Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Δεκεμβρίου 2018.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
28
11
2018

Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Δεκεμβρίου 2018.

E-zwdia

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Δεκεμβρίου 2018. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Δεκεμβρίου ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας. Διαβάστε ακόμα και την ανάλυση της αισθηματικής συναστρίας σας ΕΔΩ!

 

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλες Δεκεμβρίου 2018

 

ΚΡΙΟΣ

Η έντονα παθιασμένη πλευρά σας επιστρέφει και πάλι καθώς η Αφροδίτη κινείται στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Αν θέλετε περισσότερο χρόνο οι δυο σας, θα τον έχετε. Και αν είστε μόνοι, κάντε μια βαθιά συναισθηματική επεξεργασία του παρελθόντος, αυτές οι σχέσεις τι σας έδωσαν και τι σας πήραν; Παράλληλα ο Άρης στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας σάς κάνει να παραμερίσετε τη λογική πλευρά σας, τώρα αφήνετε τη φαντασία σας ελεύθερη να κυβερνά την ψυχή σας. Αν νιώσετε συναισθηματικό βάρος και πίεση, ρίξτε την ενέργειά σας σε μια καλλιτεχνική προσπάθεια. Να είστε έτοιμοι για μια σημαντική ανακάλυψη την οποία περιμένατε αρκετό καιρό τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας γεμίζει με πάθος, ενέργεια και ενθουσιασμό. Αν νιώθατε υποτονικά στην ερωτική σας ζωή κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της, τώρα σας πάει μπροστά. Αλλά φροντίστε να μη διαμαρτύρεστε, ούτε και να εκτοξεύετε υπογείως ζήλεια και κτητικότητα. Παράλληλα η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, έτσι γίνεστε υπερβολικά καχύποπτοι, ίσως και κακεντρεχείς, θέλετε πραγματικά να κερδίσετε τη μάχη. Εάν εσείς και ο αγαπημένος σας θέλετε να πάρετε διαφορετικά μονοπάτια, μην μένετε σε αυτή τη σχέση μόνο και μόνο επειδή μοιράζεστε ένα καυτό σεξουαλικό πάθος. Προχωρήστε στη ζωή σας βρίσκοντας κάτι νέο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακούστε τον αγαπημένο σας! Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και η σχέση σας χρειάζεται κάποια επιπλέον προσοχή. Βρείτε το χρόνο για μερικές ποιοτικές στιγμές μόνοι οι δυο σας. Το φεγγάρι σας δίνει το θάρρος και τον αυθορμητισμό να κάνετε τους σημαντικότερους στόχους σας πραγματικότητα. Θα πρέπει όμως να υπάρχει συμβιβασμός και δικαιοσύνη, να αναλογιστείτε αν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε για αυτή τη σχέση κι αν μπορούν να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας. Επίσης, χρησιμοποιήστε την έμφυτη ικανότητά σας να κάνετε τους άλλους να χαλαρώνουν με το χιούμορ σας και τη διανοητική οξυδέρκειά σας, και θα έχετε μια σαφέστερη εκτίμηση σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις του αγαπημένου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονη κοινωνικότητα και πάθος διακατέχουν τη ζωή σας καθώς η Αφροδίτη κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και ο Άρης στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών. Βγείτε έξω και φλερτάρετε και κυρίως μη δεσμεύεστε σε τίποτα, θα έχετε τη διάθεση για αυθορμητισμό και περιπέτειες. Αλλά ο Άρης σας προειδοποιεί: Τα ταξίδια μπορεί να είναι μεν συναρπαστικά αλλά και αγχωτικά. Με την πανσέληνο στο ζώδιό σας μπορείτε επίσης να απελευθερωθείτε από μια παρελθούσα περιοριστική κατάσταση στη ζωή σας, ίσως μια παλιά σχέση που την αισθάνεστε ακόμα πάρα πολύ κοντά σας ή ένα παλιό τραύμα από την παιδική σας ηλικία. Αν είστε σε σχέση, μπορείτε να διαπραγματευτείτε τους όρους για το πώς ξοδεύετε το χρόνο σας και να έχετε  περισσότερο τον έλεγχο του εαυτού σας.

ΛΕΩΝ

Αποκαλύψτε την έντονα μυστηριώδη και σαγηνευτική σας πλευρά. Ο Άρης κινείται στον ερωτικό όγδοο οίκο σας και η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και ανάβουν τη φλόγα του πάθους σας. Αν νιώθατε μοναξιά τον τελευταίο καιρό, το πάθος σας δίνει δύναμη για ζωή. Μοιραστείτε το κρεβάτι σας με κάποιον/α που είναι κάτι περισσότερο από μια απλή ερωτική συνεύρεση. Όμως προσοχή! Το … τέρας της ζήλειας θα μπορούσε να φανερωθεί ξαφνικά και να καταστρέψει τα πάντα σε μια στιγμή, έτσι προσπαθήστε να κρύψετε την κτητικότητά σας και μακριά από τα παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου, δεν θα λειτουργήσουν. Αν θεωρείτε ότι ο αγαπημένος σας σας έχει βλάψει, η εκδίκηση δεν είναι η απάντηση. Δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε; Συμπεριφερθείτε με ανωτερότητα και αξιοπρέπεια, είναι ο πνευματικός δρόμος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε εργαστεί σκληρά τον τελευταίο καιρό και τώρα ήρθε η ώρα να παίξετε και να διασκεδάσετε. Η Αφροδίτη στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας σάς ζητά να βρείτε τους φίλους σας, να εξερευνήσετε νέα μέρη, να φλερτάρετε στα κοινωνικά δίκτυα. Παράλληλα όμως ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ζητά να μην τρέχετε στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας. Μόλις θα είστε σαφείς για το τι (ή ποιον/α) θέλετε, ο Άρης προσδίδει το θάρρος να εκφράσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Απλά να είστε προσεκτικοί να μην εξαναγκάσετε να κυλίσουν γρήγορα τα πράγματα, ειδικά αν η διαίσθησή σας σάς λέει ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν είναι το ιδανικό ταίρι. Μη σπεύσετε σε οποιαδήποτε δέσμευση, δεν είναι καλή ιδέα, καθώς ο βιαστικός Άρης μπορεί να σας κάνει ανυπόμονους.

ΖΥΓΟΣ

Να έχετε ρεαλιστικούς στόχους στην αγάπη και θα προκύψουν σύντομα θετικά αποτελέσματα. Η Αφροδίτη κινείται στο σταθερό δεύτερο οίκο σας και η πανσέληνος φωτίζει το δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, έτσι δεν χρειάζεται να είστε παράτολμοι στην αγάπη, καλά πράγματα έρχονται μόνο σε αυτούς που ξέρουν να περιμένουν. Δεν χρειάζεται να είστε με άτομα που σας αποστραγγίζουν συναισθηματικά, μόνο και μόνο γιατί έχετε ανάγκη τη συντροφικότητα και τη δέσμευση. Αν έχετε απτούς στόχους, θα συναντήσετε αρκετά σύντομα την αγάπη. Αυτό σημαίνει επίσης να μην κάνετε βιαστικά άλματα παίρνοντας αποφάσεις που μπορεί να σας κοστίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Και μόνο η παρουσία σας είναι μία δύναμη, καθώς τόσο η Αφροδίτη στο ζώδιό σας όσο και ο κυβερνήτης σας ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας επαναφέρουν το πάθος σας και τη θετική διάθεσή σας για έρωτα και ζωή. Αυτός ο μήνας είναι επίσης προνομιακός για μια εντυπωσιακή αλλαγή της εικόνας σας προβάλλοντας μια πιο κομψή εμφάνιση. Ο Άρης προσδίδει πάθος το οποίο όμως θα μπορούσε να μετατραπεί σε δράμα, αν δεν συγκρατηθείτε. Πριν εξαπολύσετε μια μετωπική επίθεση, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα πάντα. Ο Άρης είναι γνωστός για τον εκνευρισμό που προκαλεί αλλά στο ζώδιο των Ιχθύων θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και παράνοια. Αν αισθάνεστε κάτι … ύποπτο, μην αντιδράσετε τώρα, θα μπορούσε πραγματικά να είναι αποκύημα της φαντασίας σας ή απλά φήμες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τίποτα δεν σας ανανεώνει περισσότερο από τα ταξίδια και την περιπέτεια, αλλά όχι τώρα. Ο Άρης κινείται στον οικείο τέταρτο οίκο σας, η Αφροδίτη στο θολό δωδέκατο οίκο σας και η πανσέληνος φωτίζει τον αινιγματικό όγδοο οίκο σας. Ξεκινάτε μια περιοδεία προς το άγνωστο, το ασαφές και το μυστήριο. Τώρα δεν επιδιώκετε τα ξεφαντώματα, το μόνο που ζητάτε είναι να φτάσετε στο κάτω μέρος των πραγμάτων, να βγείτε από το θολό τοπίο. Ασαφείς καταστάσεις και παρανοήσεις θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ακόμα και συγκρούσεις. Δράμα και κακεντρέχεια οδηγούν σε ένα αγώνα για την εξουσία. Να είστε ήρεμοι, προσθέτοντας λάδι στη φωτιά θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Ξεκουραστείτε αν νιώθετε συναισθηματική υπερφόρτωση με χαλαρή μουσική και ύπνο. Δεν θέλει και πολύ για να τραπείτε σε φυγή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν πρόκειται να είστε πλέον μόνοι! Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, και σας προσκαλεί να ζωγραφίσετε τον έρωτα με βαθύ κόκκινο χρώμα. Ένα νέο ειδύλλιο διαφαίνεται στον ορίζοντα, ίσως με κάποιον/α που σας είναι οικείος. Θα μπορούσε να είναι ένας οικογενειακός φίλος; Μήπως επαγγελματικός συνεργάτης; Αν είστε σε σχέση, αναζητάτε περισσότερο ρομαντισμό και τρυφερότητα, θέλετε να γνωρίζετε που βαίνουν τα πράγματα. Μήπως κάποιος από τους δυο σας έχει ιδιότητες που συμπληρώνουν τον άλλον; Μπορείτε να αγωνιστείτε μαζί για έναν κοινό στόχο; Ποτέ δεν ξέρετε που θα καταλήξετε, ίσως στη δέσμευση, ίσως να δείτε τον αγαπημένο σας ως ανταγωνιστή. Κάντε στρατηγικές και έξυπνες κινήσεις και θα μάθετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο χρόνος σας είναι αφιερωμένος στη δουλειά σας! Με την Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και την πανσέληνο να φωτίζει τον έκτο οίκο σας, δύο τομείς του χάρτη σας που διέπουν την εργασία σας, δεν αγαπάτε τίποτα περισσότερο από το να βυθιστείτε στην αποπεράτωση ενός έργου σας, την απόκτηση μιας ηγετικής θέσης και καταξίωσης, αυτό και μόνο σας δίνει μια θετική διάθεση. Αλλά τι γίνεται με την αντιμετώπιση της εξέλιξης της σχέσης σας; Η νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, των ελπίδων και της καινοτομίας, σας ζητά να επιφέρετε θετικές αλλαγές συζητώντας με τον αγαπημένο σας τα μεγάλα οράματά σας. Χρειάζεστε ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης και τώρα είναι η ώρα να το συζητήσετε.

ΙΧΘΥΣ

Εξορμάτε στην περιπέτεια! Η Αφροδίτη κινείται στον ένατο οίκο σας, τον τομέα των ταξιδιών, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να εμπνεύσει ένα ταξίδι, είτε κυριολεκτικά ή φιλοσοφικά. Τι θα λέγατε να σχεδιάσετε αυτό το ταξίδι με τον αγαπημένο σας; Παράλληλα, η πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και ο Άρης στο ζώδιό σας εμποτίζουν τη ζωή σας με ζωντάνια και ενεργητικότητα. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σας περίπου κάθε δύο χρόνια, έτσι επωφεληθείτε πλήρως από την εμπνευσμένη επιρροή του κόκκινου πλανήτη. Αν έχετε δώσει την καρδιά και την ψυχή σας σε αυτή τη σχέση, θα αποπληρωθείτε. Το ζώδιό σας δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ανάληψη ρίσκων, αλλά δεδομένου ότι ο Άρης τείνει να είναι παρορμητικός, θα μπορούσατε να κάνετε βιαστικές ενέργειες, αν δεν είστε προσεκτικοί. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά πριν από τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
28-11-2018 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι