Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Δεκεμβρίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 4
27
11
2017

Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Δεκεμβρίου 2017.

E-zwdia

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Δεκεμβρίου του 2017. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας!  Δείτε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2018! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Δεκεμβρίου ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας. Διαβάστε ακόμα και την ανάλυση της αισθηματικής συναστρίας σας.

 

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλες Δεκεμβρίου 2017

 

ΚΡΙΟΣ

Μερικές φορές χρειάζεστε μια φιλική υπενθύμιση από το σύμπαν ότι δεν μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα. Ο Άρης κινείται στον ελεγκτικό όγδοο οίκο σας, και σας χαρίζει πάθος, τόλμη και δύναμη, αλλά κάνετε καλή χρήση αυτών των δώρων του σύμπαντος; Τώρα θα έχετε την επιθυμία να είστε ο αρχηγός, ο δικτάτορας που διατάζει και η άλλη πλευρά υπακούει. Ξέρετε όμως κάτι …. Όταν οι άνθρωποι αισθάνονται ότι τους ασκούν έλεγχο, θα κάνουν προς τα πίσω. Έτσι ακόμα κι αν νιώσετε ζήλια και έλλειψη εμπιστοσύνης, κάντε ένα βήμα πίσω προκειμένου να διερευνήσετε τα πάντα, ακόμα και τη δική σας συμπεριφορά. Θα διαπιστώσετε ότι όσο πιο πολύ παίρνετε τα πράγματα χαλαρά, όπως έρχονται, τόσο πιο ήρεμοι θα είστε. Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Αναζητάτε απεγνωσμένα την ασφάλεια; Η Αφροδίτη, η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στον ενστικτώδη και διερευνητικό όγδοο οίκο σας, σας κάνουν να νιώθετε σαν να πρέπει να επιλέξετε μεταξύ των ιδανικών σας και της σχέσης σας. Μείνετε μακριά από τη λήψη αυθόρμητων αποφάσεων, καθώς θα μπορούσατε να βρείτε μια … επικίνδυνη λύση σε ένα δίλημμά σας. Μη λαμβάνετε υπόψη σας τις συμβουλές των άλλων, ελλοχεύουν κακεντρέχεια και ζήλια. Επειδή κάτι δούλεψε για κάποιον άλλον, αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται να λειτουργήσει και για σας. Είστε μόνοι; Ίσως παθιαστείτε με ένα ασταθές άτομο, τυφλωμένοι από τον ενθουσιασμό σας. Κάντε μεγάλα όνειρα, αλλά ενεργήστε στρατηγικά. Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε κολλημένοι στην γωνία; Με την Αφροδίτη, τη νέα Σελήνη και τον  ανάδρομο Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αναρωτιέστε για τη μελλοντική πορεία της σχέσης σας. Το κλειδί για να πάει η σχέση σας στο επόμενο επίπεδο είναι η φωνή σας, αλλά χρησιμοποιώντας διπλωματία και χιούμορ. Ίσως έχετε κρατήσει μέσα σας τις πραγματικές επιθυμίες σας, φοβούμενοι ότι ο σύντροφός σας δεν θα συμφωνήσει. Βρείτε το θάρρος να μιλήσετε. Είτε πρόκειται για την έναρξη συνομιλιών σχετικά με συμβίωση ή γάμο ή για να εξερευνήσετε την Ασία μαζί ή απλά για περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί, μιλήστε μέσα από την καρδιά σας αλλά χωρίς υπερβολές και έπαρση. Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν έχετε σκοντάψει στη σχέση σας, συγκρουστήκατε φτάνοντας στα άκρα ή νιώθετε κολλημένοι σε μια αποτελμάτωση, ο Άρης στον Σκορπιό και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας χαρίζει τη δύναμη να προσπεράσετε τα εμπόδια. Ανοίξτε το μυαλό σας και αφήστε πίσω σας το παρελθόν που σας κρατάει τόσο σφιχτά στο σκοτάδι. Παράλληλα, η Αφροδίτη, η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας ζητούν να προβληματιστείτε σχετικά με το μέλλον της ερωτικής σας ζωής, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση, να αποφασίσετε τι ελπίζετε να πάρετε από μια σχέση αλλά και τι είστε σε θέση να δώσετε. Τώρα ήρθε η ώρα να  απομακρύνετε αυτούς που δεν πληρούν τις απαιτήσεις σας και θολώνουν το τοπίο με την ομίχλη της ψυχής τους. Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ακόμα κρατάτε αυτήν τη θλίψη μέσα σας; Η Αφροδίτη, η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας βοηθούν να διαλύσετε τις παρανοήσεις και τη δυσαρέσκεια με την αγάπη σας ή να αποσαφηνίσετε τις προθέσεις μιας παλιάς αγάπης. Έχετε δώσει περισσότερο από το μερίδιό σας σε αυτήν τη σχέση; Σταματήστε να περιμένετε από το σύντροφό σας να διαβάσει το μυαλό σας και μιλήστε για τις ανάγκες σας. Το σύμπαν τώρα ανοίγει το δρόμο για μια ελεύθερη συζήτηση για ένα σημαντικό θέμα του παρελθόντος. Επισήμανση: Αντιμετωπίστε κάτι σοβαρό με χιούμορ και παιχνιδιάρικο τρόπο. Δοκιμάστε το, δουλεύει! Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήνετε τη σχέση σας να σας αποσπάσει την προσοχή από τους επαγγελματικούς στόχους σας. Η πανσέληνος φωτίζει το φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, και το μυαλό σας σκέφτεται πως θα κάνετε αυτά τα μεγάλα βήματα προς την επαγγελματική κατεύθυνση που θέλετε. Αλλά θα χρειαστείτε κάποιο χρόνο χωριστά, προκειμένου να πετύχετε. Μη σκέφτεστε τον αγαπημένο σας ενώ εργάζεστε, θα είστε πολύ πιο παραγωγικοί, εξάλλου ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία της συνάντησης θα σας πάει πίσω στην εργασία σας. Το φεγγάρι σας επισημαίνει ότι αν θέλετε να χαίρεστε έχοντας τη δουλειά των ονείρων σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη πορεία δράσης και στη συνέχεια, ασχοληθείτε με τον έρωτα! Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Σταματήστε τις διατριβές σας και την έπαρσή σας όταν μιλάτε! Η Αφροδίτη, η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής ενεργοποιούν τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, και μπορείτε να πείσετε με άνεση το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά προσέξτε τα λόγια σας καθώς και τι αναρτάτε στα social media. Η πονηριά και η εξυπνάδα μπορεί να μεταφραστούν λανθασμένα. Καλύτερα ακόμα, μη γράφετε τίποτα καθώς μπορεί να μετανιώσετε αργότερα! Αν κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία, δεν χρειάζεται να πείτε ολόκληρη την ιστορία της ζωής σας, αλλά μοιραστείτε μερικές αθώες προσωπικές στιγμές. Ζήστε τη ζωή με ζωντανό και περιπετειώδη τρόπο, χωρίς να κάνετε σχέδια για το αύριο. Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή στην εξουσία σας και τη δύναμή σας! Σίγουρα δεν θέλετε οι άλλοι να σας διατάζουν και δεν είστε καθόλου ευγενικοί όταν νιώθετε γύρω σας υποχθόνιες ενέργειες, αλλά στην πραγματικότητα τι συμβαίνει εδώ; Η Αφροδίτη, η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στο σκοτεινό όγδοο οίκο σας και ο Άρης στο ζώδιό σας, σας κάνουν κυριαρχικούς και τολμηρούς, νιώθετε ακατανίκητοι και ρίχνετε το δηλητήριό σας αν κάποιος/α προσπαθεί να σας χειραγωγήσει και να σας χλευάσει. Αν ενεργήσετε εκδικητικά και μπείτε στον πειρασμό να μιλήσετε πίσω από την πλάτη του αγαπημένου σας, η σχέση αυτή θα πέσει στο γκρεμό. Κινηθείτε στρατηγικά, όχι επιθετικά και με μνησικακία! Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε ανία και πλήξη; Ή μήπως συναισθηματικό κενό; Η Αφροδίτη, η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας, σας δίνουν μια θαυμάσια ευκαιρία για να διευρύνετε τους κοινωνικούς ορίζοντές σας και σας καλούν να βγείτε έξω και να φλερτάρετε. Όμως μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας και τα μεγάλα λόγια, κάνοντας μεγάλα άλματα, βεβαιωθείτε ότι η επιλογή σας είναι προς το συμφέρον σας. Μήπως πρέπει να αλλάξετε τον παλιό τρόπο συμπεριφοράς σας προκειμένου να συναντήσετε την αγάπη; Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας συνιστά ότι κάτι θα πρέπει να αλλάξει τελείως και σε ορισμένες περιπτώσεις να σπάσει, έτσι ώστε να μπορέσετε να είστε με κάποιον/α αλλά και να μη προδώσετε τις θεμελιώδεις αξίες σας. Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρειάζεστε χρόνο για να αποσαφηνίσετε αν αυτός/η που λατρεύετε έχει σκοπό να σας χαρίσει κόκκινα τριαντάφυλλα, μη αφήνετε τον εαυτό σας να μεθύσει από το δυνατό άρωμά τους. Η Αφροδίτη, η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, σας κάνουν συμπονετικούς, αισθησιακούς αλλά και αφελείς. Μην παραβλέπετε τα μικρά πράγματα και εστιάζεστε στη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Μη γίνεστε τόσο επιεικείς κι αν έχετε αμφιβολίες απαιτήστε ξεκάθαρες απαντήσεις. Αν πάλι χρησιμοποιήσετε δόλο ή καταπατήσετε τα πιστεύω σας προκειμένου να καταφέρετε να έχετε στο πλάι σας το άλλο σας μισό, θα γυρίσει ο τροχός εναντίον σας και όχι προς όφελός σας. Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκδηλώστε την παθιασμένη, ζωντανή πλευρά σας και θα ζήσετε μοναδικές στιγμές αφού θα είστε το κέντρο του σύμπαντος. Η πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και φέρνει στο φως ένα νέο ειδύλλιο, έτσι τολμήστε να φλερτάρετε, να μιλήσετε πρώτοι σε αυτόν/η που έχετε καιρό στο μυαλό σας, να κάνετε αυθόρμητα, μια πρόταση, σας περιμένουν καυτές νύχτες που συνοδεύονται από συνομιλίες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Ενώ μπορεί το μυαλό σας να είναι στην εργασία σας καθώς ο Άρης στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας προσθέτει άγχος και πίεση, εν τούτοις μην αφήνετε την κακή σας διάθεση να σας σταματήσει από το να πείτε «ναι» στις προσκλήσεις που θα λάβετε. Η υπερένταση θα εξαφανιστεί όταν δείτε ότι όλοι οι θαυμαστές σας συρρέουν γύρω σας. Πιέστε τον εαυτό σας, δεν θα μετανιώσετε που το κάνατε. Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Μήπως κάποιοι αγενείς, αλλά καλοπροαίρετοι συγγενείς σας βασανίζουν όταν σας λένε: «Πότε επιτέλους θα βρεις κάποιον/α»; Ή μήπως σας αγχώνουν με τα κουτσομπολιά για το σύντροφό σας; Η πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, σας υπενθυμίζει: Επικεντρωθείτε σε αυτό που εκτιμάτε στους αγαπημένους σας, αντί να τους αφήνετε να επηρεάζουν την ερωτική σας ζωή με τα σχόλιά τους. Παράλληλα το φεγγάρι σας καλεί να δημιουργήσετε μια συναισθηματική ατμόσφαιρα στη σχέση σας, να μιλήσετε με ευγένεια για αυτό το καυτό ζήτημα του παρελθόντος που ακόμα σας βασανίζει. Εκδηλώστε την οικειότητα και τη φροντίδα σας, και θα νιώσετε σαν να επικοινωνείτε τηλεπαθητικά.  Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-11-2017 10:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms