Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2018 από την Σμάρω Σωτηράκη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
21
11
2017

Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2018 από την Σμάρω Σωτηράκη.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τα αισθηματικά των ζωδίων το 2018! Κριέ θα ερωτευτείς; Δίδυμε θα βρεις το άλλο σου μισό; Αιγόκερε θα αφήσεις για λίγο τη δουλειά να ασχοληθείς το 2018 με τα προσωπικά; Όσα θες να μάθεις για τα αισθηματικά σου το 2018 η Σμάρω θα στα πει στο παρακάτω video. Δείτε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2018!

 

Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2018

 

2018! Μια χρονιά που αναμένεται πολύ φλογερή ή –πιο σωστά- επικίνδυνα φλογερή, μιας και τέσσερεις από τις πέντε εκλείψεις πραγματοποιούνται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, ο οποίος –μεταξύ άλλων- σχετίζεται και με τους έρωτες! Από την άλλη, μέσα στο 2018 θα κινηθούν ανάδρομα –εκτός του Ερμή, του Δία, του Κρόνου, του Ουρανού, του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα- και το δίδυμο του Έρωτα (Αφροδίτη και Άρης).

Φαίνεται ότι το παρελθόν παίρνει τη μερίδα του Λέοντα. Όσοι έχετε μείνει προσκολλημένοι στο παρελθόν, θα πρέπει να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και με όπλα σας τη διάκριση, την αντικειμενικότητα και την αγάπη, να κρίνετε αν αξίζει τον κόπο να ποντάρετε σε μια επανασύνδεση ή αν την επιθυμείτε απλά και μόνο επειδή θέλετε να βαυκαλίσετε τον εγωισμό σας. Να θυμάστε ότι οι επιστροφές «ασώτων», οι αναπολήσεις, οι προσπάθειες επανασύνδεσης, οι απολογισμοί θα είναι οι τίτλοι των ερωτικών στο μεγαλύτερο κομμάτι του 2018 και ιδιαίτερα στο δεύτερο εξάμηνο.

Παράλληλα, θα έχουμε να διαπραγματευτούμε με γεγονότα, εμπειρίες, καταπιεσμένα συναισθήματα, απωθημένα που μας έχει αφήσει ως παρακαταθήκη το παρελθόν μας. Πολλοί θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι με ταμπέλες που θα σας δείχνουν τους δρόμους. Αν ακολουθήσετε τις ταμπέλες «έχεις δίκιο» ή «άκου τους φόβους σου», θα έχετε κάνει ένα μοιραίο λάθος καθώς θα αφήσετε τα απωθημένα του παρελθόντος να υπονομεύουν το παρόν σας με κίνδυνο να δημιουργήσετε εστίες «πολέμου» στις σχέσεις σας, ικανές να κάνουν μικρό ή μεγάλο κακό, ανάλογα με τον προσωπικό σας χάρτη. Αν ακολουθήσετε τον δύσκολο δρόμο που είναι η αυτοκριτική, η αυτογνωσία, η παραδοχή των λαθών σας, ακόμη κι αν αφορούν σε καλές προθέσεις κι αν είστε έτοιμοι να αλλάξετε, να διορθώσετε τα λάθη σας, να αναλάβετε τις ευθύνες σας ως ενήλικες, να οριοθετηθείτε, τότε θα έχετε κερδίσει πολλά και θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο ερωτικό μέλλον που θα σας επιφυλάσσει μια σχέση σαφέστατα πιο ουσιαστική από αυτές που θα έχετε κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή της ζωής σας. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-11-2017 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms