντάσεις, κυρίως στους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Σαφώς καλύτερος ο Φλεβάρης, κυρίως στο δεύτερο δεκαπενθήμερό του, με τον Άρη στον Ταύρο και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, οι οποίοι θα συντελέσουν στο να ανακτηθούν οι ισορροπίες και να γεφυρωθούν οι αποστάσεις. Οι αστρολογικές συγκυρίες του Φεβρουαρίου καθιστούν πιθανό να γνωρίσεις έναν έρωτα, που ίσως –αν το επιβεβαιώνει και ο προσωπικός σου χάρτης- να είναι η μεγάλη σου αγάπη. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Το ευχάριστο για εσένα Λέοντα είναι ότι ο επεκτατικός Δίας βρίσκεται στον Τοξότη, το ζώδιο των ερώτων σου και σου ξυπνάει την ανάγκη για ζωή! Δημιουργικότητα, έρωτες, χαρές, καλοπέραση είναι αυτά που όχι μόνο επιτρέπει ο Δίας από τον Τοξότη αλλά τα επιβάλλει θα έλεγα. Ο  Δίας αφήνει ανοικτά πολλά σενάρια, ανάλογα με το πώς είναι διαμορφωμένος ο προσωπικός σου χάρτης: νέοι έρωτες, αναζωπύρωση του πάθους των πρώτων ημερών για τους παλιούς έρωτες, αγάπες, λουλούδια, καλοπέραση, εκτόνωση, παιδιά.

Ο Δεκέμβριος θα είναι αρκετά πιεστικός αλλά τελικά γόνιμος για τον αισθηματικό τομέα καθώς προσφέρει τις ευκαιρίες να περάσεις καλά με το ταίρι σου σε οικογενειακές συγκεντρώσεις ή σε στιγμές για δύο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Επίσης, αν έχεις μια σχέση που πάει καλά, τώρα μπορεί να συζητήσετε το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης.

Με την Αφροδίτη να περνάει στον Τοξότη, τα ερωτικά σου απογειώνονται τον Ιανουάριο. Τα φλερτ, οι επιβεβαιώσεις ή το ενδεχόμενο να γνωρίσεις το ταίρι που θα ενεργοποιήσει τις πεταλούδες στην καρδιά σου είναι στο πρόγραμμα. Ωστόσο, αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες – πρώτες μέρες του ζωδίου σου, καλά θα κάνεις να προσέχεις στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα καθώς η έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιό σου μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση, εντάσεις, τριγμούς.

Τον Φεβρουάριο θα αναγκαστείς να εστιαστείς στη δουλειά, κυρίως στο δεύτερο δεκαπενθήμερό του αλλά το ευχάριστο είναι ότι στην αρχή του μήνα θα έχουν αποκατασταθεί οι ισορροπίες στη σχέση σου, αν είχαν διαταραχθεί τον Γενάρη ή θα έχετε βάλει το νερό στ’ αυλάκι με το ταίρι σου. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Αιγόκερω, γεγονός που οφείλεις να μην παραβλέπεις καθώς επιτρέπει μόνο τις σοβαρές καταστάσεις και θα σε αποτρέπει από τις περιπέτειες και τους εφήμερους έρωτες. Αν, λοιπόν, θέλεις έναν έρωτα με σκοπό να σε συντροφεύει και να σε προάγει, τότε έχεις ελπίδες.

Αντιφατικά θα είναι τα γεγονότα τον Δεκέμβριο καθώς η Αφροδίτη από τον Σκορπιό «μιλάει» για φλερτ και επιτυχίες ενώ ο Άρης από το ζώδιο των σχέσεών σου, τους Ιχθύς, θα δημιουργεί εντάσεις και την τάση να φέρεσαι ανταγωνιστικά στο ταίρι σου, γεγονός που πρέπει να αποφύγεις, ιδιαίτερα μέσα στις γιορτές που απαιτούν αγάπη και σύμπνοια, όχι ανταγωνισμό.

Ο Ιανουάριος στιγματίζεται από την Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Αιγόκερω. Να προσέχεις τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Με την έκλειψη μπορεί να κάνεις μια μοιραία γνωριμία που θα σε μεταμορφώσει σαν προσωπικότητα αλλά μπορεί να αποκαλυφθούν πλευρές του ατόμου που σε ενδιαφέρει, οι οποίες θα σε εξωθήσουν στο χωρισμό. Ωστόσο, σε αυτές τις περιπτώσεις ο χωρισμός είναι λυτρωτικός.

Θετικότερες εξελίξεις αναμένονται τον Φεβρουάριο. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω υπόσχεται ρομάντζα, φλερτ και επιβεβαιώσεις. Ευχάριστες στιγμές για δύο και, αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, πιθανώς και μία γνωριμία που θα καθορίσει τις εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Ο Άρης από τον Ταύρο προσφέρει ευκαιρίες νέων γνωριμιών καθώς επίσης και δράση προς την κατεύθυνση της επισημοποίησης της σχέσης σου. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι αυτόν τον χειμώνα θα πρέπει να κάνεις προσεκτικές κινήσεις καθώς από τη μια οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και δεν σου δίνουν πολλά περιθώρια χρόνου για έρωτες ενώ από την άλλη οι ανταγωνιστικές σου διαθέσεις μπορεί να εντείνουν τα προβλήματα.

Ο Δεκέμβριος σου δίνει κάποιες ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες, κάποιες εκ των οποίων είναι πιθανό να παρουσιάσουν ερωτικό ενδιαφέρον. Ωστόσο, αν θέλεις να έχεις επιτυχίες πρέπει να αναλογιστείς ποιες είναι οι ανάγκες σου και να συνειδητοποιήσεις ποιο μοντέλο ατόμου θέλεις στο πλευρό σου. Αν έχεις έναν δεσμό, ο Δεκέμβριος προσφέρει ευχάριστες στιγμές τόσο σε κοινωνικό πλαίσιο όσο και αποκλειστικά για δύο.

Με την είσοδο του Άρη στον Κριό, το ζώδιο των σχέσεών σου, ξεκινά το 2019, αστρολογικό γεγονός που μπορεί να προκαλέσει έριδες και ανταγωνιστικές συμπεριφορές, οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά. Κερασάκι στην τούρτα θα είναι η έκλειψη του Ηλίου που πραγματοποιείται στην αρχή του Γενάρη, διαταράσσει τις ισορροπίες στην οικογενειακή εστία και επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αντιθέτως, η έκλειψη της Σελήνης στο τέλος του μήνα εγκυμονεί μοιραίες συναντήσεις που, αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, μπορεί να καθορίσουν τις εξελίξεις στον αισθηματικό σου τομέα.

Τα φλερτ του Φεβρουαρίου μπορεί να αποδώσουν καρπούς μόνο αν τηρήσεις μια τίμια και σοβαρή στάση στην ερωτική σου ζωή. Να θυμάσαι ότι όχι μόνο τον χειμώνα αλλά όλη τη χρονιά ο Δίας θα σου δίνει ευκαιρίες για μια καινούργια γνωριμία αλλά ο Κρόνος θα κρίνει τις προθέσεις σου και τα κριτήρια των επιλογών σου. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο χειμώνας μπαίνει με πολλά χαμόγελα, μιας και η Ιέρεια του Έρωτα Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Ο Δεκέμβριος είναι φωταγωγημένος όχι μόνο λόγω της εορταστικής ατμόσφαιρας αλλά και λόγω των θετικών συναισθημάτων σου. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου πολλά σενάρια είναι πιθανά: φλερτ, επιτυχίες, επιβεβαιώσεις, ανανεώσεις όρκων, νέοι όρκοι, προτάσεις, γεφύρωμα αποστάσεων, επισημοποίηση της σχέσης σου. Και εκτός όλων αυτών, υπάρχει και μπόνους για εσένα που έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου: στην αρχή του μήνα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για επανασύνδεση. Από τον προσωπικό σου χάρτη και τα περιθώρια που αφήνει, εξαρτώνται οι εξελίξεις.

Η Ηλιακή έκλειψη που στιγματίζει όλον τον Ιανουάριο και ιδιαίτερα το πρώτο δεκαπενθήμερο, εγκυμονεί μοιραίες συναντήσεις και εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Από τις αποφάσεις σου, την ικανότητά σου να ακούς την εσωτερική σου φωνή ή όχι, τον προσωπικό σου χάρτη και το είδος της σχέσης σου, θα εξαρτηθεί αν οι εξελίξεις θα είναι θετικές ή αρνητικές.

Αρκετά ευχάριστος θα είναι ο Φεβρουάριος καθώς θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις να γεφυρωθούν οι αποστάσεις αλλά και να φλερτάρεις με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερό του να προσέχεις την τάση σου να φέρεσαι ανταγωνιστικά ή να εκνευρίζεσαι με τις κτητικές διαθέσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Με τον Άρη στον Ταύρο μπορεί να ανάψουν τα αίματα από ένα καβγαδάκι ή να ξεκινήσει ένα ερωτικό ρομάντζο από μία παρεξήγηση. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου όχι μόνο τον χειμώνα αλλά όλο το 2019 και θα είναι βοηθητικός σε πολλούς τομείς και ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεών σου. Σε αρκετές περιπτώσεις θα λειτουργεί σαν ένας φύλακας – άγγελος που θα σε προστατεύει.

Ο Δεκέμβριος θα σου προσφέρει αρκετές χαρές, ιδιαίτερα αν έχεις μία σχέση που πάει καλά και μπορείς να συνδυάσεις οικογενειακή και ερωτική ζωή. Υπόσχεται όμορφες στιγμές για δύο και καλή επικοινωνία κατά την οποία θα μιλούν ακόμη και οι σιωπές. Ωστόσο, για να κυλήσουν όλα όμορφα, φρόντισε να μη φέρνεις στο σπίτι τις έννοιες της δουλειάς και τα νεύρα που θα σου προκαλεί.

Ο Ιανουάριος με την Αφροδίτη να δεσπόζει στο ζώδιό σου από τις 7 του μήνα και μετά, θα σου προσφέρει πολλές χαρές καθώς η Θεά του Έρωτα σου αφήνει πολλά περιθώρια ερωτικής ευδαιμονίας και, σε σχέση με τον Δία, κάνει πιθανά πολλά σενάρια. Από απλές επιβεβαιώσεις και φλερτ μέχρι να βρεις το ταίρι της ζωής σου και από ανανεώσεις όρκων μέχρι να σε οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο προσωπικός σου χάρτης θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Μέσα στον Φεβρουάριο καλό θα ήταν να κάνεις έναν απολογισμό και να δεις αν η προσωπική σου ζωή καλύπτει τις ανάγκες σου, αν η σχέση σου αξίζει να της αφοσιωθείς. Αν το πρόσημο του απολογισμού είναι θετικό, μη διστάσεις να προτείνεις στο ταίρι σου να σχεδιάσετε από κοινού το μέλλον σας. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε αναγκάζει να κάνεις έναν απολογισμό των τεκταινομένων και να αποφασίσεις αν η σχέση σου συνάδει προς τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, αν στηρίζεται σε γερές βάσεις, αν δεν είναι προϊόν εγωισμού και ανασφάλειας αλλά είναι δεσμός αγάπης. Αν ψάχνεις ένα ταίρι, ο Κρόνος αποδέχεται μόνο τις σοβαρές προτάσεις και όχι τη διάθεση για περιπέτειες.

Ο Δεκέμβριος σου επιφυλάσσει εκπλήξεις καθώς μέσα σε φιλικά περιβάλλοντα και σε κοινωνική ζωή μπορεί να γνωρίσεις το άτομο που θα κάνει την καρδιά σου να φτερουγίσει. Κοινώς, πρέπει να κατανικήσεις την εσωστρέφειά σου και να δέχεσαι τις προσκλήσεις που θα σου κάνουν.

Η προσοχή σου πρέπει να είναι στραμμένη στα γεγονότα του Ιανουαρίου καθώς η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 6 του μηνός στο ζώδιό σου, είναι μεταμορφωτική, αποζητά πολλές αλλαγές και γενναιότητα για να τις κάνεις. Τα γεγονότα που θα συμβούν θα είναι αποκαλυπτικά και θα σου δείξουν ακριβώς πού βρίσκεσαι σε σχέση με την προσωπική σου ζωή. Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις μπορεί να τελειώσουν και ίσως με πολλές εντάσεις.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, ο Φεβρουάριος είναι σαφώς καλύτερος καθώς θα αμβλυνθούν οι εντάσεις και οι σχέσεις που το αξίζουν θα ανακτήσουν τις ισορροπίες τους. Ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις για εσένα που ψάχνεις το ταίρι σου καθώς οι πιθανότητες επιτυχίας θα είναι σαφώς περισσότερες. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φουλ στις υποχρεώσεις με αρκετές δόσεις έντασης καθώς θα είναι αυτός ο χειμώνας, σε καλεί να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να μη χαλάσεις το καλό κλίμα στη σχέση σου, να μην αφήνεις τα ηνία των συμπεριφορών σου στα νεύρα σου και να μην δίνεις το δικαίωμα σε κανέναν τρίτο να παρεισφρέει ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου.

Η έντονη κοινωνική ζωή που αναμένεται να κάνεις τον Δεκέμβριο, από τη μια ενέχει το στοιχείο της κούρασης αλλά από την άλλη αυξάνει τις πιθανότητες να γνωρίσεις ταίρι διαλεχτό, αν φυσικά το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης. Εσύ που έχεις ένα δεσμό δοκιμασμένο στο χρόνο, μπορεί να συνδυάσεις Χριστούγεννα και επισημοποίηση της σχέσης σου.

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σε ευνοεί τον Ιανουάριο καθώς δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να σχεδιάσετε από κοινού με το ταίρι σου το μέλλον σας ή για να βρεις μια σχέση μέσα από τα φιλικά σου περιβάλλοντα αλλά, αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου, πρέπει να προσέχεις καθώς η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 21 του μήνα στο ζώδιό σου, θα σου αποκαλύψει τα καταπιεσμένα συναισθήματα, τα λάθη, τα προβλήματα και ίσως δημιουργήσει τριγμούς σε σχέσεις που θα στηρίζονται σε γερές βάσεις.

Οι αστρολογικές συγκυρίες του Φλεβάρη θα σε εξωθήσουν στο να γυρίσεις στο παρελθόν είτε λόγω αναπόλησης είτε λόγω του γεγονότος ότι θα ψάχνεις την άκρη του νήματος για να επιλύσεις τα θέματα που θα έχουν προκύψει στον αισθηματικό σου τομέα. Σου θυμίζω ότι πριν βγάλεις την ετυμηγορία σου, πρέπει να σκεφτείς και τα δικά σου λάθη, όχι μόνο του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Αν ο προσωπικός σου χάρτης συνηγορεί, τον Φεβρουάριο μπορεί να κάνεις μία σχέση που θα την κρατάς μακριά από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Η εκκίνηση αυτού του χειμώνα είναι δυναμική αλλά με αντιφατικά συναισθήματα καθώς από τη μια η Αφροδίτη βρίσκεται στον Σκορπιό μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, θέση από την οποία ευνοεί τους έρωτές σου ενώ, από την άλλη, ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργεί την τάση να εκτονώνεις ανεξέλεγκτα τα νεύρα σου, να υπερχειλίζεις συναισθηματικά και να νομίζεις ότι έχεις δίκιο χωρίς να μπαίνεις στη θέση του άλλου. Προσπάθησε να μην εμπλέκεσαι σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές και επικεντρώσου στις δυνατότητες που σου δίνει η Αφροδίτη να διασκεδάσεις ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς, να ταξιδέψεις, να κάνεις μια γνωριμία είτε σε συγγενικά περιβάλλοντα είτε σε ένα ταξίδι.

Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο στον Αιγόκερω, χρήζει προσοχής καθώς είναι πιθανό να επιφέρει ασυνεννοησία με το ταίρι σου και να προκύψουν παρεξηγήσεις. Ωστόσο, το θετικό της είναι ότι μπορεί να φέρει μοιραίες συναντήσεις που, αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, θα καθορίσουν τις εξελίξεις στον αισθηματικό σου τομέα.

Ο χειμώνας κλείνει με τον καλύτερο τρόπο, μιας και τον Φλεβάρη θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ανακαλύψεις νέα κανάλια επικοινωνίας με το ταίρι σου, να γεφυρώσεις τις αποστάσεις που πιθανώς να είχαν διαταραχθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή, να φλερτάρεις με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Στο τέλος του μήνα είναι πιθανό να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, ικανές να καθορίσουν το αισθηματικό σου μέλλον. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-12-2018 16:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι