Η ερwτική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 21 έως 27 Νοεμβρίου 2016.
Βαθμολόγησε
18
11
2016

Η ερwτική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 21 έως 27 Νοεμβρίου 2016.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Ποιά είναι η φιλοσοφία της Αστρολογίας; Φωτίζει κάθε στιγμή της ζωής σας για καλύτερη μελλοντική εξέλιξη και σας καθοδηγεί βήμα προς βήμα προς ένα καλύτερο μέλλον. Σε αυτή τη στήλη, στην ερwτική αστρολογική συμβουλή μπορείτε να διαβάσετε τις πλανητικές επιρροές για το ζώδιό σας στην ερwτική σας ζωή. Με την ερwτική αστρολογική συμβουλή, θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας!

 

Ερwτικές αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 21 έως 27 Νοεμβρίου 2016 για όλα τα ζώδια.

 

Eπιλέξτε το ζώδιό σας και καθοδηγηθείτε από τις συμβουλές των πλανητών, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις τρέχουσες εβδομαδιαίες αστρολογικές επιδράσεις στο ζώδιό σας. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τα πράγματα να αλλάξουν προς το καλύτερο και να νιώσετε πιο σίγουροι για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Οι επιλογές είναι στο χέρι σας! Διαβάστε επίσης την ερwτική συναστρία των ζωδίων σας και δείτε κατά πόσο ταιριάζετε με το ταίρι σας: Ερwτική Συναστρία ζωδίων. Τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα; Πως θα κινηθεί το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Θα έχεις μήπως επανασύνδεση; Ερωτήματα προς άμεση απάντηση από την Νάνσυ Πατμάνογλου στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220  (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

 

Για να διαβάσετε την ερωτική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας για το ζώδιό σας κάντε κλικ εδώ:

Εβδομαδιαίες Ερwτικές Συμβουλές

 

Διαβάστε επίσης:

Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για την εβδομάδα 21 έως 27 Νοεμβρίου 2016.

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων από τον Γιώργο Σαλαμά για την εβδομάδα 21 έως 27 Νοεμβρίου 2016.

Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας από την Λίλα Δασκαλάκη για την 21 έως 27 Νοεμβρίου 2016.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-11-2016 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι