Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Ιανουαρίου 2017, Νάνσυ Πατμάνογλου.
Βαθμολόγησε
26
12
2016

Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Ιανουαρίου 2017, Νάνσυ Πατμάνογλου.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Ιανουαρίου 2017 από την Νάνσυ Πατμάνογλου. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Ιανουαρίου ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας. Διαβάστε ακόμα και την ανάλυση της ερωτικής συναστρίας σας.

 

Μηνιαίες ερwτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Ιανουάριο 2017

 

ΚΡΙΟΣ

Αναζητάτε την αγάπη και το ρομαντισμό, αλλά μήπως έχετε παρωπίδες και δεν μπορείτε να δείτε καθαρά; Η Αφροδίτη και ο Άρης στον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας σάς κάνουν να παραβλέπετε την κακή συμπεριφορά κάποιου/ας που αγαπάτε, στο όνομα της διατήρησης της ειρήνης.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο τώρα από το να αναγνωρίσετε ότι διαισθάνεστε κάτι αρνητικό ή ακόμα ότι έχετε αφήσει τον εαυτό σας να χειραγωγηθεί. Αλλά μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας δικαιολογώντας την κακή μεταχείριση αυτού του προσώπου προς εσάς. Ξεκινήστε μια προσωπική συζήτηση μιλώντας με ανοιχτά χαρτιά και όχι με υπονοούμενα και υπεκφυγές. Δείτε την όλη κατάσταση ως μια εμπειρία που σας δίνει, το σύμπαν για να σας ανοίξει τα μάτια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη και ο Άρης στο φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας, στήνουν το σκηνικό για μια ξαφνική, αλλά αμήχανη ερωτική συνάντηση με κάποιον/α που ίσως εσείς θεωρήσετε υπερβολικά συναισθηματικό ή στενόμυαλο για τα γούστα σας. Η αδυναμία αυτού του ατόμου να αποδεχτεί τη φιλελεύθερη και ευρεία άποψή σας για τη ζωή και τις σχέσεις, θα μπορούσε να σας βάλει σε προβληματισμό και σύγχυση.

Αντί να προσπαθείτε να γίνετε παραδοσιακοί για να κατακτήσετε αυτήν την ψυχή ή να πιέσετε αυτό το άτομο να ακολουθήσει τη δική σας προοπτική, κάντε ερωτήσεις. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι είναι ο φόβος της αλλαγής που κάνει αυτό το άτομο να θέλει να ακολουθήσει παρωχημένους κανόνες και συμπεριφορές. Έχοντας αυτό κατά νου, μπορείτε να προσεγγίσετε αυτό το πρόσωπο με έναν πιο ήπιο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας είναι η οργάνωση των εργασιών σας και οι μεγάλες φιλοδοξίες σας, χάρη στην Αφροδίτη και τον Άρη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Τι γίνεται όμως με τον αγαπημένο σας; Προσέξτε τις ενέργειές σας, καθώς μπορεί άθελά σας να τον παραγκωνίσετε και να του δημιουργήσετε σύγχυση. Το σύμπαν συνιστά συμπόνια και κατανόηση, αλλά με μέτρο, δε θα πρέπει να επιτρέπετε στους άλλους να ορίζουν τη ζωή σας και να σας αποστραγγίζουν συναισθηματικά με τις απαιτήσεις τους.

Είστε μόνοι; Γυρίστε το σενάριο και απευθυνθείτε στους καλούς συμμάχους και υποστηρικτές στην εργασία σας, έχετε ανάγκη το φλερτ και τη διασκέδαση. Επιλέξτε αληθινούς ανθρώπους που δε φοβούνται την αγάπη και σας θέλουν έτσι όπως είστε, όπως επίσης ξέρουν πώς να σας κάνουν να γελάσετε και να χαρείτε τη ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σχέση σας σφύζει από ζωή ή βαδίζει σε πτώση; Η Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και της οικειότητας, σάς ζητά να συντονιστείτε με το βάθος των πραγμάτων και να αξιολογήσετε τι μπορείτε να κάνετε για να την αναγεννήσετε. Ανεβάστε τη θερμοκρασία του έρωτα, ειδικά αν βλέπετε ψυχρότητα ή συναισθηματική αποστασιοποίηση από την πλευρά του αγαπημένου σας, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η φωτιά έχει σβήσει για τα καλά.

 Αν η χημεία σας ήταν κάποτε έντονη, το φεγγάρι σάς καλεί να την αναθερμάνετε. Είστε μόνοι; Αν ενδιαφέρεστε για κάποιον/α, το σύμπαν σάς υπενθυμίζει να προσέχετε τις επιλογές σας, η σεξουαλική χημεία από μόνη της δεν πρόκειται να σας προσφέρει ευχαρίστηση, το μυαλό και η ψυχή είναι αυτά που μετράνε πραγματικά.

ΛΕΩΝ

Τολμήστε να κάνετε μια νέα αρχή στη σχέση σας, το σύμπαν σάς προικίζει με ένα καινοτόμο και πρωτότυπο μυαλό, ρομαντισμό και πάθος. Η συμπονετική Αφροδίτη και ο παθιασμένος Άρης ενώνονται στον οικείο όγδοο οίκο σας, ενώ η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σάς ζητούν να απομακρύνετε τις δυσκολίες που έχουν προκύψει στη σχέση σας.

Μη γίνετε όμως επιθετικοί και ξεκινήσετε ένα επικριτικό διάλογο, ρίχνοντας κατηγόριες. Αν κρύβετε μέσα σας δυσαρέσκεια ή ακόμα και κακεντρέχεια, καθαρίστε τον αέρα. Αυτή η συζήτηση δε θα έχει μέση λύση, είτε θα αποφασίσετε να πείτε αντίο είτε θα δεσμευτείτε και οι δύο ότι θα προσπαθήσετε για την ανοικοδόμηση του δεσμού σας. Ξεκινήστε συνομιλίες και δείτε που θα οδηγήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα αστέρια με οδηγό την Αφροδίτη και τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θέτουν τις βάσεις για την επούλωση των πληγών της ψυχής σας, ιδιαίτερα για μια σχέση που κρατάει ακόμα ζωντανές τις αναμνήσεις σας. Ίσως να τελείωσαν πρόωρα τα πράγματα με κάποιον/α ή βιαστήκατε να πείτε αντίο πάνω στην παρόρμηση της στιγμής και τώρα το έχετε μετανιώσει και τα βάζετε με τον εαυτό σας για τα λάθη σας.

Αν και θα χρειαστεί χρόνος για να ανακτήσετε την αρχική δυναμική αυτής της σχέσης, τουλάχιστον δείξτε έμπρακτα την αγάπη που αισθάνεστε ακόμα για αυτό το πρόσωπο. Πείτε ένα ειλικρινές «συγνώμη» που συμπεριφερθήκατε τόσο ακραία, αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας σχέσης σε εντελώς νέες βάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μη φοβάστε να αλλάξετε το status quo της σχέσης σας, κάντε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και τα αστέρια είναι στο πλευρό σας. Η Νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας καλεί να αλλάξετε το σκηνικό της ερωτικής σας ζωής, να επιδιορθώνετε τα σπασμένα κομμάτια, να αφήσετε τον αγαπημένο σας να εισέλθει στον κόσμο σας.

Είστε μόνοι; Κάντε νέες προσωπικές διασυνδέσεις που ενδεχομένως να προκύψουν διαμέσου των φίλων σας. Είναι ένας πολύ καλός μήνας για να δείξετε ενδιαφέρον σε μια γνωριμία με κάποιον/α, ο οποίος/α μέχρι τώρα σας έχει δείξει μόνο το σεβασμό και την εκτίμησή του. Οι δυο σας θα μπορούσατε να κάνετε μια όμορφη σχέση, αφού νιώθετε ότι χορεύετε στον ίδιο ρυθμό. Πάρτε την πρωτοβουλία και προτείνετε μια συνάντηση για καφέ ή ακόμα και για ποτό αργά, μέχρι το πρωί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτός ο μήνας θα αποδειχθεί έντονα συναισθηματικός και ρομαντικός, αλλά εσείς δε φοβάστε τα ακραία συναισθήματα. Η Αφροδίτη και ο Άρης καταλαμβάνουν τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και στην προσπάθειά σας να αποσαφηνίσετε τα ομιχλώδη συναισθήματα του αγαπημένου σας, παρασύρεστε από άγχος ή μελαγχολία. Μην αφήνετε τις αρνητικές σκέψεις σας να απειλήσουν την ψυχική ηρεμία σας και μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να είστε με ανθρώπους που δε σας γεμίσουν.

Είστε μόνοι; Από κάποιον/α που έχετε καιρό στο μυαλό σας, μέχρι εκείνη την παλιά αγάπη που ακόμα ζωντανεύει στις αναμνήσεις σας, έχετε το πάθος και τη δύναμη να υποκινήσετε τα γεγονότα. Είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση, το σύμπαν σάς διατάζει να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Μην πάτε πολύ μακριά στο μέλλον με το αντικείμενο του πόθου σας, αυτό προσθέτει περιττή πίεση και στους δυο σας. Δώστε έμφαση στην απόλαυση του εδώ και τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον οικείο τέταρτο οίκο σας αγκαλιά με την Πανσέληνο στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, ταρακουνούν για τα καλά την ψυχική σας ισορροπία και ρίχνουν ομίχλη στην ευθυκρισία σας. Αρκεί μόνο ένα άτομο για να καταστρέψει τη σχέση σας, αλλά έχετε δει τα πρώιμα προειδοποιητικά σημάδια; Ή μήπως κάτι σας έχει ξεφύγει;

Ακόμα και αν τώρα έχετε κάποιες αποκαλύψεις που σας κάνουν να αισθάνεστε πίεση ή ακόμα και μνησικακία, μη γίνεστε διασπαστικοί και δημιουργείτε δράμα, αφεθείτε στη διασκέδαση και τα παιχνίδια για να ξεχαστείτε. Αν αυτό το άτομο νιώθετε ότι κυριαρχεί στη ζωή σας με την εξουσία του και τον έλεγχό του, μην το αφήσετε να έχει πρόσβαση στην ερωτική σας ζωή και θέστε πεντακάθαρα όρια, είναι σίγουρο ότι θα κάνει πίσω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξέρετε πώς να ενεργοποιήσετε τη γοητεία σας για να πάρετε ό,τι θέλετε. Η Πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας ζητά να εκδηλώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, αλλά να μην εξαναγκάσετε ή πιέσετε τους υποψήφιους συντρόφους σας, θα φύγουν μακριά. Δώστε τους αρκετό χρόνο για να επεξεργαστούν την πρότασή σας χωρίς πίεση.

Ίσως εσείς νιώθετε ότι δεν μπορείτε να περιμένετε, αλλά η άλλη πλευρά μπορεί ακόμα να μη νιώθει έτοιμη. Σιγά-σιγά δείξτε ό,τι έχετε να προσφέρετε και με υπομονή θα κερδίσετε τελικά έναν πιστό ερωτικό σύντροφο, που σας φροντίζει και σας συμπαραστέκεται πλήρως στις δυσκολίες και τα σχέδιά σας. Μην αφήνετε τις απλές στιγμές να περνούν από δίπλα σας, δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε τον εγωισμό και τις απαιτήσεις σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ζητάτε πολλά για τον εαυτό σας, ίσως ακόμα γίνετε διασπαστικοί και επαναστατικοί αν δεν πάρετε αυτό που θέλετε. Ίσως ακόμα ρίχνετε πολλή ενέργεια στην προσπάθειά σας να προβάλετε την καλή σας πλευρά. Αν συμβαίνει αυτό, κάντε ένα τεράστιο βήμα προς τα πίσω.

Προσπαθώντας να προσαρμόσετε τη ζωή σας στη διαρκώς μεταβαλλόμενη συμπεριφορά του αγαπημένου σας, όχι μόνο θα κουραστείτε, αλλά θα οδηγηθείτε στην απογοήτευση. Επίσης, σταματήστε να προσπαθείτε να «διορθώσετε» τον αγαπημένο σας. Πέραν του ότι είναι αδύνατο κατόρθωμα, θα καταλήξετε να νιώθετε δυστυχισμένοι. Κι αν η αγάπη σας δεν έχει προοδευτικό και ανοιχτό μυαλό όπως εσείς, υπομονή!

ΙΧΘΥΣ

Επουλώστε τις πληγές που σας άνοιξε μια παρεξήγηση ή παρανόηση με τον αγαπημένο σας, σε αυτό σας βοηθούν η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σας και η Πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Προσεγγίστε με αγάπη και συμπόνια αυτόν τον άνθρωπο που ίσως πληγώσατε άθελά σας, παραδεχτείτε τα λάθη σας και κάντε την πρώτη κίνηση να τον πλησιάσετε με την πρόθεση να τον ακούσετε πραγματικά.

 Επικυρώστε τα συναισθήματά σας, αν ήταν στην ομίχλη, συζητήστε με σαφήνεια και κατανόηση, αντικατοπτρίζοντας πίσω από τα λόγια σας τα όσα αισθάνεστε. Κάντε ερωτήσεις αν νιώθετε παρεξηγημένοι, για να μάθετε. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι λανθασμένες παραδοχές προκάλεσαν τη σύγκρουση και τη θλίψη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-12-2016 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι