Αστρολογικό Ταρώ 2017 με προβλέψεις για όλα τα ζώδια!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
04
01
2017

Αστρολογικό Ταρώ 2017 με προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Από την Χλόη Ευθυμίου

Το 2017 είναι μία χρονιά σταθμός στη ζωή μας, γιατί στην πορεία του έχουμε να βιώσουμε σημαντικές αλλαγές, που πολλές από αυτές θα μας προκαλέσουν έκπληξη, ενώ άλλες θα μας δώσουν σοφία, γνώση και εμπειρία… Δεν είναι μία χρονιά ήρεμη, έχει εναλλαγές, ξαφνικά γεγονότα, μαθήματα ζωής και ανατροπές! Οι έξυπνες, γρήγορες αποφάσεις, σε συνδυασμό με τη γνώση του χτες, θα μας βοηθήσουν να στηρίξουμε τη χρονιά μας πάνω σε γερές βάσεις!

Δύο είναι οι κάρτες που αντιπροσωπεύουν τις γενικές τάσεις του 2017! Είναι η κάρτα του Τροχού της Τύχης που έχει ως κυβερνήτη της τον Δία, αλλά και η κάρτα του Μάγου, που έχει ως κυβερνήτη της τον Ερμή! Τα δύο ζώδια που θα βιώσουν τις πιο σημαντικές αλλαγές το 2017 θα είναι οι Δίδυμοι και οι Τοξότες.

Εσωτερικό Μήνυμα του 2017: Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά μας και τα γεγονότα εξελίσσονται πολύ γρήγορα… Μέσα σε αυτή την γρήγορη ροή, θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η τύχη παίζει πολύ περίεργα παιχνίδια…Τη μία σε ανεβάζει στα ουράνια με την επιτυχία, την άλλη σε προσγειώνει απότομα στην πραγματικότητα, φέρνοντας απώλειες. Τι πρέπει να κάνουμε για να αποφύγουμε τα δύσκολα; Να μάθουμε από τα λάθη μας, να αξιοποιήσουμε τις γνώσεις μας, να δώσουμε βάση στις εμπειρίες του χτες και να μην ξεχάσουμε ούτε στιγμή ότι μέσα μας έχουμε την δύναμη να ξεπεράσουμε τα πάντα!

Ερωτικό Tarot Tip: Ξαφνικοί έρωτες θα σκορπίσουν το πάθος και τον ενθουσιασμό αυτή τη χρονιά και πολλοί από αυτούς θα μπορέσουν να οδηγήσουν πολύ γρήγορα στην δημιουργία οικογένειας. Ιδιαίτερα οι έρωτες με άτομα που έχουν διαφορά ηλικίας… Παράλληλα, οι ξαφνικές ανατροπές στα συναισθήματα θα γίνουν αιτία για καβγάδες και εντάσεις!

Καριέρα – Οικονομικά Tarot Τip: Η χρονιά δεν ευνοεί τα μεγάλα επαγγελματικά άλματα, ευνοεί όμως την εξέλιξη προτάσεων και ευκαιριών, που δόθηκαν στο τέλος του 2016 και θα αξιοποιηθούν κατά την διάρκεια του 2017. Η δουλειά στο εξωτερικό, όπως και εργασίες που σχετίζονται με την τεχνολογία αλλά και με την αστρολογία, θα παρουσιάσουν άνοδο.

 

Αστρολογικό Ταρώ 2017 και ετήσιες προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

 

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Το 2017 ανοίγεται μπροστά σου γεμάτο συγκινήσεις αλλά και με σημαντικά γεγονότα που θα ολοκληρώσουν τον κύκλο παρελθοντικών εξελίξεων, που ήταν σε εκκρεμότητα! Η κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα που αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου είναι η Αρχιέρεια, που έχει ως κυβερνήτη της την Σελήνη, ενώ το ζώδιο που αντιπροσωπεύει είναι ο Καρκίνος! Τι σημαίνει αυτό για τη νέα χρονιά; Το συναίσθημα θα είναι κυρίαρχο αυτό το έτος, ενώ η διαίσθησή σου θα σε στηρίξει στα προσωπικά σου βήματα και θα σου δώσει λύσεις στα θέματά σου!

Εσωτερικό μήνυμα: Κάποια πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο! Το 2017 φέρνει μοιραίες αλλαγές στη ζωή σου και τώρα κατανοείς καλύτερα από κάθε άλλη φορά ότι τα γεγονότα του παρελθόντος, σε φέρανε πλέον σε ένα καλό σημείο!

Ερωτικό Tarot Tip: Τo 2017 πες “ναι” σε μία ερωτική επανασύνδεση ή ξεπέρασε τα προβλήματα με το σύντροφό σου! Το συναισθηματικό δέσιμο που σε ενώνει με έναν άνθρωπο, γίνεται πιο δυνατό!

Καριέρα – Οικονομικά Tarot Τip: Απομακρύνσου από τα πηγαδάκια στη δουλειά και μη στηρίζεσαι στις υποσχέσεις που ακούς! Εμπιστέψου το ένστικτό σου στις αποφάσεις σου!

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Στόχος σου για το 2017 είναι να κάνεις τη ζωή σου πιο όμορφη! Η δημιουργικότητά σου θα είναι στα ύψη της, ενώ αυτή τη χρονιά θα αλλάξεις ουσιαστικά και την εμφάνισή σου… Θα θέλεις να ανανεώσεις την ποιότητα της ζωής σου με κάθε τρόπο, έτσι κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς θα κάνεις και σπατάλες. Η Αυτοκράτειρα είναι η δική σου κάρτα Ταρώ για το 2017, η οποία και αντιπροσωπεύει τον πλανήτη Αφροδίτη και το ζώδιο του Ταύρου και του Ζυγού! Να αναμένεις λοιπόν αυτή τη χρονιά ότι θα έχεις πολύ ευχάριστες εξελίξεις στον έρωτα και στο χρήμα. Η πορεία του έτους θα σε ανταμείψει, τόσο υλικά όσο και συναισθηματικά!

Εσωτερικό μήνυμα: Απόλαυσε αυτά που έχεις κατακτήσει και που το σύμπαν θα σε βοηθήσει απλόχερα να τα σταθεροποιήσεις! Η έμπνευση της στιγμής θα μπορέσει να σου δώσει λύσεις, αλλά και ευκαιρίες!

Ερωτικό Tarot Tip: Ετοιμάσου να νιώσεις τη ζεστασιά της συντροφικότητας και της ένωσης! Τόλμησε σε έναν γάμο ή μία συμβίωση και… δε θα χάσεις!

Καριέρα – Οικονομικά Tarot Τip: Οι προσπάθειες που έκανες κατά τη διάρκεια του 2016 θα ανταμειφτούν αυτή τη χρονιά! Διαχειρίσου με τον κατάλληλο τρόπο την επαγγελματική και οικονομική πρόοδο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Το 2017 είναι μία χρονιά που ανοίγεται ένας νέος κύκλος στη ζωή σου! Το πάθος, η τόλμη, η ανάγκη για μία νέα αρχή, θα είναι τα βασικά συναισθήματα που θα νιώσεις από το ξεκίνημα του 2017. Ο Αυτοκράτορας, που σε αντιπροσωπεύει αυτή τη χρονιά, είναι η κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα που συμβολίζει το ζώδιο του Κριού, έτσι λοιπόν αυτό το έτος θα έχεις έντονη έλξη γι’ αυτό το ζώδιο! Η χρονιά έχει έντονη δράση, πολλές αποφάσεις από την πλευρά σου, αρκετή κινητικότητα, αλλά και καβγαδάκια… Μην αφήσεις τον εγωισμό να σταθεί εμπόδιο στις προσωπικές σου σχέσεις!

Εσωτερικό Μήνυμα: Εμπιστέψου τον εαυτό σου, τη δύναμή σου και τόλμησε αποφάσεις και πρωτοβουλίες που θα σου αλλάξουν τη ζωή!

Ερωτικό Tarot Tip: Διεκδίκησε αυτό που θέλεις στον έρωτα και δε θα χάσεις! Το 2017 είναι η χρονιά που θα έχεις ερωτικές κατακτήσεις, που θα σε εξιτάρουν!

Καριέρα – Οικονομικά Tarot Τip: Το 2017 είναι η χρονιά της επαγγελματικής διάκρισης… Ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να διαπρέψεις επαγγελματικά, επιλύοντας οικονομικές εκκρεμότητες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Ξεκινάς το 2017 με έναν και βασικό στόχο: Να μπορέσεις να έχεις σταθερότητα, ασφάλεια, αλλά και σημαντικές κατακτήσεις! Πάνω σε αυτόν ακριβώς το στόχο θα δουλέψεις σκληρά κατά τη διάρκεια της νέας χρονιάς και θα τα καταφέρεις! Ο Ιεροφάντης, που είναι η δική σου κάρτα για τη νέα χρονιά, δηλώνει ότι το νέο έτος θα βάλεις σταθερές βάσεις στη ζωή σου και θα προσπαθήσεις με αργούς, αλλά σταθερούς ρυθμούς, να επιτύχεις τις οικονομικές, αλλά και συναισθηματικές σου επιθυμίες.

Εσωτερικό Μήνυμα: Οι εμπειρίες του χτες, σου έδωσαν σημαντικά μαθήματα… Εφαρμόζοντας τις γνώσεις σου στις εξελίξεις του 2017, θα έχεις σημαντικά κέρδη!

Ερωτικό Tarot Tip: Η υπόθεση γάμος και δημιουργία οικογένειας, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για σένα αυτή τη χρονιά! Η σωστή επιλογή συντρόφου θα σε βοηθήσει να κάνεις το όνειρο πραγματικότητα!

Καριέρα – Οικονομικά Tarot Τip: Εμπλούτισε τις γνώσεις σου, δοκίμασε νέες τακτικές στη δουλειά σου και φρόντισε να εξοικειωθείς με νέους τρόπους προώθησης της εργασίας σου… Εκεί κρύβεται το κλειδί της επιτυχίας!

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Μία χρονιά γεμάτη επιθυμίες, ανάγκη για επικοινωνία, για έρωτα, για ταξίδια και απολαύσεις, είναι το 2017 για σένα! Η κάρτα Ταρώ που σε αντιπροσωπεύει αυτό το έτος, είναι η κάρτα των Εραστών που συμβολίζει το ζώδιο των Διδύμων. Είναι η χρονιά που θα εκφράσεις όλες σου τις σκέψεις και τα συναισθήματα. Πολλές φορές θα βρεθείς σε διλήμματα, όμως θα διασκεδάσεις και θα νιώσεις έστω και για λίγο και πάλι παιδί! Μετακινήσεις, επαφές, συμφωνίες, αλλά και νέες ερωτικές σχέσεις, ευνοούνται κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς.

Εσωτερικό Μήνυμα: Ακολουθώντας τα ένστικτά σου μπορείς να απολαύσεις τις χαρές της ζωής! Αφήνοντας στην άκρη τα «θέλω» σου και επικεντρώνοντας τις πράξεις σου με περισσότερη συλλογικότητα, θα καταφέρεις να νιώσεις την ολοκλήρωση!

Ερωτικό Tarot Tip: Οι οιωνοί του 2017 είναι άκρως ερωτικοί… Ζήσε το σήμερα χωρίς να παιδεύεις το μυαλό σου για το αύριο! Ο έρωτας θα γίνει δικός σου!

Καριέρα – Οικονομικά Tarot Τip: Αυτή τη χρονιά το ταλέντο σου θα φέρει την επιτυχία που προσμένεις! Τα οικονομικά βελτιώνονται, πρόσεξε μόνο τη διαχείρισή τους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: ΤΟ ΑΡΜΑ

Η επιτυχία μπορεί να αργεί αλλά έρχεται πάντα, ιδιαίτερα αν έχεις προσπαθήσει σκληρά για αυτό! Αυτή τη χρονιά είσαι πιο συνειδητοποιημένος από κάθε άλλη φορά… Η κάρτα του Άρματος που σε αντιπροσωπεύει για αυτό το έτος, συμβολίζει το ζώδιο του Καρκίνου, δίνοντας έμφαση σε όλο το 2017 σε υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια και την καριέρα! Κατά την διάρκεια αυτού του έτους, θα έχεις κάποια νέα από άτομο που λείπει μακριά. Θα κάνεις κάποιο μακρινό ταξίδι… Θα εξελιχθούν οι επαγγελματικές και οικονομικές σου δραστηριότητες, ενώ αισθηματικά αλλάζουν οι στόχοι και οι προτεραιότητές σου.

Εσωτερικό Μήνυμα: Κατά την διάρκεια του 2017 θα χρειαστεί να απεγκλωβιστείς από καταστάσεις και ανθρώπους που σε καταπιέζουν και δεν σου επιτρέπουν να είσαι ο εαυτός σου! Η επιτυχία θα έρθει, αλλά θα πρέπει να στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις!

Ερωτικό Tarot Tip: Οι ερωτικοί σου στόχοι θα κατακτηθούν, μπορεί αυτό να μη γίνει από το πρώτο τρίμηνο του έτους, αλλά στην πορεία! Στη διάρκεια του 2017 θα πραγματοποιήσεις μία επιθυμία καρδιάς.

Καριέρα – Οικονομικά Tarot Tip: Προστάτεψε αυτά που έχεις ήδη κατακτήσει και κράτα μυστικά τα βήματά σου για το μέλλον! Η πορεία του 2017 θα φέρει την άνοδο που ζητάς.

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: Η ΔΥΝΑΜΗ

Έφτασε η στιγμή να στηριχτείς στις δυνάμεις σου, να πιστέψεις στον εαυτό σου, να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να αναλάβεις δράση… Το 2017 είναι μία σημαντική χρονιά για σένα, κι αυτό γιατί η Δύναμη, η κάρτα που σε αντιπροσωπεύει, συμβολίζει τον πλανήτη Αφροδίτη που είναι και ο κυβερνήτης του ζωδίου σου! Τη νέα χρονιά λοιπόν, τα βρίσκεις με τον εαυτό σου, στηρίζεσαι καλά στα πόδια σου, απολαμβάνεις κάθε τι που σου είχε λείψει και βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους, με τους οποίους σας χώριζε μια απόσταση!

Εσωτερικό Μήνυμα: Τολμώντας αυτό που φοβάσαι, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις αδυναμίες και το 2017 θα αποτελέσει χρονιά εξέλιξης και δύναμης για τη ζωή σου!

Ερωτικό Tarot Tip: Αναγνώρισε τα λάθη που έχεις κάνει ως σήμερα στην αισθηματική σου ζωή και σκέψου ότι ποτέ δε φταίει μόνο ο ένας. Το 2017 δίνει ευκαιρίες για επανασύνδεση ή ακόμα και για τον ερχομό ενός νέου έρωτα, αρκεί να κατανοήσεις τα σφάλματά σου!

Καριέρα – Οικονομικά Tarot Tip: Προστάτεψε αυτά που έχεις ήδη κατακτήσει και κράτα μυστικά τα βήματά σου για το μέλλον! Η πορεία του 2017 θα φέρει την άνοδο που ζητάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Το 2017 είναι μία χρονιά που σε καλεί να φιλοσοφήσεις τις καταστάσεις με έναν τρόπο διαφορετικό… Βάζεις τη λογική μπροστά, αποστασιοποιείσαι από καταστάσεις και ανθρώπους που σε φθείρουν, δίνοντας μεγαλύτερη βάση στην εργασία σου, αλλά και στην προσφορά σου σε ανθρώπους που πραγματικά το αξίζουν! Αυτή τη χρονιά θα σταθείς σε ανθρώπους που σε έχουν ανάγκη και το αξίζουν! Αρκετές στιγμές το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά φορτωμένο, βάζοντας τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα! Το σημαντικό είναι όμως ότι το 2017 θα σου δώσει μαθήματα ζωής…

Εσωτερικό Μήνυμα: Η αλήθεια κρύβεται μέσα σου… Ακόμα και αν μέχρι σήμερα δεν ήθελες να την αναγνωρίσεις ή τη φοβόσουν, το σίγουρο είναι ότι αυτή η χρονιά στο πέρασμά της θα σε κάνει πιο σοφό και δίκαιο, έτοιμο να προσφέρεις απλόχερα αυτό που θεωρείς ότι είναι το σωστό!

Ερωτικό Tarot Tip: Το 2017 φρόντισε να βάλεις τη λογική μπροστά… Μόνο τότε θα κατανοήσεις τι είναι αυτό που αξίζεις πραγματικά και τι πρέπει να παραμείνει δίπλα σου! Μη σε τρομάζει η μοναξιά, είναι καλύτερη από το να είσαι με το λάθος σύντροφο.

Καριέρα – Οικονομικά Tarot Tip: Επικεντρώνεσαι αυτή τη χρονιά σε όλες τις υποχρεώσεις της εργασίας σου και αφοσιώνεσαι πλήρως, με σκοπό να ξεπεράσεις προβλήματα του παρελθόντος! Εργασία και οικονομικά κινούνται μετ’ εμποδίων, αλλά… τα καταφέρνεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Η κάρτα του Δία, που είναι και ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, σε αντιπροσωπεύει για το 2017 και ναι, οι προβλέψεις Ταρώ θα σε κάνουν να χαμογελάσεις! Τη νέα χρονιά η τύχη είναι στο πλευρό σου, σε συντροφεύει ώστε να απολαμβάνεις τις χαρές, αλλά και να διώχνεις πιο γρήγορα μακριά σου τις λύπες! Τα ξαφνικά γεγονότα που θα προκύψουν αυτό το έτος, θα σου αλλάξουν τη ζωή… Η επιτυχία θα έρθει ξαφνικά, όμως ο κυκλικός τροχός φέρνει ανατροπές, για το λόγο αυτό πρέπει να προσέξεις τους χειρισμούς σου, καθώς η επιπολαιότητα μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη.

Εσωτερικό Μήνυμα: Μία στιγμή μπορεί να τα αλλάξει όλα… Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα που θα σου δώσει το 2017 στο πέρασμά του! Τη νέα χρονιά φρόντισε άμεσα να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες, φρόντισε όμως να μην παρασυρθείς σε λάθη, που μπορεί να ανατρέψουν κάθε προσπάθειά σου!

Ερωτικό Tarot Tip: Ο έρωτας είναι ανατρεπτικό παιχνίδι το οποίο το απολαμβάνεις, σε εξιτάρει, σου αλλάζει τη ζωή, αλλά γι’ αυτό το έτος δεν σου προσφέρει τη σταθερότητα που θα ήθελες.

Καριέρα – Οικονομικά Tarot Tip: Ξαφνικές προτάσεις και ευκαιρίες επαγγελματικές που θα σου δοθούν αυτή τη χρονιά, θα πρέπει άμεσα να τις αρπάξεις, γιατί θα δεις μεγάλη οικονομική άνοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Το 2017 είναι μία χρονιά που σε βοηθά να βρεις τις ισορροπίες σου, να αποκτήσεις και πάλι την αρμονία στη ζωή σου! Πολλά πράγματα θα αλλάξουν, επειδή εσύ ο ίδιος θα φροντίσεις να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με έναν τρόπο πιο ήρεμο, διαλλακτικό και σοβαρό! Σπουδαίο ρόλο αυτό το έτος θα παίξουν οι σχέσεις σου… Θα αποφασίσεις ποιοι είναι οι άνθρωποι στους οποίους αξίζει να στηριχτείς και να επενδύσεις, αλλά και ποιους θα πρέπει να απομακρύνεις.

Εσωτερικό Μήνυμα: Παραμερίζοντας λίγο τις εγωιστικές τάσεις και λειτουργώντας με τρόπο συγκαταβατικό και διπλωματικό, θα καταφέρεις αυτή τη χρονιά να νιώσεις την προσωπική σου δικαίωση!

Ερωτικό Tarot Tip: Αναζητάς τη ζεστασιά και τη συντροφικότητα, που σου είχαν λείψει! Τα ερωτικά σου γίνονται πιο τρυφερά και ρομαντικά αυτή τη χρονιά… Θα συμβιβαστείς με αυτό που δεν μπορείς να αλλάξεις, και θα αποδεχτείς αυτό το οποίο έχεις, χωρίς να επιμείνεις να το αλλάξεις!

Καριέρα – Οικονομικά Tarot Tip: Οι προσπάθειές σου θα δικαιωθούν και θα νιώσεις ότι βρίσκεις και πάλι τις δυνάμεις σου στα επαγγελματικά και στα οικονομικά! Η στήριξη που θα λάβεις από άτομα που σε εμπιστεύονται, θα είναι ουσιαστική!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Το 2017 η κάρτα που σε αντιπροσωπεύει είναι ο Κρεμασμένος, που συμβολίζει τον πλανήτη Ποσειδώνα… Τη μία στιγμή μπορεί να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας, την άλλη στιγμή όμως θα θολώνεις, θα είσαι σε διλήμματα, δε θα μπορείς να διαχειριστείς εύκολα τις καταστάσεις και θα μπερδεύεσαι! Τη νέα χρονιά θα πρέπει να μην παρασυρθείς σε υπέρμετρους ενθουσιασμούς, είναι αναγκαίο να λειτουργείς προσγειωμένα αποφεύγοντας τις πλάνες.

Εσωτερικό Μήνυμα: Το μήνυμα της χρονιάς για σένα, Υδροχόε, είναι ότι θα πρέπει να αποφύγεις τις εξιδανικεύσεις και τις ουτοπίες… Κάποιες καταστάσεις δεν είναι ακριβώς έτσι όπως πίστευες! Μην αφήνεις την πλάνη να σε παρασύρει!

Ερωτικό Tarot Tip: Ένας έρωτας θα σε πλανέψει και θα σε παρασύρει σε σχέδια και όνειρα για το μέλλον… Πρόσεξε όμως, γιατί θα πληγωθείς! Μία ερωτική ιστορία, δε θα είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνεται.

Καριέρα – Οικονομικά Tarot Tip: Υπάρχουν άτομα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, που σε περιμένουν στην γωνία για να σου την «φέρουν»! Δώσε προσοχή σε επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες, γιατί κρύβουν κινδύνους.

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Ένας μεγάλος κύκλος της ζωής σου έφτασε η ώρα να κλείσει, για να ανοίξει ένας νέος, πολλά υποσχόμενος και αρκετά πιο χαρούμενος! Το 2017 είναι χρονιά-μεταίχμιο, που σε βοηθά να ξεπεράσεις καταστάσεις του παρελθόντος, να πεις αντίο στο χτες και να καλωσορίσεις μία νέα περίοδο στη ζωή σου! Η δύναμη που κρύβεις μέσα σου, θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις με επιτυχία κάθε κατάσταση στη ζωή σου!

Εσωτερικό Μήνυμα: Αποδέξου αυτό που δεν μπορείς να αλλάξεις και μην μένεις προσκολλημένος στο παρελθόν, νοσταλγώντας τις στιγμές που πέρασαν! Γύρνα μία νέα σελίδα στη ζωή σου!

Ερωτικό Tarot Tip: Μία ερωτική σχέση οδηγείται σε αδιέξοδο και, όσο και να σε πληγώνει, θα πρέπει να κλείσεις ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος, τα οποία σου έχουν δώσει πόνο! Η χρονιά θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις παρελθοντικές σχέσεις!

Καριέρα – Οικονομικά Tarot Tip: Συνεργασίες κλείνουν και όσο και να σε στενοχωρεί, θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτές τις αλλαγές και να κοιτάξεις μπροστά! Στα οικονομικά μπορείς και θα καταφέρεις να κλείσεις εκκρεμότητες!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-01-2017 13:17
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι