Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Δεκεμβρίου 2016, Νάνσυ Πατμάνογλου.
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 3
30
11
2016

Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Δεκεμβρίου 2016, Νάνσυ Πατμάνογλου.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Δεκεμβρίου 2016 από την Νάνσυ Πατμάνογλου. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Δεκεμβρίου ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας. Διαβάστε ακόμα και την ανάλυση της ερωτικής συναστρίας σας.

 

Μηνιαίες ερwτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Δεκέμβριο 2016.

 

ΚΡΙΟΣ

Η πίεση από το σύντροφό σας θα μπορούσε να έχει δυσμενή αποτελέσματα στην εργασία σας, να δημιουργήσει αλλαγές στο προκαθορισμένο πρόγραμμά σας και να μειώσει την παραγωγικότητά σας. Η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων και της καριέρας, δημιουργούν τεταμένες καταστάσεις και συγκρούσεις με τον αγαπημένο σας, πράγμα το οποίο εκτροχιάζει τους στόχους σας. Μήπως όμως έχετε παραμελήσει τον αγαπημένο σας έχοντας εμμονή με τις φιλοδοξίες σας; Βρείτε την αιτία και επαναξιολογήστε πώς μπορείτε να επιφέρετε και πάλι την ισορροπία μεταξύ της εργασίας σας και της σχέσης σας. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε μια υποβόσκουσα σύγκρουση, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να νιώσετε άβολα. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα συνειδησιακά από τη στιγμή που θα το κάνετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον ειλικρινή ένατο οίκο σας θα μπορούσε να κάνει τον αγαπημένο σας πολύ λιγότερο δεκτικό στα ειλικρινή σχόλιά σας. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με τον τρόπο που επικοινωνείτε, η αλήθεια τώρα θα δημιουργήσει διαστρεβλώσεις και παρεξηγήσεις. Μπορεί ακόμα και να θεωρηθείτε επικριτικοί και αδιάκριτοι, ακόμη και αδέξιοι στις ενέργειές σας. Αν ο αγαπημένος σας προσφέρει τις συμβουλές του αυτόκλητα, δεν τις δέχεστε και γίνεστε επιθετικοί ή νιώθετε μια απαισιόδοξη ενέργεια γύρω σας. Ακόμα κι αν η αγάπη σας ζητά με δική του/της πρωτοβουλία τη γνώμη σας, να είστε εγκρατείς με τις ιδέες σας. Φιλτράρετε τα λόγια σας και να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο σαφείς και διακριτικοί, εστιάζοντας σε αυτό που κάνει καλά, αλλά επισημαίνοντας τα πράματα που χρειάζονται βελτίωση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σπασμωδικές αντιδράσεις και δράμα δημιουργεί ο ανάδρομος Ερμής στο σκοτεινό όγδοο οίκο σας, σας ενοχλούν σχεδόν τα πάντα. Ίσως όλα αυτά προέρχονται από κάποια ανομολόγητα παράπονα ή θαμμένα συναισθήματα. Κάντε μια προσπάθεια να είναι ανοικτοί για αυτά τα συναισθήματα, αντί να είστε επιθετικοί στον αγαπημένο σας. Τα σκληρά λόγια σας μπορεί να κάνουν περισσότερο κακό στη σχέση σας από ό,τι έχετε συνειδητοποιήσει. Και αν χρειάζεστε ηρεμία, υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι για να απομακρύνετε τη μελαγχολία. Έχετε σύμμαχό σας την Αφροδίτη στο χαρούμενο ένατο οίκο σας η οποία μπορεί να απομακρύνει την κακή σας διάθεση. Είστε μόνοι; Όλοι σας αποδέχονται για την ομορφιά σας, ίσως ακόμα γίνετε λίγο εκκεντρικοί, αλλά σκεφτείτε δυο φορές πριν πείτε το «ναι» σε μια παλιά αγάπη, η οποία είναι αμφιλεγόμενη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διεκδικήστε πράγματα για τον εαυτό σας και αποτρέψτε την αρνητική συμπεριφορά αν ο αγαπημένος σας ενεργεί εγωιστικά, θέτοντας τα όριά σας. Η Πανσέληνος στον εσωστρεφή δωδέκατο οίκο σας δείχνει ότι κάποιος/α σας έχει φορτώσει με συναισθηματικό στρες και εσείς έχετε απορροφήσει σαν σφουγγάρι όλη αυτήν αρνητική ενέργεια. Φτάνει πια! Βάλτε όρια, δεν έχετε πια άλλες αντοχές. Εάν είστε εσείς αυτοί που έχετε μεταδώσει τις απογοητεύσεις του παρελθόντος στον αγαπημένο σας, ήρθε η ώρα να ελέγξετε τον εαυτό σας. Είστε μόνοι; Ο ανάδρομος Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας βάζει σε προβληματισμό για μια παλιά αγάπη, που όμως δεν ήταν πάντα εκεί κοντά για σας. Σκεφτείτε πολύ καλά πριν δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, ειδικά αν σας βγάζει προς τα έξω τον χειρότερο εαυτό σας και αποφύγετε τις συγκρούσεις.

 

ΛΕΩΝ

Πόσο καιρό έχετε κρύψει μέσα σας την οργή σας; Ο Άρης στο σκοτεινό όγδοο οίκο σας, σας κάνει απότομα επιθετικούς, γίνεστε ανταγωνιστικοί με τον αγαπημένο σας, ίσως ακόμα και άσκοπά μαχητικοί. Μπορεί να επιτεθείτε με βάναυση ειλικρίνεια, μόνο και μόνο για να περάσει το δικό σας. Προτού εξαπολύσετε τις βολές σας, εξετάστε σε βάθος τα συναισθήματα του άλλου ατόμου. Μπορείτε να είστε άμεσοι χωρίς να καταστρέψετε την αξιοπρέπειά του. Αν είστε σε φάση να δώσετε ένα αμετάκλητο τέλος, δε χρειάζεται να κάνετε κήρυγμα, ευγενικά αλλά σταθερά αποχωρήστε. Είστε μόνοι; Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φέρνει έναν κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά ο Άρης καθιστά δυσδιάκριτο το σεξουαλικό πάθος από την αληθινή αγάπη. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ήρεμη προσέγγιση στη σχέση σας θα σας εξυπηρετήσει σίγουρα, καθώς ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και ο ανάδρομος Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, δημιουργούν παρεξηγήσεις και ανταγωνιστικές καταστάσεις. Αν ο αγαπημένος σας τεντώσει το σκοινί, μη τσιμπήσετε το δόλωμα. Μπορεί επίσης να νιώθετε ότι πιέζεστε σε μια σχέση που δεν συμβαδίσει με τα όνειρά σας. Είστε μόνοι; Μια παλιά αγάπη επανεμφανίζεται ξαφνικά για να φέρει και πάλι στο μυαλό σας τα όσα είχατε ζήσει μαζί. Επανεξετάστε ενδελεχώς τα πάντα πριν χαρίσετε και πάλι την καρδιά σας. Αν νομίζετε ότι αυτή η σχέση θα είναι και πάλι δύσκολη, ίσως είναι καλύτερα να μη συναντηθείτε και να κλείσετε αυτό το κεφάλαιο για πάντα.

 

Η αστρολόγος Νάνσυ Πατμάνογλου προβλέπει όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την αισθηματική σου ζωή το νέο μήνα!

Μάθε με ένα τηλεφώνημα στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.

Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη.

Κάλεσε 900-19-220 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

 

ΖΥΓΟΣ

Μήπως έχετε φθάσει σε οριακό σημείο με τις απαιτήσεις του αγαπημένου σας; Ο ανάδρομος Ερμής στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σας κάνει κατηγορηματικούς και καθιστά σχεδόν αδύνατον να συγκρατήσετε τα λόγια σας. Κατηγορείτε τον αγαπημένο σας ίσως γιατί είναι απείθαρχος και ανεύθυνος, ακόμα και αχάριστος ή αδιάφορος, αφού τώρα νιώθετε ότι σας έχει βάλει στην άκρη. Ποιό είναι όμως το πραγματικό ζήτημα; Χρειάζεται να μιλήσετε με τον εαυτό σας και όχι να τα βάλετε μαζί του/της. Κάντε λίγο πίσω και βρείτε χρόνο μόνο για σας. Ίσως εσείς έχετε αφήσει περιθώρια για αυτήν τη συμπεριφορά, ίσως έχετε βάλει υπεράνω τις ανάγκες και τις επιθυμίες του αγαπημένου σας από τις δικές σας. Από εδώ και στο εξής, υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα τον φροντίσετε, αντί να ασχολείστε πρώτα με όλους τους άλλους!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και ο ανάδρομος Ερμής στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας προειδοποιούν: Θα μπορούσατε να βγάλετε στη φόρα κάτι σκληρό ή να κάνετε μια συγκεκαλυμμένη επίθεση. Συγκρούσεις αναζωπυρώνουν τις φλόγες μιας συνεχιζόμενης έντασης, κι εσείς πιάνεστε στο δόλωμα. Κατευθύνετε τη συζήτηση στην κατεύθυνση που θέλετε αντί να μιλάτε με κακεντρέχεια και μικρότητες για το παρελθόν. Μιλήστε με αμεσότητα και ειλικρίνεια και μην αναμένετε από τον αγαπημένο σας να διαβάσει το μυαλό σας. Αν έχετε κάτι να πείτε, μιλήστε κατευθείαν. Εάν νιώθετε ότι η ένταση επισκιάζει τη δύναμή σας, η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού, σας βοηθά να ηρεμήσετε στο σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμησή του ή να φιλοξενήσετε τους καλούς φίλους σας. Δεν χρειάζεται να τα βάζετε με τον εαυτό σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε να παίζετε καλά με τους άλλους; Η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φέρνει στο φως τα καλά και τα τρωτά της σχέσης σας, ίσως ακόμα νιώσετε άγχος για την πορεία της ή δημιουργήσετε σύγκρουση, αν βλέπετε να είναι το μέλλον ζοφερό. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια άμεση συζήτηση για μια σύγκρουση που έχετε αφήσει στην άκρη. Λάβετε σοβαρά υπόψη σας όμως ότι μπορεί να μην είστε σε θέση να ελέγξετε τα λόγια σας. Έτσι σκεφτείτε δύο φορές προτού αντιμετωπίσετε τον αγαπημένο σας. Απλά βεβαιωθείτε αν είστε και οι δύο στην ίδια συναισθηματική σελίδα, διαφορετικά, αν οι στόχοι σας προσκρούουν, αποχωρήστε ευγενικά. Αν κάποιος από τους δυο σας δεν είναι ερωτευμένος αλλά ο άλλος είναι, αξίζει να αναλώνετε άσκοπα το χρόνο σας; Λοιπόν, μπορείτε να μαντέψετε πώς θα τελειώσει αυτή η ιστορία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το υπερβολικό «εγώ» σας θα χαλάσει το ευνοϊκό κλίμα στη σχέση σας. Αν καυχιέστε για τα επιτεύγματά σας ή φέρετε στην επιφάνεια το παρελθόν, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας θα δημιουργήσει ανταγωνιστικές και επιθετικές καταστάσεις. Μην αφήσετε τις ανασφάλειές σας να κλονίσουν την ισορροπία της σχέσης σας. Θυμηθείτε: ο εγωισμός μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι δεν ακολουθείτε παρόμοια πορεία. Αντί να επιτίθεστε, καθίστε κάτω και συζητήστε μεταξύ σας, εστιάζοντας στο πώς θα κάνετε καλύτερη στη σχέση σας. Είστε μόνοι; Μήπως η μοναξιά σας, σας πάει στο παρελθόν; Μην χτυπάτε την πόρτα μιας αγάπης που έφυγε χωρίς εξηγήσεις, κάποιου/ας, που δεν κατάφερε να σας δώσει την ευτυχία που θέλετε. Κλείστε την πόρτα οριστικά στο παρελθόν και πετάξτε το κλειδί πίσω σας!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας είναι δυσδιάκριτη καθώς ο ανάδρομος Ερμής κινείται στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας. Παράλληλα, η Πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας κάνει εγωκεντρικούς στην έκφραση της γνώμης σας και δημιουργεί συγκρούσεις καθώς νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα! Αν ο αγαπημένος σας, σας δίνει ακούσιες συμβουλές, βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να τις ακούσετε. Στην αντίθετη περίπτωση, σταθερά αλλά ευγενικά διακόψτε τη συνομιλία. Μην ξεκινάτε τη διατριβή ή ακόμα χειρότερα, ξεκινάτε να λέτε στην αγάπη σας τι να κάνει. Είστε μόνοι; Αν είστε καιρό σε αναζήτηση της αδελφής ψυχής σας, μην μπερδεύεστε με πολλές επιλογές. Επίσης προσέξτε: Κάποιος/α μπορεί να σας αποπροσανατολίσει με αντιφατικές πληροφορίες, έτσι συμβουλευτείτε τη διαίσθησή σας πριν προχωρήσετε.

 

ΙΧΘΥΣ

Ανασφάλειες και σύγχυση δημιουργούν τόσο η Πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, όσο και ο Άρης στο ζώδιό σας. Η ζήλια και η κτητικότητα μπορεί να παρεισφρήσουν στο μυαλό σας, έτσι ξεκινάτε μια αναμέτρηση με τον αγαπημένο σας και βλέπετε την ανταγωνιστική πλευρά του. Βεβαιωθείτε ότι δεν πατάτε τα κουμπιά του/της και δεν τον κάνετε να αισθάνεται ασάφεια και σύγχυση. Η έλλειψη εκτόνωσης της σεξουαλικής έντασης θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει αρνητικά τον αγαπημένο σας, αλλά κάτω από αυτά τα αστέρια, ενεργώντας επιθετικά θα μπορούσε να είναι μια επικίνδυνη κίνηση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εξερευνήσετε σε βάθος τα κίνητρα αυτού του προσώπου, για το καλό της δικής σας ψυχής. Άλλωστε με την επιθετικότητα δεν θα οδηγηθείτε σε καλό δρόμο.

 

Διαβάστε επίσης:

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2016

Μηνιαίες ερωτικές Ταρώ Δεκεμβρίου 2016

Ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2016

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-11-2016 12:44
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι