Ερωτικές προβλέψεις Ταρώ Φεβρουαρίου.
Βαθμολόγησε
31
01
2014

Ερωτικές προβλέψεις Ταρώ Φεβρουαρίου.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

  

Η Ταρώ είναι ένα σύστημα αρχαίων πνευματικών γνώσεων που προσπαθεί να αποσαφηνίσει τα μυστήρια της ζωής. Είναι μια πολύπλοκη γλώσσα συμβόλων, αριθμολογίας και αστρολογίας και στέλνει τα μηνύματά της, βασιζόμενη στον ανώτερο εαυτό μας και στη συλλογική συνείδηση. Οι κάρτες μπορούν να μας διαφωτίσουν στα μυστικά και τα μαθήματα της ζωής, βοηθώντας μας στο συναισθηματικό και πνευματικό μας αγώνα, καθώς και στη μαντική, καθοδηγώντας μας στη ζωή μας. Από μόνη της, η Ταρώ είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο πρόβλεψης, που χρησιμοποιεί αρχετυπικά σύμβολα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προβλέψουν την τύχη ενός συγκεκριμένου ατόμου.
 
Διαβάστε ποια είναι η ενέργεια της συγκεκριμένης κάρτας Ταρώ, που περιβάλλει το ζώδιό σας στην ερωτική σας ζωή για το μήνα Φεβρουάριο, καθώς και οι κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με αυτήν την ενέργεια κάνοντας κλικ εδώ.
 
 
Διαβάστε επίσης:
● Οι μηνιαίες προβλέψεις σας για το Φεβρουάριο. κλικ εδώ
● Οι ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις σας για το Φεβρουάριο. κλικ εδώ
●  Ερωτικές αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου. κλικ εδώ
● Ερωτικές κινέζικες προβλέψεις Φεβρουαρίου. κλικ εδώ
 
Ημερομηνία Τροποποίησης:
31-01-2014 18:57
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι