26
04
2024

Ζώδια Σήμερα 26 Απριλίου 2024, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 26 Απριλίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη: Νέοι στόχοι, άμεσες επιδιώξεις

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Τοξότη, ανοίγματα θα υπάρξουν και ταξίδια, μετακινήσεις, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην ανανέωση, στην απόδραση, κοινωνικοποίηση. Οι ανήσυχοι και κοινωνικοί χαρακτήρες θα ασχοληθούν με καινούργιες δραστηριότητες, θα μπορέσουν να ανανεωθούν, να κάνουν καινούργιες γνωριμίες και φιλίες. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχει δυνατότητα για βελτίωση, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους.

Ανοίγματα θα προκύψουν για καινούργιες συνεργασίες, οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι ουσιαστικές. Προσοχή στην ανυπομονησία, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδικότητα και όχι βιασύνη. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, προτίμηση θα εκδηλωθεί προς τις χαλαρές επαφές και όχι προς τις δεσμευτικές σχέσεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, έμπνευση, φαντασία. Θα υπάρχει δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, με ευκολία θα εκδηλωθούν τα συναισθήματα. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές. Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρξει φαντασία, έμπνευση, το πνεύμα θα είναι δημιουργικό.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει αποκαλυπτικά συμβάντα, θα υπάρξουν εκπλήξεις και ενθουσιασμοί. Ανανεώνονται οι σχέσεις και οι επαφές, στις συζητήσεις θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα τονώσουν τα αισθήματα και την εμπιστοσύνη.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms