Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 15 έως 16/9/2018.
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 5
13
09
2018

Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 15 έως 16/9/2018.

Αγγέλικα Γεωργίου

Αγαπημένα μου ζωδιάκια, ξαναβρισκόμαστε και αυτό το Σαββατοκύριακο στην στήλη που προσπαθεί να σας δώσει τις δυνατότητες να περάσετε καλά και ευχάριστα στα αισθηματικά σας, γιατί κακά τα ψέματα, αυτά μπορούν να σας φτιάξουν ή να σας χαλάσουν την διάθεση.

 

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 15 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018

 

Οι όψεις που μας ενδιαφέρουν αυτό το Σαββατοκύριακο είναι αρχικά η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό την Παρασκευή που μας καλεί να χρησιμοποιήσουμε τις διαισθητικές ικανότητες αυτού του ζωδίου και να προετοιμαστούμε για έντονα συναισθήματα, πάθος και ανεβασμένη λίμπιντο. Όμως παράλληλα να δείξουμε αυτοσυγκράτηση και να μην εκδηλώσουμε τα αρνητικά χαρακτηριστικά του Σκορπιού, εριστική διάθεση, καχυποψία και ζήλεια, κτητικότητα και χειριστικές τάσεις. Ευνοούνται, βεβαίως οι Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθύες ακολουθούμενοι από τους Παρθένους και τους Αιγόκερους. Επίσης την Παρασκευή, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο από την Παρθένο αλλά και σύνοδο με τον Δία, υποδεικνύοντας μας να επανεκκινήσουμε κάποιους τομείς στη ζωή μας που δεν πηγαίνουν όσο καλά θέλουμε, καθώς μας εφοδιάζει με δύναμη και αποφασιστικότητα να το κάνουμε.

Το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα μας δημιουργήσει ροπές για αναζητήσεις πνευματικές, φιλοσοφικές αλλά και σε επιμορφώσεις υψηλού επιπέδου. Παράλληλα γινόμαστε περιπετειώδεις, μας αρέσουν κάθε είδους εξερευνήσεις και νέες εμπειρίες. Ευνοημένοι οι Τοξότες, Κριοί και Λέοντες και έπονται Ζυγοί και Υδροχόοι. Την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ερμή από την Παρθένο και μας υπενθυμίζει να μην ονειροβατούμε επιδιώκοντας χιμαιρικούς άπιαστους στόχους, και ένα δεύτερο με τον Ήλιο και πάλι από την Παρθένο που υποδεικνύει ότι μόνο με επίμονες προσπάθειες και υπομονή μπορούμε να κάνουμε ουσιαστικές βελτιώσεις στην ζωή μας.

Ελπίζω ζωδιάκια μου αγαπημένα να κάνετε όσο γίνεται επωφελέστερη χρήση για να έχετε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 15 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

 

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Ορμητικό και ατίθασο Κριαράκι, η Παρασκευή με την Σελήνη στον Σκορπιό και το εξάγωνο της με τον Ήλιο από την Παρθένο, ευνοεί όλους τους τομείς της ζωής σου. Τόσο τα ερωτικά και τα οικονομικά όσο και τα επαγγελματικά σου, φαίνεται ότι εξελίσσονται καλά, δίνοντας σου την ευκαιρία με ανεβασμένη διάθεση να περάσετε με το ταίρι σου μια ξεχωριστή ημέρα. Η πολύ καλή διάθεση σε συνδυασμό με την σύνοδο της Σελήνης με τον Δία, μπορεί να σε κάνει να παρασυρθείς σε σπατάλες που θα ξεπεράσουν τις δυνατότητες σου.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, η εύνοια περνά στον τομέα που αφορά τις σχέσεις και τις επαφές σου, τα ταξίδια και την επικοινωνία. Ευκαιρία να περάσετε με το ταίρι σου μια ευχάριστη και ξέγνοιαστη ημέρα σε μια εκδρομή και να φρεσκάρετε την διάθεση των διακοπών. Την Κυριακή με την Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου διατηρεί την χαρούμενη διάθεση, δεν θα πρέπει να αγνοήσεις τα δύο τετράγωνα που σχηματίζει με τον Ήλιο αφ’ ενός και τον Ερμή αφ’ ετέρου από την Παρθένο όπου βρίσκονται και οι δύο και που μπορούν να δημιουργήσουν ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, θα έχει μεν ένταση αλλά όχι εγγυημένο μέλλον. Το Σάββατο είναι μια ημέρα κατάλληλη για γνωριμίες όπως και η Κυριακή που όμως κατά την διάρκεια της παραμονεύουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που πρέπει να αποφύγεις προκειμένου να προχωρήσει. 

ΤΑΥΡΟΣ

Πεισματάρικο και πρακτικό Ταυράκι, η Σελήνη στον Σκορπιό και το εξάγωνο της με τον Ήλιο από την Παρθένο την Παρασκευή, κάνει εσένα και το ταίρι σου να επικεντρωθείτε στην σχέση σας και σε ό,τι σας δίνει ευχαρίστηση, προκειμένου με την συμβολή της συνόδου Σελήνης-Δία να αναζητήσετε τρόπους εξελίξεως της σχέσης σας ακόμη περισσότερο.

 Το Σάββατο με το πέρασμα της Σελήνης στον Τοξότη, νοιώθεις να ξεχειλίζεις από έντονα συναισθήματα. Επειδή οι υπερβολές σε περιμένουν στην γωνία, φρόντισε αυτές να αφορούν εκδηλώσεις που βοηθούν την σχέση σου και όχι καυγάδες και πείσματα που την διακινδυνεύουν. Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Τοξότη, την καχυποψία και τα έντονα ξεσπάσματα θα πρέπει να αποφύγεις για να μην σου δημιουργήσουν εντάσεις και παρεξηγήσεις στην σχέση σου τα δύο τετράγωνα της Σελήνης με τον Ήλιο κατ’ αρχήν και τον Ερμή ακολούθως και τους δύο από την Παρθένο.

Αν είσαι μόνος/ η, η Παρασκευή είναι κατάλληλη για γνωριμίες με σοβαρές προοπτικές, ενώ το Σάββατο αντίθετα για έντονα ερωτικές αλλά με αμφίβολες εξελίξεις, την δε Κυριακή, θα πρέπει να διατηρείς επιφυλάξεις και να μην καταλήξεις σε αποφάσεις όσο η κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνιακό και πολυσύνθετο Διδυμάκι, όλα δείχνουν ότι την Παρασκευή με την Σελήνη στον Σκορπιό θα σου προκύψουν κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, όχι που δεν σε εξιτάρουν, αλλά με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από την Παρθένο και την σύνοδο της με τον Δία θα έχεις και την βοήθεια από τους οικείους ή και από το ταίρι σου ώστε να τελειώνεις και να ασχοληθείς με την σχέση σου.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, προτεραιότητα έχουν οι σχέσεις σου και κατά κύριο λόγο η αισθηματική σου. Επωφεληθείτε από την ευνοϊκή ημέρα και βελτιώστε την σχέση σας συσφίγγοντας την περισσότερο. Την Κυριακή, και πάλι Σελήνη στον Τοξότη, σχέσεις και πάλι στο επίκεντρο, όμως και δύο τετράγωνα της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή και τους δύο από την Παρθένο που φέρνουν εμπόδια στην επικοινωνία και προκαλούν παρεξηγήσεις, οπότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις συζητήσεις για να αποφύγεις συγκρούσεις με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/, Παρασκευή και Σάββατο είναι πολύ ευνοϊκές για να πάψεις να είσαι, ενώ η Κυριακή με την δύσκολη επικοινωνία δεν προσφέρεται για φλερτ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητο Καρκινάκι, η Σελήνη στον Σκορπιό την Παρασκευή σε κάνει να επικεντρώνεσαι στα αισθηματικά σου και το εξάγωνο της με τον Ήλιο από την Παρθένο σου τονώνει την ικανότητα σου να βρίσκεις όλο και καλύτερους τρόπους να εκφράσεις στο ταίρι σου τα αισθήματα σου και να περάσετε υπέροχα. Όμως η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία μπορεί να σε ωθήσει σε υπερβολές και αυτά που θα πεις ή θα κάνεις να φανούν εξωπραγματικά.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, η ημέρα σου θα γεμίσει με δουλειές και κάθε είδους υποχρεώσεις σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Χρειάζονται όλες οι δυνάμεις σου προκειμένου να τις αντιμετωπίσεις με επιτυχία και με την ανοχή και την κατανόηση από το ταίρι σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να του διαθέσεις τον χρόνο που του αναλογεί. Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Τοξότη και σε τετράγωνα με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο, οι υποχρεώσεις εξακολουθούν να υπάρχουν, και τα κακόβουλα σχόλια από φίλους και συγγενείς γίνονται, προσοχή χρειάζεται για να μην έχουν δυσμενή επίδραση στην σχέση σου.

Αν είσαι μόνος/η, η Παρασκευή είναι ιδανική για να βρεις ταίρι, ενώ το Σάββατο πρέπει να το αναζητήσεις στο επαγγελματικό ή στο περιβάλλον της καθημερινότητος σου. Την Κυριακή αντίθετα, πρέπει να διατηρήσεις επιφυλάξεις με μια γνωριμία και για ό,τι πεις αλλά και για ό,τι ακούσεις.

 

ΛΕΩΝ

Υπερήφανο και μεγαλοπρεπές Λιοντάρι, με την Σελήνη στον Σκορπιό την Παρασκευή και σε εξάγωνο με τον Ήλιο από την Παρθένο να ευνοεί τα ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, σου ανοίγει προοπτικές να κάνεις προγραμματισμούς και όνειρα με το ταίρι σου να εξελίξετε την σχέση σας, με την βοήθεια της συνόδου Σελήνης-Δία.

Το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και αν περιορίσεις την τάση σου για επιβολή στο ταίρι σου, θα σου προσφέρει μία ημέρα γεμάτη ευχαρίστηση και χαρά, έρωτα και δημιουργικότητα. Την Κυριακή και πάλι το ίδιο ευχάριστο κλίμα θα σου δημιουργεί η Σελήνη που θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και θα είναι μεταδοτική και προς το ταίρι σου και θα περάσετε και πάλι αξέχαστα αν αποφύγεις τις συνέπειες την ασυνεννοησίας και των παρεξηγήσεων που μπορούν να προκαλέσουν τα δύο τετράγωνα της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο που βρίσκονται.

Αν είσαι μόνος/η, η Παρασκευή και το Σάββατο είναι ιδανικές για προσεγγίσεις, ενώ την Κυριακή φυλάξου από παρεξηγήσεις και αμετροέπειες σε περίπτωση που κάνεις νέα  γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εργατικέ και μεθοδικέ Παρθένε, τα επικοινωνιακά σου βρίσκονται στο φόρτε τους με την Σελήνη στον Σκορπιό και το εξάγωνο της με τον Ήλιο από το ζώδιο σου και ιδιαίτερα η πειστικότητα και η καλή συνεννόηση με το ταίρι σου, αρκεί να προσέξεις τις λεκτικές υπερβολές στις οποίες μπορεί να σε οδηγήσει η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη θα σε φέρει σε μια περίεργη διάθεση για γκρίνια και παράπονα από μνήμες του παρελθόντος, που αν πάρουν διαστάσεις και μεταφερθούν στην σχέση σου, μόνο καλό δεν θα της κάνουν. Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Τοξότη να σχηματίζει δύο τετράγωνα αφ’ ενός με τον Ήλιο και αφ’ ετέρου με τον Ερμή από την Παρθένο απ’ όπου βρίσκονται και οι δύο, σε απασχολούν τα οικογενειακά σου και με την όχι και τόσο καλή διάθεση σου, δυσκολεύει η επικοινωνία με το ταίρι σου και αν δεν προσέξεις θα υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας.

Αν δεν έχεις ταίρι, μπορείς να το ανακαλύψεις την Παρασκευή σε κάποια συγκέντρωση φίλων ή συγγενών. Το Σάββατο που θα σε ταλαιπωρούν τα απωθημένα σου, μην τα εκφράσεις σε νέα γνωριμία και την Κυριακή που η επικοινωνία σου ¨πάσχει¨, καλύτερα να μην προσπαθήσεις να φλερτάρεις.

ΖΥΓΟΣ

Καλόγουστε και επιλεκτικέ Ζυγέ, η Σελήνη στον Σκορπιό και μάλιστα σε σύνοδο με τον Δία και το εξάγωνο της με τον Ήλιο από την Παρθένο την Παρασκευή, σε φέρνει μπροστά στις συναισθηματικές και υλικές ανάγκες σου. Οι αστρολογικές όψεις συνηγορούν στην ικανοποίηση τους και κυρίως των συναισθηματικών που το ταίρι σου θα τις καλύψει απόλυτα.

Το Σάββατο η Σελήνη περνά στον Τοξότη και απογειώνει την επικοινωνιακή σου διάθεση. Ευκαιρία λοιπόν, να επιδιώξεις με το ταίρι σου να κάνετε επιτυχημένες επαφές με φίλους και συγγενείς, να οργανώσετε μεγάλες παρέες και να διασκεδάσετε. Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Τοξότη να ευνοεί επικοινωνία και επαφές μεν, αλλά και τα δύο τετράγωνα δε, που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο, η επικοινωνία που δυσκολεύει μπορεί να προκαλέσει ασυνεννοησία με επακόλουθα παρεξηγήσεις από παρανοήσεις. Θα προφυλάξεις την σχέση σου αν δεν ανακατέψεις γνώμες τρίτων στις συζητήσεις με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, η Παρασκευή είναι ευνοϊκή για να πάψεις να είσαι και το Σάββατο να κάνεις σε μια φιλική συγκέντρωση την γνωριμία με το μελλοντικό σου ταίρι. Την Κυριακή, σχετικά με νέα γνωριμία, να βασιστείς στις δικές σου απόψεις και όχι τρίτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφασιστικέ και διεισδυτικέ Σκορπιέ, με την Σελήνη στο ζώδιο σου την Παρασκευή, ο εγωκεντρισμός που σου δημιουργείται, το προβάδισμα για σένα είναι οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου. Για καλή σου τύχη, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από την Παρθένο κάνει του πάντες και ιδίως το ταίρι σου να σπεύσουν να τις ικανοποιήσουν και να μη σου χαλάνε χατίρι.

Το Σάββατο με την Σελήνη πιά να έχει περάσει στον Τοξότη και να σου δημιουργεί συναισθηματικές και υλικές ανασφάλειες. Μπορείς να απαλλαγείς, τουλάχιστον από τις συναισθηματικές, αν βρεις τον κατάλληλο τρόπο να ζητήσεις από το ταίρι σου να κάτι γι’ αυτό. δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Την Κυριακή η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στον Τοξότη και συνεχίζεται η ανησυχία σου για τα οικονομικά σου, ενώ τα δύο τετράγωνα που η Σελήνη σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στην Παρθένο γίνονται αιτία ασυνεννοησίας και καλό είναι να μην ανοίξεις συζήτηση με το ταίρι σου για θέματα διαχείρισης που θα καταλήξει σε σύγκρουση.

Αν είσαι μόνος/η, θα σου φέρει εύνοια η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία, οπότε φλερτάρισε! Το Σάββατο μπορεί να βρεις το ταίρι από μια νέα γνωριμία και την Κυριακή με νέα γνωριμία να μην είσαι αμετροεπής γιατί κάτι που θα πεις μπορεί να παρεξηγηθεί λόγω δύσκολης επικοινωνίας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεξάρτητε και φιλελεύθερε Τοξότη, φαίνεται ότι δεν σου ¨πάει¨ η Σελήνη στον Σκορπιό την Παρασκευή, γιατί η διάθεση σου είναι πεσμένη και γίνεσαι εσωστρεφής. Το ταίρι σου όμως με την παρότρυνση του εξαγώνου της Σελήνης με τον Ήλιο από την Παρθένο και την σύνοδο της με τον Δία, κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αναπτερώσει το πεσμένο ηθικό σου.

Το Σάββατο, η Σελήνη από το ζώδιο σου, σου φέρνει εγωκεντρισμό που μπορεί να προκαλέσει ψυχρότητα με το ταίρι σου, οπότε πρόσεξε. Την Κυριακή με την Σελήνη και πάλι στο ζώδιο σου εξακολουθεί να υφίσταται ο εγωκεντρισμός σου και προστίθεται απολυτότητα και ισχυρογνωμοσύνη που επιτείνονται από τα δύο τετράγωνα της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο που βρίσκονται και που προκαλούν ασυνεννοησία παρανοήσεις και παρεξηγήσεις και καλά θα κάνεις να μην αφήσεις να βλάψουν την σχέση με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, η Παρασκευή προσφέρεται να αναζητήσεις υποψήφιο ταίρι, ενώ το Σάββατο μην δείξεις εγωκεντρικό πρόσωπο για να έχεις επιτυχία, την δε Κυριακή, να είσαι ειλικρινής και με καλή και σαφή προσέγγιση, καθώς οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις παραμονεύουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σοβαρό και αξιοπρεπές Αιγοκεράκι, μες την κοινωνικότητα με παρέες και φίλους, συλλόγους και ομάδες μπορείς να είσαι την Παρασκευή με την Σελήνη στον Σκορπιό και το εξάγωνο της με τον Ήλιο από την Παρθένο και σε σύνοδο με τον Δία. Το ταίρι σου θα χαρεί αν του προτείνεις να σε ακολουθήσει σε κάποια σχετική δραστηριότητα και τελικώς θα ευχαριστηθείτε και οι δύο.

Με το πέρασμα της Σελήνης στον Τοξότη το Σαββάτο, γίνεσαι εσωστρεφής και σου βγαίνουν απωθημένα, διάφορες εμμονές και φοβίες ότι έχεις κρυφούς εχθρούς. Πριν δυσανασχετήσει το ταίρι σου με την στάση σου, εξήγησε του τι σου συμβαίνει και είναι βέβαιο ότι θα δείξει κατανόηση και δεν θα σκεφθεί  ότι το αποξενώνεις. Την Κυριακή με την Σελήνη στον Τοξότη η διάθεση σου παραμένει αμετάβλητη αλλά τα δύο τετράγωνα της με τον Ήλιο και τον Ερμή, από την Παρθένο και τους δύο, χειροτερεύουν την επικοινωνία σου. Χρειάζεται προσοχή από μέρους σου για να μην υπάρξει ψυχρότητα και αποξένωση.

Αν είσαι μόνος/η  και βρεθείς σε κάποια συγκέντρωση την Παρασκευή, ίσως εκεί ανακαλύψεις το μελλοντικό σου ταίρι και το Σάββατο αν κάνεις κάποια γνωριμία να παίξεις με ανοιχτά χαρτιά. Την Κυριακή να μην δώσεις σημασία σε κακόπιστες φήμες και κουτσομπολια σχετικά με νέα γνωριμία που θα κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιόρρυθμε Υδροχόε, η Σελήνη την Παρασκευή σε κάνει να στραφείς στην διεκδίκηση της εξέλιξης και της καταξίωσης σου κοινωνικά και επαγγελματικά, έχοντας συμπαραστάτη στο πλάι σου το ταίρι σου που με μεγάλη προθυμία θα σε στηρίξει και θα συμβάλει στις προσπάθειες σου.

Το Σάββατο με την Σελήνη να έχει περάσει στον Τοξότη και το ενδιαφέρον σου να έχει στραφεί στους φίλους και στις συλλογικές σου δραστηριότητες, επομένως θα είναι συνετό από μέρους σου και παράλληλα ευχάριστο και για σένα αλλά και για το ταίρι σου, να του προτείνεις να σε συνοδεύσει σε κάποια σχετική δραστηριότητα  με αποτέλεσμα την σύσφιξη της σχέσης σας. Την Κυριακή με την Σελήνη να παραμένει στον Τοξότη τα ενδιαφέροντα σου παραμένουν ίδια, όμως η Σελήνη σχηματίζει δύο τετράγωνα με τον Ήλιο και τον Ερμή, από την Παρθένο και τους δύο, που δημιουργούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις με αποτέλεσμα εντάσεις. Προνόησε να αποφύγεις την ανάμιξη των φίλων σου στην σχέση σου.

Αν είσαι μόνος/η, ίσως συναντήσεις σε επαγγελματικό περιβάλλον την Παρασκευή, όμως θα πρέπει να συμπεριφερθείς με διακριτικότητα και τακτ. Το Σάββατο το φιλικό ή συλλογικό περιβάλλον σου μπορεί να κρύβει κάποια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τα αισθηματικά σου, ενώ την Κυριακή με την προβληματική επικοινωνία, δεν θα είναι εύκολες οι προσεγγίσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ονειροπόλο Ψαράκι, η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό και το εξάγωνο της με τον Ήλιο από την Παρθένο, σου προκαλούν την διάθεση να φύγεις, οπότε φρόντισε να κάνετε με το ταίρι σου μια εκδρομή ή ένα ταξίδι.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα έχει περάσει στον Τοξότη, θα σε απασχολεί σαν επιδίωξη, η επαγγελματική σου καταξίωση και αναγνώριση. Ευτυχώς, το ταίρι σου φαίνεται διατεθειμένο να σε βοηθήσει στις προσπάθειες για την επιτυχία των στόχων σου. Την Κυριακή, και πάλι τα επαγγελματικά σου μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου αφού η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη. Όμως σχηματίζει και δύο τετράγωνα αφ’ ενός με τον Ήλιο και αφ’ ετέρου με τον Ερμή, και τους δύο από την Παρθένο, που δυσκολεύουν την επικοινωνία στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και ιδιαίτερα με το ταίρι σου, οπότε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από μέρους σου, ώστε να αποφύγεις ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, η Παρασκευή προσφέρεται για να αναζητήσεις ταίρι, με περισσότερες πιθανότητες με πρόσωπο από το εξωτερικό. Το Σάββατο ίσως βρεις το μελλοντικό σου ταίρι στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, ενώ την Κυριακή πρέπει σε μια νέα γνωριμία να έχεις έλεγχο των λεγομένων σου και να μην είσαι αμετροεπής.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-09-2018 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms