Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 17 με 18/8/2019.
Βαθμολόγησε
15
08
2019

Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 17 με 18/8/2019.

Αγγέλικα Γεωργίου

Αγαπημένα μου ζώδια γεια σας, σε ποια παραλία μου βρίσκεστε; Γυρίσατε; Πάμε να δούμε πως θα είναι αυτό το διήμερο στα αισθηματικά μας;  Ο Άρης περνά στην Παρθένο, μια όχι και τόσο ευνοϊκή θέση αλλά μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την οργανωτικότητα και την πρακτικότητα που μας φέρνει στην καθημερινότητα μας.

 

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 17 με 18 Αυγούστου 2019

 

Το θετικό είναι πως η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό με αποτέλεσμα να δεχθούμε ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, να παρασυρόμαστε από την παρορμητικότητα μας και να έχουμε την ανάγκη για νέες περιπέτειες. Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά για κάθε ζώδιο, πως θα περάσει το διήμερο αυτό. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 17 με 18 Αυγούστου 2019 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

 

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερωτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

 

ΚΡΙΟΣ

Καταφτάνει Σαββατοκύριακο Κριέ μου και η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου. Έχεις επενδύσει και ποντάρει πολλά σε αυτό το διήμερο και οι προσδοκίες σου θα βρουν ανταπόκριση. Κάνεις ένα δυναμικό restart στην σχέση σου το διήμερο αυτό, θες να βγείτε, να διασκεδάσετε, να αγαπήσεις και να το δείξεις έμπρακτα στο ταίρι σου, όλα όσα νιώθεις για εκείνο. Καλά κάνεις και περιμένεις πως και πως το Σαββατοκύριακο αυτό γιατί πρόκειται για ένα υπέροχο διήμερο για την αισθηματική σου ζωή.

Για εσένα Κριέ μου, που είσαι μόνος-η το διήμερο αυτό είναι πραγματικά άκρως αισιόδοξο και πολλά υποσχόμενο στον ερωτικό τομέα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και εσύ αναζητάς διακαώς να βρεις κάτι που να σου αποπνέει σταθερότητα.  Ίσως να σε κούρασε η ανεμελιά και η αβεβαιότητα του Καλοκαιριού, έτσι ζητάς ένα ταίρι που να μην είναι μόνο στις διακοπές σου. Είσαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο, γιατί πολύ απλά ξέρεις τι θες και ζητάς από αυτό το διήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσένα Ταύρε μου το διήμερο αυτό μπορεί να αποδειχθεί ιδανικό για την αισθηματική σου ζωή, ο Άρης περνά στην Παρθένο και δεν φέρνει μόνο διάθεση για οργάνωση της καθημερινότητας αλλά σε φέρνει πολύ κοντά με το ταίρι σου. Είναι από τις σπάνιες φορές που εκφράζεις στο ταίρι σου, ακόμη και πονηρές και ανομολόγητες σκέψεις  για το ταίρι σου σκοπεύεις να τις εκφράσεις με κάθε τρόπο. Κι όμως αυτό είναι που θα σας ανανεώσει και θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ.

Για εσένα Ταύρε μου που δεν έχεις μια σχέση αυτή την στιγμή, ο Άρης περνά στην Παρθένο και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να αποκτήσεις μια νέα σχέση και μάλιστα  να το κάνεις με έναν πολύ σωστό τρόπο. Τι εννοώ με αυτό; Πως αυτό το διήμερο και πέρα ξεκινάς να έχεις μια σταθερότητα στις απόψεις σου και εννοώ στις ερωτικές επιλογές σου. Το να ξέρεις τι ζητάς και να ονειρεύεσαι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο είναι το μεγαλύτερο βήμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσένα Δίδυμε μου που διαθέτεις μια σχέση, το διήμερο αυτό θα έλεγα πως θέλει προσοχή από εσένα. Ο Άρης περνά στην Παρθένο και αυτό εσένα δεν σε βοηθά καθόλου στην αισθηματική σου ζωή. Χωρίς να το θες, σε κάνει να έχεις μια ένταση μέσα σου και μια αναμπουμπούλα, με αποτέλεσμα να πηγαίνεις κόντρα στο ταίρι σου. Σε αυτό το αστρολογικό γεγονός συμβάλει και η Σελήνη που θα είναι στον παρορμητικό Κριό, και σε ερωτώ μπορείς να φερθείς διπλωματικά;

Για εσένα γλυκέ μου Δίδυμε το Σαββατοκύριακο αυτό αναμένεται να είναι  με κάποιες δυσκολίες. Ο Άρης περνά στην Παρθένο και η Σελήνη στον Κριό. Πράγμα που σημαίνει  πως ενώ έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και να αλλάξεις γενικά την ερωτική σου ζωή θα έχεις τη τάση να την μπλοκάρεις. Θα έχεις μια πιο επικριτική διάθεση απέναντι σε άτομα που πρώτη φορά συναντάς. Επειδή θα είσαι στην τσίτα το διήμερο αυτό θα σου πρότεινα να βγεις με άτομα που σε ξέρουν καλά και γιατί όχι μπορεί να σας συνδέει και κάτι ερωτικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου, καταφτάνει ένα Σαββατοκύριακο που θα σε οδηγήσει ακόμη πιο κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς. Ο Άρης περνά στην Παρθένο και θα έλεγα πως το διήμερο αυτό σε απελευθερώνει ερωτικά. Μιλάμε λοιπόν για ένα πολύ καυτό και παθιασμένο Σαββατοκύριακο και το ακόμη πιο θετικό είναι πως εκφράζεις όλες σου τις ερωτικές επιθυμίες στο ταίρι σου, ακόμη και αυτές που καταπίεζες εδώ και καιρό ή δεν τολμούσες να πεις.

Είσαι μόνος-η Καρκίνε μου, ακόμη; Μήπως αυτό το διήμερο είναι μια πολύ αφορμή να εκφράσεις με πιο έμπρακτο τρόπο τον ερωτισμό και την ανάγκη σου για δέσμευση; Αν θες την γνώμη μου είναι μια πολύ καλή ευκαιρία αυτή, με τον Άρη να περνά στην Παρθένο, επιτέλους, υπακούς την εσωτερική φωνή που σου λέει πως και ανάγκες έχεις και άνθρωπος είσαι που θες να κάνεις τρέλες.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη αγαπημένε μου Λέοντα θα περάσει στον Κριό, έτσι για εσένα το Σαββατοκύριακο αυτό φαντάζει σούπερ τέλειο. Πρόκειται για ένα διήμερο που σου φέρνει δυνατές ευκαιρίες ανανέωσης στο δεσμό σου. Έχεις ανάγκη να κάνεις μια δυναμική επανεκκίνηση και να γίνεις πιο εκδηλωτικός-ή απέναντι στο ταίρι σου. Ο ερωτισμός σου αυτό το διήμερο είναι πραγματικά διάχυτος, η φλογερή σου διάθεση συμπαρασύρει το ταίρι σου σε μονοπάτια που μαζί δεν διαβήκατε.

Γεια σου αγαπημένε μου Λέοντα, ανήκεις ακόμη στην ομάδα των μοναχικών; Το διήμερο αυτό θέλει προσοχή γιατί με την Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό θα  μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου η καλή παρέα και ενδιαφέροντες νέες γνωριμίες.  Αναζητάς αυτό το διήμερο άτομα που μπορούν να πιάσουν τον παλμό και το τέμπο σου και κυρίως να μπορείς να επικοινωνήσεις σε όλα τα επίπεδα. Αυτή η Σελήνη είναι άκρως ευνοϊκή στο να γνωρίσεις ακόμη και το άλλο σου μισό. Δώσε προσοχή σε περίεργα βλέμματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό Παρθένε μου είναι γεμάτο δράση, ο Άρης καταφτάνει στο ζώδιό σου και  θα σε επηρεάσει ιδιαίτερα, μιας και πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο. Θα σου φέρει μεγάλη ανανέωση στο δεσμό σου και είναι η πρώτη φορά που εκφράζεις τον ερωτισμό και την έλξη σου στον άνθρωπο σου. Κατανοείς πως με την λογική και τα στενά όρια που έβαζες στον εαυτό σου όλο αυτό το διάστημα δεν ένιωθες την ελευθερία που είχες ανάγκη. Σπας τα δεσμά αυτό το διήμερο και έπειτα και νιώθεις πλάι στο ταίρι σου πανέμορφα.

Για εσένα Παρθένε μου, που δεν έχεις μια σχέση από αυτό το διήμερο και έπειτα πολλά μπορούν να αλλάξουν. Με τον Άρη να είναι στο ζώδιό σου, αφήνεις τους τύπους, τα πρέπει και τα «τι θα πει ο κόσμος» και βγαίνεις να περάσεις καλά για εσένα. Δεν θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου και μακάρι να ήσουν έτσι κάθε μέρα. Εκπέμπεις ερωτισμό και σεξουαλικότητα και στόχος σου είναι να βρεις αυτό το διήμερο το κατάλληλο άτομο να διοχετεύσεις το πάθος σου. Κάτι μου λέει πως θα το βρεις.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε μου Ζυγέ αυτό το διήμερο ετοιμάζεσαι να ζυγίσεις μια ερωτική κατάσταση και να αναλάβεις και ευθύνες, αν χρειαστεί. Αποζητάς να βρεις τη χαμένη ισορροπία στη σχέση σου και στόχος σου είναι να αισθάνεσαι άνετα, ξεκάθαρα, αλλά και οικεία. Δεν ξέρω αν έχει προκύψει κάτι τις τελευταίες μέρες στο δεσμό σου ή απλά θες να ξέρεις που βαδίζεις όμως μια ανοιχτή και ξεκάθαρη κουβέντα πάντα σου δημιουργεί λύτρωση. Αποζητάς την αμοιβαιότητα στα αισθήματα σου  και θα κάνεις τα πάντα αυτό το διήμερο για να τα διαπιστώσεις.

Ενώ για εσένα Ζυγέ μου, που δεν έχεις μια σχέση αυτή τη στιγμή και έχεις έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο, αναλαμβάνεις δράση, προκειμένου να ξέρεις αν πρέπει να συνεχίσεις να νιώθεις έτσι ή να αλλάξεις ρότα σε αυτά που νιώθεις. Αν δεν έχεις στα υπόψη σου κάποιο πρόσωπο δεν αποκλείεται  να αποκτήσεις κάποιο ενδιαφέρον και μάλιστα πολύ αξιόλογο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τώρα Σκορπιέ μου με τον Άρη να περνά στην Παρθένο, τώρα είναι που το Σαββατοκύριακο σου αποκτά τρελό νόημα. Ο ερωτισμός και το πάθος σου είναι διάχυτα και το ταίρι σου πλάι σου νιώθει πολύ τυχερό με την αλλαγή στη συμπεριφορά σου. Εξωτερικεύεις κάθε σου σκέψη, ακόμη και αν είναι κάτι παράδοξο και ίσως ακόμη και παρεξηγηθείς, δεν σε νοιάζει αρκεί να πεις όλα όσα νιώθεις στο ταίρι σου. 

Ρισκάρεις στον έρωτα, δεν σε νοιάζει και δεν υπολογίζεις τίποτε. Αυτό το Σαββατοκύριακο Σκορπιέ μου, με τον Άρη να περνά στην Παρθένο, απελευθερώνεσαι με κάθε τρόπο. Στόχος σου είναι η ερωτική σου ζωή και πως θα περάσεις καλύτερα από ποτέ, είτε λοιπόν έχεις έναν ερωτικό στόχο ήδη ή σκοπεύεις να αποκτήσεις να περιμένεις πολλές και σημαντικές εξελίξεις με το άτομο αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσένα Τοξότη μου το Σαββατοκύριακο αυτό δεν θα το χαρακτήριζα απόλυτα ήρεμο ο Άρης περνά στην Παρθένο και αυτό σαν γεγονός δεν σε βοηθά καθόλου. Θα είναι τα αισθήματα σου σε μια ακαταστασία κι εσύ δεν έμαθες να ζεις αλλά ούτε είναι μια εικόνα που έχει συνηθίσει το ταίρι σου να την βλέπει. Επίσης η Σελήνη θα είναι στον Κριό με αποτέλεσμα να έχεις μια παρορμητική στάση. Οπότε, αυτό σε κάνει να μιλάς λίγο απότομα στο ταίρι σου, να μην ξέρεις τι σου φταίει και να είσαι γενικά σε μια ένταση. Φυσικά και θα περάσει, είναι κάτι παροδικό όμως όσο μπορείς επιστράτευσε τη διπλωματία σου.

Τοξότη μου αγαπημένε αλλά και μοναχικέ, το διήμερο αυτό μπορεί να μην είναι και από τα πιο ευνοϊκά για την ερωτική σου ζωή, λόγω του ότι ο Άρης περνά στην Παρθένο. Δεν είναι μια βοηθητική αστρολογική όψη η οποία μπορεί να σου φέρει κάποια αξιόλογη εξέλιξη στα αισθηματικά σου. Το θετικό βέβαια είναι πως η Σελήνη θα είναι στον Κριό, αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει  μια ανάγκη για παρόρμηση και να θελήσεις να βγεις, να διασκεδάσεις αλλά και να φλερτάρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν επιθυμείς Αιγόκερε μου να δεις θεαματικές αλλαγές, αυτό το Σαββατοκύριακο στην αισθηματική σου ζωή, δεν έχεις παρά να αδράξεις τις ευκαιρίες που σου έρχονται. Ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και αυτό είναι ένα αστρολογικό γεγονός που σε ωθεί να δράσεις σε όλα τα επίπεδα. Το καλύτερο βέβαια είναι πως εκφράζεις με κάθε τρόπο στο ταίρι σου τον ερωτισμό και την έλξη σου για εκείνο. Γίνεσαι για αυτό το διήμερο έστω ο-η ιδανικός-ή σύντροφος. Θα παρακαλά το ταίρι σου να είσαι πάντα έτσι.

Για εσένα Αιγόκερε μου, που δεν έχεις μια σχέση αλλά επιθυμείς να αποκτήσεις, δώσε μεγάλη βάση στο διήμερο αυτό. Ο Άρης περνά στην Παρθένο και σε οπλίζει με ακαταμάχητη γοητεία και ερωτισμό. Φυσικά και δεν αρκεί να αισθάνεσαι έτσι, ο Άρης σου δίνει τη δύναμη να τα εξωτερικεύεις, αφήνεις τη λογική και ακούς την φωνή της καρδιάς σου, να σου λέει πως θες να ερωτευθείς. Υπάκουσε την και δεν θα χάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη Υδροχόε μου, θα είναι το διήμερο αυτό στον παρορμητικό Κριό, είναι λοιπόν ένα όμορφο διήμερο. Θα σου αφήσει μια πολύ γλυκιά γεύση και σίγουρα θα έχει ενωτικό χαρακτήρα με το ταίρι σου. Μέσα στο σπίτι σίγουρα δεν θα σας βρει το Σαββατοκύριακο αυτό και το λέω ακόμη και για εσένα Υδροχόε που δεν έχεις πάει ακόμη κάπου διακοπές. Επέλεξε ένα ρομαντικό μέρος να πάς για φαγητό ή ποτό με το ταίρι σου, και άνοιξε την καρδιά σου να πεις πως νιώθεις.

Για εσένα Υδροχόε μου που δεν έχεις μια σχέση αυτό το διάστημα, το διήμερο αυτό μπορεί να είναι ανατρεπτικό. Αρκεί να επιλέξεις σωστή παρέα και να είσαι ο εαυτός σου γιατί μπορεί να αποδειχθεί συγκλονιστικό και ανατρεπτικό. Αρκεί να βρεθείς στο σωστό χώρο την σωστή στιγμή και το σύμπαν έχει φροντίσει να σου αλλάξει τη ζωή σου όλη. Μπορεί να σου φέρει στο διάβα σου εκείνο το πρόσωπο που θα το βλέπεις και θα ερωτεύεσαι κάθε μέρα και πιο πολύ.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένε μου Ιχθύ καταφτάνει Σαββατοκύριακο και πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα. Ο Άρης περνά στην Παρθένο και σου δημιουργεί ένταση και μια αλλόκοτη συμπεριφορά. Με το ταίρι σου άλλα θες να ζήσεις και άλλα τελικά θα βιώσεις το διήμερο αυτό. Όλη αυτή η εσωτερική αναμπουμπούλα που θα νιώθεις μπορεί να εκτονωθεί συζητώντας τα. Αρκεί να μην κατηγορήσεις τον άνθρωπο σου για όλα. Μην φορτώσεις άδικες ευθύνες.

Για εσένα Ιχθύ μου που το Καλοκαίρι σε βρίσκει ακόμη χωρίς έναν έρωτα, θα σου έλεγα πως το διήμερο αυτό δεν είναι και από τα πιο θετικά και ευνοϊκά. Ο Άρης περνά στην Παρθένο και σε κάνει να μην δίνεις ευκαιρίες σε άτομα που δεν ξέρεις καθόλου, να τα γνωρίσεις ακόμη καλύτερα. Το ραντεβού σου  με την αληθινή αγάπη και τον έρωτα απλά θα πάρει μια παράταση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-08-2019 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι