Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 8 με 9/12/2018.
Βαθμολόγησε
06
12
2018

Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 8 με 9/12/2018.

Αγγέλικα Γεωργίου

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι φίλοι!! Το διήμερο αυτό αρχίζει με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Κριό να δίνει μοναδική ευκαιρία για ομαδική δράση και προσπάθεια, αλλά και την αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας κάτι που μπορεί να οδηγήσει στο να διεκδικήσουμε τον προσωπικό μας χώρο στη σχέση μας. Σημαντικό είναι να μπούμε σε διαφορετικές δράσεις με το ταίρι ή με νέα γνωριμία για να μην απομακρυνθούμε.

 

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 8 με 9/12/2018

 

Αργότερα, περνάει στον Αιγόκερω και στρέφει το ενδιαφέρον μας σε κοινωνικό επίπεδο και σε πιθανές υποχρεώσεις που έχουμε σε αυτό, είτε μέσω του επαγγελματικού περιβάλλοντος, είτε του ευρύτερου κοινωνικού μας περιβάλλοντος. Μην αφήσουμε υποχρεώσεις και ευθύνες της καριέρας μας να μας απασχολήσουν γιατί το πιθανότερο είναι να μας αγχώσουν και να μη μας αφήσουν να χαρούμε αυτές τις μέρες ξεκούρασης που έχουμε με τα δικά μας πρόσωπα. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη από το Σκορπιό δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα σε ότι αφορά εμάς και το περιβάλλον που βρισκόμαστε αλλά και αρμονία μέσα μας για να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ, είτε με το ταίρι μας, είτε με πιθανή νέα γνωριμία. Είναι γεγονός ότι νιώθουμε αυτοπεποίθηση με την εμφάνισή μας και αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο για εμάς και την εικόνα που δίνουμε στους γύρω μας. Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικά ερωτικό σκηνικό για εμάς και το σύντροφό μας ή για νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει και να απογειωθείς το πάθος η έξαψη.

Την Κυριακή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μας ωθεί στο να στραφούμε εσωτερικά μέσα μας, να δούμε βαθύτερα συναισθήματα και ψυχολογικούς παράγοντες, να ασχοληθούμε ενεργά με ότι ανακουφίζει την ψυχή μας. Μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε έντονα σε ότι αφορά τον εσωτερισμό, την τέχνη, το διαλογισμό ή την προσευχή, καθώς μας ευχαριστούν ιδιαίτερα και μέσα από αυτά νιώθουμε ότι εκτονώνουμε το ψυχικό δυναμικό μας και απελευθερωνόμαστε από ότι λειτουργούσε επιβαρυντικά στην ψυχή μας. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 8 με 9 Δεκεμβρίου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

 

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

 

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο η Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου σε βοηθά να λειτουργήσεις αποδοτικά σε ομαδικές δράσεις με το ταίρι σου. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που έχεις. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς απογειώνει τον ερωτισμό, το ρομαντισμό και τη φαντασία, συστατικά που μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικές στιγμές.     

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη στον Τοξότη και το τρίγωνο της με τον ουρανό στο ζώδιό σου γοητεύεις με τις πρωτότυπες ιδέες σου και δεν αποκλείονται αιφνιδιαστικοί έρωτες που θα σε κεραυνοβολήσουν. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος που εκτοξεύουν το πάθος και τον συναισθηματισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού το Σάββατο έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις συναισθήματα και φόβους στο ταίρι σου, αλλά και να αφήσετε πίσω σας ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σας απασχολεί. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για υπέροχες ερωτικές στιγμές. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σας δραστηριοποιεί σε κοινούς στόχους με το σύντροφό σου και με φιλικά πρόσωπα που εντείνουν τις ευαισθησίες σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη στον Τοξότη το Σάββατο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Κριό έρχονται στο προσκήνιο ξαφνικά πρόσωπα του παρελθόντος που βγάζουν τα εντονότερα σου συναισθήματα. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για νέα γνωριμία. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει το πάθος και το ρομαντισμό και δεν αποκλείεται μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον να υπάρχει πρόσωπο που θα δείξει το ενδιαφέρον του και θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Τοξότη το Σάββατο σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για εσένα και το ταίρι σου να κάνετε πρωτότυπα πράγματα που θα σας ανανεώσουν. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε καθημερινά ζητήματα αλλά και να εκφράσετε τα έντονα συναισθήματά σας. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί το κατάλληλο πλαίσιο για να περάσετε όμορφα σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να υπάρχουν.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με το τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες που θα σε αιφνιδιάσουν και θα εντείνουν το καρδιοχτύπι. Το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό μπορεί να φέρει μοναδική γνωριμία μέσα από το φιλικό σου ή από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα σου κόψει την ανάσα. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει το πάθος και το ρομαντισμό και νέα γνωριμία μπορεί να σε εντυπωσιάσει και να σε οδηγήσει σε έντονα ερωτική διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον Τοξότη και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Κριό δραστηριοποιείσαι από κοινού με το ταίρι σου για ζητήματα της καθημερινότητας και συντονίζεστε μοναδικά. Το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό εντείνει τον ερωτισμό, την έξαψη και το πάθος που θα σας οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σας βοηθά να εκφράσεις συναισθήματα και να δημιουργήσεις άκρως ρομαντικό κλίμα για εσένα και το σύντροφό σου.   

Εσύ που είσαι μόνος/η, με το τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού αιφνίδιες νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που να απογειώσουν το καρδιοχτύπι και να σε κεραυνοβολήσουν. Το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες άκρως ερωτικές. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει το πάθος και το ρομαντισμό και δημιουργεί παραμυθένια ατμόσφαιρα για νέα γνωριμία που είναι πιθανό να έρθει στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο το τρίγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό σε καλεί να δραστηριοποιηθείς σε από κοινού με το ταίρι σου και να απογειώσεις το συναίσθημα και τον έρωτα. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να λύσετε ζητήματα ρουτίνας και να δημιουργήσετε έντονα ρομαντικό σκηνικό για δύο. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει το πάθος, την έξαψη, τη φαντασία.  

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο το τρίγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για κεραυνοβόλους νέους έρωτες. Το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εκτοξεύει το πάθος, τον ερωτισμό και είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες θα κόψουν την ανάσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο το τρίγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό φέρνει με ορμή στην επιφάνεια συναισθήματα και πάθος. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω ανεβάζοντας τη διάθεσή σου και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσετε υπέροχα το βράδυ διασκεδάζοντας. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τους Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει το πάθος και τον ερωτισμό και είναι χρυσή ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού το Σάββατο δημιουργεί προϋποθέσεις για αιφνίδιους έρωτες που θα κόψουν την ανάσα σου μέσα από το φιλικό οικογενειακό περιβάλλον. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο σκορπιό μπορεί να φέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα ανανεώσουν στη διάθεσή σου. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς φέρνει στην επιφάνεια το πάθος και τη φαντασία και είναι πολύ πιθανές οι νέες γνωριμίες που θα σηματοδοτήσουν πιθανά την πορεία σου.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο το τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για κοινή πορεία με το σύντροφό σου που θα σας φέρει πιο κοντά. Αργότερα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό εντείνει τη διάθεση για ασφάλεια, τρυφερότητα και έντονο πάθος. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε δραστηριοποιεί στο οικείο φιλικό περιβάλλον ή στο συναδελφικό περιβάλλον μαζί με το ταίρι σου περνώντας όμορφα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο το τρίγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει ξαφνικές νέες γνωριμίες που να σε συναρπάσουν. Το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό ωθεί στο να συναναστραφείς φιλικά οικογενειακά πρόσωπα, μέσα από το οποία μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε δραστηριοποιεί, ανεβάζει το κέφι σου και τη διάθεση για ρομαντισμό και πιθανές είναι οι γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό σου χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο το τρίγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό Σε κινητοποιεί από κοινού με το ταίρι σου για ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλειες. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου δημιουργεί τις ιδανικές προϋποθέσεις για να απογειώσεις τη σχέση σου. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τον έρωτα, τη διασκέδαση, κλείνοντας μοναδικά αυτό το διήμερο με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με το τρίγωνο Σελήνης - Ουρανού το Σάββατο είναι γεγονός ότι είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό σου χορό. Το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου εντείνει τη γοητεία σου και είναι πολύ πιθανά νέα πρόσωπα να δείξουν το ενδιαφέρον τους. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τη διάθεσή σου για διασκέδαση με τις παρέες σου και είναι βέβαιο ότι η γοητεία σου θα φέρει νέα πρόσωπα στο δρόμο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο η Σελήνη στο ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και σε ωθεί να κάνεις κάτι διαφορετικό με το σύντροφό σου που θα σας ανανεώσει. Το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσετε άκρως ρομαντικά και ερωτικά. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στρέφει το ενδιαφέρον κυρίως σε ήρεμες παρέες ή στο να μείνετε στο σπίτι απογειώνοντας την ανάγκη για ασφάλεια και τρυφερότητα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Κριό έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις αιφνιδιαστικά πρόσωπο που να εκτοξεύσει το πάθος και την έξαψη. Αργότερα το Σάββατο περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί προϋποθέσεις για επιστροφές προσώπων από το παρελθόν που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ανεβάζει κατακόρυφα το ρομαντισμό και το πάθος και νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η ασφάλεια και η τρυφερότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο το τρίγωνο Σελήνης - Ουρανού φέρνει στην επιφάνεια με ορμή ζητήματα του παρελθόντος που καλείσαι να λύσεις με το ταίρι σου. Αργότερα η Σελήνη περνάει στο ζώδιο σου και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στο Σκορπιό στρέφει το ενδιαφέρον σου στο φιλικό σου περιβάλλον και το πώς θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου μαζί τους. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ανεβάζει το κέφι κατακόρυφα, το ρομαντισμό και το πάθος και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το σύντροφο και τα κοντινά σας πρόσωπα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο το τρίγωνο Σελήνης - Ουρανού μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο πρόσωπο του παρελθόντος πού να εκτοξεύσουν τον ερωτισμό. Το μεσημέρι περνάει το ζώδιό σου και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό φτιάχνει το κέφι σου και μέσα από τις φιλικές σου παρέες είναι πιθανές νέες γνωριμίες που να κάνουν έντονο το ερωτικό παιχνίδι. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα Ιχθύς εντείνει το ρομαντισμό και το πάθος και πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο η Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό σε ωθεί μαζί με το σύντροφό σου στο να θέσετε από κοινού νέους διαφορετικούς στόχους. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω εντείνοντας την ευαισθησία σου και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για έκφραση των αισθημάτων και σταθερότητα στις σχέσεις σου. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς κάνει εντονότερο το πάθος, το ρομαντισμό, τη φαντασία κλείνοντας μοναδικά αυτό το διήμερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το τρίγωνο Σελήνης - Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικές γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σε συναρπάσουν. Αργότερα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος που να σε απασχολήσουν και πάλι. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει ιδανικές προϋποθέσεις για επιστροφές που θα εντείνουν ασφάλεια, τρυφερότητα και έντονο πάθος.

 ΙΧΘΥΣ

Με το τρίγωνο Σελήνης - Ουρανού το Σάββατο δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ανατροπή της ήδη υπάρχουσας εικόνας τη σχέση σου, καθώς δείχνεις να απελευθερώνεται με το σύντροφό σου. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό φτιάχνει τη διάθεσή σου και σε ωθεί σε στιγμές διασκέδασης με το ταίρι σου. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σου εντείνει το πάθος, το ρομαντισμό, τη φαντασία κλείνοντας έτσι υπέροχα αυτό το διήμερο.   

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο η Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει αιφνίδιες νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό σου περίγυρο. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό εκτοξεύει το κέφι και την αισιοδοξία σου και δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες μέσα από στιγμές διασκέδασης. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου σε καθιστά τον πρωταγωνιστή σε όποια φιλική παρέα κι αν βρεθείς με πολύ πιθανές τις νέες γνωριμίες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-12-2018 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι